29 Οκτωβρίου 2021

ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ OΦΕΙΛΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΡΟΣ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙΑ ΑΠΕΧΘΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ….


Σχόλιο του Αντώνη Αντωνά
 
Ολίγα ενδεικτικά από τα μύρια, πιο κάτω για τα εγκλήματα πολέμου των ΝΑΖΙ….
Αμέριμνοι οι εγκληματίες Γερμανοί ΝΑΖΙ, ξεκουράζονται μετά τις σφαγές και πυρπόληση των *Καλαβρύτων. Πίσω τους ολοκαύτωμα …..Ήταν η 13η Δεκεμβρίου 1943.  
 
*Η «Επιχείρηση Καλάβρυτα» ξεκίνησε στις 4 Δεκεμβρίου, όταν οι γερμανικές δυνάμεις άρχισαν να συρρέουν στην ευρύτερη περιοχή των Καλαβρύτων από την Πάτρα, το Αίγιο, τον Πύργο και την Τρίπολη. Στο διάβα τους έκαιγαν χωριά και μοναστήρια (Μέγα Σπήλαιο και Αγία Λαύρα) και σκότωναν άοπλους πολίτες και μοναχούς. 
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΣΔΟΓΕ (ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΟΦΕΙΛΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ), ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΕΡΚΕΛ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟ ΜΑΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΜΑΣ, ΑΦΟΥ ΤΟΣΟΝ ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ, ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΝΑΖΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ, ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΜΑΧΟΥΣ ΚΑΙ ΙΣΟΠΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ ΑΠ ΑΚΡΗ ΣΕ ΑΚΡΗ, ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ, ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΕΘΝΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ, ΟΠΩΣ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΠΡΟ, ΤΟ 1974 ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΡΒΑΡΗ ΤΟΥΡΚΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΠΡΑΞΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΠΕΧΘΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΩΣ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΑΓΝΟΗΣΑΝ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ… 
 
Οι Γερμανοί ξανάρχονται. Στρώσαμε χαλί να μας πατήσουν, για πολλοστή φορά. 
 
Φροϋλάϊν Μέρκελ, 
 
ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΑΙΜΑΤΟΒΡΕΚΤΗ ΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΣΑΣ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΗΡΙΩΔΙΕΣ, ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΚΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΜΑΧΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ; 
 
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΝΕΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΧΑΡΟΚΑΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ; ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΕΗΛΑΣΙΕΣ, ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΟΛΌΚΛΗΡΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΧΩΡΙΩΝ, ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΜΑΧΩΝ, ΤΙΜΗΣ, ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ ΕΝΕΚΕΝ, ΩΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΝ, ΔΕΝ ΑΚΟΥΝΕ, ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ, ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ….. ΚΑΙ Η ΦΤΩΧΗ ΠΟΛΥΠΑΘΗ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΒΠΠ, ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΧΩΡΑ, ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΗΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ…. 
 
Προσθέτω
 
Άλλη μια χώρα, που διαπράττει εγκλήματα μέχρι σήμερα, ανέκαθεν φίλος και σύμμαχος των ΝΑΖΙ και στον ΑΠΠ και στον ΒΠΠ είναι η Τουρκία, η οποία παρά τις διεθνείς καταδικαστικές αποφάσεις διεθνών δικαστηρίων και οργανισμών αρνείται να αποδώσει πολεμικές αποζημιώσεις σε θύματα και σε χώρες και βαδίζει ακριβώς στα ίδια αχνάρια των Γερμανών αδιαφορώντας και όταν διαπράττει γενοκτονίες, αλλά και δεν της καίγεται καρφί μετά.... 
 
Π.χ. Στη Κύπρο το 1974 κατέσφαξε 5000 αμάχους, εκτόπισε 300000 Κυπρίους από τις εστίες τους, κακοποίησε από τις γυναίκες 800 ομήρους. 82 ετών, εγκλώβησε 30000 οικογένειες, σύλησε 500 εκκλησίες, λεηλάτησε όλα τα μουσεία και θησαυροφυλάκια, κατέλαβε δια της βίας το 37% της Κύπρου κ.ά.π. και δεν είδε, δεν ακούει, δεν μιλάει όπως και η διεθνής κοινότητα ...
 
 

Εκτός των άλλων καταδικαστικών αποφάσεων για αποζημιώσεις, μια τελευταία το 2014 του Δικαστηρίου της Χάγης, καταδίκασε την Τουρκία να αποδώσει αρχικά 90 εκατ. Ε, στην Κ.Δ. Δεκάδες άλλες υποθέσεις εναντίων της εκκρεμούν.... Σε ατέρμονα αναμονή, βρισκόμαστε και η παθούσα Ελλάδα του ΒΠΠ και η Ελληνική Κύπρος του 74. Αδιόρθωτοι και οι Γερμανοί και οι Τούρκοι εγκληματίες πολέμου. 
 

Η ΦΩΤΟ ΑΥΤΗ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ... 
 

 

«BARBARIANS - SHAME ΟΝ THEM…» .Όπως ο διεθνής τύπος κατέγραψε ….. και όπως η αμείλικτος και αδέκαστος παγκόσμια ιστορία χάραξε ανεξίτηλα … 
 
Αυτός που συγχωρεί το έγκλημα γίνεται συνένοχος.
Βολταίρος 
 
«Δεν υπάρχει σημαία αρκετά μεγάλη για καλύψει τη ντροπή να σκοτώνεις αθώους ανθρώπους.» 
 
Εν θυμώ και αγανάκτηση για τους εγκληματίες πολέμου Γερμανούς ΝΑΖΙ και Τούρκους βαρβάρους … 
 
ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΑΣShare

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Από τότε ο Μέγας Μακρυγιάννης τα πρόβλεψε ...

"Και λευτερωθήκαμεν από τους Τούρκους και σκλαβωθήκαμεν εις ανθρώπους κακορίζικους, όπου ήταν η ακαθαρσία της Ευρώπης"

ΙΔΕΤΕ GOOGLE ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ...


ΠΕΡΙ ΒΑΥΑΡΩΝ «ΕΥΕΡΓΕΤΩΝ» ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ...http://koukfamily.blogspot.com › blo...·
30 Mar 2020 — ΠΕΡΙ ΒΑΥΑΡΩΝ «ΕΥΕΡΓΕΤΩΝ» ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥΣ. Μια δέουσα αποστομωτική απάντηση, για ολίγους

Σχετικά με το «Γερμανική κτηνωδία»: Κατάσχουν μάσκες και ...http://koukfamily.blogspot.com › blo...·
24 Mar 2020 — ΘΑΝΟΣ ΕΥΗ koukfamily ... ΕΞΩΦΛΕΙ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ Η ΜΕΡΚΕΛ …Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΗΤΑΝ ... Όλες οι Τουρκικές εφημερίδες π .χ.

ΑΑ

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΟΙ ΤΙΜΙΟΙ ΟΙ ΣΩΣΤΟΙ ....ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΙΜΟΙ Ή ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ,ΟΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΟΙ ΝΤΑΒΑΔΕΣ Κ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ .
ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΤΩΡΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ !!!!
ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΜΕ ΔΥΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΠΡΩΑΓΩΓΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΓΕΙΤΟΝΑ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ....ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΣΤΡΩΝΕΙ ΤΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ .....
ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΟΥΝΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ Κ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ Κ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ Κ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ.

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.