30 Οκτωβρίου 2021

ΚΑΠΟΤΕ ΖΗΤΑΓΑΝ ΛΥΤΡΑ, ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΚΛΕΒΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ.

Γράφει ο Δαναός
 
 
Πριν μερικά χρόνια ακούγαμε για απαγωγές και για την απελευθέρωση ζητούσαν λύτρα.
Ανθρωποκυνηγητό σε βουνά και σε λαγκάδια ...σε πόλεις και ραχούλες... και αγωνίες με καθημερινές ειδήσεις.... και, και ..
 
Ευτυχώς η τεχνολογία μας έσωσε από τέτοιες συμφορές ... 
Το alter ego μας το υπέροχο, το καταπληκτικό, το ανυπέρβλητο, το πιο αγαπημένο, το πιο χρήσιμο από όλους τους άλλους ανθρώπους ... ΤΟ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ, ΤΟ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑΡΙΚΟ, ΤΟ ΕΡΩΤΕΥΣΙΜΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΜΙΖΕΡΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ .... 
 
Εκεί μέσα είμαστε τα πάντα ...τα έχουμε όλα σε φακέλους ταξινομημένους περασμένα και πολλά ξεχασμένα.... γιατί κάθε δευτερόλεπτο παλιό γίνεται παρελθόν με ένα νέο. 
 
Έχουμε όμως και τα ψηφιακά μας πορτοφόλια ίσως και πολλά άλλα που αξίζουν χρήμα ... είμαστε μία κινούμενη εν δυνάμει... μάζα. 
 
Λογικό λοιπόν ότι ένα κινητό που είμαστε στην ουσία εμείς να έχει πιο πολύ αξία από εμάς γιά δεκάδες λόγους. 
 
Άρα αντιστεκόμαστε με σθένος και λέμε... ΟΧΙ ΡΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΔΥΟ ΜΙΣΘΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΣΑΚΩΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΠΡΩΤΟΣ .... 
 
ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΟΥΠΕΡ ΝΤΟΥΠΕΡ ΦΩΤΟ ΓΙΑ ΣΕΛΦΙ ΠΟΥ ΚΡΕΜΙΕΜΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΚΡΕΜΟΥΣ... ΚΑΙ ΓΙΝΟΜΑΙ ΔΙΑΣΗΜΟΣ ΚΟΠΑΝΟΣ. 
ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ, ΣΚΟΤΩΣΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΖΩ ΜΕΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ. 
 
Ε!!! Μιλάμε για ιδανικά, για αυτοθυσία και μόλις δάκρυσα. 
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΟΧΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ ΠΑΡΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.
 
Κάντε έτσι ώστε να μπορούν να χρησιμοποιούν το τηλέφωνό τους για τα πάντα, ειδικά ως μέσο πληρωμής και ως απόδειξη ταυτότητας. Πώς ξέρουμε ότι είσαι εσύ στα αλήθεια; Τα βιομετρικά σας στοιχεία παρακαλώ! 
 
Η οικονομία καταρρέει… Το μετρητό χρήμα έχει φύγει και όλες οι πληρωμές γίνονται πλέον ψηφιακά. 
 
Τα τηλέφωνα χάνονται και κλέβονται. Τα βιομετρικά στοιχεία πλαστογραφούνται. Το να κουβαλάς ένα κινητό τηλέφωνο είναι μεγάλος μπελάς – και τα Verichips είναι απλά η πιο εύκολη λύση…».  
........ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΗΞΗ.   
 
ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΣΑΝ ΣΗΡΙΑΛ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΜΑΣ ΤΣΑΚΙΖΟΝΤΑΣ ΠΑΤΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ....... ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ........
 
