31 Οκτωβρίου 2021

Μπλακ άουτ και μαύρο σκοτάδι (πολύ ενδιαφέρον και συλλεκτικό άρθρο)

ΟΙ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΕΙΣ ΚΥΒΕΡΝΟΑΜΥΝΑΣ CYBER POLYGON ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΟΕΠΙΘΕΣΗΣ, ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΙΑΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ 
 
Το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα που βασίζεται σε παράγωγα και κερδοσκοπικά τοξικά προϊόντα, έφτασε πλέον στο τέλος του. Η ψευτο-πανδημία ήταν το πρώτο στάδιο συγκάλυψης αυτού ακριβώς του τέλους. H γενικευμένη διακοπή ρεύματος θα είναι το δεύτερο, ενώ το τρίτο, θα είναι τα μόνιμα κλιματικά lockdown.
 
Τη στιγμή που οι αυστριακές ένοπλες δυνάμεις προειδοποιούν ανοιχτά τους πολίτες της χώρας τους για ένα μπλακ άουτ σε όλη την Ευρώπη και τους καλούν να αποθηκεύσουν εφόδια, οι αντίστοιχες ελληνικές, απασχολούνται με το καθάρισμα των αποχωρητηρίων των λαθρομεταναστών και τον δανεισμό των αντιπυραυλικών μας συστημάτων Πάτριοτ στη Σαουδική Αραβία, αφήνοντας τους πολίτες έρμαια σε θανατηφόρες καταστάσεις. Πρέπει να προετοιμαστούμε τελικά για κάτι τέτοιο ή όχι;  
 
Oι ελίτ γνώριζαν ότι η τεχνητή πανδημία ενός κορωνοϊού που οργάνωναν επιμελώς τουλάχιστον εδώ και είκοσι χρόνια ως το πρώτο στάδιο της συγκάλυψης του τέλους της χρηματοπιστωτικής φούσκας, δεν θα ήταν αρκετή για να εξακολουθήσουν να παραμένουν στην εξουσία μέχρι να επιβάλλουν την παγκόσμια μείωση του πληθυσμού που ονειρεύονταν εδώ και εκατονταετίες. Το σχέδιο περιλαμβάνει και ένα δεύτερο στάδιο που θα παρέλυε εντελώς τους πολίτες.  
 
Και αυτό δεν είναι, παρά η καταστροφή των ηλεκτρικών δικτύων, συμπεριλαμβανομένου και του εξοπλισμού των υπολογιστών, αλλά και των κρίσιμων για την επιβίωση της κοινωνίας υποδομών, ενός πολιτισμού που στηρίζεται απόλυτα στο ηλεκτρικό ρεύμα.  
 
Πώς όμως μπορεί να προκληθούν τέτοια μπλακ άουτ που θα γονατίσουν τις κοινωνίες; Ο πιο σίγουρος τρόπος είναι μέσω βαθμωτών κυμάτων (Scalar Waves), ή αλλιώς ηλεκτρομαγνητικών παλμών (ΕΜΡ–Electromagnetic Pulses, στα ελληνικά ΗΜΠ).  
 
Τι είναι οι ηλεκτρομαγνητικοί παλμοί (ΗΜΠ); 
 
Ένας ηλεκτρομαγνητικός παλμός είναι μια έκρηξη ακτινοβολίας γάμμα που μπορεί να προκαλέσει υπερτάσεις ηλεκτρικών ρευμάτων σε αντικείμενα και συσκευές στην πληγείσα περιοχή. Αυτό μπορεί να προκαλέσει σοβαρές ζημιές στα σύγχρονα ηλεκτρονικά, ακόμη και πλήρη καταστροφή τους, καθώς δεν είναι κατασκευασμένα για να αντέχουν επιπλέον τάση.  
 
Η σύγχρονη κοινωνία βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στα ηλεκτρονικά για κάθε πτυχή της ζωής. Μια εκδήλωση ΗΜΠ έχει τη δυνατότητα να την επαναφέρει εν ριπή οφθαλμού σε μια κατάσταση που θα θυμίζει την εποχή των σπηλαίων.  
 
Από τι μπορούν να προκληθούν οι ΗΜΠ; Από τρεις αιτίες:  
 
• Από ηλιακές στεφανιαίες εκτινάξεις μάζας (CMI – Corona Mass Injection), που προκαλούν γεωμαγνητικές καταιγίδες,

  
• Από ακτίνες γάμμα λόγω εκρήξεως υπερκαινοφανών αστέρων, ή σύγκρουσης αστέρων νετρονίων, 
• Από ατομική βόμβα που εκρήγνυται σε συγκεκριμένο ύψος της ατμόσφαιρας. 
 
Ηλιακή στεφανιαία εκτίναξη μάζας στις 30.3.2010 και σύγκριση με τη Γη.
  
 
Τοπικότεροι ΗΜΠ είναι πιθανό να προκύψουν από έντονη κεραυνική δραστηριότητα. Αυτός είναι ο λόγος που έχουμε προστατευτικά υπέρτασης στα ηλεκτρονικά μας. Φυσικά, ανησυχούμε περισσότερο για τις πιο καταστροφικές πηγές που αναφέρονται παραπάνω, καθώς έχουν τη δυνατότητα να προκαλέσουν μεγάλης έκτασης ζημίες.  
 
