8 Μαρτίου 2021

ΣΤΑ ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΜΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Της Λέττας Καλαμαρά
 
Εγκλωβισμένοι εκατομμύρια Έλληνες ζουν για να υπάρχουν και να παρακολουθούν τη χώρα τους να διαλύεται, τη ζωή τους να καταστρέφεται και την οικογένεια τους να κινδυνεύει πια. Κάθε νύχτα που προστίθεται στη διακυβέρνηση Μητσοτάκη επιφέρει ανεπανόρθωτες ζημιές στην εθνική οικονομία, την κοινωνική και την ιδιωτική ζωή των Ελλήνων.
 
Χωρίς ντροπή την ίδια ώρα η Ελλάδα μπολιάζεται με δεκάδες χιλιάδες αλλοδαπούς ισλαμιστές της Ανατολής που αναμένεται να πολλαπλασιαστούν και να κυριαρχήσουν σε ζωτικές περιοχές της χώρας τα επόμενα χρόνια. Η ελίτ προσπαθεί απεγνωσμένα να μας πείσει ότι το οθωμανικό βιλαέτι της Ελλάδας επί 200 χρόνια οφείλει να επισημοποιηθεί στη Νέα Τάξη πραγμάτων με τους ίδιους και πάλι ως προύχοντες.
 
Η στρατηγική αντι-COVID19 Μητσοτάκη είναι ανύπαρκτη εδώ και ένα χρόνο με μόνο αποτέλεσμα την καταστροφή της Ελλάδας. Στηρίζεται στην εξαγορά χρόνου για την επιβολή της διάλυσης της χώρας, την επικοινωνιακή παραπλάνηση, την ενοχή των πολιτών, την προστασία της εκλογικής πελατείας του, την αύξηση του ήδη υπέρογκου εθνικού χρέους, τη διάλυση της παραγωγικής βάσης, το βασανισμό των παιδιών, την αργία των δημοσίων υπαλλήλων και κάθετι καταστροφικό για τη χώρα. Όσοι εργάζονται οφείλουν να είναι ευγνώμονες στον Αφέντη Μητσοτάκη θυμίζοντας το Δ' Ράιχ.  
 
Το πολιτικό ψέμα αποτελεί καθημερινότητα με τους διορισμένους Υπουργούς, τοποθετημένους χωρίς λαϊκή ψήφο προς επίρρωση της κατάλυσης της ήδη ελαττωματικής δημοκρατίας μας, να δημαγωγούν ασύστολα χωρίς φόβο και κόστος, χωρίς κανένα σχέδιο και στρατηγική. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο καταστροφικός Υπουργός Επικρατείας κ.Γεραπετρίτης που διαλαλούσε αποτυχημένα πολιτικά ότι την 1η Μαρτίου 2021 οι Έλληνες θα ζουν ως άνθρωποι για να πουλήσει ψεύτικη ελπίδα προφανώς. Τώρα ορίζει άλλες ημερομηνίες που θα διαψευσθούν και αυτές το πιθανότερο από κάποιο αναπάντεχο ιατρικό δεδομένο, μία μετάλλαξη Αφρικής, ίσως. 
 
Το πραγματικό σχέδιο της Κυβέρνησης Μητσοτάκη δεν είναι άλλο από τον εγκλεισμό μέχρι την επόμενη ημέρα από την Ανάσταση των Ελλήνων και χωρίς Ανάσταση, με όποιο πρόσχημα είναι δυνατό. Χωρίς Πάσχα Ελλήνων και με κατεστραμμένες οικονομίες και τοπικές κοινωνίες η Ελλάδα θα παραδοθεί αρχές Μαΐου στους Βόρειους αποικιοκράτες που χρειάζονται ηλιόλουστες μέρες σε νότιες αποικίες για αναζωογόνηση. Κλασική συνταγή αιώνων. 
 
Μία απελευθέρωση για λίγους φυσικά που θα διαθέτουν πιστοποιητικό υγειονομικών φρονημάτων για να εργαστούν ως γκαρσόνια. Με την ελίτ Μητσοτάκη να κουνάει τις σημαίες Μπαγκλαντές και να καλωσορίζει τα funds και τους επενδυτές της Ανατολής. Το φετινό καλοκαίρι θα είναι η πρόβα-τζενεράλε όπου οι Έλληνες θα είναι εγκλωβισμένοι και άφραγκοι και οι ξένοι θα διαφεντεύουν τα νησιά, τις υποδομές και τον πλούτο μας. 
 
Για τους Έλληνες υπάρχει φτώχεια και εξαθλίωση, αρπαγές και λεηλασίες περιουσιών σε συνδυασμό με τον ατομικό, τον οικογενειακό και τον εθνικό διχασμό. Αυτό είναι το σχέδιο Μητσοτάκη και των αφεντικών του που χρεώνουν την Ελλάδα καθημερινά, τη διαβρώνουν και τη διασπούν σε οικονομικές γκρίζες ζώνες και διαφορετικά κρατίδια ως νέα Γιουγκοσλαβία. 
 
Μετρημένες οι ημέρες όσων επεξεργάζονται να διαλύσουν την Ελλάδα και να τη βυθίσουν στο σκοτάδι αιώνια. Ο πυρήνας της Ελλάδας είναι απρόσιτος για αυτούς και θα εκραγεί σύντομα ως big bang της ανθρωπότητας... 
 



Share

2 σχόλια:

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

Δεν ξερω εαν υπαρχει τετοια ...τεχνολογια ,αλλα οταν ο μητσος κ ο τακης αποφασισουν να πανε να βρουν τους προγονους τους ,θα πρεπει να ΜΗΝ μεινει ουτε κυτταρο απο την παρουσια τους στην γη ...αμεσα σε κονσερβα κ κατευθειαν εκτιναξη σε αλλο γαλαξια ....η κ σε σκουληκοτρυπα
Θα ειναι το μελλοντικο υπερτατο οπλο καταστροφης για οποιον εξωγηινο το βρει κ μπορει να το κλωνοποιησει για την παρτη του.
υγ . Απαραιτητα πρεπει να συνοδευεται με οδηγιες χρησεως κ πιθανες παρενεργειες ...κ το κυριοτερο μη αποδοχης επιστροφης !
Τοσα κ τοσα εχουν ακουστει ...ενα ακομη !! ας παει κ το παλιαμπελο !

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Χαχαχα...πολυ γελιο με το σχολιο σου φιλε Δαναε.
Σημερα ακουσα κι αλλο ωραιο..
Αρχισε να υποχωρει και η θαλασσα επι Μητσοτακη...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.