2 Μαρτίου 2021

Οδηγούμεθα σε έμμεση Αναγνώριση του Ψευδοκράτους

Γράφει ο Αλέξης Μακρίδης
 
Εδώ και χρόνια λαμβάνει χώρα η παροχή υπηρεσιών από το Facebook, το Google, το Airbnb, το Booking και άλλες παγκόσμιες εταιρείες, που κατά τ’ άλλα εφαρμόζουν αυστηρή πολιτική, σε πελάτες που βρίσκονται στο παράνομο κράτος των κατεχομένων το οποίο, όπως θέλουμε να πιστεύουμε, αναγνωρίζεται μόνο από την Τουρκία.
 
Ταξιδιωτικά γραφεία του εξωτερικού προγραμματίζουν ταξίδια στα κατεχόμενα ενώ διεθνείς εταιρείες όπως η Remax και η Century 21 ασχολούνται με την πώληση περιουσιών στα κατεχόμενα σε ξένους και Τούρκους επενδυτές. Οι υπηρεσίες τους διαφημίζονται σε λεωφορεία και σε σταθμούς underground του Λονδίνου με αναφορά σε “North Cyprus” αντί σε Παράνομα Κατεχόμενα Εδάφη.  
 
Πανεπιστήμια διεθνούς αναγνώρισης όπως το “Cyprus International University”, το “Girne American University” και το “European University of Lefke” εδράζουν στα κατεχόμενα και φιλοξενούν φοιτητές από όλο τον κόσμο στην ματωμένη γη των προγόνων μας όπου εμείς, οι νόμιμοι κάτοικοι, απαγορεύεται να μεταβούμε χωρίς να δείξουμε διαβατήριο.  
 
Την περίοδο 2006-2018 η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει προσφέρει χρηματοδότηση 520 εκατομμυρίων ευρώ στο μόρφωμα των κατεχομένων όπου διαπράττονται εν συνεχεία εγκλήματα πολέμου (εισβολή, κατοχή, εποικισμός) με στόχο την “οικονομική ανάπτυξη της τουρκοκυπριακής κοινότητας”.  
 
Ευρωπαϊκές χώρες όπως η Γερμανία πουλούν οπλισμό στην Τουρκία ο οποίος μεταφέρεται εις γνώσιν τους στα κατεχόμενα. Παράδειγμα τα 42 άρματα Leopard τα οποία έχουν στηθεί απειλητικά απέναντι μας. H Γερμανία έχει ψευδώς ισχυριστεί σε αναφορά του 2019 ότι o οπλισμός προς την Τουρκία αφορά αποκλειστικά “θαλάσσια αγαθά”, υπονοώντας ίσως τα 6 υποβρύχια τύπου 214 που έχει πωλήσει, ανάμεσα σε άλλα, στον μεγαλύτερο εισαγωγέα Γερμανικών όπλων την Τουρκία.  
 
Στα κατεχόμενα εδάφη μας υπάρχουν αντιπροσωπείες άλλων χωρών που εκτελούν χρέη πρεσβείας όπως το USA Ambassadorship Office, το British High Commission Office και το Information Office of Embassy of Federal Government of Germany. Ισχύει επίσης το αντίστροφο, η “Τουρκική Δημοκρατία Βόρειας Κύπρου” έχει τουλάχιστο 20 διπλωματικές αντιπροσωπείες σε χώρες ανά το παγκόσμιο όπως στην Αγγλία, δύο στις ΗΠΑ και σε 8 ευρωπαϊκές χώρες, συμπεριλαμβανομένου της Ιταλίας, της Γαλλίας, της Ελβετίας και του Βελγίου.  
 
Τα πιο πάνω καταδεικνύουν ότι το «TRNC” τυχαίνει έμμεσης αναγνώρισης από αρκετές χώρες και ήδη έχουν καλλιεργηθεί οικονομικά συμφέροντα που δύσκολα ανατρέπονται.  
 
Η προκλητική σημαία στον Πενταδάκτυλο κάθε άλλο παρά υποδηλώνει καλή θέληση για την οποιαδήποτε διαπραγμάτευση και εγκληματίες όπως ο έποικος Κενάν Ακίν δολοφόνος του Σολωμού και ο Ερχάν Αρικλί δολοφόνος του Τάσου Ισαάκ που υποτίθεται ότι καταζητούνται από την Ιντερπόλ όχι μόνο κυκλοφορούν ελεύθεροι, αλλά πολιτεύονται στα πάτρια εδάφη μας κατά προκλητικότατο τρόπο.  
 
Το τεράστιο έγκλημα του 1974 έχει σχεδόν νομιμοποιηθεί από τους υποτιθέμενους συμμάχους και εταίρους μας, το μόνο που απομένει είναι να επισημοποιηθεί με την υπογραφή μας.  
 Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.