6 Οκτωβρίου 2021

Ο Μινώταυρος της Singular

Γράφει ο ΠαπαΗλίας Υφαντής
 
Πολλοί, συχνά, κατηγορούν το λαό, γιατί με την ψήφο του δίνει την εξουσία σε προδότες και απατεώνες. Κι όμως η εναντίον του λαού καταφορά των οποιωνδήποτε είναι σε μεγάλο βαθμό άδικη για πολλούς και διαφόρους λόγους, που στη συνέχεια θα προσπαθήσουμε, όσο γίνεται, να σκιαγραφήσουμε.
 
Ο λαός βρίσκεται σε διαρκή κατάσταση πολιορκίας. Από πολιορκητικές μηχανές πάμπολλες και επικίνδυνες. Αφού δεν μας πολιορκούν μόνο εξωτερικά, αλλά και εσωτερικά. Για τις ευρύτερες μάζες πρωτεύοντα ρόλο παίζει η τηλεόραση. Που μέρα-νύχτα εκθειάζει τις αρετές και τα κατορθώματα των αναντικατάστατων νεοταξιτών μαφιόζων.  
 
Αλλά η πλύση εγκεφάλου δεν περιορίζεται μόνο στην τηλεόραση. Μας παρακολουθεί παντού μέσω των κινητών τηλεφώνων. Κι ενώ κάποτε οι άνθρωποι συζητούσαν για τα διάφορα προβλήματα που τους απασχολούσαν, τώρα ο καθένας είναι αφοσιωμένος στη μαστούρα του κινητού τηλεφώνου και της τηλεόρασης. Ακόμη και τα μικρά παιδιά.
 
Δυστυχώς και στο ίντερνετ τα πράγματα δεν είναι καλύτερα. Αφού εδώ εφαρμόζεται η παράλογη λογοκρισία. Η αναφορά, για παράδειγμα, σε παρενέργειες και πολύ περισσότερο θανάτους, εξαιτίας των εμβολίων, μπλοκάρεται, επειδή αντίκειται στους “όρους της κοινότητας”.  
 
Έπειτα είναι οι διαβόητες δημοσκοπήσεις, με τις οποίες χειραγωγείται η κοινή γνώμη. Σε τρόπο ώστε να μας προετοιμάζουν για τη μεγάλη καλπονοθεία, που θα επακολουθήσει με τις εκλογές. Κάνοντάς μας να πιστέψουμε ότι τα μαγειρεμένα αποτελέσματα είναι φυσιολογικά.
 
Με όλες αυτές τις πολιορκητικές μηχανές οι δυνάμεις του κακού συνθλίβουν ασφαλώς το λαό. Κι όμως όλα αυτά δεν εξηγούν την, πέρα από κάθε λογική και συνείδηση, τυφλή προσκόλληση τόσων Ελλήνων στα κόμματα της προδοσίας. Η κυριαρχία των κομμάτων της προδοσίας εξηγείται μόνο απ’ το μόνιμο όργιο καλπονοθείας. Που θυμίζει το γελοιογράφο της «Βραδυνής»Βασίλη Χριστοδούλου που σατίριζε, το δημοψήφισμα για το Σύνταγμα της Δικτατορίας, λέγοντας: «Μαθές δεν εματάγινε τέτοιο κουτί ρημάδι, ΟΧΙ να ρίχνεις το πρωί, να βγαίνει ΝΑΙ το βράδυ»!.  
 
Τα πρόσφατα παραδείγματα είναι πάμπολλα. Το πλέον όμως χαρακτηριστικό είναι το του δημοψηφίσματος του 2015, κατά το οποίο ανέτρεψαν το υπερήφανο ΟΧΙ του λαού. Γεγονός που σημαίνει ότι στις εκλογές του Σεπτέμβρη του ’15 έπρεπε ο Τσίπρας μαζί με το συνοδοιπόρο του Καμένο να καταποντισθούν. Κι όμως περιέργως βγήκαν και πάλι νικητές. Ενώ στο περιθώριο μπήκαν εκείνοι που τόλμησαν να διαφωνήσουν με την τερατώδη προδοσία!  
 
Ήταν επίσης φυσιολογικό στις εκλογές του 2019 να χάσει την πρωτοκαθεδρία ο ΣΥΡΙΖΑ, ύστερα από τέτοιο ρεσιτάλ προδοσίας. Δεν ήταν όμως φυσιολογικό να την ξαναπάρει η ΝΔ. Όταν μαζί με το ΠΑΣΟΚ διέγραψαν μια πορεία σκανδάλων και συναλλαγών κάπου 47χρόνων. Για να εγκρίνει και επαυξάνει τώρα η ΝΔ τα προδοτικά κατορθώματα του ΣΥΡΙΖΑ.  
 
