25 Οκτωβρίου 2021

Στo έλεος των αρνητών της Ελλάδος οι Έλληνες

Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης 
 
Η Ελλάς δέχεται συντονισμένη επίθεση από τους αρνητές της, οι οποίοι κατόρθωσαν με συστηματικές προσπάθειες δεκαετιών να πάρουν τις τύχες οτιδήποτε ελληνικού στα χέρια τους. Τώρα δίνουν τον υπέρ πάντων αγώνα τους, έναν παρόμοιο υπέρ πάντων αγώνα θα κληθούν να διεξαγάγουν και οι Έλληνες, μόνοι, αδιοίκητοι, και διηρημένοι λόγω ελλείψεως ηγέτου. Έλληνες ηγέτες δεν υπάρχουν, πρώτον, διότι «κουρεύονται» στο ξεπέταγμά τους και δεύτερον, διότι κάποιοι αρχομανείς Έλληνες προσκολλώνται στην υπηρεσία των ισχυρών ανθελλήνων, προς «λείχειν τινός οστού», δηλαδή, «για να γλείψουν κανένα κόκκαλο» στην διάρκεια της σταδιοδρομίας τους.
 
Η επαναφορά του Γ. Παπανδρέου, ή ΓΑΠ, μετά την βολική λήξη τῆς θητείας τῆς Φώφης ως εικονικού αρχηγού κόμματος εν «ναφθαλίνη», σηματοδοτεί την επιδείνωση της γενικής καταστάσεως για τους Έλληνες. Κατά την παρούσα περίοδο δεν θα έπρεπε τέτοιου είδους πισωγύρισμα λόγω δυσαρέστων αναμνήσεων με τον ΓΑΠ και διότι έχουμε πολλά άσχημα μπροστά μας. Έπρεπε να εφαρμοσθεί το ρηθέν από την Edna Mode (σημ. δική μου: που μοιάζει εκπληκτικά με την ανεκδιήγητη Σακελλαροπούλου) στην ταινία “The incredibles”: «Ποτέ δεν κοιτάω το παρελθόν, αγάπη μου. Μου αποσπά την προσοχή από το παρόν».
 
Η επαναφορά του ΓΑΠ, ή GAP Reset σύμφωνα με τους τρέχοντας διεθνείς όρους, ομοιάζει, μοιάζει με προετοιμασία γενικής επιθέσεως εκ των έσω στον ελληνικό λαό. Το GAP Reset φαντάζει αδιανόητο ακόμη και τώρα. Εφόσον ο Κ. Μητσοτάκης δεν μπορεί και ο Τσίπρας αδυνατεί, η επιστροφή του Γ. Παπανδρέου έρχεται για την συσπείρωση των κυρίων πολιτικών δυνάμεων του συνταγματικού τόξου, για να τις σώσει και κυρίως για να εντείνει τον αγώνα τους. Το ανεκδιήγητο δράμα για τον λαό είναι ότι κάποιοι ψηφοφόροι περιμένουν να τους σώσει ο ΓΑΠ!  
 
Μ’ όλ’ αυτά φαίνεται πόσο πολύ υπολογίζουν οι «Δημοκράτες» την Δημοκρατία τους που την χρησιμοποιούν όπως τους γουστάρει. Με βάση λοιπόν τη Δημοκρατία τους, πρωτεύουσα σημασία και απαράβατο όρο εξουσίας για τους παγκοσμιοποιητές και τους υπαλλήλους τους, είναι η οικογενειοκρατία. Το ζούμε δεκαετίες τώρα. Και ω! τι σύμπτωση, στην Ελλάδα η οικογένεια ονόματι «Μητσοτάκη» και η οικογένεια ονόματι «Παπανδρέου» έχουν κοινό συνδετικό κρίκο τον Ελ. Βενιζέλο με το μαύρο παρελθόν. 
 
Από τον Λευτεράκη με το μαύρο παρελθόν προήλθαν οι τωρινοί Γιωργάκης και Κούλης. Όλοι τους μικροί. Μικρούτσικοι. Πάντοτε, η «πατρική» πολιτική οικογένεια Βενιζέλου, με τις δύο «μητρικές» οικογένειες Μητσοτάκη – Παπανδρέου, αρέσκοντο στους διχασμούς. Τελευταία προσπάθεια, αποτυχημένη προς το παρόν, είναι ο διαχωρισμός των Ελλήνων σε εμβολιασμένους και μη εμβολιασμένους, χαρακτηρίζοντας κακοβούλως τους μη εμβολιασμένους και ως αρνητές των εμβολίων.  
 