Τι είναι οι πυρηνικοί ηλεκτρομαγνητικοί παλμοί; 
 
Ειδική επιτροπή ασφαλείας των ΗΠΑ από το 2008 έχει προειδοποιήσει το Κογκρέσο ότι αν μια «εχθρική» χώρα, όπως το Ιράν, η Βόρειος Κορέα, η Ρωσία, ή η Κίνα, στείλει με βαλλιστικό πύραυλο μια πυρηνική κεφαλή μέτριας έως χαμηλής ισχύος και την πυροδοτήσει στην ατμόσφαιρα των ΗΠΑ σε ύψος 30 έως 300 χιλιομέτρων, θα παραχθούν ακτίνες γάμμα που θα δημιουργήσουν μια σειρά φαινομένων όπως εκείνο του πυρηνικού ηλεκτρομαγνητικού παλμού (Νuclear Electromagnetic Pulse – ΝΕΜP ή ΠΗΜΠ).  
 
Ένας τέτοιος παλμός εκτός από όλες τις ΗΠΑ, θα πλήξει τον Καναδά και το μεγαλύτερο μέρος του Μεξικού, και εάν η διακοπή ρεύματος διαρκέσει ένα χρόνο, τότε θα πεθάνει το 90% του πληθυσμού αυτών των χωρών, από πείνα, ασθένειες και κοινωνική κατάρρευση. 
 
Η εμβέλεια μιας ηλεκτρομαγνητικής βόμβας που θα μπορούσε να εκραγεί στο γεωγραφικό κέντρο των ΗΠΑ καλύπτει μια έκταση 4.000 χιλιομέτρων.  
 
Ειδικά η Κίνα διαθέτει βόμβες μέγα-ΗΜΠ, με απόδοση 200.000 βολτ ανά μέτρο (!) τις οποίες οι ΗΠΑ δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν και είναι ιδιαίτερα ευάλωτες απέναντί της, κάτι που μπορεί να εξηγήσει την κινεζική διείσδυση στην αμερικανική κυβέρνηση.  
 
Μ’ άλλα λόγια, η πυροδότηση μιας ατομικής βόμβας στην ατμόσφαιρα θα δημιουργούσε ηλεκτρομαγνητικούς παλμούς τέτοιας ισχύος που θα μπορούσαν να συντρίψουν όλα τα ηλεκτρικά δίκτυα και τους τηλεπικοινωνιακούς δορυφόρους που είναι μέσα στην εμβέλειά της και έξω απ’ αυτήν, δεδομένου ότι πολλά δίκτυα είναι διασυνδεδεμένα. 
 
Σενάρια παγκοσμίου πολέμου εξ αιτίας ρίψης βομβών ΗΜΠ στις ΗΠΑ, στην Ευρώπη, στο Ισραήλ και στην Ιαπωνία, σύμφωνα με την Επιτροπή Αξιολόγησης Απειλών των ΗΠΑ. Η Ελλάδα ίσως να μη συμπεριληφθεί στο στόχαστρο των μεγάλων δυνάμεων.  
 
Μόνο ορισμένοι στρατιωτικοί δορυφόροι με κατάλληλη θωράκιση θα μπορούσαν να αντέξουν σε μια τέτοια έκρηξη, αλλά όχι οι υπόλοιποι δορυφόροι.  
 
Το πιο επικίνδυνο όμως είναι ότι σήμερα μια πυρηνική κεφαλή, ανάλογα με το ύψος που θα εκραγεί, μπορεί να εκτοξευτεί ακόμα και μέσα από ένα μετεωρολογικό μπαλόνι, ένα καμουφλαρισμένο εμπορικό πλοίο (cargo), ένα τζετ, ένα υποβρύχιο ή έναν δορυφόρο χαμηλής τροχιάς. Χωρίς να εντοπιστεί από τον εχθρό…  
 
Το ευρύ κοινό όμως έχει την εσφαλμένη πεποίθηση που του έχουν εμφυσήσει τα καθεστωτικά ΜΜΕ, ότι ένας ΗΜΠ δεν είναι θανατηφόρος για τον άνθρωπο. Ωστόσο, αυτό που αποκρύπτεται είναι ότι οι συνέπειές του είναι μακροπρόθεσμα θανατηφόρες.  
 
Διότι ανάλογα με την ισχύ του, μπορεί να προκαλέσει κυτταρικές μεταλλάξεις, καταστροφή του νευρικού συστήματος, εγκαύματα σε εσωτερικά όργανα, εγκεφαλικές βλάβες, παροδική ανικανότητα σκέψης και απώλεια μνήμης, ναυτία, έμετο, διάρροια, πονοκεφάλους, ζαλάδα, αποπροσανατολισμό, κούραση, τριχόπτωση, αιματουρία και υπόταση.  
 
Ο ρόλος των δικτύων 5G  
 
Στοχευμένοι παλμοί μικρότερης εμβέλειας που αχρηστεύουν τις ηλεκτρονικές συσκευές μπορούν να προκληθούν άλλωστε και από τα δίκτυα 5G.  
 
