3 Μαρτίου 2021

Δελτίο Τύπου και ψήφισμα διαμαρτυρίας για το τραγούδι «El Diablo» (Eurovision 2021 Cyprus)

 
Δελτίο Τύπου για την επιλογή του τραγουδιού «El Diablo» από την Κύπρο για την Eurovision 2 Μαρτίου 2021  
 
Τά Ὀρθόδοξα Χριστιανικά Σωματεῖα Ἀθηνῶν ἐκφράζουμε τόν ἔντονο ἀποτροπιασμό μας γιά τήν ἐπιλογή τοῦ τραγουδιοῦ «El Diablo», μέ τό ὁποῖο ὁρίστηκε νά συμμετάσχει φέτος ἡ Κύπρος στόν 65ο διαγωνισμό τῆς Eurovision. Τό ἐν λόγῳ τραγούδι εἶναι ἕνας ὕμνος στό Σατανά καί προκαλεῖ ἔντονα τά θρησκευτικά συναισθήματα τῆς πλειονότητος τοῦ κυπριακοῦ καί εὐρύτερα ἑλληνικοῦ λαοῦ. Ἑνώνουμε τή φωνή μας μέ τή φωνή τοῦ Συνδέσμου Θεολόγων Κύπρου ΟΕΛΜΕΚ καί ἀπαιτοῦμε ἀπό τό Ραδιοφωνικό Ἵδρυμα Κύπρου νά ἀκυρώσει τή συγκεκριμένη ἐπιλογή. 
 
Δέν εἶναι δυνατόν σέ μία Ὀρθόδοξη χώρα, ὅπου παντοῦ τιμᾶται ἡ πίστη στόν ἐνανθρωπήσαντα Υἱό τοῦ Θεοῦ, ὁ Ὁποῖος ἦρθε στή γῆ γιά νά «λύσει» τά ἔργα τοῦ διαβόλου, νά προβάλλονται τέτοιου εἴδους «καλλιτεχνικές» δημιουργίες. Ὅλα σ᾿ αὐτόν τόν τόπο εἶναι ποτισμένα ἀπό τό σέβας καί τήν τιμή πρός τό πρόσωπο τοῦ Κυρίου Ἰησοῦ Χριστοῦ. Μέ Αὐτόν συντασσόμαστε κατά τό ἅγιο Βάπτισμα καί διακηρύσσουμε ἔντονα τήν ἀποταγή μας ἀπό τόν Σατανά. 
 
Ἡ ἑλληνορθόδοξη παράδοσή μας εἶναι πλουσιότατη καί τέτοια, ὥστε προβαλλόμενη, νά προσφέρει πολιτισμό καί ἦθος σέ ὅλο τόν κόσμο. Δέν δεχόμαστε ὕμνοι στὸν Σατανά νά ἐξάγονται ἀπό τά ποτισμένα μὲ αἷμα ἁγίων καὶ μαρτύρων χώματα τῆς ἑλληνικῆς γῆς ὡς δῆθεν πολιτισμός. Κάτι τέτοιο μᾶς προσβάλλει κατάφωρα. 
 
Στηρίζουμε τήν ἠλεκτρονική ψηφοφορία διαμαρτυρίας κατά τοῦ συγκεκριμένου τραγουδιοῦ στήν πλατφόρμα AVAAZ καί καλοῦμε τόν ἑλληνικό λαό νά συμμετάσχει σέ αὐτήν. Διεύθυνση ψηφοφορίας: https://secure.avaaz.org/community_pe...​ 
 
