26 Μαρτίου 2015

Έκτακτο: Βρώμικο γεωπολιτικό παιχνίδι πίσω από την αιφνίδια στοχοποίηση Καμμένου - Οι εξελίξεις αναμένονται δραματικές.

Η είδηση ενδεχομένως και να θεωρείται τρέχουσα. Η επικοινωνιακή της διαχείριση όμως, τόσο από πολιτικά κέντρα,  όσο και από μιντιακά συγκροτήματα συμφερόντων, αποκαλύπτει μια βρώμικη προσπάθεια που βρίσκεται ήδη σε πλήρη εξέλιξη και βάζει τη χώρα σε επικίνδυνο αλεστήρι εξελίξεων...

 
Θα τολμήσουμε να πούμε μάλιστα, πως πίσω από αυτή την επικίνδυνη χορογραφία, καλύπτονται και στελέχη της κυβέρνησης, που αγγίζουν τα ανώτατα πολιτικά κλιμάκια στο περιβάλλον του ίδιου του πρωθυπουργού.
 
Τυπικά η απροκάλυπτη παρέμβαση στο εσωτερικό της χώρας, αυτή τη φορά έρχεται πέραν του Ατλαντικού, με την πρωτοβουλία του ρεπουμπλικάνο γερουσιαστή Νταν Κόουτς, ο οποίος απειλεί να μπλοκάρει το ετήσιο ψήφσμα για την Ημέρα της Ελληνικής Ανεξαρτησίας, προφασιζόμενος ανησυχίες που δημιουργούν οι δηλώσεις Καμμένου για τον κίνδυνο των τζιχαντιστών σε περίπτωση κατάρρευσης της Ελλάδας. (δες περισσότερα ΕΔΩ) 
 
Η ουσία είναι πως η επιχείρηση στοχευμένης στοχοποίησης του Πάνου Καμμένου, βρίσκεται ήδη σε πλήρη εξέλιξη, και ο στόχος είναι διπλός:...
  • Το πρώτο που επιδιώκουν, είναι μέσα από την επίθεση αυτή που θα κλιμακωθεί με απαίτηση απομάκρυνσης του Καμμένου  από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, να ξεφτίσουν και να αποδυναμωθούν καθολικά ακόμη και εκείνα τα ελάχιστα εθνικά στοιχεία που συνθέτουν την κυβερνητική πολιτική προσδίδοντάς της ένα εθνικό - πατριωτικό στίγμα, στο τομέα της άμυνας και φυσικά στην μπαρουταποθήκη του Αιγαίου αλλά και σε ζητήματα εξωτερικής πολιτικής, διευκολύνοντας έτσι και την προώθηση των επικίνδυνων γεωπολιτικών σχεδίων στην ευρύτερη περιοχή.
  • Η δεύτερη επιδίωξη, είναι να καταφέρουν ένα συνολικότερο ρήγμα στην κυβερνητική συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, ικανό να οδηγήσει σε ανασύνθεση κυβερνητικών συμμαχιών με ευρύτερες πλειοψηφίες (ποταμίσια συνονθυλεύματα κλπ), ενδεχομένως και με πλήρη αποκλεισμό των ΑΝΕΛ, προκειμένου να ευοδωθούν έτσι τα συνολικότερα σχέδια των χορογράφων για το «Ελληνικό ζήτημα».
Η κυβέρνηση και προσωπικά ο ίδιος ο πρωθυπουργός, αν δεν είναι στο παρασκήνιο συμπρωταγωνιστές σ αυτή τη βρώμικη ιστορία, οφείλουν να την καταγγείλουν τώρα ευθέως και απερίφραστα, να αγνοήσουν το νεοταξίτικο ψήφισμα-φιέστα των Αμερικανικών λόμπι, και να καλύψουν πλήρως και ανεπιφύλακτα τους χειρισμούς του Έλληνα υπουργού Εθνικής Άμυνας. 
 
Σε διαφορετική περίπτωση η βρώμικη συνενοχή του πρωθυπουργικού επιτελείου, που εντάσσεται στα πλαίσια της συνολικής πολιτικής του κωλοτούμπας, είναι δεδομένη και καθιστά πολλαπλά ύποπτο και υπόλογο για όσα μέλλει να διαδραματιστούν, τον ίδιο τον πρωθυπουργό της χώρας. 
 
Υ.Γ. Νίκο Κοτζιά, καλομελέτα κι έρχεται η δική σου σειρά… Εμείς θα επανέλθουμε... 
 Share

1 σχόλιο:

Δημήτριος Χατζηνικολάου είπε...

Ἕνα ἀκόμη κόλπο τῶν ἀνθελλήνων γιά νά ἐκπαραθυρώσουν τόν Καμμένο, ὁ ὁποῖος τούς ἐνοχλεῖ. Τί σχέσιν ἔχουν οἱ δηλώσεις τοῦ κ. Καμμένου γιά ἀπέλασιν λαθρομεταναστῶν πρός τήν ΕΕ μέ τήν ἀνακήρυξιν τῆς 25ης Μαρτίου ὡς ἑορτήν ἀνεξαρτησίας στίς ΗΠΑ; Μήπως προσβάλλουν καθ' οἱονδήποτε τρόπον τίς ΗΠΑ; Ἤ μήπως εἶναι "ρατσιστικές"; Ὥστε, λοιπόν, ἡ Ἑλλάς θά πρέπῃ νά εἰσπράττῃ πανταχόθεν ἀποκλεισμούς καί διωγμόν χωρίς νά λαμβάνῃ ἀντίμετρα;

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.