27 Μαρτίου 2021

Απαγορευτικό (Lockdown) Ένα χρόνο μετά - δεν λειτουργεί, δεν λειτούργησε ποτέ και δεν επρόκειτο να λειτουργήσει

Ανάψτε το μοναχικό κερί στην πιο θλιβερή τούρτα γενεθλίων στον κόσμο! Η πιο καταστροφική δημόσια πολιτική του αιώνα μεγαλώνει και δεν φαίνεται να επιβραδύνεται.
 
19 Μαρτίου 2021 Δείτε το άρθρο του Κit Knightly στο OffGuardian εδώ: https://tinyurl.com/ywtwybjd [1] 
Μετάφραση Απολλόδωρος
 
Ερχόμαστε λοιπόν στις 23 Μαρτίου και στα πρώτα γενέθλια του Απαγορευτικού. Ή, όπως το ονομάζουμε εδώ, οι δύο μεγαλύτερες εβδομάδες στην ιστορία. 
 
1 χρόνος. 12 ημερολογιακοί μήνες. 365 ολοένα και πιο εξαντλητικές μέρες. 
 
Έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που «2 εβδομάδες για να εξομαλύνουμε την καμπύλη», έγινε ένα προφανές ψέμα. Κάποια στιγμή τον Ιούλιο μετατράπηκε σε ένα άρρωστο αστείο. Η καμπύλη ισοπεδώθηκε, το NHS προστατεύθηκε και το χειροκρότημα ήταν πλούσιο και ουσιαστικό. 
… Και τίποτα από αυτά δεν έκανε καμία διαφορά. 
 
Αυτό δεν ήταν μια θυσία για το «μεγαλύτερο καλό». Δεν ήταν μια σκληρή απόφαση με επιχειρήματα και από τις δύο πλευρές. Δεν ήταν ένα σενάριο κινδύνου-οφέλους. Οι «κίνδυνοι» ήταν στην πραγματικότητα βεβαιότητες και τα «οφέλη» εντελώς φανταστικά. 
 
Επειδή τα Απαγορευτικά (Lockdowns) δεν λειτουργούν. Είναι πολύ σημαντικό να το θυμόμαστε αυτό. 
 
Ακόμα κι αν είστε αγκιστρωμένοι στην πεποίθηση ότι ο "Sars-Cov-2" είναι μια μοναδική διακριτή οντότητα (η οποία απέχει πολύ από το να έχει αποδειχθεί) ή ότι είναι απίστευτα επικίνδυνος (κάτι το οποίο η οποία είναι προφανώς αναληθές), το Απαγορευτικό δεν έχει λειτουργήσει με οποιοδήποτε τρόπο προς αυτή την κατύθυνση δηλαδή του περιορισμού αυτής της υποτιθέμενης απειλής. 
 
Τα Απαγορευτικά Δεν Λειτουργούν. 
 
Δεν κάνουν καμία διαφορά, οι καμπύλες δεν εξομαλύνονται και ο δείκτης R0 δεν πέφτει και οι ζωές δεν σώζονται (το αντίθετο, όπως όλοι έχουμε δει). 
 
Απλώς κοιτάξτε τα γραφήματα. 
Αυτό εδώ, συγκρίνει τους «θανάτους Covid» στο Ηνωμένο Βασίλειο (ΜΕ Απαγορευτικό) και της Σουηδίας (ΧΩΡΙΣ Απαγορευτικό): 
 
Ή αυτό, που συγκρίνει τους «θανάτους Covid» στην Καλιφόρνια (ΜΕ Απαγορευτικό) και στη Φλόριντα (ΧΩΡΙΣ Απαγορευτικό): 
 
Από τη Λευκορωσία έως τη Σουηδία έως τη Φλόριντα έως τη Νικαράγουα έως την Τανζανία, τα στοιχεία είναι σαφή. Η «Covid», ανεξάρτητα από το τι αυτό σημαίνει σε πραγματικούς όρους, δεν επηρεάζεται από Απαγορευτικά. 
 
Η τοποθέτηση ολόκληρου του πληθυσμού σε κατ' οίκον περιορισμό δεν ωφελεί τη δημόσια υγεία. Στην πραγματικότητα, είναι (μάλλον προβλέψιμο) απίστευτα αντιπαραγωγικό. 
 
Οι ζημιές που προκλήθηκαν από το κλείσιμο επιχειρήσεων, τον περιορισμό της πρόσβασης στην υγειονομική περίθαλψη, την αναβολή θεραπειών και διαγνώσεων , την αναβολή χειρουργικών επεμβάσεων , την αύξηση της κατάθλιψης, την κατακόρυφη αύξηση της ανεργίας και τη μαζική φτώχεια έχουν συζητηθεί μέχρι κορεσμού. Το μέγεθος των επιπτώσεων δεν μπορεί να υπερτονιστεί περαιτέρω. 
 