Τά Ὀρθόδοξα Χριστιανικά Σωματεῖα Ἀθηνῶν: 
Αδελφότης Ορθοδόξου Ιεραποστολής «Ο ΑΓΙΟΣ ΡΑΦΑΗΛ» 
Ενωμένη Ρωμηοσύνη (Ε.ΡΩ.) 
Ένωση Επιστημόνων Γυναικών 
Εστία Πατερικών Μελετών 
Μουσική Συντροφιά 
Πανελλήνια Ένωση Θεολόγων (Π.Ε.Θ.) 
Πανελλήνια Ένωση Φίλων των Πολυτέκνων (Π.Ε.ΦΙ.Π.) 
Πανελλήνιος Ένωσις Γονέων «Ἡ Χριστιανική Αγωγή» (ΓΕΧΑ) 
Πανελλήνιος Ορθόδοξος Ένωση (Π.Ο.Ε.) 
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Βορειοηπειρωτικού Αγώνα (ΠΑ.ΣΥ.Β.Α.) 
Σύλλογος «Ο Άγιος Νικόδημος ο Αγιορείτης» 
Σύλλογος Ορθοδόξου Ιεραποστολικής Δράσεως «Ο ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ» 
Συντονιστική Φοιτητική Ένωση Βορειοηπειρωτικού Αγώνα (Σ.Φ.Ε.Β.Α.) 
Χριστιανική Ένωση Επιστημόνων (Χ.Ε.Ε.) 
Χριστιανική Φοιτητική Δράση (Χ.Φ.Δ.) 
Χριστιανική Φοιτητική Ένωση (Χ.Φ.Ε.) 
 
Πηγή αναδημοσίευσης πληροφοριών: Ενωμένη Ρωμηοσύνη  Share

1 σχόλιο:

ΜΠΟΥΜΕΡΑΓΚ Ο ΔΙ..., ΑΠΡΕΠΗΣ είπε...

ΤΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΡΙΚ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ...

ΑΞΙΟΤΙΜΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΞΑΠΟΣΤΕΙΛΕ ΤΟΥΣ ... ΗΔΗ ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΛΑΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΥΤΕΛΗ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΧΕΤΕ ΔΙΕΘΝΩΣ .... ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ ... ΜΑΣ ΕΥΤΕΛΙΖΟΥΝ ... ΟΙ ΔΟΛΙΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΟΙ ....

ΕΙΝΑΙ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟΙ ... ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΗ ΖΗΜΙΑ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ...

ΕΙΝΑΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΧΥΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ... ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΕΥΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ EL DIABLO, ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ....

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΟΙ...

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ ΦΡΑΓΚΟΣ
ΜΕΛΗ.
ΣΠΥΡΟΣ ΙΩΑΚΕΙΜ
ΜΑΡΙΑ ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΟΥ
ΕΛΕΝΗ ΛΟΥΚΑ
ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΠΑΛΛΗΚΑΡΑΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΑΓΓΑΡΙΔΗΣ
ΧΑΡΗΣ ΝΕΟΦΥΤΟΥ
ΝΕΟΦΥΤΟΣ ΛΑΜΠΕΡΤΙΔΗΣ
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΓΕΡΟΥ
ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΑΛΙΩΤΗΣ...

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΑΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ ΓΙΑ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΜΑΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΠΑΘΗ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΑΛΩΝΟΥΜΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΑ ...

Επ΄ ευκαιρία καταγγέλλω το αμαρτωλό κρατικό ΡΙΚ το οποίο και εκμπέμπει διεθνώς, ότι σπανίως και ΠΟΤΕ δεν προβάλλει ιστορικά, θρησκευτικά ή ντοκυμαντέρ για τις θηριωδίες των βαρβάρων τούρκων εισβολέων που έχουν ισοπεδώσει τα ιερά και όσια στην κατεχόμενη Β. Ελληνική Κύπρο και ούτε γίνεται μνεία σε διεθνές επίπεδο για τα δίκαια του Κυπριακού Ελληνισμού ...ΑΙΔΩΣ
Χιλιάδες Ελληνικά και ξένα ντοκυμαντέρ κυκλοφορορούν στο διαδίκτυο .. Αντ΄αυτών προβάλλει άσχετα και ευτελή ντοκυμαντέρ αγνώστου παραγωγής προς αποκοίμηση του Ελληνισμού της Κύπρου.
Κύριοι η υπομονή του Κυπριακού λαού έχει ημερομηνία λήξης.... Αφυπνίζεται και η τελευταία σας επαίσχυντη πράξη είναι και η αρχή του τέλους σας ...

ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΚΥΠΡΙΟΣ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΑΣ ... ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ...!!!!

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.