1 Μαρτίου 2021

"Mάχου υπέρ Πίστεως και Πατρίδος“

...διέταξε στο Ιάσιο ο Αλέξανδρος Υψηλάντης, αρχηγός της Φιλικής Εταιρείας στις 24 Φεβρουαρίου 1821. Μια διαταγή που ισχύει ακόμη, όσο υπάρχουν Έλληνες, που αγαπούν την Πατρίδα και είναι αποφασισμένοι να την υπερασπιστούν έως τελευταίας ρανίδος! Μια διαταγή, που παραμένει πάντα επίκαιρη, ειδικά σε δύσκολους καιρούς! 
 
Πάνε 11 χρόνια από την ημέρα που τα παιδιά των δοσιλόγων της κατοχής παρέδωσαν τα κλειδιά της χώρας στους αιώνιους εχθρούς της, μάλλον για να εξοφλήσουν, με το αζημίωτο, τα γραμμάτια των πατεράδων τους! Ένα καθεστώς στυγνής κατοχής, που κρατούσε τους τύπους έως την ημέρα, που εξελέγη πρωθυπουργός ο υιός του αποστάτη, Κων. Μητσοτάκη, οπότε έπεσαν οι μάσκες και φάνηκε το αληθινό πρόσωπο μιας ναζιστικής χούντας, με ένα κράτος χιτλερικών προδιαγραφών, που θυμίζει βόθρο, που υπερχείλησε!
 
Έντεκα χρόνια παρακμής και προδοσίας, όπου μεγαλούργησαν οι γενίτσαροι και οι κοτζαμπάσηδες. Γελούν οι ξένοι δικαστές με τις αποφάσεις των Ελλήνων συναδέλφων τους, που έκριναν ότι ήταν νόμιμα όσα εγκλήματα διαπράχθηκαν επ’ ονόματι των μνημονίων και της «πανδημίας»! Γελούν οι εχθροί της Ελλάδος με τα χάλια της ηγεσίας των Ε.Δ, που ξέρει μόνο τη σημαία να υποστέλλει και να το βάζει στα πόδια, όταν επελαύνει ο εχθρός! Ένα σίχαμα και οι πραιτωριανοί, που δεν χάνουν ευκαιρία για να αποδείξουν ότι είναι εφάμιλλοι σε κτηνωδία και βαρβαρότητα με τους φρουρούς του Auschwitz!  
 
Ποιός Έλληνας αισθάνεται σήμερα «Ελεύθερος», όταν νοιώθει τη Γερμανική μπότα να τον πατά στο σβέρκο κατά τον ίδιο τρόπο, που το βίωσαν οι παππούδες μας την περίοδο 1941-44; Ποιός άραγε πιστεύει ότι θα απελευθερωθεί η Πατρίδα, μόλις ιδρύσει κόμμα και συμμετάσχει σε νόθες εκλογές; Πρώτα λευτερώνουν, όλοι οι λεβέντες μαζί, την Πατρίδα και μετά βάζουν υποψηφιότητα για ένα στασίδι στη Βουλή ....!  
 
Η Ελλάς κινδυνεύει! Έχει πέσει στα χέρια ασυνείδητων απατεώνων, εθνομηδενιστών, παιδοφίλων και σωματεμπόρων παιδιών, που λυμαίνονται την χώρα! Ποιός θα τους σταματήσει; Θα επιτρέψουμε να ‘χει το Αιγαίο, η Κύπρος ή η Θράκη την μοίρα της Μακεδονίας; Πώς και πότε θα ανατραπεί ο βίαιος εποικισμός της χώρας ή (και) θα αντιμετωπιστεί η πείνα που γονάτισε το 70% του Ελληνικού λαού; Η Ελλάδα δεν ανήκει στους Έλληνες αλλά «Ελλάδα είναι οι Έλληνες» και γι’ αυτό προσπαθεί η Γερμανία να τους εξοντώσει!  
 
13 μήνες τώρα παραμένει ο Έλληνας σε κατ’ οίκον περιορισμό, επειδή οι α.α. συμμορίες «προστατεύουν» την υγεία του. Μια προστασία που δεν προβλέπει την χρήση φαρμάκων, επειδή κοστίζουν αλλά lockdown, γιατροσόφια, αστυνομικά μέτρα, απαγόρευση της Ορθοδοξίας, της εργασίας, της άθλησης, του ψαρέματος και επιβολή προστίμων. Έπ’ ονόματι του Covid-19 και του εμβολίου χάθηκαν δεκάδες χιλιάδες ζωές από άλλες ασθένειες, καταστράφηκαν 2,0 εκατ. θέσεις εργασίας, πτώχευσαν 400 χιλιάδες επιχειρήσεις και αυξήθηκαν οι αναλφάβητοι με πτυχίο κατά 500.000. ..... και όλα αυτά για να μην πάρει είδηση ο κόσμος, ότι ο υιός του αποστάτη ξεπούλησε την μισή Ελλάδα και έκτισε 53 μουσουλμανικές πόλεις, δίχως να πέσει μπαλωθιά!  
 
200 χρόνια μετά την Επανάσταση του ‘21 ήρθε η ώρα να εκτελέσουμε την διαταγή του Αλέξ. Υψηλάντη και να απελευθερώσουμε την Πατρίδα από τους Γερμανούς, τα σκουλήκια και τα τζάκια, να εφαρμόσουμε το Σύνταγμα και τους νόμους του κράτους, που είναι σύμφωνοι με αυτό, να εγγυηθούμε στους γενοκτόνους, στους εγκληματίες πολέμου, στους επίορκους, στους προδότες και στους κλέφτες, που διέπρεψαν τα τελευταία 47 έτη, μια δίκαιη δίκη, να επαναξιολογήσουμε τους φίλους, τους εχθρούς και τους συμμάχους και να επανιδρύσουμε το κράτος και τους θεσμούς του. Έχουμε το όραμα, το πρόγραμμα, τα κεφάλαια, τον τρόπο και τους ανθρώπους, που θα το υλοποιήσουν!  
 
Ας προτάξουμε λοιπόν τα στήθη στον εχθρό, για να δούμε τι σόϊ λεβέντης είναι και πώς θα αντιμετωπίσει τους άοπλους πολίτες. Έλληνας πάντως και πατριώτης δεν θα ‘ναι ποτέ, ούτε στα μάτια της μάνας, που τον γέννησε!  
 
Καλή Λευτεριά και καλή Ανάσταση.  
Ας μας ενώνει ότι μας χώριζε!  
 
Πάνος Γιαννακουλόπουλος 
Νέα Φιλική Εταιρεία  
 
Υ.Γ.: Η Χούντα Μητσοτάκη απαγορεύει την ελεύθερη διακίνηση του λινκ, που αντιστοιχεί στον ιστότοπο της Νέας Φιλικής Εταιρείας, στο διαδίκτυο πλην Google /Twitter. Φροντίστε, αν συμφωνείτε με το σκοπό και το περιεχόμενο, να διαδωθεί με κάθε τρόπο το κείμενο στους φίλους Σας και μέσω αυτών, στους δικούς τους. Σας ευχαριστούμε!  
 
Η αναδημοσίευση επιτρέπεται μόνο με αναφορά στο συγγραφέα, «Νέα Φιλική Εταιρεία» και στον ιστότοπό της: www.nea-filiki-eteria.blogspot.comShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.