8 Μαρτίου 2021

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΩΣ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑ!!! ΟΛΟΜΕΤΩΠΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ!!!

ΚΑΤΩ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΩ ΤΟ E-MAIL ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ.
 
Γεια Kosmas Agrinio, 
 
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η ομάδα μας εξέτασε το περιεχόμενό σας και πιστεύουμε ότι παραβαίνει την πολιτική για το σεξ και το γυμνό. Γνωρίζουμε ότι μπορεί να μην καταλάβατε ότι επρόκειτο για παράβαση των πολιτικών μας, επομένως δεν θα εφαρμόσουμε προειδοποίηση στο κανάλι σας.  
 
Ωστόσο, καταργήσαμε το εξής περιεχόμενο από το YouTube: 
Μικρογραφία σε βίντεο:  
Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου Τριχωνίδος Αγρινίου - † Επιτάφιος † - 2019. 
 
 
Κατανοούμε ότι ίσως αυτά τα νέα είναι απογοητευτικά, αλλά η δουλειά μας είναι να διασφαλίζουμε ότι το YouTube είναι ένα ασφαλές μέρος για όλους. Αν πιστεύετε ότι κάναμε λάθος, μπορείτε να υποβάλετε αίτημα επανεξέτασης για αυτήν την απόφαση. Παρακάτω θα βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες. 
 
Τι ορίζει η πολιτική μας 
 
Όπως αναφέρθηκε, καταργήσαμε το περιεχόμενό σας γιατί θεωρούμε ότι παραβαίνει τις Οδηγίες κοινότητας. Μπορείτε να βρείτε συγκεκριμένες πληροφορίες για αυτές τις οδηγίες στο Κέντρο βοήθειας του YouTube. 
 
Λάβετε υπόψη, ότι λόγω της πρόσφατης παγκόσμιας κρίσης δημόσιας υγείας που σχετίζεται με τον ιό COVID-19, ορισμένες από τις κανονικές διαδικασίες ελέγχου που χρησιμοποιούμε έχουν διακοπεί. Παρακαλώ διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό εδώ. Σε μια προσπάθεια προτεραιοποίησης της ευεξίας των υπαλλήλων μας, του εκτεταμένου εργατικού μας δυναμικού, και των κοινοτήτων όπου διαμένουμε, στηριζόμαστε λιγότερο στους ανθρώπινους αναθεωρητές και περισσότερο αποκλειστικά στην αυτοματοποίηση για τη λήψη αποφάσεων. 
 
Αν θεωρείτε ότι η αφαίρεση ήταν λάθος, υποβάλετε αίτημα επανεξέτασης χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα και θα σας απαντήσουμε εφόσον μας το επιτρέπουν οι πόροι μας. Παρακαλώ σημειώστε ότι θα είμαστε πιο αργοί στην ανταπόκριση στα αιτημάτα προσφυγής. Ζητούμε συγνώμη για αυτή την αναστάτωση. Γνωρίζουμε ότι αυτό είναι το σωστό για τους ανθρώπους που δουλεύουν για να διατηρούν το YouTube ασφαλές και για την ευρύτερη κοινότητα. Εκτιμούμε την υπομονή όλων σας, καθώς βαδίζουμε σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. 
 
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 
Τι μπορείτε να κάνετε στη συνέχεια 
 
Θέλουμε να σας βοηθήσουμε να διατηρήσετε το περιεχόμενό σας στο YouTube, επομένως: 
Δείτε τις Οδηγίες κοινότητας YouTube και τα μαθήματα του Creator Academy. 
Ελέγξτε ξανά τον τρόπο με τον οποίο το περιεχόμενό σας μπορεί να παρέβηκε τις οδηγίες μας. 
Αν πιστεύετε ότι κάναμε λάθος, υποβάλετε αίτημα επανεξέτασης εδώ. 
Αν έχετε κι άλλες απορίες, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ. 
 
Με εκτίμηση, 
 
Η ομάδα του YouTube 
 
Κέντρο βοήθειας • Επιλογές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου 
Λάβατε αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, προκειμένου να ενημερωθείτε για ενέργειες που αφορούν τον λογαριασμό σας στο YouTube.
 Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.