8 Μαρτίου 2021

Νέα ανάλυση του Ισραήλ: Το εμβόλιο Pfizer σκότωσε «Περίπου 40 φορές περισσότερους ηλικιωμένους απ΄ό,τι θα είχε σκοτώσει η ίδια η νόσος».

Σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας του Ισραήλ: Το εμβόλιο Pfizer σκότωσε «Περίπου 40 φορές περισσότερους ηλικιωμένους απ΄ό,τι θα είχε σκοτώσει η ίδια η νόσος».
 
Νέα ανάλυση από το ισραηλινό υπουργείο Υγείας κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το εμβόλιο κατά COVID της Pfizer σκότωσε «περίπου 40 φορές περισσότερους (ηλικιωμένους) ανθρώπους από ό,τι η ίδια η ασθένεια θα είχε σκοτώσει» κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης περιόδου εμβολιασμού πέντε εβδομάδων και 260 φορές περισσότερoυς νεότερους από ό, τι θα είχαν πεθάνει από τον ιό.
 
Ανεξάρτητοι γιατροί κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι τα πειραματικά εμβόλια COVID-19 δεν είναι «ασφαλέστερα» από τον ίδιο τον ιό. 
 
Ενώ τον Ιανουάριο μια ομάδα ανεξάρτητων γιατρών κατέληξε στο συμπέρασμα ότι τα πειραματικά εμβόλια COVID-19 δεν είναι «ασφαλέστερα» από τον ίδιο τον ιό, μια νέα ανάλυση των ποσοστών θανάτων που σχετίζονται με το εμβόλιο στο Ισραήλ δείχνει ότι αυτό μπορεί πράγματι να συμβεί σε δραματικά επίπεδα. 
 
Μια επανεξέταση δημοσιευμένων δεδομένων από το Ισραηλινό Υπουργείο Υγείας από τον Δρ Hervé Seligmann, μέλος της σχολής Ιατρικής για μολυσματικές και τροπικές ασθένειες στο Πανεπιστήμιο Aix-Marseille και ο μηχανικός Haim Yativ αποκαλύπτουν, εν συντομία, ότι το πειραματικό εμβόλιο mRNA από την Pfizer σκότωσε «περίπου 40 φορές περισσότερους (ηλικιωμένους) ανθρώπους από ότι η ίδια η ασθένεια θα είχε σκοτώσει» κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης περιόδου εμβολιασμού πέντε εβδομάδων. Μεταξύ των νεότερων ηλικιών, αυτοί οι αριθμοί συνδυάζονται με ποσοστά θανάτου 260 φορές μεγαλύτερα από αυτά που θα είχε επιφέρει ο ιός COVID-19 στο δεδομένο χρονικό πλαίσιο. 
 
Ενώ η πλήρης μαθηματική ανάλυση μπορεί να βρεθεί στο ίδιο το άρθρο, οι συγγραφείς καταδεικνύουν πώς μεταξύ αυτών που εμβολιάστηκαν και άνω των 65,το 0,2%… πέθαναν κατά τη διάρκεια των τριών εβδομάδων μεταξύ των δόσεων, εξ ου και περίπου 200 μεταξύ 100.000 εμβολιασμένων. Αυτό πρέπει να συγκριθεί με τους 4,91 νεκρούς των 100.000 θανάτων από το COVID-19 χωρίς εμβολιασμό. “ 
 
«Αυτή η τρομακτική εικόνα επεκτείνεται και σε άτομα κάτω των 65 ετών», συνέχισαν οι ερευνητές. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εμβολιασμού πέντε εβδομάδων, «0,05%, που σημαίνει 50 των 100.000, πέθανε. Αυτό πρέπει να συγκριθεί με το 0,19 ανά 100.000 θανάτους από το COVID-19 (που) δεν έχουν εμβολιαστεί… Ως εκ τούτου, το ποσοστό θανάτου αυτής της ηλικιακής ομάδας αυξήθηκε κατά 260 (φορές) κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου πέντε εβδομάδων της διαδικασίας εμβολιασμού, σε σύγκριση με το φυσικό τους ποσοστό θανάτου COVID-19. “ 
 
Όπως ανέφερε το IsraelNationalNews (INN), ο Seligmann έχει εθνικότητα Ισραήλ-Λουξεμβούργου, έχει πτυχίο βιολογίας από το Εβραϊκό Πανεπιστήμιο της Ιερουσαλήμ και έχει γράψει περισσότερες από 100 επιστημονικές δημοσιεύσεις. Το INN αναφέρει ότι οι ερευνητές «δεν έχουν διαμάχες ή συμφέροντα εκτός από το ότι έχουν παιδιά στο Ισραήλ». 
 
