23 Οκτωβρίου 2021

Η τρομακτική πατέντα της pfizer – που αναφέρει τους ανθρώπους ως ενσωματώσεις!

Η Pfizer δημιούργησε μια πατέντα, που εγκρίθηκε την 31η Αυγούστου 2021 και αποσκοπεί μέσω νανοτεχνολογίας στο τσιπάρισμα και στον εξ αποστάσεως εντοπισμό όλων των εμβολιασμένων & ανεμβολίαστων ανθρώπων παγκοσμίως. Οι εμβολιασμένοι απο ότι φαίνεται θα συνδέονται με το “Διαδίκτυο των Πραγμάτων” (Internet of Things), όλα τα παραπάνω φυσικά δε τα βγάλαμε απο το μυαλό μας, η πατέντα κυκλοφορεί σε pdf 
 
Το σύστημα θα αποτελείται από μια πληθώρα ηλεκτρονικών συσκευών που θα παράγουν μια ταυτότητα και όταν βρίσκονται κοντά σε παρόμοιες ηλεκτρονικές συσκευές, μία ή και οι δύο μαζί, θα μπορούν να μεταδίδουν και να λαμβάνουν την ταυτότητα από την μια ηλεκτρονική συσκευή στην άλλη. Με αυτό το τρόπο όσοι έχουν κάνει εμβόλια Covid, θα εντοπίζονται με ηλεκτρονικές συσκευές μέσα τους και μέσα στους άλλους.
 
Στην ουσία ένας σέρβερ θα μεταδίδει μια πρόβλεψη πιθανότητας κάποιου ανθρώπου να μεταδίδει κάποιο παθογόνο βάση βαθμολογίας. Αυτό θα μπορούσε να έχει κάποιες επιδράσεις, πχ αν έχεις κακή βαθμολογία να μη μπορείς να βγεις απο το σπίτι σου.
 
Οι παρακάτω εικόνες δείχνουν το δίκτυο των ανθρώπων και πώς συνδέονται όλοι μεταξύ τους.
 
Όταν μια ομάδα εντοπίζει κάποιον που έχει χαμηλό σκορ (πχ ανεμβολίαστο), τότε αυτό το άτομο θα χρειαστεί να εμβολιαστεί. Αυτη η βαθμολογία είναι βασισμένη σε ηλεκτρονικές πληροφορίες: γεωγραφικές, κυβερνητικές και προσωπικές. 
 
Το παρακάτω παράδειγμα δείχνει τρια φανταστικά άτομα και πως θα βαθμολογηθούν. 
 
Χρησιμοποιούν τη λέξη “προφητικό” και παρακολουθούν τα άτομα αυτα για μια εβδομάδα. Στη συνέχεια τα βαθμολογούν ανάλογα με τις δραστηριότητες τους και την διάδραση τους με άλλα άτομα. Επίσης λαμβάνουν υπόψη ηλικία, επάγγελμα, υγεία.  
 
Ενα άλλο σημείο που πρέπει να προσέξουμε είναι πως ο ορισμός της πατέντας για το εμβόλιο, συμπεριλαμβάνει να περιέχεται “μικροοργανισμός ή ιός σε αποδυναμωμένη ζωντανή μορφή ή κατάσταση νάρκωσης” αυτό μπορεί να παράγει τοξίνες, ο όρος “προφυλακτικός” είναι επίσης ανησυχητικός, γιατί είναι προληπτικό μέτρο για μια “ασθένεια” ή για κάποια άλλη “μη σχεδιασμένη συνέπεια”, όπως αναφέρει.  
 
Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι λέξη “μικροοργανισμός” που είναι πιθανό να παραπέμπει σε παράσιτο, ακούγονται πολλά τελευταία για αυτό… 
 
“Για κάποιους ανθρώπους ο όρος εμβολιασμός θα σημαίνει χορήγηση ενός εμβολίου που θα βοηθάει το ανοσοποιητικό σύστημα να αναπτύξει προστασία απο μια ασθένεια, σε άλλους ανθρώπους τα εμβόλια θα περιέχουν ένα μικροοργανισμό η ιό σε μια αποδυναμωμένη, ή κατάσταση νάρκωσης, ή πρωτείνες, ή τοξίνες απο τον οργανισμό”.  
 
“Σε κάποιους ανθρώπους θα αυξάνει την ανοσία τους και θα τους βοηθάει να μη μολύνονται απο ασθένειες. Σε κάποιους άλλους ανθρώπους η έννοια “προφυλακτική θεραπεία”, σημαίνει παίρνουμε μέτρα να πολεμήσουμε μια ασθένεια ή άλλη ανεπιθύμητη συνέπεια”.  
 
*Στο κειμενο δεν χρησιμοποιείται η λέξη άνθρωπος αλλά ενσωμάτωση, που σημαίνει ότι δε μας θεωρούν πια ανθρώπινα όντα αλλά κάποια μίξη ανθρώπων;; 
 
Τα εμβόλια που περιλαμβάνονται στο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας είναι όλα αυτά που έχουν εγκριθεί απο το Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ).  
 
Αξιοσημείωτο είναι, πως η θεραπεία μπορεί να είναι “υδροξυχλωροκίνη και αζιθρομυκίνη με ψευδάργυρο” και “η παροχή θεραπείας όπως αποκαλύπτεται” μπορεί να νοηθεί ως “προφυλακτική/εμβόλιο”. 
 
Πηγή theexpose.uk Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.