Όσοι πολίτες χωρών έχουν την ατυχία να διαθέτουν τα μεγαλύτερα δίκτυα 5G στον κόσμο, θα είναι τα πρώτα πειραματόζωα που θα αντιμετωπίσουν ηλεκτρονικό πόλεμο εναντίον τους.  
 
Επειδή λοιπόν το μπλακ άουτ αναμένεται να στηριχθεί και μέσω 5G, ενδεχομένως αυτός να είναι ο λόγος για τον οποίο οι κυβερνήσεις παγκοσμίως πιέζονται τόσο πολύ από τα λόμπι της Παγκόσμιας Τάξης για την εγκατάσταση των ομώνυμων δικτύων.  
 
Ήδη από το 2019 η Κίνα έχει εγκαταστήσει κεραίες 5G στη Μ. Βρετανία, και οι ΗΠΑ στην Ευρωπαϊκή Ένωση για υβριδικούς ή μικτούς πολέμους με «παράπλευρο» στόχο την πρόκληση μπλακ άουτ στα ηλεκτρικά δίκτυα των αντιπάλων, σε όσες χώρες αντιδρούν στη νέα παγκόσμια ισορροπία δυνάμεων.  
 
Όπλα κβαντικού δυναμικού 
 
Οι ΗΠΑ και η Μεγάλη Βρετανία ίσως λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο που είναι η Κίνα, η οποία εκτός από τα όπλα ηλεκτρομαγνητικού παλμού, έχει αναπτύξει και όπλα κβαντικού δυναμικού (QP-Quantum Potential).  
 
Τα όπλα κβαντικού δυναμικού σήμερα είναι τα κυρίαρχα όπλα στη Γη, ακολουθούμενα από τα όπλα ΗΜΠ αρνητικής ενέργειας.  
 
Ιοί πληροφορικής 
 
Πέραν από τις βόμβες ΗΜΠ, οι συμμορίες των μελών του Φόρουμ του Νταβός, όπως είχαν στο οπλοστάσιό τους βιολογικούς ιούς όπως Έμπολα, Ζήκα, Η1Ν1, Sars-Cov2 κ.ά., έχουν σε απόθεμα και ηλεκτρονικούς, όπως τον ισραηλινό Stuxnet που φτιάχτηκε για να χτυπήσει το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν. Για μεγαλύτερη όμως αποτελεσματικότητα, είναι απείρως καλύτερη μια αποτελεσματική βόμβα ΗΜΠ.  
 
Γι’ αυτό και όταν επέλθει το μπλακ άουτ οι κυβερνήσεις θα ωρύονται για τον «πόλεμο» που εξαπέλυσαν οι χάκερ του «εχθρού», που φυσικά, όπως άλλοτε η Αλ Κάιντα, δεν θα μπορούν να εντοπιστούν.  
 
Έτσι, οι πρωθυπουργοί όλης της Δύσης θα επαναλαμβάνουν διαρκώς, όπως μετά την 11η Σεπτεμβρίου 2001 και σήμερα με την ψευτο-πανδημία, ότι «είμαστε σε πόλεμο», αλλά στην πραγματικότητα θα πρόκειται για ΗΜΠ που πυροδοτούνται από τις στρατιωτικές υπηρεσίες των μεγάλων δυνάμεων.  
 
Δοκιμές μεγάλων μπλακ άουτ έχουν ήδη γίνει πολλές φορές κατά τη διάρκεια των lockdown του 2020 και του 2021, αφήνοντας εκατομμύρια ανθρώπους χωρίς ρεύμα.  
 
Οι αιτίες επίσημα αποδίδονται πότε στους κεραυνούς, σε ένα τεχνικό λάθος, σε δυσλειτουργίες του συστήματος, και πότε σε κυκλώνες και ανεμοστρόβιλους που φυσικά έχουν αυξηθεί εξ αιτίας της … «κλιματικής αλλαγής».  
Ποτέ όμως σε ΗΜΠ.  
 
Oι Αυστριακές Ένοπλες Δυνάμεις προειδοποιούν 
 
Τούτων δοθέντων, οι Αυστριακές Ένοπλες Δυνάμεις προειδοποιούν τους πολίτες της χώρας τους ότι μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια θα συμβεί ένα θηριώδες πανευρωπαϊκό μπλακ άουτ μεγάλης διάρκειας. Να σημειωθεί ότι η ίδια υπηρεσία προ 2 ετών είχε προβλέψει μια παγκόσμια πανδημία, και δυστυχώς επαληθεύτηκε. 
 
Πιο συγκεκριμένα, στα πρώτα λεπτά ενός επετειακού ντοκιμαντέρ προς τιμήν των Ενόπλων Δυνάμεων, προβάλλεται ένα ενημερωτικό βίντεο στο οποίο εξηγείται γιατί μια ξαφνική, εκτεταμένη πανευρωπαϊκή διακοπή ρεύματος, αποτελεί σοβαρότατο κίνδυνο για τη χώρα, αλλά οι Ένοπλες Δυνάμεις της Αυστρίας θα είναι εκεί για να βοηθήσουν τους πολίτες. 
 
