28 Μαρτίου 2015

Τα δέκα σημάδια του εθνικόφρονα.

Εκτός από την ομάδα με τα καθαρά χέρια που θέλει να καθαρίσει την Ελλάδα από τους άπλυτους ξένους, ένα ακόμη συνεργείο εθελοντών εκκαθαριστών έκανε την εμφάνιση του: η ανοικτή συνέλευση καθαρισμού γειτονιών από τους εθνικόφρονες και τους ρατσιστές. Η συνέλευση που εξασφαλίζει ότι η γειτονιά σας θα γίνει ανθρώπινη χωρίς εθνικόφρονες και ρατσιστές, είτε το θέλετε είτε όχι.

Όσοι σύντροφοι θέλετε να βοηθήσετε στον καθαρισμό που μόλις ξεκίνησε, παρακάτω θα βρείτε χρήσιμες συμβουλές για να ξεχωρίζετε με ασφάλεια τους εθνικόφρονες-ρατσιστές.

Τα δέκα σημάδια του εθνικόφρονα:

1) Κρατάει Ελληνική σημαία (προφανές).
2) Φοράει μπλουζάκι που απεικονίζει τον Ελλαδικό χώρο ή νησιά που βρίσκονται εντός της ευρύτερης περιοχής του Ελλαδικού χώρου που φέρουν τον τίτλο "I love Greece/Mykonos/Xios/Crete και άλλα γραφικά παρεμφερή.
3) Έχει επιβεβαιωμένα δηλώσει στο παρελθόν ότι αγαπάει την πατρίδα του σαν να υπάρχει τέτοια.
4) Χρησιμοποιεί τον όρο "Ελλάδα" αντί για τον σωστό "Ελλαδικός χώρος"
5) Στις συζητήσεις του αναφέρεται στον Κολοκοτρώνη, τον Καραϊσκάκη και τους υπόλοιπους μυθικούς χαρακτήρες σαν να ήταν κάποτε υπαρκτά πρόσωπα.
6) Ισχυρίζεται ότι η ιστορία του Βυζαντίου είναι η μεσσαιωνική ιστορία της Ελλάδας και ότι αυτοί που παλιά ονομάζονταν "Έλληνες" δεν εξαφανίστηκαν από τους Ρωμαίους κατακτητές (!!!)
7) Αρνείται να δεχθεί ότι ο όρος "Ελληνικός λαός" είναι εφεύρεση του 16ου αιώνα.
8) Αρνείται να συμμετέχει σε συναυλίες και άλλες εκδηλώσεις αλληλεγγύης που διοργανώνει η "Κίνηση ενάντια στον ρατσισμό και τη φασιστική απειλή".
9) Κρεμάει στο μπαλκόνι του Ελληνική σημαία και συμμετέχει σε άσκοπες παρελάσεις. 
10) Αποκαλεί τους ταξικούς αδερφούς "Αλλοδαπούς" λες και η χώρα είναι δικιά του και δεν δέχεται να τους αγκαλιάσει και να τους μεταφέρει στο σπίτι του για ολιγοετή φιλοξενία όπως κάνει κάθε σωστός και αλληλέγγυος αντί-ρατσιστής αντίφα που σέβεται τον εαυτό του.

Παρακαλώ όποιος ταξικός αδερφός διακρίνει παρόμοια σημάδια σε γείτονα:

1) Να το δηλώσει αμέσως στο κοντινότερο αντιρατσιστικό κέντρο.
2) Να προσπαθήσει με ίδια μέσα να σπάσει το κεφάλι του ρατσιστή - φασίστα (κατά προτίμηση χτυπώντας τον με το κοντάρι της σημαίας που κρατούσε και αν δεν κρατούσε κοντάρι, η αμέσως επόμενη καλύτερη λύση είναι το κοντάρι της σημαίας της δικής μας επανάστασης).

Προσοχή!
Η εμφάνιση των παραπάνω συμπτωμάτων αποτελεί σίγουρη διάγνωση του χαρακτήρα με τα χαρακτηριστικά του εθνικόφρονα-ρατσιστή επειδή το γράφει εδώ.

Αν παρ' όλα αυτά σπάσετε το κεφάλι κάποιου ρατσιστή - φασίστα που εμφάνισε τα παραπάνω συμπτώματα και στο δρόμο δεν χυθούν κόπρανα από το κεφάλι του αλλά αίμα (πράγμα που σημαίνει ότι σκοτώσατε κατά λάθος το λάθος άτομο), παρακαλούμε να καλέσετε αμέσως το κοντινότερο κέντρο αντίφα για να ακυρωθεί η εκδήλωση συμπαράστασης που θα διοργανόνονταν από τους υπόλοιπους συναγωνιστές σε ένδειξη αλλυλεγγύης έξω από το δικαστικό μέγαρο.

Για να παίζουμε ποδόσφαιρο ξυπόλυτοι σε κατεστραμμένες γειτονιές που δε μας ανήκουν ρε γαμώτο!

ΘαλαμοφύλακαςShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.