19 Μαρτίου 2019

ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ

Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης

Η φετινή χρονιά είναι ιδιαίτερα σημαντική για τους παγκοσμιοποιητές. Αυτοί, οτιδήποτε κάνουν το κάνουν τελετουργικά, βάσει της δικής τους πανάρχαιας θρησκείας η οποία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τον βαθύτατο αποκρυφισμό και τις κινήσεις των πλανητών. Αυτό είναι δικαιολογημένο απ’ αυτούς , διότι έχουν ως θεό τους τον Μέγα Αρχιτέκτονα του Σύμπαντος. Άρα χρησιμοποιούν το σκότος, τις συμπαντικές δυνάμεις και την κρυφή γνώση.

Οι παγκοσμιοποιητές έχουν δικές τους τελετές τις οποίες κρύβουν ολοσχερώς ή τις κρύβουν σε κοινή θέα, ώστε να μην γίνονται ορατές ή κατανοητές από τους «δούλους» τους. Δηλαδή, συμβαίνουν κάποια γεγονότα, δήθεν τυχαία, τα οποία μας τα παρουσιάζουν τελείως διαφορετικά τα ΜΜΕ, ενώ στην ουσία είναι κάτι άλλο και αποσκοπούν κάπου αλλού. Εξ άλλου ο Αβραάμ Μπεν Ελεάζαρ, που είναι περισσότερο γνωστός ως Χένρυ Κίσινγκερ, είχε πει ότι απαιτείται πολύ καλή προετοιμασία για να παρουσιασθούν κάποια γεγονότα ως τυχαία.

Αυτήν την χρονιά συντρέχουν κάποιοι επιπλέον λόγοι οι οποίοι είναι σημαντικοί γι αυτούς. Πρωτ’ απ’ όλα το φετινό έτος λήγει σε «9». Για μας λήγει σε «9». Αυτοί έχουν άλλη ημερομηνία και το φετινό έτος λήγει, γι αυτούς, σε «7», το οποίο ως μαγικό αριθμό του δίδουν ιδιαίτερη σημασία. Και δεν είναι ότι μόνο λήγει σε «7», αλλά έχει τρία εφτάρια. Έγραφα στις 7 Δεκεμβρίου του 2016 στο άρθρο με τίτλο «Το 2019 θα ξεκινήσουν τα μεγάλα γεγονότα των προφητειών;» τα παρακάτω:

«Επειδή ο «μαγικός» αριθμός επτά (7) είναι ιδιαίτερα σημαντικός για τ’ αφεντικά του κόσμου, τον χρησιμοποιούν και στις ημερομηνίες. Γι αυτό πολλά ιδιαίτερα κρίσιμα γεγονότα στον πλανήτη έγιναν σε χρονολογίες που αρχίζουν και τελειώνουν σε επτά (7), αλλά σε 7 γι αυτούς. Για μας οι χρονολογίες των ιδίων γεγονότων λήγουν σε εννέα (9) διότι προστίθεται το 5508.

»Η Γαλλική Επανάσταση, κατά την οποία διώχθηκε ο χριστιανισμός, «καθαιρέθηκε» ο Χριστός ως Θεός, και λατρεύτηκε ο ορθός λόγος, ξεκίνησε το 1789 ή 7297 (1789 + 5508 = 7297). Ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος ξεκίνησε το 1939 (7447). Ο Κομμουνισμός κατέρρευσε το 1989 (7497) μετά από 70 χρόνια. Η ορθόδοξη Σερβία βομβαρδίστηκε το 1999 (7507). Ο Πρόεδρος της Ε.Ε. είχε ανακοινώσει ότι η πρώτη χρονιά της παγκόσμιας κυβέρνησης ήταν το 2009 (7517).

»Όσον αφορά την Ελλάδα. Η Μικρασιατική καταστροφή ήταν απόρροια της Μικρασιατικής εκστρατείας το 1919 (7427). Η παράδοση του ενεργειακού και υδάτινου πλούτου της Ελλάδος έγινε το 1939 (7447). Η Ελλάς χρεοκόπησε (σ.α. ξεκίνησε) το 2009 (7517). Οπότε στο 2019 ίσως συμβεί το κακό, το 2029 είναι μακριά γι’ αυτούς.»

Το φετινό 2019 για μας, είναι το 7527 γι αυτούς. Έχει δηλαδή τρία εφτάρια, που είναι ο τυχερός τριψήφιος αριθμός στα casino, ο αριθμός που είναι συνδυασμένος με το χωρίς εργασία κέρδος.

Το έτερο στοιχείο που κάνει πιο σημαντική την φετινή χρονιά είναι η ημερομηνία 23 Μαρτίου. Η 23η Μαρτίου, για τους λάτρεις του Μέγα Αρχιτέκτονος, είναι σημαντική διότι η τελευταία επέμβαση του θεού τους ήταν την νύχτα (νύχτα σε ποιο τμήμα του πλανήτη;) της 23ης Μαρτίου του 687 π.Χ. Τότε, έγινε ένα συγκλονιστικό κοσμικό γεγονός, το τελευταίο μέχρι σήμερα στον πλανήτη, το οποίο διατάραξε την περιστροφή της Γης. Την ακριβή ημερομηνία την μαθαίνουμε από κινέζικα βιβλία. Γράφει ο Εντουάρ Μπιό στο βιβλίο του με τίτλο: «Γενικός Κατάλογος των Διαττόντων Αστέρων και των άλλων Μετεωριτών που παρατηρήθηκαν στην Κίνα μετά τον 7ο αιώνα προ Χριστού» τα εξής: «Το καλοκαίρι του 687 προ Χριστού, την τέταρτη σελήνη, την μέρα Σιν Μάο (23 Μαρτίου), κατά την διάρκεια της νύχτας, οι απλανείς αστέρες δεν παρουσιάστηκαν, παρ’ όλο που η νύχτα ήταν καθαρή (ασυννέφιαστη). Τα μεσάνυχτα, τα αστέρια έπεσαν σαν βροχή».