Αλλά και η Διεύθυνση Πολιτικής Ασφάλειας του Ομοσπονδιακού Υπουργείου Άμυνας σε εμπεριστατωμένη, πολυσέλιδη ανάλυσή της σχετικά με τους παγκόσμιους κινδύνους των αμέσως επόμενων ετών με τίτλο Sicher. Und morgen? Sicherheitspolitische Jahresvorschau 2021 (Ασφαλής. Και αύριο; Ετήσια πρόβλεψη πολιτικής ασφάλειας για το 2021) αφιερώνει στο μπλακ άουτ ένα ολόκληρο κεφάλαιο με τίτλο Herausforderung Blackout. Die nächste Systemkrise in Österreich? (Πρόκληση μπλακ άουτ. Η επόμενη συστημική κρίση στην Αυστρία;).
 
Στο σχετικό κεφάλαιο (σελ. 315 του φυλλαδίου) εξηγείται γιατί με δεδομένη την κακή κατάσταση των ηλεκτρικών ευρωπαϊκών δικτύων, τις πιέσεις για απολιγνιτοποίηση, το κλείσιμο πυρηνικών στη Γαλλία και σε άλλες χώρες, τις δολιοφθορές, την ανεπάρκεια λειτουργίας των γεννητριών των νοσοκομείων, τον κίνδυνο σαμποτάζ, κ.ά. οι πολίτες πρέπει οπωσδήποτε να έχουν έτοιμο ένα Σχέδιο Β, για να αντιμετωπίσουν μια κατάρρευση που οι γεωπολιτικοί αναλυτές και οι ειδικοί πρόληψης κρίσεων, θεωρούν βέβαιη εντός του χρονικού πλαισίου που προαναφέρθηκε.  
 
Μάλιστα δε σε άλλες Οδηγίες τους προς τους πολίτες, συμβουλεύουν την άμεση προμήθεια ενός ραδιοφώνου με μπαταρίες, φακών, κεριών, δύο λίτρων νερού την ημέρα ανά άτομο και φαγητού για δύο εβδομάδες, μετρητών, φαρμάκων και τροφίμων. 
 
Αναγκαία εφόδια με τα οποία οι Αυστριακές Ένοπλες Δυνάμεις συμβουλεύουν τους πολίτες να εφοδιαστούν. Οι δικές μας;  
 
Τέλος, οι αρχές συνιστούν στους πολίτες να παρακολουθήσουν ένα μάθημα πρώτων βοηθειών, να οργανώσουν ένα σημείο συνάντησης με την οικογένεια και τους φίλους τους σε περίπτωση που το μπλακ άουτ καθιστά αδύνατη την επαφή με άλλα μέσα, και να συμφωνήσουν με τους γείτονες για τη διανομή καθηκόντων που θα μεγιστοποιήσει την πρόσβαση των ομάδων στους διαθέσιμους πόρους.  
 
Πρώην στρατιωτικοί του ΝΑΤΟ προειδοποιούν 
 
Εκτός όμως από τις δύο παραπάνω προειδοποιήσεις, και ο Βρετανός Σερ Ρίτσαρντ Μπάρονς (Sir Richard Barrons), πρώην στρατηγός του ΝΑΤΟ, που παρασημοφορήθηκε για τη δράση του στο Ιράκ, το Κόσοβο και το Αφγανιστάν, έχει προβλέψει τον αποτελεσματικότερο τρόπο με τον οποίο θα συμβεί η κινεζικού τύπου απαγόρευση της λειτουργίας του διαδικτύου και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που έχουν γίνει πλέον ενοχλητικά για την διεθνή ολιγαρχία: με γενική διακοπή ρεύματος.  
 
Ο στρατηγός Μπάρονς προειδοποίησε τις κυβερνήσεις ότι «με αυτόν τον τρόπο, όλες οι ευρωπαϊκές χώρες μπορούν να γονατίσουν σε μόλις 14 ημέρες».  
 
Ο βραβευμένος στρατιωτικός θεωρεί ότι σήμερα οι συμβατικοί πόλεμοι με μάχες σώμα με σώμα έχουν τελειώσει, και ότι η τεχνολογία είναι αυτή που σκοτώνει χωρίς να μετακινηθεί αυτός που τη χειρίζεται από την οθόνη του υπολογιστή του.  
 
Ο Μπάρονς τόνισε μεταξύ άλλων ότι σήμερα οι ΗΜΠ προκαλούνται τεχνητά γι’ αυτό είναι βασικό το ηλεκτρομαγνητικό φάσμα να ελέγχεται από την ξηρά, τη θάλασσα και το διάστημα.
 
