1 Μαρτίου 2021

ΣΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ (ΜΑΚΕΛΕΙΟ)

Στο στόχαστρο εβάλανε τον Στέφανο τον Χίο 
όλοι, Δεξιοἰ κι Αριστεροί και οι Νεοταξἰτες 
και θέλουν να του κάμουνε αβίωτο τον βίο 
οι μπράβοι των πολιτικών κι οι ταγματασφαλίτες
 
Με σφαίρες τον χτυπήσανε άνανδροι δολοφόνοι 
(π’ακόμα είναι ασύλληπτοι απ’την Αστυνομία!) 
μ’αυτός γάτα εφτάψυχη και άσσος στο τιμόνι 
έτρεξε μόνος για να βρεί ζωής του σωτηρία.
 
Τώρα τον πάν’ αυτόφωρο για έγκλημα του Τύπου 
γιατί πολύ τους «πρόσβαλε» του ΜΑΚΕΛΕΙΟΥ σελίδα 
και τάχα τους σοκάρισε ο τίτλος του εντύπου 
και πως είν’απαράδεκτος για μιάν εφημερίδα. 
 
Μπορεί να έχουν δίκαιο στην ..αθυροστομία 
όμως εδώ που φθάσαμε πρέπει να μας ξυπνήσουν 
απ’ τον βαθύ μας λήθαργο μα και την ραθυμία 
λόγια σταράτα και ωμά, να μας ταρακουνήσουν!  
 
Γιατί πολύ εσκήψαμε σε δόλιους το κεφάλι 
και μας βαράνε ανηλεώς οι ντόπιοι και οι ξένοι 
για να μας φέρουνε σκλαβιές αιώνιες και πάλι 
και μόνο μια Αντίσταση Νεοελλήνων μένει  
 
Οι Τούρκοι οι αιμοσταγείς, φρικτοί δε γενοκτόνοι, 
μετά την Κύπρο μας ζητούν και το μισό Αιγαίο!! 
Κι ισλαμιστές –τζιχαντιστές γνήσιοι δολοφόνοι 
λαθροεισβάλλουν άφοβα, ως «φρούτο το ωραίο»!  
 
Προδότες ξεπουλήσανε ιερή Μακεδονία! 
σε Σκοπιανούς δωρίσανε Εθνότητα και Γλώσσα! 
Τ’ ασημικά και τα χρυσά πουλούνε με μανία 
της χώρας μας τους θησαυρούς(!)μόνο για λίγα γρόσσα!  
 
Οι ΜΚΟ ανεξέλεγκτες την χώρα αλωνίζουν 
κι όλοι οι ψυχανώμαλοι λαό μας κυβερνούνε. 
Πόρνες και πισωγλέντηδες αισχρά μας σκανδαλίζουν! 
Πατριώτες κι εθνικόφρονες σκληρά τους κυνηγούνε.  
 
Το πάνω χέρι πήρανε και οι ΝεοΤαξίτες 
κι από την μύτη σέρνουνε Κυβέρνηση Ελλάδος. 
Το ΕΛΙΑΜΕΠ στοιχίζουνε ανθέλληνες κι αγύρτες, 
που για τους Τούρκους βγάζουνε ..κρότους της ..φασολάδος!  
 
Παιδιά μας, Ελληνόπουλα, φύγαν! ξενιτευθήκαν!!! 
Κι η φτώχεια δε των γηγενών δεν έχει μεταγίνει! 
Όνειρα και ελπίδες μας φρικτά θανατωθήκαν 
και μ’ επιθετικό ιό κανένας δεν θα μείνει.  
 
Αυτά πονούν τους Έλληνες! Αυτά πονούν τον Χίο 
και τα φωνάζει δυνατά από το ΜΑΚΕΛΕΙΟ του…. 
Προτού λοιπόν να χάσουμε την Λέσβο και την Χίο, 
Έλληνα να ξυπνήσουμε από τον λήθαργό του!  
 
ΑΝΑΚΡΕΩΝ ΔΑΥΛΗΣ Ο ΡΟΔΙΟΣ  
 
Γέγραπται τόδε, έτει δισχιλιοστώ εικοστώ πρώτω, μηνί Μαρτίω, τη πρώτη αυτού, εξαιρετικώς αφιερωμένο εις τον βαλλόμενον πανταχόθεν Έλληνα δημοσιογράφον και εχέφρονα μαχητήν πατρώων παραδόσεων και Αξιών.Share

1 σχόλιο:

Ευαγγελία ζαλ είπε...

Η Υπεραγια Θεοτοκος να μας σκεπάζει όλους όπως και αυτούς που αγωνίζονται χωρίς φόβο!!

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.