27 Μαρτίου 2015

Οι κουδουνίστρες τα έβαλαν πάλι με τον "Εθνικισμό" των ΟΥΚ

Όπως κάθε φορά... έτσι και αυτή τη φορά... χαφταλεύρηδες και νεοταξίτικες κλασομπανιέρες τα έβαλαν με τον "εθνικισμό' των ΟΥΚ...

Αλλά κι εσείς βρε παιδιά είπαμε... Εντάξει... Υπηρετείτε την πατρίδα... Εντάξει... Είστε και θα είστε οι πρώτοι των πρώτων που θα κληθείτε να...
φέρετε σε πέρας αποστολές με νεκρούς ήρωες. Αλλά χάιηκε ο κόσμος  πια να πείτε το...  "Παντρεμένοι κι οι δυό... Γύρνα σεεεεε παρακαλωωω"??? Τι τα θέλετε αυτά τα παλιοτράγουδα πια...  Εμείς πάμε να τρατάρουμε και τη Θράκη στη Τουρκιά κι εσείς δοξάζετε την Πόλη???
Κι έπειτα τι γιορτάσαμε χθες??? Εθνεγερσία απέναντι στον Τούρκο κατακτητή γιορτάσαμε ή την επέτειο αδελφοποίησής μας με το Δουκάτο του ...Λουξεμβούργου??? Μη χειρότερα δηλαδή...

ΣΧΟΛΙΟ
Να δούμε όλοι αυτοί οι αποδομητές εθνοκτόνοι πότε θα χωνέψουν ότι η ελληνική ψυχή ποθεί να βρεθεί πάλι στην Πόλη μας...
Πάρτε το απόφαση εκεί θα προσβλέπουμε όλοι οι Ελληνες πατριώτες μέχρι να γίνει το όνειρό μας πραγματικότητα...
Δεν πα να λέτε για φασισμούς, εθνικισμούς και ότι άλλο σας κατεβαίνει στο κεφάλι....
Η επανάσταση δεν τελείωσε.....
Η Ελλάδα ξαποσταίνει πριν ξανατραβήξει προς την δόξα....
Κι εσείς σύντομα θα είσαστε παρελθόν....
Γιατί όταν αρχίσει το πανηγύρι.... τότε μαζί με τα κεφάλια των εχθρών θα πέφτουν και των προδοτών....

Οπότε ρίξτε την χολή σας κατά του Εθνους μας όσο προλαβαίνετε....

ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΤΩΝ ΟΥΚ που μας έκαναν όλους υπερήφανους...
Κι ένα μήνυμα για τον ΥΕΘΑ...
Καμμένε πρόσεχε την συμπεριφορά σου....
Δεν παίζουν με τέτοια θέματα...
Να μην πειράξεις ούτε τρίχα της κεφαλής τους....
Ασε τις κουδουνίστρες να τσιρίζουν....

Καμαρώστε τα παιδιά μας.....
Share

1 σχόλιο:

Δημήτριος Χατζηνικολάου είπε...

Δέν μᾶς ἐκπλήσσει τό γεγονός ὅτι τώρα, μετά τόν εὐνουχισμόν ὁλοκλήρου τῆς κοινωνίας, μέ πρώτους τούς ψευδο-ηγέτας, θρησκευτικούς καί πολιτικούς, ἐπιδιώκεται καί ὁ εὐνουχισμός τοῦ Στρατοῦ! Τό σύνθημα: «Καί τό ὄνειρό μας εἶναι στήν Πόλη ἐμεῖς νά μποῦμε, σημαία νά ὑψώσουμε, τόν ὕμνο ἐμεῖς νά ποῦμε» δέν εἶναι ὑβριστικόν, ἀλλ' ὑποδηλώνει ὑψηλόν φρόνημα, ἐφόσον ὁμιλεῖ διά τήν ἀποκατάστασιν τῆς ἀδικίας πού ὑπέστημεν τό 1453 ἀπό τούς βαρβάρους Τούρκους. Βεβαίως, τέτοια συνθήματα δέν συνᾴδουν μέ τήν ἐπιδιωκομένην ἐπιβολήν τῆς αἱρέσεως τοῦ Οἰκουμενιοσμοῦ ἐκ μέρους ψευδο-πατριαρχῶν καί ψευδ-επισκόπων, τήν παρουσίασιν τῆς ὁμοφυλοφυλίας ὡς φυσιολογικῆς "σεξουαλικῆς προτιμήσεως" ἐκ μέρους τῶν ψευδο-πολιτικῶν, τόν ἀνθελληνισμόν καί τό μῖσος πρός τήν Ὀρθοδοξίαν πού διδάσκουν στά παιδιά μας κ.λπ. Ἀντί νά γίνωνται κατήγοροι τῶν ὑγιῶς σκεπτομένων καί φρονούντων ὅλοι αὐτοί οἱ εὐνουχισμένοι, καλόν θά ἦτο νά ἰδοῦν τό κατάντημα στό ὁποῖον ἔχουν φέρει τήν Ἑλλάδα μέ τίς ἠλίθιες αὐτές (ψευδο-προοδευτικές) ἀντιλήψεις των.

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.