Συνέπειες του μπλακ άουτ 
 
Τι θα σταματήσει να λειτουργεί όταν γίνει γενική διακοπή ρεύματος;  
 
• η παροχή ρεύματος, 
• η παροχή πόσιμου νερού,  
• το διαδίκτυο και όλα τα ηλεκτρονικά δίκτυα,  
• οι εγκαταστάσεις επεξεργασίας λυμάτων και καυσίμων,  
• τα κέντρα αυτόματων συναλλαγών και όλες οι τραπεζικές υπηρεσίες,  
• τα τηλεφωνικά και τηλεοπτικά δίκτυα,  
• τα ψυγεία των γραφείων τελετών και των ιατροδικαστικών υπηρεσιών,  
• όλες οι δημόσιες συγκοινωνίες, επίγειες, θαλάσσιες και εναέριες, 
• ο ανεφοδιασμός καυσίμων, τροφίμων και όλων των αγαθών, 
• η ρύθμιση της κυκλοφορίας στις εθνικές οδούς, 
• τα διόδια και τα τούνελ,  
• οι γεννήτριες και τα ηλεκτρονικά συστήματα των νοσοκομείων,  
• η θέρμανση και η ψύξη,  
• τα συστήματα συναγερμού,  
• οι ανελκυστήρες,  
• πλειάδα άλλων διευκολύνσεων που οι περισσότεροι άνθρωποι θεωρούν δεδομένες και δεν έχουν αντιληφθεί ότι αν ο ηλεκτρισμός παύσει, θα καταρρεύσουν οι κοινωνίες μας και θα πεθάνουν οι περισσότεροι άνθρωποι, τουλάχιστον στις πόλεις.  
 
Η έλλειψη επικοινωνιών και υποδομών θα περιορίσει δραματικά την πρόσβασή μας σε τρόφιμα, ιατρική περίθαλψη, και άλλες βασικές ανάγκες. Ακόμη και μια μικρή σωματική διαταραχή ως συνέπεια ΗΜΠ, μπορεί να εξελιχθεί σε σημαντικό πρόβλημα εάν δεν μπορούμε να λάβουμε άμεσα ιατρική φροντίδα.  
 
Η άπειρη αλυσίδα ατυχημάτων που θα μπορούσε να προκαλέσει αυτού του είδους η δολοφική επίθεση, είναι απερίγραπτη.  
 
Τι θα επιχειρήσει να καλύψει το μπλακ άουτ; 
 
Επομένως, θα επαναλάβουμε ακόμα μια φορά τι επιχειρεί να καλύψει η προσχεδιασμένη πανδημία του κορωνοϊού και οι μεταλλάξεις της και το πιθανό μπλακ άουτ, που σύμφωνα με oρισμένους ξένους αναλυτές αναμένεται να συμβεί στις 21.12.2021, και αν όχι τότε, πάντως όχι αργότερα από πέντε χρόνια:  
 
Μα τη χρεοκοπία του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος, το απλήρωτο χρέος των ΗΠΑ προς την Κίνα η οποία χρηματοδότησε την Federal Reserve (Ομοσπονδιακή Τράπεζα) και τις ευρωπαϊκές κεντρικές τράπεζες.  
 
Σύμφωνα με τη λογική τύπου Φόρουμ του Νταβός, η μόνη λύση να κρυφτεί αυτό το γεγονός είναι να «ρίξουν» οι ίδιοι το χρηματοπιστωτικό σύστημα εκ των έσω και να προκληθεί πείνα και θάνατος στα συνήθη υποζύγια. 
 
Γενική διακοπή ρεύματος στο Μανχάταν, 2019.  
 
Μέσα σε ένα μήνα διακοπής της ηλεκτροδότησης, οι στρατιωτικές μονάδες, οι κυβερνητικές υπηρεσίες, τα δημαρχεία και τα νοσοκομεία υπολογίζεται πως θα έχουν μεν επανενεργοποιηθεί, πλην όμως, η πλήρης επαναφορά των λοιπών υποδομών θα χρειαστεί επιπλέον έξι μήνες έως ένα χρόνο, ένα πολύ μεγάλο διάστημα για έναν πολιτισμό που εξαρτάται απόλυτα από τον ηλεκτρισμό.  
 
Σε μια τέτοια περίπτωση, είναι πάλι πιθανό πως τα νοσοκομεία θα καταρρεύσουν πρωτίστως από τα αναρίθμητα ατυχήματα και περιστατικά κάθε είδους, γι’ αυτό και σε κάθε σπίτι θα πρέπει οπωσδήποτε να υπάρχει ένα μεγάλο βαλιτσάκι πρώτων βοηθειών και μια έντυπη ιατρική εγκυκλοπαίδεια.  
 
Mετά από την επιστροφή των κοινωνιών στην προβιομηχανική εποχή και στη βαρβαρότητα, ο ισλαμισμός αναμένεται να σημειώσει κάθετη άνοδο στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ, καθότι οι μουσουλμανικοί αφροασιατικοί λαθρομεταναστευτικοί πληθυσμοί είναι εξοικιωμένοι με τις τεχνικές επιβίωσης, τα πολεμικά όπλα και τις δυσκολίες που συνεπάγεται η διαβίωση χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα.  
 
Μακροπρόθεσμα όμως, ούτε και αυτοί θα γλυτώσουν από το δρεπάνι των αόρατων μαριονετιστών. 
 
Η μόνη λύση για να συγκαλυφθεί η χρεοκοπία του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος και το απλήρωτο χρέος προς την Κίνα, η οποία χρηματοδότησε τη FED και τις ευρωπαϊκές κεντρικές τράπεζες, ήταν η ψευτο-πανδημία του κορωνοϊού, που ίσως θα τελειώσει με ένα θηριώδες μπλακ άουτ.  
 
