30 Μαρτίου 2015

Το πρόβλημά σας είναι οι παρελάσεις ή οι επέτειοι; Απεχθάνεσθε τις τελετές ή την μνήμη; Σας τρομάζουν οι ΟΥΚ ή η εθνική μας συνείδηση;

Θάνατος είναι η λήθη. Κι εμείς δεν ξεχνάμε.

Λοιπόν βρωμόσκυλα, τώρα θα τ’ ακούσετε για τα καλά. Ευγενής με τα κτήνη δεν μπορώ να είμαι. Συγκαταβατικός με τα τέρατα αδυνατώ να γίνω. Κόσμιος με τα τομάρια αρνούμαι να καταστώ.

Σε κάθε εθνική επέτειο, συνήθως με αφορμή τις παρελάσεις, ξερνάτε σκατά. Αυτό είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα των δυσκοίλιων, των στριμμένων άντερων, όταν τα σκύβαλα υπερχειλίζουν. Πανηγυράκια οι εκδηλώσεις, φασιστικά κατάλοιπα οι παρελάσεις, μιλιταριστικά στερεότυπα οι ομοιόμορφες στολές, σταγονίδια οι ειδικές δυνάμεις, σπατάλες τα καύσιμα των ελικοπτέρων κτλ κτλ.

Σκόπιμη, δηλαδή πού....κη, η από μέρους σας διαστρέβλωση της αλήθειας. Γνωρίζετε πολύ καλά ξεσκισμένα εσείς ψοφίμια, ότι οι επέτειοι είναι μέρες μνήμης. Και τιμής.

Θυμόμαστε τους αγώνες μας. Και τιμάμε τους νεκρούς μας. Κι αυτό τα αλήτικα μυαλά σας δεν το ανέχονται.

Παίζουμε τον Εθνικό Ύμνο, παρελαύνουμε και γιορτάζουμε, για να θυμηθούμε ένδοξες μέρες, να αποδώσουμε σεβασμό στους νεκρούς και να ακονίσουμε έτσι τη συνείδησή μας, που αμβλύνεται από τη ρουτίνα, τη θλίψη και την ασημαντότητα της σύγχρονης μίζερης ζωής. Αυτή είναι η αλληλουχία και το ξέρετε κοπρίτες. Κι εσείς και τα αφεντικά σας. 
Επέτειος=Μνήμη. Παρέλαση=Τιμή. Μνήμη+Τιμή=Συνείδηση. Εθνική Συνείδηση.


Αυτός είναι και ο στόχος σας. Η Εθνική μας Συνείδηση. Γι αυτό λυσσάτε. Όποιος έχει Εθνική Συνείδηση αμφισβητεί τις κοσμοπολίτικες παπαριές σας, απορρίπτει τις πολυπολιτισμικές μπούρδες σας και εξεγείρεται στις φιλειρηνικές μαλ...ίες σας.

Κι επειδή δεν μπορείτε να τα βάλετε με τον γάιδαρο, μπάσταρδα εσείς μουλάρια, βαράτε το σαμάρι. Επειδή δεν μπορείτε να μας πείτε κατάμουτρα ότι δεν γουστάρετε το ελληνικό έθνος και τις επετείους του, δυσφορείτε για τις παρελάσεις. Επειδή χέζεστε να μας πείτε καθαρά ότι σιχαίνεστε τον ελληνικό στρατό, στραβομουτσουνιάζετε με τις ΟΥΚ. Επειδή κωλώνετε να μας φωνάξετε τα αδερφίστικα συνθήματά σας, κατακεραυνώνετε τα δικά μας.

Βλαμμένοι εσείς εγκέφαλοι, θύματα πέφτετε της πώρωσής σας: δεν λέτε αυτό που πιστεύετε, γιατί θα πέσει φάπα. Παίρνετε κομιλφό στυλάκι και εκτοξεύετε φούσκες. Υποκρισία και προπαγάνδα. Αυτά για τα οποία μας κατηγορείτε. Κατά τα άλλα εμείς είμαστε δέσμιοι στερεοτύπων κι εσείς υπεράνω.

Πανηγυράκια είναι οι μαζώξεις σας, φασιστικά κατάλοιπα οι εμμονές σας, στερεότυπα τα ψευτοειρηνιστικά σας κινήματα, σταγονίδια τα μυαλά σας και σπάταλες οι υπάρξεις σας. 
Και τους ένστολους έλληνες να μην τους πιάνετε στο βρωμόστομά σας παλιοχαμούρες. Είναι ταγμένοι να πάνε να πεθάνουν. Να σκοτωθούν. Και να σκοτώσουν. Γιατί αν δεν σκοτώσουν και δεν σκοτωθούν, θα σκοτωθούμε εμείς. Ή θα γίνουμε σκλάβοι.


Όταν πας ν’ ανταμώσεις τον θάνατο πρέπει να γίνεις σαν κι αυτόν: ωμός. Όποιος έχει αποστολή να σκοτώσει ή να σκοτωθεί πρέπει να είναι αδίστακτος. Σκληρός. Αδυσώπητος. Συνεχώς και αδιαλείπτως. Χωρίς παζάρια και σκόντα. Πρέπει να είναι άγριο θηρίο.

Αποφασισμένο και έτοιμο ανά πάσα στιγμή. Να μουγκρίζει, να βρυχάται και να δείχνει δόντια με κάθε ευκαιρία. Να ηλεκτρίζει, να προκαλεί, να διεγείρει. Να θυμίζει ότι θα γίνει απάνθρωπος αν και όταν χρειαστεί. Να φοβούνται οι απέναντι και να ενθαρρύνονται οι αποδώ.

Τα σάπια μυαλά σας είναι φυσικό να μην σέβονται αυτούς που θα πεθάνουν, αφού δεν σέβονται όσους ήδη πέθαναν και μας αρνούνται να τους τιμήσουμε όπως τους αξίζει. Αλλά δεν θα σας περάσει. Θα τιμάμε για να μην ξεχνάμε.
Την Ιερά Εξέταση που έχετε συστήσει την έχουμε χεσμένη. 

Υ.Γ ΟΥΚάδες υποκλίνομαι.

aristidisdikaios.blogspot.gr
το είδαμε ΕΔΩShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.