27 Οκτωβρίου 2021

Απαράδεκτη η απόφαση της μη διεξαγωγής παρελάσεων στην Πιερία και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας

Γράφει ο Θεοφάνης Γκατζής του Θωμά και της Μαίρης
Έφεδρος υπαξιωματικός Στρατού Ξηράς
https://www.facebook.com/theofanis.gkatzhs 
 
Κατερίνη, 26-10-2021 
 
Προβληματισμό και λύπη στους πολίτες της Πιερίας και άλλων περιοχών της Ελλάδας προκάλεσε η απόφαση των αιρετών (αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κ. Μαυρίδου, δήμαρχος Κατερίνης κ. Κουκοδήμος, δήμαρχος Δίου - Ολύμπου κ. Γερολιόλιος, δήμαρχος Πύδνας- Κολινδρού κ. Μανώλας, περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Αγοραστός, περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Μέτιος, καθώς και των αιρετών αντιπεριφερειαρχών και δημάρχων των Περιφερειακών Ενοτήτων Ημαθίας και Πέλλας) να ματαιωθούν οι μαθητικές παρελάσεις στη Θεσσαλία, την Πιερία, την Ημαθία, την Πέλλα, τη Δράμα, την Καβάλα, τη Ροδόπη και τον Έβρο ανήμερα της εθνικής επαιτείου! Πρόκειται για απαράδεκτη απόφαση από τη στιγμή που θα πραγματοποιηθούν οι παρελάσεις στα υπόλοιπα μέρη της ελληνικής επικράτειας! Τα ερωτήματα που τίθενται συνεπώς είναι τα εξής:  
 
Δεν θα μπορούσαν να διεξαχθούν οι παρελάσεις με τήρηση των προβλεπόμενων μέτρων, προφύλαξης όπως θα συμβεί σε άλλες περιοχές της Ελλάδας; Γιατί στην Θεσσαλονίκη και σε άλλες περιοχές της Μακεδονίας, καθώς κα της υπόλοιπης Ελλάδας που υφίστανται υψηλό επιδημιολογικό φορτίο και μεγάλος αριθμός κρουσμάτων covid-19, οι παρελάσεις θα πραγματοποιηθούν κανονικά; 
 
Aξίζει να επισημανθεί, ότι οι εθνικές παρελάσεις πραγματοποιούνται για δυο λόγους. Πρώτιστα ως ελάχιστος φόρος τιμής στους ήρωες που θυσιάστηκαν για να ζούμε και να αναπνέουμε εμείς ελεύθερα, καθώς και για να αισθανθούμε εθνική ανάταση σε μια εποχή που επικρατεί έλλειψη αξιών και ιδανικών! 
 
Επίσης, οι παρελάσεις λειτουργούν σαν εφαλτήριο εθνικής αφύπνισης και αναζήτησης σωστών προτύπων για τη νέα γενιά, που δυστυχώς μιμείται λανθασμένα πρότυπα που προβάλλονται αφειδώς από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ! Αξίζει να τονίσουμε ότι η δίψα των πολιτών αυτών των περιοχών, να παρακολουθήσουν τις παρελάσεις, είναι μεγάλη αν αναλογιστούμε ότι ματαιώθηκαν ήδη πέντε (5) φορές οι παρελάσεις για τους εορτασμούς των εθνικών επαιτείων από τότε που άρχισε η εποχή του covid-19! Κύριοι αιρετοί της Πιερίας και των υπόλοιπων περιοχών η απόφασή σας να ματαιωθούν οι παρελάσεις είναι απαράδεκτη και μας λυπεί βαθύτατα!  
 
Αναθεωρήστε την απόφαση που λάβατε έστω και στο παραπέντε! Αλλιώς κινδυνεύετε να χαρακτηριστείτε ‘βασιλικότεροι του βασιλέως’ και ότι με προκάλυμμα τον επιδημιολογικό κίνδυνο αναβάλλετε τις παρελάσεις, ενώ στην ουσία θέλετε να φανείτε αρεστοί στα όμματα της κυβέρνησης της ΝΔ, από όπου προέρχεστε στη συντριπτική σας πλειοψηφία! 
 
Επιπλέον, θα φανείτε ότι είστε πειθήνια όργανα του πρωθυπουργού Μητσοτάκη που έχει καταθέσει από καιρό τα αντιχριστιανικά και αντιεθνικά του διαπιστευτήρια υπακούοντας στα κελεύσματα των νεοταξικών δυνάμεων! Αυτά τα σκοτεινά κέντρα εξουσίας επιθυμούν την κατάργηση των παρελάσεων, στο πλαίσιο της απεθνικοποίησης του ελληνικού λαού, με στόχο την εγκαθίδρυση της παγκόσμιας διακυβέρνησης του Αντιχρίστου!  
 
Κλείνοντας θέλω να ευχηθώ από καρδιάς ζήτω η 28ηΟκτωβρίου και το έθνος των Ελλήνων! Αιώνια τιμή και δόξα στους ήρωες προγόνους μας που πότισαν με το αίμα τους τα αγιασμένα χώματα της ελληνικής επικράτειας!Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.