3 Μαρτίου 2021

Το διαβόητο CDC (Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών των ΗΠΑ) υποχρεώθηκε κατόπιν αγωγής σε βάρος του να αφαιρέσει, από την επίσημη ιστοσελίδα του, τον ισχυρισμό ότι «Τα εμβόλια δεν προκαλούν Αυτισμό»

28 Φεβρουαρίου 2021 
Δείτε το άρθρο του Humans Are Free εδώ: https://tinyl.io/3bp5 [1]
 
Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών των ΗΠΑ αντιμετωπίζουν μια αγωγή που ασκήθηκε σε βάρος τους από το Δίκτυο Δράσης Ενημερωμένης Συγκατάθεσης (ICAN). Ο Del Bigtree, ο ιδρυτής του ICAN, αποφάσισε να παροτρύνει την ομοσπονδιακή υπηρεσία να καταργήσει τη δήλωση στον ιστότοπό της, υποστηρίζοντας ότι ο εμβολιασμός δεν προκαλεί ποτέ αυτισμό στα παιδιά. 
 
Σύμφωνα με τον Bigtree, η δήλωση καταργήθηκε από τον ιστότοπο του CDC στις 27 Αυγούστου 2020 και προστέθηκε ξανά λίγο μετά την έκδοση του δελτίου τύπου του ICAN σχετικά με την αλλαγή στις 25 Ιανουαρίου. 
 
Ο Bigtree ισχυρίζεται ότι η δήλωση είναι ανακριβής καθώς καμία μελέτη που διεξήχθη από τον οργανισμό δεν αποδεικνύει ότι τα εμβόλια που χορηγούνται στα βρέφη δεν προκαλούν αυτισμό. 
 
Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής ανέφεραν μια ξαφνική αύξηση του αριθμού των παιδιών που πάσχουν από νευρολογική αναπτυξιακή διαταραχή. 
 
Ο Bigtree ισχυρίζεται ότι το νευρολογικό πρόβλημα που διαγιγνώσκεται εντός έξι μηνών έως ενός έτους από τη γέννηση του μωρού έχει σχέση με τον εμβολιασμό που παρέχεται αμέσως μετά τη γέννηση. 
 
Ισχυρίζεται ότι πέντε εμβόλια που εγχύθηκαν τρεις φορές εντός έξι μηνών από τη γέννηση ενός μωρού μπορούν να αυξήσουν τη νευρολογική διαταραχή. 
 
Τα εμβόλια αυτά είναι για:
  • Διφθερίτιδα  
  • Τέτανο  
  • DTap (ακυτταρικό κοκκύτη)  
  • IPV (πολιομυελίτιδα)  
  • Ηπατίτιδα Β  
  • Hib (Haemophilus Influenzae τύπου Β)  
  • PCV13 (συζυγές πνευμονιόκοκκου)
Ο Bigtree διαψεύδει ότι ο αυτισμός και οι εμβολιασμοί δεν έχουν καμία σχέση. 
 
Το CDC κατέθεσε μελέτες μετά από αίτημα βάσει της FOIA (Freedom of Information Act). Όμως, οι μελέτες που υποβλήθηκαν δεν απαντούσαν στις ανησυχίες που είχε διατυπώσει ο ICAN σχετικά με τα πέντε εμβόλια. 
 
Ενώ το CDC διαβεβαιώνει ότι τα εμβόλια είναι ασφαλή και τα ανοσοενισχυτικά (adjuvants) που χρησιμοποιούνται στα εμβόλια ενισχύουν μόνο την απόκριση του ανοσοποιητικού συστήματος. 
 
Όμως, το ICAN θεωρεί ότι το κοινό ανοσοενισχυτικό, το αλουμίνιο, μπορεί να έχει επιβλαβείς επιπτώσεις στο μωρό. 
 
Το CDC αρνήθηκε να πραγματοποιήσει τις μελέτες που πρότεινε το ICAN, οι οποίες διασαφηνίστηκαν μετά τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στις 30 Μαΐου 2017 για να συζητηθεί η ασφάλεια των εμβολίων. 
 
Για να ενισχύσει τον ισχυρισμό του, ο Bigtree επισημαίνει επίσης την προσωρινή κατάργηση της ιστοσελίδας του CDC που διαβεβαιώνει για την ασφάλεια των εμβολίων. 
 
 
Απαντώντας στον ισχυρισμό, ο εκπρόσωπος του CDC επέμεινε στην θέση του οργανισμού σχετικά με τα εμβόλια και τον αυτισμό. 
 
Απαντώντας στη προσωρινή κατάργηση της δήλωσης του από την ιστοσελίδα του CDC, ο επίσημος εκπρόσωπος την απέρριψε ως παρανόηση. 
 
Ο ιστότοπος παρέμεινε προσωρινά μη διαθέσιμος λόγω ενημέρωσης και μορφοποίησης του ιστότοπου. Για να αποφευχθεί οποιαδήποτε σύγχυση, το CDC έχει προσθέσει τον τίτλο πίσω στην ιστοσελίδα. 
 
Ωστόσο, εμπειρογνώμονες όπως ο Mark Sadaka, ο οποίος χειρίστηκε, ως δικηγόρος, περιπτώσεις ανεπιθύμητων παρενεργειών λόγω των εμβολιασμών, θεωρεί ότι το CDC πρέπει να κάνει αλλαγές στη διατύπωση που χρησιμοποιείται για την παρουσίαση των πληροφοριών στο κοινό. 
 
Η προσθήκη των πληροφοριών σχετικά με την έλλειψη μελετών για τις επιδράσεις των εμβολίων μέσα στις πρώτες έξι εβδομάδες των μωρών θα εξαλείψει οποιαδήποτε σύγχυση αλλά και αγωγές. 
 
Τέτοιες αγωγές και επιπλοκές εξαιτίας των μπορούν να προκαλέσουν στους Αμερικάνους, καθώς η χώρα, ΗΠΑ, προτείνει τα εμβόλια σε παιδιά και εφήβους. 
 
Καθώς τα πειραματικά εμβόλια COVID έχουν εγκριθεί με ταχείες διαδικασίες μέσω μυστικών συμφωνιών με κυβερνήσεις για την προστασία των φαρμακευτικών εταιρειών από ευθύνες, η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει πληρώσει πάνω από 57 εκατομμύρια δολάρια ως αποζημίωση για τραυματισμούς και θανάτους από τα εμβόλια μέχρι τον Μάρτιο του 2020. 
 
Εν τω μεταξύ, στην Ινδία δεν υπάρχουν τέτοιοι νόμοι που να προστατεύουν τα θύματα των παρενεργειών από το εμβόλιο για τη COVID-19. 
 
Δικτυογραφία: 
1.— CDC Forced by Lawsuit to Remove Claim that 'Vaccines Do Not Cause Autism' from Its Website 
2.--Autism and Vaccines | Vaccine Safety | CDC 
3.--Nonprofit to File Lawsuit Against CDC Over Statement That Vaccines Do Not Cause Autism 
4.--Following ICAN Lawsuit, CDC Removes Claim “Vaccines Do Not Cause Autism” from its Website - World News Report - EIN Presswire 
5.--CDC Admits In Federal Court They Have No Evidence “Vaccines Don’t Cause Autism” 
6.--Italian Courts Rule Vaccines Cause Autism — U.S. Media Blackout - Humans Are Free 
7.--AstraZeneca Whistleblower – Big Pharma Not Responsible For Any Side Effects Of COVID-19 Vaccine GreatGameIndia 
8.--No Laws In India To Protect Victims Of COVID-19 Vaccine Side-Effects GreatGameIndia 



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.