Ο Dr.David Nabarro, ειδικός απεσταλμένος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) για τη Covid-19, δήλωσε για τα Απαγορευτικά, τον περασμένο Οκτώβριο: 
 
Εμείς στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας δεν υποστηρίζουμε το Απαγορευτικό ως το πρωταρχικό μέσο ελέγχου του ιού […] απλά κοιτάξτε τι συνέβη στην τουριστική βιομηχανία… κοιτάξτε τι συμβαίνει στους μικρούς γεωργούς […] φαίνεται ότι μπορεί να έχουμε διπλασιασμό της παγκόσμιας φτώχειας μέχρι το επόμενο έτος. Μπορεί να έχουμε τουλάχιστον διπλασιασμό του παιδικού υποσιτισμού […] Αυτή είναι μια τρομερή, φρικτή παγκόσμια καταστροφή. " 
 
Μια τρομερή, παγκόσμια καταστροφή . Διπλασιασμός του παιδικού υποσιτισμού . 
 
Η «πανδημία» δεν το προκάλεσε αυτό, τα Απαγορευτικά το προκάλεσαν. Ποτέ δεν επρόκειτο να επιτύχουν τους δηλωμένους στόχους τους. Και επιπλέον, δεν είχαν ποτέ σκοπό να επιτύχουν αυτούς τους στόχους. 
 
Πολύ συχνά η πάντοτε ακίνδυνη για το σύστημα «κριτική» των συστημικών μέσων μαζικής ενημέρωσης μιλάει για «παραλείψεις» ή «λάθη» ή «ανικανότητα». Οι υποτιθέμενοι επικριτές ισχυρίζονται ότι η κυβέρνηση «πανικοβλήθηκε» ή «αντέδρασε υπερβολικά». Αυτό είναι ανοησία. Η ευκολότερη, πιο φτηνιάρικη δικαιολογία που υπήρξε ποτέ. 
 
«Ωχ» , λένε, με ένα θεατρινίστικο ανασήκωμα των ώμων και ένα ηλίθιο χαμόγελο: «Υποθέτω ότι τα κάναμε μαντάρα!» . Μη κολακευτικό, αλλά καλύτερο από την αλήθεια. 
 
Επειδή η αλήθεια είναι ότι η κυβέρνηση δεν κάνει λάθος ή φοβάται ή είναι ηλίθια ... είναι κακοήθης. Και ανέντιμη. Και απάνθρωπη. 
 
Όλα τα βάσανα και η δυστυχία που προκαλεί το Απαγορευτικό ήταν εντελώς προβλέψιμα και σκόπιμα επιβλήθηκαν και συνεχίζουν να επιβάλλονται. Για λόγους που δεν έχουν καμία σχέση με τη βοήθεια των ανθρώπων αλλά με οτιδήποτε άλλο που χρειάζεται ώστε να ελέγχουν τους ανθρώπους. 
 
Ήταν περισσότερο από εμφανές για τις περισσότερες από τις τελευταίες πενήντα δύο εβδομάδες ότι η ατζέντα του Απαγορευτικού δεν ήταν η δημόσια υγεία, αλλά να τεθούν τα θεμέλια για τη «νέα κανονικότητα» (New Normal) και για την «μεγάλη επαναφορά» (Great Reset). 
 
Μια σειρά προγραμμάτων που έχουν σχεδιαστεί για να περικόψουν εντελώς τις πολιτικές ελευθερίες σε όλο τον κόσμο, αντιστρέφοντας δεκαετίες (αν όχι αιώνες) κοινωνικής προόδου. Έναν επανα-φεουδαλισμό της κοινωνίας, με το 99% να φοράει χαρούμενα την κάπα του αγρότη-κολλήγου «για να προστατεύσει τους ευάλωτους», ενώ η ελίτ διακηρύσσει προσηλυτίζοντας το παγκόσμιο κοινό στην αξία των κανόνων που όμως η ίδια ελίτ χαρούμενα παραδέχεται ότι δεν ισχύουν για αυτούς. 
 
Και όλοι είδαμε τις ζωές μας να καταστρέφονται και να χάνουμε ένα πολύτιμο έτος. Για το τίποτα. Έχετε κλειδωθεί για «δύο εβδομάδες» που διήρκεσαν 365 ημέρες. Για το τίποτα. 
 
… Ή μάλλον, για τα πάντα. Διότι αυτό προσπαθούν να πάρουν από εμάς. Τα πάντα. Και ο μόνος τρόπος να τους σταματήσετε είναι να μην τους αφήσετε να το πετύχουν. Απλώς να αρνηθείτε να συγκαταθέσετε, να αρνηθείτε να συναινέσετε. 
Ας μην αφήσουμε το Απαγορευτικό να κάνει δεύτερα γενέθλια. 
 
Δικτυογραφία: 
1.-- Lockdown One Year On – It doesn’t work, it never-worked & it wasn’t supposed to work – OffGuardian 



Share

1 σχόλιο:

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

Οτι κ να λεμε,εαν δεν εμβολιασουν οτι περπαταει πεταει κολυμπαει θα γινονται ακομα γενεθλια με ασπρα τα μαλλια των σημερινων νηπιων.

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.