26 Οκτωβρίου 2021

Γίνε και εσύ ενα τσιπαρισμένο “ζώο συντροφιάς” μπορείς…

Χαίρεται 
Αρνητές του Θεού …
 
Μία ψυχή, ένας άνθρωπος, επιλέγει οικειοθελώς, αυτεξούσια  
Είτε να παραδοθεί στον Θεό και να αρνηθεί τον “αντικείμενο”  
Είτε να παραδοθεί και να ακολουθήσει οικειοθελώς υπανδρευθεί τον “αντικείμενο“, για να κολαστεί αρνούμενος τον Θεό, μετά τον απαραίτητο “αρραβώνα ” …  
Πριν το γάμο…  
Πρόκειται για έναν ισόβιο “γάμο” με το ΚΑΛΟ ή την απουσία του ΚΑΛΟΥ, δηλαδή το ΚΑΚΟ. Πάντα πριν το γάμο γίνεται η γνωριμία, η προετοιμασία, θέλει τον χρόνο του ο καθένας να αποφασίσει τι θα κάνει.  
Να αρνηθεί ή να αποδεχθεί την εκατέρωθεν πρόταση ..  
 
“Αποτάσσομαι σοι σατανά, και τη πομπή σου, και τη λατρεία σου και συντάσσομαι σοι Χριστέ”  
 
Ο “πονηρός“ κάνει τα δικά του “κόλπα“ για να προσελκύσει, να “πληρώσει“, να γεμίσει με το δικό του “πονηρό” πνεύμα το πλάσμα του Θεού, να το κάνει να συνταχθεί με αυτόν και να απαρνηθεί τον Θεό και στο τέλος να το αρπάξει..
 
Όλα όμως γίνονται όταν μόνο ΕΓΩ το θέλω και δεν τον απαρνούμαι συστηματικά, όταν μπαίνω σε διάλογο με αυτόν, είναι σίγουρο ότι θα φάω το μήλο …  
 
Το “μπόλι” είναι ο αρραβώνας, πριν το “γάμο”  
 
Το “μπόλι” είναι η σταδιακή έγχυση, είναι η συνεχώς συμπληρωματική σπορά της “δαιμονικής ενέργειας” στον άνθρωπο πριν τον γάμο..  
Με την δική μου άδεια, δεν αρνούμαι την εξουσία του, δεν παραδίδομαι στον Χριστό.  
 
Δεν “συντάσσομαι σοι”, δεν πάω εκκλησία, δεν εξομολογούμαι, δεν κοινωνώ, δεν υπακούω σε “πνευματικό” και αποστρέφομαι την εκκλησία του και αυτόν σαν επικεφαλή και οδηγό με τους “νόμιμους“ αντιπροσώπους του για να με οδηγήσουν, με την εξουσία που τους δίνεται και όχι με τις δικές τους δυνάμεις, δεν έχουν δικές τους δυνάμεις, αλλά μόνο εξουσία που τους δόθηκε για δική μου βοήθεια.  
 
Αφού είμαι υπό την καθοδήγηση του άλλου ..  
Έτσι ο άλλος ως “γαμπρός”, με πλησίασε και σιγά σιγά με γεμίζει με την “ουσία” του, με το ψέμα του, ότι θα με σώσει από την “πανδημία“ που εκείνος έστησε ..  
 
Μέχρι να με “πληρώσει” με σκοτάδι ..  
 
Το “μπόλι ” ..  
 
Είναι η κατάλληλη εργαστηριακή ύλη, που περιέχει την αόρατη πνευματική “αντικείμενη” δύναμη.  
Εμείς το επιτρέψαμε, εμείς το ελκύσαμε, αυτεξούσια παραδοθήκαμε.  
Μόνο εμείς μπορούμε να το ανατρέψουμε, να το προλάβουμε να το “μετανοήσουμε” ..  
Η προετοιμασία της ανθρώπινης υπόστασης, για να δημιουργηθεί το απαραίτητο “δαιμονικό” περιβάλλον κατοχής στην ψυχή του ανθρώπου, για να μπορέσει μετά να “τσιπαριστεί“ και να υπανδρευτεί μόνιμα τον “αντικείμενο“.
Είναι ο σταδιακός, συμπληρωματικός εμβολιασμός, είτε το θέλω είτε όχι, αυτή είναι η αλήθεια. 
 
Λογικός άνθρωπος είμαι και θέλω να είμαι στην αιωνιότητα και όχι “ζώο συντροφιάς” του σατανά. 
Έως ότου γίνω σαν τα “τσιπαρισμένα” ά-λογα, α-νόητα ζωντανά,γεμάτος “δαιμονική ενέργεια” έχοντας απολέσει την λογική μου, που με διαφοροποιεί από τα ήδη τσιπαρισμενα “ζώα συντροφιάς” θα πιέζει για δόσεις ..να πάρω την δόση μου ..  
 
