26 Οκτωβρίου 2021

28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021 ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ «ΟΧΙ» ΤΟΥ 1940 ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟ «ΝΑΙ» ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ.

Γράφει η Μαίρη Καρά
 
    Σαν σήμερα το 1940 ο Ελληνικός λαός δια στόματος του Πρωθυπουργού του ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ βροντοφώναξε το Ιστορικό ΟΧΙ στις απαιτήσεις του Ιταλού Πρωθυπουργού Μπενίτο Μουσουλίνι. Η άρνηση του Ελληνικού λαού να επιτρέψει την είσοδο του Ιταλικού Στρατού στα Ελληνικά εδάφη, είχε ως αποτέλεσμα να γράψει το ένδοξο ΕΠΟΣ ΤΟΥ.
 
    Σήμερα εν έτει 2021 καλούμαστε να τιμήσουμε πάλι (όπως κάναμε πάντα) την ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟ της 28ης Οκτωβρίου 1940. Πώς θα την τιμήσουμε όμως όπως της αξίζει, όταν βρισκόμαστε πάλι υπό την Γερμανική Κατοχή; Κι όταν οι εκλεγμένοι πολιτικοί Αντιπρόσωποι του λαού στην Βουλή, έχουν παραδώσει χωρίς πόλεμο την Εθνική μας Κυριαρχία στους Επικυρίαρχους, γράφοντας ένα ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟ ΝΑΙ;
 
    Αυτά τα υποταγμένα και παραδομένα στις απαιτήσεις των παρανοϊκών καμπαλιστών πολιτικά μιάσματα, δεν επιτρέπουν στον Ελληνικό λαό να τιμήσει τους ηρωικούς πολεμιστές προγόνους του στα βουνά της Αλβανίας. Του στερούν την χαρά να νοιώσουν υπερήφανοι για το ηρωικό Έπος και χωρίς ίχνος Εθνικής Συνείδησης βάζουν χρονικούς περιορισμούς στην Παρέλαση των Ελλήνων μαθητών και του Ελληνικού Στρατού.  
 
    Και όπως συνηθίζουν τα πουλημένα στο καθεστώς Κανάλια των προσκείμενων στις δοσίλογες Κυβερνήσεις, θα γεμίσουν "ισοπεδωτές", που θα προσπαθήσουν να μας πείσουν, πως δεν έγινε και τίποτα σπουδαίο το 1940 και γι' αυτό δεν έχουμε κανένα λόγο να κάνουμε Παρελάσεις και Εθνικές Εορτές.  
 
    Εμείς όμως είμαστε σίγουροι πως αυτή είναι η τελευταία Μαύρη Επέτειος του Επους του    40… γιατί το ηφαίστειο της Αντί-δρασης έχει αρχίσει ήδη να δείχνει τις απειλητικές του διαθέσεις. Εμείς ο αδούλωτος Ελληνικός λαός θα βροντοφωνάξουμε ξανά ένα νέο ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΟΧΙ στους απογόνους εκείνων που νικήθηκαν από το ηρωικό Ελληνικό Έθνος το 40, που έγραψε την ενδοξότερη Ιστορική σελίδα του. 
 
    Γιατί η σελίδα αυτή δεν έκλεισε ακόμα… θα παραμένει ενεργή όσο στον πλανήτη αναπνέει έστω κι ένας ΕΛΛΗΝΑΣShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.