Η συγκάλυψη της χρεοκοπίας θα συνεχιστεί εφεξής με επιβολή μόνιμων κλιματικών lockdown με δικαιολογία τη σωτηρία του πλανήτη από το «δαιμονικό» διοξείδιο του άνθρακα (CO2). Όποιος δεν έχει καταλάβει ακόμα τι συμβαίνει, μόλις που προλαβαίνει να το συνειδητοποιήσει και να λάβει τα μέτρα του. Αν μπορεί. 
 
Κλωβοί Φαραντέι 
 
Οι βλάβες που θα προκύψουν στον ηλεκτρικό και ηλεκτρονικό εξοπλισμό των κρίσιμων πολιτικών υποδομών είναι δεδομένες, διότι οι ηλεκτρομαγνητικοί παλμοί δεν σέβονται τον εξοπλισμό έκτακτης ανάγκης που προορίζεται για τους πολίτες.  
 
Ωστόσο, οι στρατιωτικές εγκαταστάσεις, τουλάχιστον των κυρίαρχων χωρών, είναι θωρακισμένες με κλωβούς Φαραντέι (Faraday) [ειδικά δωμάτια με επένδυση αλουμινίου ή μολύβδου] που εξασφαλίζουν ότι τα ηλεκτρονικά τους δεν θα υποστούν επιθέσεις από ΗΜΠ ή ιούς. Οι δικές μας άραγε;  
 
Ανεπανόρθωτη θα είναι και η ζημιά που θα προκληθεί στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, σέρβερ, μνήμες, μόντεμ, UPS, ρούτερ, σκληρούς δίσκους και στα κινητά τηλέφωνα των πολιτών. 
 
Στο διαδίκτυο υπάρχουν οδηγίες κατασκευής χειροποίητου κλωβού Φαραντέι όπως αυτός.  
 
Μόνο κάποιοι υποψιασμένοι έχουν εφοδιαστεί με κλωβούς Φαραντέι, που μπορεί να είναι ακόμα και «κουνουπιέρες» – ασπίδες ακτινοβολίας για το κρεββάτι, προκειμένου να διασώσουν τις συσκευές και τα δεδομένα τους μέχρι την ανασύσταση των ηλεκτρικών δικτύων και το ξημέρωμα της επόμενης Great Reset μέρας. 
 
Eπίδειξη αντοχής ενός κλωβού Φαραντέι.  
 
Η Cyber Polygon ως στρατηγική επίθεσης 
 
Μέσα στα πλαίσια της αντίστροφης λογικής, εκείνης του 2+2=5, κάθε στρατηγική καθυπόταξης και εξόντωσης των μαζών, εμφανίζεται ως στρατηγική προστασίας. Όσοι δεν είναι διανοητικά ανεπαρκείς, το γνωρίζουν.  
 
Τούτων δοθέντων, τι αντιπροσωπεύουν τελικά οι προσομοιώσεις Cyber ​​Polygon 2020 και 2021;  
 
Μα καθαρές στρατηγικές επίθεσης που παρουσιάζονται ως στρατηγικές άμυνας και προστασίας των πολιτών.  
 
Ωστόσο, αρκεί να εντοπίσει κανείς ότι την προστασία από την επίθεση του «εχθρού», οργανώνουν οι ίδιοι άνθρωποι που επέβαλαν τις πιο θανάσιμες μεθόδους κατά των λαών, δηλαδή τα lockdown της ψευτο-πανδημίας και τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, για να αρθεί αυτομάτως η παραμικρή εμπιστοσύνη στις καλές προθέσεις τους.  
 
 
Οπότε, ας αντιγράψουμε τουλάχιστον με στυλό όλες τις επαφές που μας ενδιαφέρουν και τις διευθύνσεις της αλληλογραφίας μας σε μία έντυπη τηλεφωνική ατζέντα παλαιού τύπου με γράμματα κατ’ αλφαβητική σειρά. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για να περισώσουμε κάποια δεδομένα μας για την «επόμενη μέρα».  
 
Διότι μετά τις καραντίνες και το «Μένουμε σπίτι», η δεύτερη φάση απομόνωσης των ανθρώπων θα είναι η απομόνωση από όλα τα προσωπικά δεδομένα τους, και όσοι δεν τα έχουν αποθηκεύσει κάπου σε έντυπη μορφή, θα τα χάσουν, ίσως οριστικά.
 
Οδηγίες επιβίωσης 
 
Με βάση τα προαναφερθέντα, κάθε σκεπτόμενος άνθρωπος −που έχει βέβαια και την οικονομική δυνατότητα−, ίσως να είναι πολύ χρήσιμο να προχωρήσει στα παρακάτω, με πρόβλεψη για ένα μήνα, ή ιδανικά για έξι μήνες:  
 
1. Αποθήκευση εμφιαλωμένων νερών τουλάχιστον 2 λίτρα την ημέρα ανά άτομο και κανίστρων πόσιμου νερού 35 λίτρων με βρυσάκι, για λοιπές ανάγκες. 
 