Στην Παλαιά Διαθήκη το “Μυστικό“ …  
Ο Θεός απαγορεύει την κατανάλωση “αίματος“ τα σφαχτά να στραγγίζουν πρώτα. 
Αλλά και κάποιον ζώων που θεωρούνται ΑΚΆΘΑΡΤΑ, απαγορεύει την διατροφή με αυτά. Γιατί;  
Το “αίμα“ είναι ζωντανό περιέχει ΠΝΕΥΜΑ το λεγόμενο απλά “ένστικτο“ του, που περνάει ως “καρκίνος” σε όποιον το λάβει, το καταναλώσει παρά τις απαγορεύσεις.  
 
Κυτταρικές σειρές …  
Αν επιτρέψει ο Θεός και κάποιος απομονώσει με κάποιο τρόπο ουσίες, που περιέχουν αυτήν την ενέργεια ή το συγκεκριμένο αίμα και πάρει το “δικαίωμα”, να σε υποχρεώσει ή να σε πλανήσει να το λάβεις, σταδιακά σε πληρώνει με αυτήν την κακή “ενέργεια”.
Έτσι σπέρνει μέσα μας το “σκότος”..  
Κάπου πιο μακρυά θέλει να σε πάει σιγά σιγά.  
 
Το μόνο που θα με σώσει είναι η “χρονοκαθυστερηση“ που μου δίνει η ΜΑΚΡΟΘΥΜΙΑ, το ΕΛΕΟΣ, η ΑΓΑΠΗ του ΘΕΟΥ έναντι στην ανοησία μου.  
 
Δώσω το μπράτσο μου και πληρωθήσεται πνεύματος…  
Τώρα πιστεύω καταλαβαίνω ποιά η σημασία των δόσεων.  
Τώρα πιστεύω καταλαβαίνω ότι προλαβαίνω, πριν γίνω “κατοικητήριο δαιμόνων“, ασθενειών, πονοκεφάλων, κακής διάθεσης, θρομβώσεων, κ.α δείκτες της ενέργειας που λαμβάνω, να το σταματήσω πριν να είναι αργά. 
 
Τώρα καταλαβαίνω ότι πρέπει να πετάξω τα “μπάζα“ που σκέπασαν, με πέτρα και ακαθαρσίες την ψυχή μου.  
Ο σκοπός του “αντίθετου” ειπώθηκε ξεκάθαρα, το “τσιπάρισμα” σταδιακά για τους ευπαθείς πρώτα, όπως το “μπόλι” να οργώσει το πεδίο, να προετοιμάσει την σπορά….  
 
“ζωντανό συντροφιάς “ 
 
Πριν γίνω ένα κενό, ένα “ζωντανό συντροφιάς“ και με “τσιπάρουν”, όπως είπε και αυτός, το δυστυχισμένο όργανο του αντίθετου στην Βουλή, μετά τις απαραίτητες δόσεις ως “αρνητής του Θεού”, να ετοιμάζομαι να γίνω “ζώο συντροφιάς “  
 
Για να προετοιμαστώ κατάλληλα, για να δεχτώ από ότι φαίνεται, για να γίνω ένα υπάκουο “ζώο συντροφιάς“ πρέπει να “μπολιαστώ”, να σπείρει μέσα μου, τον σπόρο του ο κρυφός “εμβολιαστής”, να προετοιμάσει το έδαφος, να οργώσει πριν την τελική σπορά …
 
Αλλά δεν θα του περάσει και το ξέρει πολύ καλά, αλλά δεν κάνει πίσω  
Όπου με “κακία” σπέρνει ο ανόητος, θερίζει ο Πάνσοφος Πανάγαθος Θεός.  
Σας φαίνονται αστεία, γραφικότητες, υπερβολές, γελάτε;  
Αλλά είναι όλα γραμμένα στην ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ.. και θα γίνουν μετά την απαραίτητη προετοιμασία, την πλήρωση μας με την απαραίτητη ενέργεια, τον σκοτισμό, την πλάνη και την αποστασία μας ..  
 
Ἀποκ. Ἰωάννου κεφ. ιγ΄16:  
ἵνα δώσωσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπί τῆς χειρός αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἤ ἐπί τῶν μετώπων αὐτῶν καί ἵνα μή τις δύναται ἀγοράσαι ἤ πωλήσαι εἰ μή ὁ ἔχων τό χάραγμα,  
 
Καλή φώτιση και αρχή μετανοίας  
 
Γ.Μ
 Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.