Επινόησαν τον όρο «αρνητές των εμβολίων» και φρόντισαν να του προσάψουν υποτιμητική έννοια για προπαγανδιστικούς λόγους. Ο όρος είναι υπερβολικός και ψευδής, μη ανταποκρινόμενος στην πραγματικότητα. Αυτό διότι όλοι οι Έλληνες που τώρα αποκαλούνται «αρνητές των εμβολίων» είναι ήδη εμβολιασμένοι με κάποια άλλα εμβόλια. Επομένως δεν είναι αρνητές των εμβολίων βάσει του ιατρικού τους παρελθόντος. Τώρα, όσοι Έλληνες δεν θέλουν να κάνουν το περί ο λόγος εμβόλιο (οι ατάκτως εισβάλοντες μετανάστες έχουν εμβολιαστική ασυλία), είναι λόγω της mRNA τεχνολογίας. Μια τεχνολογία που είναι άγνωστη στους πολλούς και για την οποία ακούγονται πολλά άσχημα. Και στο κάτω-κάτω ας δώσουν σαφείς εξηγήσεις οι ειδικοί για την τεχνολογία αυτή, που πολλοί την κατηγορούν ως απάνθρωπη διότι αλλάζει το DNA των ανθρώπων.  
 
Και φόρτωσαν στην μερίδα των «αρνητών των εμβολίων» ένα σωρό κατηγορίες και κακά, ενώ τα κακά της Ελλάδος, δεκαετίες τώρα, συσσωρεύθησαν με ευθύνη και ενέργειες άλλων αρνητών. Των αρνητών της Ελλάδος. Ουδείς αναφέρεται στα πεπραγμένα των αρνητών της Ελλάδος (φανερών, κρυφών και προβοκατόρων), το σχέδιο των οποίων υλοποιείται συνεχίζοντας απαραλλάκτως οι παρόντες το έργο των προηγουμένων, κοκ, και όλοι αυτοί μαζί είναι «καλωδιωμένοι» με γνωστούς και αγνώστους παγκοσμιοποιητές.  
 
Οι «αρνητές των εμβολίων» δεν είναι αρνητές των εμβολίων αλλά είναι τρομοκρατημένοι με την mRNA τεχνολογία. Ας δούμε όμως τα χαρακτηριστικά των αρνητών της Ελλάδος που κανείς δεν τους αγγίζει.  
 
Οι αρνητές της Ελλάδος είναι αρνητές του ελληνικού έθνους, με τόσες και τόσες αντεθνικές ενέργειες που έπραξαν και πράττουν. Οι αρνητές της Ελλάδος είναι αρνητές της μοναδικής στον κόσμο ελληνικής γλώσσης, και προσπαθούν να την καταστρέψουν «εμπλουτίζοντάς» την με «βαρβαρικές» εις βάρος των ελληνικών, και φροντίζοντας να ξεχαστούν, μέσω λεξιπενίας, υπέροχες ελληνικές λέξεις. Οι αρνητές της Ελλάδος είναι αρνητές της Ορθοδοξίας διότι η Ελλάς αποτελεί πρωτεύουσα χώρα διαδόσεως της διδασκαλίας του Χριστού. Οι αρνητές της Ελλάδος μισούν τους Έλληνες και εργάζονται προς βλάβην τους. Οι αρνητές της Ελλάδος έχουν γίνει εσχάτως και αρνητές του Συντάγματος διότι το καταπατούν προκειμένου να επιτύχουν τον στόχο τους. 
 
Οι αρνητές της Ελλάδος είναι αρνητές της ελευθερίας, διότι ο Έλλην μεγαλουργεί σε καθεστώς ελευθερίας, και επιδιώκουν να του την περιορίσουν ή και να του την εκμηδενίσουν. Οι αρνητές της Ελλάδος είναι αρνητές της αλήθειας διότι η αλήθεια φανερώνει το μεγαλείον της Ελλάδος την οποία μισούν από τα «γεννοφάσκια» τους. Οι αρνητές της Ελλάδος είναι αρνητές της Δημοκρατίας και γι αυτό παρήλλαξαν την γνήσια Δημοκρατία με την τωρινή καρικατούρα της. Οι αρνητές της Ελλάδος είναι αρνητές της Ιστορίας των Ελλήνων διότι αισθάνονται μειονεκτικά απέναντι στο μεγαλείο της Ελλάδος και αρνούνται να παραδεχθούν ότι οφείλουν την ύπαρξή τους στους νικηφόρους αγώνες της Ελλάδος. Οι αρνητές της Ελλάδος είναι αρνητές του φυσικού της περιβάλλοντος και γι αυτό την καίνε, την γεμίζουν με ανεμογεννήτριες, την ασχημίζουν με γιγαντοκατασκευές, την μολύνουν μέχρι και με μικροσυχνότητες, στοιβάζουν τους Έλληνες, κλπ. Οι αρνητές της Ελλάδος είναι αρνητές της Κύπρου, της Μακεδονίας, του Αιγαίου. 
 