Το ίδιο γεγονός το βρίσκουμε και σε καταγραφή του Κομφούκιου. Επίσης το Ταλμούδ και τα Μιδράς μας πληροφορούν ότι η μεγάλη καταστροφή συνέβη τη νύχτα του Πάσχα, και τότε το Πάσχα το εόρταζαν οι Εβραίοι στην εαρινή ισημερία. Η εαρινή ισημερία είναι τον μήνα Μάρτιο, γύρω στις 20.

Υπάρχει στα κινέζικα κείμενα ένα γεγονός ίδιο με αυτό που αναφέρεται στο βιβλίο «Ιησούς του Ναυή». Λένε οι Κινέζοι: «όταν ο Άρχοντας του Λου Γιάνγκ έκανε πόλεμο κατά του Χαν, ο ήλιος κατέβηκε κατά τη διάρκεια της μάχης. Ο Άρχοντας, πάλλοντας το ξίφος του, φώναξε κραυγή μεγάλη στον ήλιο. Κι εκείνος για χατίρι του, γύρισε πίσω και πέρασε μέσα από τρεις ηλιακές θέσεις». Το κοσμικό αυτό γεγονός δηλαδή αναφέρεται και σε άλλους λαούς. Ο Μέγας Αρχιτέκτονας, όπως τον λένε, έκανε κάτι στο ηλιακό μας σύστημα και πρέπει να τον τιμήσουν ανήμερα του συμβάντος οι πιστοί του, όπως κάνουν οι πιστοί σε όλες τις θρησκείες.

Το τότε συμβάν έγινε νύκτα, άρα λογικά νύκτα θα το γιορτάσουν και τώρα. Τότε όμως, η νέα μέρα άρχιζε από την δύση του ηλίου, ενώ τώρα αρχίζει στο μεσοδιάστημα της νύχτας. Άρα θα γιορτάσουν, ή την νύχτα 22-23 Μαρτίου, ή την νύχτα 23-24 Μαρτίου. Ποια από τις δύο όμως; Μάλλον την νύχτα 22-23 Μαρτίου διότι φέτος υπάρχει ένας καταπληκτικός συνδυασμός. Η νύχτα 22-23 Μαρτίου είναι Παρασκευή προς Σάββατο . Τέλεια. Συμπίπτει με τις ιερές τους ημέρες. Είναι επέτειος ιδιαίτερης χρονικής σημασίας. Πότε θα ξαναβρεθεί χρονικά τέτοιος τέλειος συνδυασμός, έτους, ημερομηνίας και ημέρας; Θα βρεθεί τον Μάρτιο του 2069. Μετά από πενήντα χρόνια.

Επίσης αυτό που πρέπει οπωσδήποτε να μας καθιστά φιλύποπτους είναι το εξής. Είναι γνωστή η μυστική οργάνωση με έδρα την Αμερική “Skull and Bones” δηλαδή «Κρανίο και Κόκκαλα», δηλαδή θάνατος, όλεθρος, καταστροφή, κλπ, μέλη της οποίας έχουν διατελέσει πρόεδροι των ΗΠΑ και άλλοι σημαντικοί παγκοσμιοποιητές. Κάτω από το σήμα της οργάνωσης αυτής υπάρχει ο αριθμός «322». 

Αν επιχειρήσουμε να ερμηνεύσουμε τον αριθμό αυτό, και σε συνδυασμό ότι οι αμερικανοί γράφουν πρώτα τον μήνα και μετά την ημέρα στις ημερομηνίες, καταλαβαίνουμε ότι γράφει 22 Μαρτίου. Μη παραβλέποντας παράλληλα τι σημαντικά γεγονότα συνέβησαν στον πλανήτη την συγκεκριμένη ημερομηνία. Στις 23 Μαρτίου εορτάζεται επίσης η παγκόσμια ημέρα μετεωρολογίας! Έτσι, κατά τύχη επιλέχθηκε αυτή η ημερομηνία νομίζετε; Και εδώ στην Ελλάδα, όταν δίδεται ευκαιρία προβάλλεται ο αριθμός «322». 


Κανείς φυσικά δεν γνωρίζει πως θα γιορτάσουν την νύχτα, (ή και μέρα ανάλογα σε ποιο σημείο του πλανήτη θα τελεστεί ότι τελεστεί), 22-23 Μαρτίου και μπορεί να μην το μάθουμε ποτέ, αλλά όλο και κάτι θα κάνουν. Ή θα δώσουν το έναυσμα, την διαταγή, «την πιστολιά, των δρόμων ταχύτητας», για να ξεκινήσει κάτι. Είναι μια καλή ευκαιρία για ερευνητές, αναλυτές, σημειολόγους, φιλογνώστες, και λοιπούς με ενδιαφέροντα και ανησυχίες, ν’ αναλύουν κάθε «περίεργη» πληροφορία και ύποπτο συμβάν, τα οποία θα αποτελέσουν σημαντικά στοιχεία για πληροφορίες πολύ χρήσιμες για το μέλλον.

Έχουν και τα υψηλόβαθμα μέλη των παγκοσμίων κρυφών οργανώσεων τα προβλήματά τους και τα τρωτά τους. Δεν είναι απλά τα πράγματα. 

Χρήστος Μαντζιάρης

πηγή



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.