Γίνεται- νομίζω -φανερό, όχι μόνο σπ’ όσα προαναφέρθηκαν αλλά και πάμπολλα άλλα, που θα μπορούσε κάποιος να απαριθμήσει, ότι η δημοκρατία στη χώρα, που τη γέννησε, έχει, αλωθεί! Και ότι ο λαός δεν παίζει στην εκλογική διαδικασία κανένα ουσιαστικό ρόλο. Περιορίζεται απλά στο ρόλο ενός αξιολύπητου κομπάρσου, απαραίτητου, προκειμένου να στήνεται το κάθε φορά προεκλογικό σκηνικό. Σε τρόπον ώστε τα οποιαδήποτε εκλογικά αποτελέσματα να παρουσιάζουν μια κάποια αληθοφάνεια. Γεγονός που εξηγεί την απέναντι στο λαό περιφρόνηση και ασυδοσία των ΓΑΠηδων και των Αλεξο-Κούληδων. Που κάνουν ο, τι αρέσει και συμφέρει στους ανθέλληνες και αντίχριστους πάτρωνές τους. Και σε καμιά βέβαια περίπτωση στους χιλιοπροδομένους Έλληνες.  
 
Και όμως, παρόλα αυτά, ο λαός χλευάζεται εκ των υστέρων ως αποκλειστικός υπεύθυνος για τα οποιαδήποτε μετεκλογικά τερατουργήματα. Παρότι είναι πασιφανές ότι το οποιοδήποτε εκλογικό αποτέλεσμα μαγειρεύεται και σερβίρεται απ’ τον νεοταξικό Μινώταυρο που ακούει στο όνομα SINGULAR LOGIC. Άγνωστο πού και πώς, από κάποιους ξένους πιθανότατα, που φροντίζουν με πλήρη αδιαφάνεια, πριν από μας για μας. Θυμίζοντάς μας τον πατερούλη Στάλιν που έλεγε: «Μην κοιτάς ποιος ψηφίζει και πόσοι ψηφίζουν, να κοιτάς ποιος μετράει τις ψήφους».  
 
Όταν θα μπορούσε την έκδοση των εκλογικών αποτελεσμάτων να την έχει αναλάβει κάποια επιτροπή Ελλήνων επιστημόνων. Η οποία με πλήρη διαφάνεια, όπως συμβαίνει και με τις εισαγωγικές στα πανεπιστήμια εξετάσεις, θα εξέδιδε αδιαμφισβήτητα αποτελέσματα. Έτσι ώστε ο λαός ως υπεύθυνος να εισπράττει δικαίως τους οποιουσδήποτε ψόγους ή επαίνους!  
 
Ποιος όμως θα αναλάμβανε μια τέτοια προσπάθεια, προκειμένου να κλείσει την κερκόπορτα της αποσαθρωμένης σήμερα δημοκρατίας; Όταν το καλπονοθευτικό σύστημα έχει βάλει φραγμό στα κόμματα των εντίμων, που θα μπορούσαν να επιχειρήσουν μια τέτοια ανάταση. Κι όταν οι εκάστοτε, υποτίθεται, «κυβερνώντες» είναι αναστήματα των αρχιτεκτόνων του διαβρωτικού της εθνικής μας υποστάσεως καθεστώτος. Αφού οφείλουν την κάλπικη πολιτική τους επιβίωση στο μαφιόζικο αυτό καθεστώς!  
 
Και περιμένουν ύστερα απ’ όλα αυτά κάποια νέα κόμματα, να μπουν στη βουλή, όταν τα περιμένει ο Μινώταυρος της SINGULAR LOGIC, για να τα πετάξει στον κάλαθο των αχρήστων. Για τον πρόσθετο λόγο ότι, παρότι διαθέτουν σωστά προγράμματα, έχουν την αχίλλειο πτέρνα να μην συνενώνονται, λόγω της φιλαρχίας απ’ την οποία κατατρύχονται οι επικεφαλής τους. Κι ενώ αυτοί ματαιοπονούν ακατανόητα, απομονωμένοι στους πύργους του ναρκισσισμού τους, οι πρωταθλητές της συναλλαγής και της προδοσίας καταφέρνουν, δυστυχώς, να συμμαχούν, όπως η κ. Ντόρα αποφαίνεται, «ακόμη και με το Διάβολο».  
 
Με αποτέλεσμα εμείς να περιφερόμαστε εσαεί στον αδιέξοδο νεοταξικό λαβύρινθο, προσδοκώντας κάποιον Θησέα, που θα μας απαλλάξει απ’ τον Μινώταυρο της SINGULAR LOGIC! Γιατί με το καλπονοθευτικό αυτό διαβολομηχάνημα ούτε οι έντιμοι πολιτικοί θα ιδούν ποτέ Βουλή ούτε οι έντιμοι Έλληνες προκοπή! 
 



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.