Οι αρνητές της Ελλάδος είναι αρνητές του ελληνικού πολιτισμού και γι αυτό κάνουν τα αδύνατα, δυνατά, ώστε να πείσουν τους Έλληνες ότι δεν είναι απόγονοι Ελλήνων. Οι αρνητές της Ελλάδος είναι αρνητές της απαραμίλλου ελληνικής τέχνης. Οι αρνητές της Ελλάδος είναι αρνητές της ελληνικής παραδόσεως και γι αυτό την καταπολεμούν. Οι αρνητές της Ελλάδος είναι και, επιλεκτικά, αρνητές των εμβολίων. Είναι αρνητές των εμβολίων για τους μετανάστες. Οι αρνητές της Ελλάδος, προς το παρόν, δεν φταίνε για τίποτα και ποτέ για όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα, ενώ είναι υπεύθυνοι για τόσα κακά.  
 
Συμπερασματικά, οι αρνητές της Ελλάδος είναι οι χειρότεροι τύποι ανθρώπων που διαβιούν στην Ελλάδα. Είναι οι χειρότεροι τύποι ανθρώπων για την Ελλάδα και τους αυτόχθονες Έλληνες.  
 
Η εν εξελίξει συμφορά της Ελλάδος θα σταματήσει μόνο με την αιώνιο εξορία όλων αυτών που την προκάλεσαν, αλλά και αυτών που προορίζονται να την συνεχίσουν μέχρι τον πλήρη αφανισμό Ελλάδος και Ελλήνων που ονειρεύονται. Οπότε, απαραίτητη προϋπόθεση ευδαιμονίας των Ελλήνων είναι ο πλήρης και αιώνιος εξορισμός των αρνητών της Ελλάδος από την Ελλάδα.  
 
Λύσεις υπάρχουν άπειρες για την σωτηρία της πατρίδος. Κυριολεκτικά άπειρες και μάλιστα κάποιες είναι μηδενικού κόστους. Απαραίτητη προϋπόθεση όμως είναι η εξουσία σε όλα τα επίπεδα να δίνεται μόνο σε ελληνόφρονες Έλληνες. Οι άλλοι δεν θα γίνονται ούτε διαχειριστές πολυκατοικίας. Πρωτίστως θα πρέπει να σωθεί, και εν συνεχεία να πολυπληθύνει, η ελληνική φυλή και ως πρώτο βήμα θα πρέπει να εφαρμοστούν σκανδαλωδώς ευνοϊκά (με βάση τα σημερινά δεδομένα) μέτρα υπέρ της ελληνικής οικογενείας. Ελληνική οικογένεια στο αίμα και όχι στα χαρτιά. Μετά πρέπει να σωθεί και να επανέλθει η ελληνική γλώσσα και η ελληνική Παιδεία. 
 
Ως πρώτο μέτρο θα μπορούσε να είναι π.χ. η πλήρης απαγόρευση ξένων λέξεων και γραμμάτων σε κοινή θέα. Να ορθοδοξοποιηθεί η Ορθοδοξία, σε λειτουργούς και μέσα, αφού πρωτίστως αποεβραιοποιηθεί. Κατόπιν να επανέλθει η δραχμή με εντελώς νέους όρους λειτουργίας σε νέο ελληνικό τραπεζικό σύστημα. Κάπως έτσι δύναται η Ελλάς να επανέλθει στην ορισμένη από τον Θεό θέση της. Όσο για τους αρνητές της Ελλάδος, αυτοί θα είναι μια δαιμονική ανάμνηση εφόσον έλθει η ευδαιμονία στους Έλληνες.  
 
Το τραγικό για τους Έλληνες είναι ότι στην Ελλάδα, και από την Ελλάδα, ευνοούνται περισσότερο οι αρνητές της. 
 Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.