ΡΕ!!! ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ;;; ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΟΥ..Α ΒΙΤΣΑ ΚΑΙ Ο ΑΥΣΤΗΡΟΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ;;;



Share

12 σχόλια:

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΕΧΩ ΒΕΣΠΑ ....ΠΑΜΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ;;; ...Κ ΟΤΙ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ;;;....ΕΙΧΕ ΖΟΥΜΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΙΣΩΣ ...
ΕΧΩ ΤΟ ΝΕΟ ΑΙΦΟΝ ...ΠΑΜΕ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ;;;...ΕΧΕΙ ΚΛΟΠΗ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΙΣΩΣ
ΕΧΩ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ....ΒΓΗΚΕ ΝΕΟ ΜΟΝΤΕΛΟ Κ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΦΤΑΣΑ !....ΕΧΕΙ ΨΥΧΑΝΑΛΥΣΗ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΑΛΛΟΝ
ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΙΔΑΝΙΚΑ !!!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Δαναέ. μη μας τρελαίνεις άλλο ... διοτι εγώ έχω υπερβεί τα όρια μου....Έχω δύο πσιδιά ψυχιάτρους... Επέλεξαν το επάγγελμα αυτό όταν ήδη κατάλαβαν ότι με "τρέλανε" η μάνα τους και αυτά και ο κόσμος όλος βέβαια. και ίσως θα έχρηζα θεραπείας Ευτυχώς με έσωσε η θεία πρόνοια ... ο θεός με κούφανε εντελώς για να μην ακούω... όχι μόνο τα δικά της αλλά και τα υπόλοιπα, που ίσως μας οδηγήσουν σε ψυχιατρείο .... Εγώ την γλύτωσα και μου έμεινε η κουφαμάρα .....Δεν πάει άλλο η κατάσταση ακαταστασίας και τρέλλας
Έχεις δίκηο όλα ιδανικά τρελλά .... Ιδανικότατα ... Ο κλέψας του κλέωαντος, τω κλέψαντι ... Ω τους κλέφτες μην καταδιώκεται και μην πυροβολείτ ... μας βοηθούν να απαλλαγούμε από αχρείαστα πράγματα

Ένας κλέφτης αποφασίζει να κλέψει την βέσπα ή ... ότι υπάρχει (;) στο μικρό σπίτι του Δαναού Το παρακολουθεί και όταν σβήνουν τα φώτα, εξοπλισμένος με όλα τα σύνεργα μπαίνει μέσα αθόρυβα ... Ο Δαναός στον ύπνο οτου... Εκεί που κλέβει λοπόν το αρχαίο κινητό για να φύγει με την βέσπα .....ακούει μια φωνή.

"Ο Ιησούς σε βλέπει και θα σε τιμωρήσει."

Ξαφνιασμένος κοιτάει να δει από που έρχεται η φωνή αλλά μη βλέποντας τίποτα συνεχίζει τη δουλειά του. Οπότε σε λίγο ξανακούει τη φωνή να του λέει:

-"Ο Ιησούς σε βλέπει και θα σε τιμωρήσει."

Αποφασισμένος να δει από που έρχεται η φωνή βλέπει ένα παπαγαλάκι.

-"Εσύ μιλάς και με τρόμαξες;"

-"Ναι, εγώ."

-"Μπα και πως σε λένε;"

-"Όμηρο."

-"Όμηρο; Μα καλά τι όνομα είναι αυτό για παπαγάλο;"

-"Γιατί είναι το Ιησούς όνομα για ντόπερμαν;"

Πάρε λοιπόν ένα παπαγαλάκι και ένα ντόπερμαν εκτός από το τεμπελόσκυλο, που έχεις και που μάλλον θα κουνά την ουρά του και θα καλωσορίζει τους κλέφτες ( το έπαθε η κόρη μου) ..... για να μην έχεις την έγνοια ότι θα σου κλέψουν την βέσπα, το αρχαίο κινητό σου και την προίκα σου....
Γεια φίλε.
ΑΑ

Ανώνυμος είπε...

Tο αναφερόμενο σχόλιο του ΑΑ, είναι φανταστικό σενάριο και δεν έχει σχέση με πρόσωπα ή την πραγματικότητα ...
ΑΑ

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΠΡΟΣ /Η Ανώνυμος 2021 21:05....ΔΗΛΑΔΗ !!! ΑΑ

ΕΙΠΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ Κ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΑΝΤΩΝΗ ΞΕΡΑΘΗΚΑ ΕΓΩ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ .... ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΔΙΑΛΛΕΞΑΝ ΤΟ ΠΙΟ ΠΡΟΣΟΔΟΦΟΡΟ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ .....ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ !!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΏΝ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΠΑΘΟΝΤΕΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ... ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΙΜΟΣ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΗΣ ΚΑΙ ΜΠΕΛΑΣ ....ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΛΕΩ ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΑΝΟΕΙΤΩ....ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΝΝΟΩ ή ΥΠΟΝΟΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟ ΦΙΛΟ ... ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ..... ΝΑΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ.... ΟΣΟΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ..... ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΘΑΝΟ ...