2. Αποθήκευση αποξηραμένων και μαγειρεμένων τροφών που δεν χρειάζονται ηλεκτρικό ρεύμα για να μαγειρευτούν (ει δυνατόν ούτε υγραέριο) ή ψύξη για να συντηρηθούν, και που μπορούν να καταναλωθούν άμεσα, όπως: συσκευασμένο ψωμί, παξιμάδια, καρύδια, ελιές, κονσέρβες κρεάτων, ψαριών και κομπόστες φρούτων, παστά, τουρσιά, και φέτα σε δοχείο με άλμη.  
 
3. Αποθήκευση δισκίων βιταμίνης C, ψευδαργύρου, μαγνησίου, βιταμίνης Β12 και άλλων, δεδομένου ότι τα λαχανικά και τα φρούτα θα λείπουν, τουλάχιστον στις πόλεις.  
 
4. Αποθήκευση καυσίμων για οχήματα και γεννήτριες.  
 
5. Εφοδιασμό με καυσόξυλα, ανάλογες σόμπες, μασίνες και μαγκάλια, γκαζάκια σε μεγάλες ποσότητες, φτυάρι, τσεκούρι, λάμπες παραφίνης παλαιού τύπου με φυτίλι, μεγάλα κεριά βραδείας καύσεως και σπίρτα σε μεγάλες ποσότητες.
 
 
6. Εφοδιασμό με ποσότητες ασβέστη για θάψιμο των κοπράνων, δοχεία νυκτός, και σακκούλες σκουπιδιών διαφόρων μεγεθών σε πολύ μεγάλες ποσότητες. 
 
7. Αποθήκευση αρκετών φαρμάκων, κυρίως αντιβιωτικών, αντιπυρετικών, αντιδιαρροϊκών και παυσίπονων. 
 
8. Αποθήκευση ζωοτροφών και φαρμάκων για τα κατοικίδια ζώα.  
 
9. Προμήθεια σετ πρώτων βοηθειών για τυχόν ατυχήματα (πολλά επιθέματα, οξυζενέ, καθαρό οινόπνευμα, μπεταντίν, παρακεταμόλη, ασπιρίνες, ψαλίδι, κολλητική ταινία, φυσιολογικό ορό, σύριγγες για ενέσεις κ.λπ.).  
 
10. Εφοδιασμό με ρολλά κουζίνας, αλουμινόχαρτα, χαρτομάντηλα, χαρτιά υγείας και υγρά μωρομάντηλα σε μεγάλες ποσότητες.  
 
11. Ανάληψη όλων των χρημάτων του από τις τράπεζες, διότι δεν θα είναι δυνατό να τα σηκώσει όσο κρατάει το μπλακ άουτ.  
 
12. Αντιγραφή όλων των αρχείων του υπολογιστή του και ό,τι έχει αποθηκευμένο σε cloud, σε τοπικούς σκληρούς δίσκους και αποθήκευση στο σπίτι του ή σε άλλο τόπο ασφαλείας (φυλασσόμενους μέσα σε κουτιά ή θήκες Φαραντέι).  
 
Κατάρρευση 
 
Η έλλειψη ρεύματος θα οδηγήσει σε πανικό, ωμή βία και εν τέλει χάος. Δράστες θα είναι αρχικά τα «στρατεύματα» της υποσαχάριας Αφρικής, και των στεπών της Ασίας που έχουν εισβάλλει στην παραλυμένη Ευρώπη ως δήθεν πρόσφυγες.  
 
Μετά από τρεις ημέρες κλειστών καταστημάτων τροφίμων και ΑΤΜ, θα ξεχυθούν στους δρόμους, στα καταστήματα τροφίμων και στα σπίτια, για αναζήτηση τροφής, μετρητών, χρυσού, όπλων, ή ο,τιδήποτε άλλου μπορεί να τους φανεί χρήσιμο. 
 
Βανδαλισμός σούπερ μάρκετ στην άλλοτε κοσμοπολίτικη πόλη Μαρακαΐμπο της Βενεζουέλας μετά από πολυήμερη διακοπή ρεύματος. Aυτή θα είναι παντού η εικόνα όλων των καταστημάτων τροφίμων μετά την τρίτη μέρα διακοπής ρεύματος: χάους και αναρχίας. 
 
Αμέσως μετά, οι αυτόχθονες Ευρωπαίοι θα ορμήσουν και αυτοί πανικόβλητοι προς πάσα κατεύθυνση.  
 
Πλαδαροί και απροετοίμαστοι, εθισμένοι επί χρόνια στα Gay Pride, στις συζητήσεις για τους γάμους και την τεκνοθεσία ομοφυλόφιλων, στην τηλεθέαση Big Brother και Master Chef, στους Influencers της δεκάρας, και στην αποχαύνωση των βραδυνών δυστοπικών σειρών του Netflix, ξαφνικά θα πρέπει να αντιμετωπίσουν την ωμή πραγματικότητα, δηλαδή να διαχειριστούν τα παιδιά ή τους γέροντες γονείς τους που θα τσιρίζουν από πείνα και δίψα.  
 