Οι Yativ και Seligmann ορίζουν ότι ακόμη και αυτοί οι «εκτιμώμενοι αριθμοί θανάτων από το εμβόλιο είναι πιθανώς πολύ χαμηλότεροι από τους πραγματικούς αριθμούς, καθώς αντιπροσωπεύουν μόνο εκείνους που ορίζονται ως θάνατοι COVID-19 για αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα και δεν περιλαμβάνουν AVC και καρδιακό (και άλλα) συμβάντα που προκύπτουν από τις φλεγμονώδεις αντιδράσεις. “ 
 
Ούτε αυτοί οι αριθμοί «εξηγούν μακροπρόθεσμες επιπλοκές», γράφουν. 
 
Επιπλέον, μέσα σε αρκετούς μήνες αναμένουν «μεσοπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες ανεπιθύμητες ενέργειες του εμβολιασμού καθώς το ADE (Ενίσχυση που εξαρτάται από αντισώματα)» αρχίζει να εκδηλώνεται σε εκείνους που έχουν λάβει το πειραματικό εμβόλιο Pfizer. 
 
Όπως εξηγείται από τους Frontline Doctors της Αμερικής (AFLDS), το ADE «είναι όταν τα αντισώματα κατά του COVID, που δημιουργούνται από ένα εμβόλιο, αντί να προστατεύουν το άτομο, προκαλούν μια πιο σοβαρή ή θανατηφόρα νόσο όταν το άτομο εκτίθεται αργότερα σε SARS-CoV-2 πιο άγριο. Το εμβόλιο ενισχύει τη μόλυνση αντί να αποτρέπει βλάβες. “ 
 
..Λαμβάνοντας υπόψη αυτά τα ποσοστά θανάτου, ο Yativ και ο Seligmann ασκούν επίσης σκληρή κριτική για τη σοβαρή πίεση που ασκείται στον πληθυσμό από τις ισραηλινές αρχές για να λάβουν αυτά τα εμβόλια. Σύμφωνα με το INN, οι ερευνητές αποκαλούν αυτές τις δρακόντειες προσπάθειες «ένα νέο Ολοκαύτωμα». 
 
Τις τελευταίες εβδομάδες, η κυβέρνηση του Ισραήλ έγινε πρωτοσέλιδο όταν υιοθέτησε ένα σύστημα «πράσινης κάρτας», επιτρέποντας σε άτομα που έχουν εμβολιαστεί να λάβουν έναν πράσινο κώδικα, ο οποίος στη συνέχεια τους επιτρέπει να εισέρχονται σε χώρους όπως ψυχαγωγικές εγκαταστάσεις. 
 
Καθώς η χώρα ανοίγει εκ νέου μετά από lockdown δύο μηνών, το πράσινο pass θα δοθεί μόνο σε όσους είχαν λάβει την ένεση και όχι σε άτομα που είχαν test αρνητικό για τον ιό. Τα προτεινόμενα οφέλη περιλαμβάνουν την πρόσβαση σε «μη ουσιώδεις» επιχειρήσεις, καθώς και την απαίτηση αυτο-απομόνωσης, εάν προσδιοριστεί ως στενή επαφή επιβεβαιωμένου κρούσματος COVID-19, και δεν πρέπει να απομονωθούν μετά από μια επιστροφή από αυτό που η κυβέρνηση αποκαλεί «κόκκινη τοποθεσία». 
 
Παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι αυτά τα πειραματικά εμβόλια εμποδίζουν πραγματικά τη μετάδοση του ιού, ο υπουργός Υγείας του Ισραήλ, Γιούλι Έντελσταϊν, δήλωσε κατά την κυκλοφορία του πράσινου «διαβατήριο» ότι « η εμβολιασμός είναι ηθικό καθήκον. Είναι μέρος της αμοιβαίας ευθύνης μας. ” Προχώρησε περαιτέρω, δηλώνοντας, “Όποιος δεν εμβολιαστεί θα μείνει πίσω.” 
 
Το πράσινο πέρασμα πρέπει να ανανεώνεται κάθε έξι μήνες, και παρόλο που κρατάει ένα, ένα άτομο πρέπει να τηρεί τους κανόνες κάλυψης και φυσικής απόστασης. Η Jerusalem Post ανέφερε επίσης ότι η εξετάζεται η νομοθεσία που θα παρέχει στους εργοδότες το δικαίωμα να αρνηθούν την είσοδο μη εμβολιασμένων ατόμων στον χώρο εργασίας. 
 
Τέτοια μέτρα ώθησαν το Business Insider να περιγράψει το τοπίο στη χώρα ως «διεξαγωγή πολέμου εναντίον των μη εμβολιασμένων». Εν τω μεταξύ, ο Δρ Anthony Fauci, επικεφαλής ιατρικός σύμβουλος του Προέδρου Joe Biden, χαρακτήρισε την αντίδραση εμβολιασμού του Ισραήλ ως «εξαιρετικά καλή».childrenshealthdefense 3/2/21
 
 
dimpenews.com



Share

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Οι μάσκες είναι για αδερφάρες! Συνεχίστε συναγωνιστές!!!

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.