ΑΑ

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΑΝΤΩΝΗ .. ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ,ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΧΙΟΥΜΟΡ ΜΕ ΣΑΤΙΡΑ
ΟΤΙ ΛΕΜΕ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΚΑΛΗ ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ Κ ΜΕ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΑΣ.
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΝΤΑ .
Α !!! ΞΕΧΑΣΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΚΥΛΑΚΙ ....ΕΙΧΑ ΚΑΠΟΤΕ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ,ΤΩΡΑ ΟΧΙ ΠΛΕΟΝ.

Giannis Katseas είπε...

Αντωνη ετσι οπως παει το πραγμα ανθρωπος διχως ψυχιατρο ΔΕΝ θα υπαρχει, τα παιδια σου νηστικα δεν προκειται να μεινουν ποτε.
Ευστοχος για μια ακομα φορα αδερφε μου Γιωρικα, δυστυχως μαυρες μερες μας περιμενουν με την εικονικη πραγματικοτητα που καλουμαστε να ζησουμε λιαν συντομως.

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΠΡΟΣ Giannis Katseas
ΧΑΧΑΧΑ....ΓΙΑΝΝΗ ΘΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΚΟΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΓΙΑ ΤΣΑΜΠΑ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ !
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΜΕΤΟΠΙΣΘΕΝ !!!! ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ....ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΣΙΠΑΚΙ
ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΣΤΡΟΣΚΟΝΗ ...ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΙΕΡΩΘΕΙ .

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν φίλτατοι ... αποφάσισα και τέλος .... Παραμένω ως είμαι διότι ....

Ο τρελός που επιμένει στην τρέλα του θα γίνει σοφός.
Γουίλιαμ Μπλέικ, 1757-1827, Άγγλος ποιητής & ζωγράφος

Παρανοϊκός είναι εκείνος που αρχίζει να καταλαβαίνει τι συμβαίνει γύρω του.
Γουίλιαμ Μπάροουζ, 1914-1997, Αμερικανός συγγραφέας

Σε έναν τρελό κόσμο μόνο οι τρελοί είναι λογικοί.
Ακίρα Κουροσάβα, 1910-1998, Ιάπωνας σκηνοθέτης

Η μεγαλύτερη γνώση του ανθρώπου είναι να ξέρει την τρέλα του.
Madame de Sablé, 1599-1678, Γαλλίδα διανοούμενη

Τι προτιμάτε λοιπόν; Σοφή τρέλα ή ανόητη λογική;
Μιγκέλ Θερβάντες, 1547-1616, Ισπανός συγγραφέας

ΑΠΟΛΑΥΣΑ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΑΣ. ΝΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΣΑΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ.

ΤΕΛΟΣ ...
ΜΕ "ΤΡΕΛΛΗ" ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ
ΑΑ

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΠΡΟΣ Ανώνυμος 31 Οκτωβρίου, 2021 19:50

ΧΑΧΑΧΑ... ΩΡΑΙΟΣ !!!!! ΦΙΛΕ ΕΓΡΑΨΕΣ !

CyanUranus είπε...

Θα προτείνω στον αγαπητό Δαναό να γράψει μια επιθεώρηση. Που ξέρει, ο Σακελάριος πάντως δεν ζει πια. Μπορεί να γίνει ο διάδοχός του. Καλή επιτυχία με τις ευχές μου.

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΠΡΟΣ CyanUranus
Α ! ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ! ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΟΥΤΕ ΣΑΝ ΜΙΑ ΠΕΣΜΕΝΗ ΤΡΙΧΑ ΑΠΟ ΤΑ ΦΡΥΔΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΑΞΙΖΩ ....ΑΥΤΑ ΤΑ ΙΕΡΑ ΤΕΡΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΤΟ ΚΑΛΟΥΠΙ ΤΟΥΣ ...
ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ .

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.