Επειδή δε δεν θα λειτουργεί η παροχή νερού, οι τουαλέτες των διαμερισμάτων όσων ζουν στις πόλεις, από τα κόπρανα και τα ούρα που δεν θα ξέρουν τι να τα κάνουν, θα έχουν μετατραπεί σε βόμβες λοιμωδών νοσημάτων. Η κατάρρευση της Δύσης, αλλά και η εξέγερση κατά των κυβερνήσεων, είναι δεδομένη.  
 
Ordo ab Chao 
 
Προκειμένου λοιπόν να εγκαθιδρυθεί μια νέα τάξη από το χάος, είναι πολύ πιθανόν όχι μόνο ο στρατός να κληθεί να βοηθήσει την αστυνομία, αλλά και ιδιωτικοί μισθοφορικοί στρατοί ξένης προέλευσης, τύπου Academi. Ωστόσο, οι συνέπειες του υποχρεωτικού εμβολιασμού και των μπλακ άουτ θα επηρεάσουν και αυτούς.  
 
Γι’ αυτό και τα διεστραμμένα κέντρα που ελέγχουν τον κόσμο, θα αποτύχουν, διότι οι αστυνομικοί και οι στρατιώτες που θα κληθούν να τσακίσουν τους εξεγερμένους πληθυσμούς, έχουν και αυτοί εμβολιαστεί και κάποιοι ανάμεσά τους θα έχουν αρχίσει να υφίστανται τις παρενέργειες. Και αν όχι οι ίδιοι, οι οικογένειές τους.  
 
Έχουν και αυτοί παιδιά, συζύγους, γονείς, φίλους και συγγενείς, που θα τους βλέπουν να πεθαίνουν είτε με τα εμβόλια, είτε από τις επιπτώσεις μιας μακροχρόνιας διακοπής ρεύματος. Και δεν είναι πλέον καθόλου σίγουρο ότι θα πιστέψουν το αφήγημα της επίθεσης του «εχθρού».  
 
Είναι λοιπόν θέμα χρόνου οι πραιτωριανοί να συστρατευτούν με τους εξεγερμένους και να στραφούν εναντίον των πολιτικών και των δικαστών, και η αντίδρασή τους ως εκπαιδευμένοι στις ειδικές δυνάμεις καθοδηγώντας και τους υπόλοιπους, να είναι τόσο βίαιη, που οι εγκέφαλοι του νοσηρότερου και μαζικότερου σχεδίου εξόντωσης στην ιστορία της ανθρωπότητας, δεν θα μπορέσουν να την καταστείλουν.  
 
Πόσο πιθανό είναι ένα μπλακ άουτ; 
 
Πόσο πιθανή όμως είναι μια μεγάλη και διαρκής διακοπή ρεύματος, τη στιγμή που σε πολλές ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, όπως η Αθήνα, υπάρχει ένας οργασμός επένδυσης από πολλά διεθνή επενδυτικά ταμεία σε ξενοδοχεία υψηλής κλάσης, «πράσινες» και «ψηφιακές» δραστηριότητες;  
 
Δεν έχουν οι μάνατζέρ τους πληροφορίες ότι επέρχεται λαίλαπα; Αν ναι, γιατί επενδύουν τόσα χρήματα σε δραστηριότητες και αντικείμενα που θα αχρηστευτούν για άγνωστο χρονικό διάστημα;  
 
Ποιος θα κάνει διακοπές μετά την κατάρρευση της Ευρώπης; Ποιος θα ασχολείται με τι είναι «πράσινο» τρόφιμο, όταν δεν υπάρχει καν τροφοδοσία; Τόσες ξενοδοχειακές υποδομές δεν χρειάζονται σε μια χούφτα πλουσίων που μόνο αυτή θα επιβιώσει. Μήπως λοιπόν τελικά τα επενδυτικά ταμεία απλώς παρκάρουν ή ξεπλένουν το χρήμα των πελατών τους προκειμένου απλώς να κερδίσουν τα ίδια και να ετοιμάσουν τη δική τους προφύλαξη;  
 
Αν όμως δεν γίνει μέγα-μπλακ άουτ, προς τι οι προσομοιώσεις Cyber Polygon, τόσα δημοσιεύματα περί ΗΜΠ, κυβερνοεπίθεσης, και διακοπής ρεύματος σε παγκόσμια κλίμακα;  
 
Μήπως απλώς η ολιγαρχία επιδιώκει να διασπείρει τον φόβο, επιβάλλοντας έτσι την παράλυση των πολιτών, ώστε να μην αντιδρούν στις ανομίες της και στην εφαρμογή των εγκληματικών πολιτικών της;  
 
Ή μήπως τελικά η Ιστορία θα επαναληφθεί ακόμα μια φορά, όπως κατά τις παραμονές του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, όπου ενώ μεγάλη μερίδα του κόσμου συζητούσε στα καφενεία ότι θα γίνει πόλεμος, οι άνθρωποι συνέχιζαν κανονικά τις δραστηριότητές τους, γιατί μόνο ελάχιστοι είχαν την οικονομική και την πνευματική δύναμη να προφυλαχθούν;  
 
ΠΗΓΕΣ  
 
 



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.