18 Οκτωβρίου 2021

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΠΑΙΑΝΙΣΑΝ ΤΟΝ ΑΛΥΤΡΩΤΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ! Βίντεο - σοκ

από το κανάλι ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ 
 
Το Μακεδονικό Κόμμα αποκαλύπτει τι συμβαίνει πίσω από τις πλάτες του Ελληνισμού και απαιτεί την άμεση παραίτηση της Προέδρου Δημοκρατίας, του Πρωθυπουργού και όλων των συμμετεχόντων και συνυπεύθυνων σε αυτή την τρομακτική κατάντια, προσβολή και ταπείνωση της Ελλάδας!Share

2 σχόλια:

thema είπε...

ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΗΓΟΥΝΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΟΓΙΑΖΟΝΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΕΥΡΩΠ(Ε)ΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΕΧΕΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ... ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΟΡΙΑΚΕΣ ΕΙΣΟΔΟΥΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΕΛΛΑ ΚΑΙ ΒΕΡΓΙΝΑ.. ΣΗΜΑΙΟΣΤΟΛΙΣΤΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΣΗΜΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΚΕΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΤΕ ΤΑΜΠΕΛΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ...ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΚΑΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ...
ΣΗΜ.
Δεν είναι αλήθεια ότι οι σκοπιανοί, ως κάτοικοι της πόλης των Σκοπίων ή της περιοχής, είχαν κάποια σχέση με τους αρχαίους Δάρδανους, περίπου Ιλυρριούς, οι οποίοι,αφενός ποτέ δεν ήταν οι δωριείς Μακεδόνες του Αλέξανδρου και του Φιλίππου, με πρωτεύουσα το Δαρδανικό Σκούποι, σημερινό Σκόπιγιε, κι αφετέρου ακριβώς γιατί οι Δάρδανοι υπήρξαν και προ Χριστού στον Χώρο των Βαλκανίων!
Επίσης δεν είναι αλήθεια ότι όλο το γειτονικό κρατίδιο υπήρξε ιστορική ελληνική Μακεδονία, αφού αυτή δεν υπήρξε ποτέ στην περιοχή που σήμερα κατέχει το βόρειο τμήμα του γειτονικού κρατιδίου!

Εκεί, με μπόλικη σκόπιμη φαντασία έγινε από τον Τίτο, αυθαίρετα, το πιο πολυεθνικό μέρος της Γιουγκοσλαβικής Ομοσπονδίας ψευτομακεδόνες, ώστε να αποτελέσουν το 3ο σημείο φραγής του Ανατολικού Ρωμαικού Κράτους προς βορράν, μετά την Κριμαία, Κωνσταντινούπολη, ώστε να μην ενώσει η ορθοδοξία τα βαλκανικά έθνη κι ανοίξουν ξανά ο Βόσπορος και τα Βαλκάνια ξανά σε ένα μεγάλο ανατολικό Ρωμαικό ή άλλο ομόσπονδο κράτος!
Ας δούμε ποιοί λοιπόν είναι οι πρόγονοι των σημερινών σλάβων εκ των πολυεθνικών σκοπιανών , άσχετα αν επιμείχθηκαν γνωσσικά και εθνικά με τους Βούλγαρους και θρησκευτικά-πολιτειακά με την Γιουγκογλαβία!
Οι Σκοπιανοί ανήκουν στην ινδοευρωπαϊκή ομοεθνία όπως και όλοι οι άλλοι σλαβικοί λαοί. Ινδοευρωπαίοι Όμως οι Σκοπιανοί δεν είναι Μακεδόνες. Διότι μιλούν γλώσσα σάτεμ, όπως όλοι οι σλαβικοί λαοί, ενώ οι Έλληνες, ανάμεσά τους και οι αρχαίοι Μακεδόνες, μιλούσαν και μιλούν γλώσσα κέντουμ. Βασικό γνώρισμα των γλωσσών σάτεμ είναι ότι (ανάμεσα στα άλλα) μετέτρεψαν το ινδοευρωπαϊκό κ σε σ, ενώ οι γλώσσες κέντουμ (ανάμεσά τους η ελληνική) κρατούν το ινδοευρωπαϊκό κ στις λέξεις τους: αρχαία ελληνικά κλέFος> κλέος, σλαβικά slovo ( το αρκτικό κ έχει γίνει σ).

Σλάβοι εγκαταστάθηκαν στην περιοχή των Σκοπίων τον έκτο αιώνα (6ο αι. ) μ. Χ.! ΠΩΣ ΠΡΟΕΚΥΨΑΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ, οταν η ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΠΡΟ 4ου ΑΙΩΝΑ π.Χ, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΧΑΙΡΩΝΙΑΣ ΤΟ 338 ΠΧ. ΠΩΣ ;;;;;
Παλαιότερα εκεί κατοικούσαν άλλοι λαοί: Ιλλυριοί, Λυγκησταί, Παίονες, Δάρδανοι, Αγριάνες, Τριβαλλοί.
Ο χιτλερικός πετυχημένος προπαγανδιστής Γκαίμπελ έλεγε... Στα χίλια ψέματα που θα λες, αν πιστέψουν το ένα, κερδισμένος είσαι...ΑΥΤΟ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.