28 Μαρτίου 2021

Η «Αυγή» επιτίθεται στο σούπερ μάρκετ Μασούτης γιατί έπαιξε τον εθνικό ύμνο στην εθνική γιορτή. Το βιολί τους οι ανθέλληνες αποδομητές....

Άρθρο-καταπέλτη αφιέρωσε η εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ «Αυγή» στο σούπερ μάρκετ Μασούτης επειδή ...τόλμησε να παίξει τον εθνικό ύμνο, σε κατάστημά της, με αφορμή την Εθνική Εορτή για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.
 
Πράγματι, βίντεο που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο δείχνουν κατάστημα της αλυσίδας Μασούτης ενώ ακούγεται ο εθνικός ύμνος από τα μεγάφωνα, καθώς και την αντίδραση του κόσμου.
 
Πολλοί πελάτες που βρίσκονταν εκείνη την ώρα μέσα στο σούπερ μάρκετ στάθηκαν ακίνητοι κατά την ανάκρουση του εθνικού ύμνου, ενώ άλλοι έσπευσαν να πάρουν θέση. Κανείς φυσικά δεν διαμαρτυρήθηκε για τον εθνικό ύμνο, αφού τα επόμενα 24ωρα θα γιορτάζαμε τα 200 χρόνια από την επανάσταση καθώς και την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου. 
 
Ωστόσο, η ανάκρουση του εθνικού ύμνου δεν άρεσε στην «Αυγή» που έκανε επίθεση στο εν λόγω σούπερ μάρκετ, αλλά και στους πολίτες που έτυχε εκείνη την ώρα να βρίσκονται σε αυτό. 
 
Σε άρθρο, με τίτλο «Μπέρδεψαν το σούπερ μάρκετ με στρατόπεδο - Ακούγεται ο εθνικός ύμνος και κάθονται προσοχή», η κομματική εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ γράφει: «Αίσθηση προκαλούν βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου και δείχνουν ένα ολόκληρο σούπερ μάρκετ να κάθεται προσοχή όποτε ο Εθνικός Ύμνος ακούγεται στα ηχεία του καταστήματος.
 
Σε δεύτερο βίντεο που έρχεται στο φως της δημοσιότητας, επίσης από σούπερ μάρκετ του Μασούτη, φαίνεται υπάλληλος να κινείται βιαστικά πίσω από το ταμείο προκειμένου να πάρει θέση όταν διαπιστώνει ότι αρχίζει να παίζει ο Εθνικός Ύμνος. Επίσης η πλειοψηφία των πελατών στέκεται ακίνητη πλάι σε πάγκους με τρόφιμα και λαχανικά. 
 
Στρατόπεδα με μαρούλια και γάλατα…» 
 
Μετά από αυτό το άρθρο ξεκίνησε στο Twitter εκστρατεία κατά του Μασούτης που έγινε πρώτο trend 
 
Αλλοι πάλι υπερασπίστηκαν το κατάστημα... 
(δείτε διάφορες αναρτήσεις στο twitter στην πηγή)



Share

3 σχόλια:

manigr.blogspot.com είπε...

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΕΠΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ,Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΜΑΡΞ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΥΤΟΠΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΑΦΟΥ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΣΕ ΕΝΟΠΛΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ.ΗΤΑΝ ΠΕΝΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΔΑΡΒΙΝΟ.

ΜΠΟΥΜΕΡΑΓΚ Ο ΔΙ..., ΑΠΡΕΠΗΣ είπε...

Εύγε στα καταστήματα Μασούτη. Τιμουν πάντα τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.
Ελληνίδες, Έλληνες στηρίξτε τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ πατριωτικά καταστήματα ... και κλείστε τα αυτιά στις νεοεκδιδόμενες σειρήνες ....
Τυγχάνει να γνωρίζω την οικογένεια Μασούτη εδώ και δεκαετίες, από τότε που σαν μέτοχος και διευθυντής μιας από τις μεγαλύτερες Ελληνικές βιομηχανίες είχαμε άψογη συνεργασία. Είναι μια οικογένεια με ηθικές αρχές και αξίες, έντιμη που σέβεται τους πελάτες της....
Ακούστηκε ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ λόγω Εθνικής επετείου σε κατάστημα...Οι πελάτες με σεβασμό στάθηκαν προσοχή ... Που είναι το κακό ..; Το κακό στο μυαλό των συκοφαντών βρίσκεται ... αλλά τον κακό τους τον καιρό ....
Ο Εθνικός μας Ύμνος (όπως και η προσευχή ), παντού ανακρούετε ασεβείς και επίδοξοι ολετήρες, ότι Ελληνικού .... Σας ενοχλεί η Ελληνική σημαία, ο Σταυρός, ότι πατριωτικό και Χριστιανικό. Προσπαθείτε να αλώσετε τα πάντα ...Δεν θα σας περάσει ... Η υπομονή του Ελληνικού λαού έχει και ημερομηνία λήξης ... Και θα περάσει η πανδημία και θα αντιμετωπίσετε την φωνή του λαού ... οργή Θεού...
Γιατί δεν βγάλατε άχνα για κατάπτυστα επαίσχυντα πανώ με ύβρεις κατά της Ελληνικής σημαίας και της Ελλάδας δόλιοι, για σχίσιμο ιερής εικόνας, για την σύληση εκκλησιών κ.ά.π. . ΓΙΑΤΙ δεν μιλήσατε όταν η κ. Αικατερίνη ασεβώς είχε δίπλα της ένα άγνωστο ... στην εξέδρα των επισήμων για την Εθνική Επέτειο μας ( Ευτυχώς που δεν έφερε και την γάτα της), ο οποίος όταν ο επί κεφαλής αξιωματικός απέδιδε τιμές ..στη κ. Πρόεδρο, αυτός είχε δεμένα τα χέρια πίσω με ανοικτά πόδια ... και μάλλον κάτω από την μάσκα σφύριζε αδιάφορα ...;;; Α και δεν φαίνεται επειδή ήταν τα χέρια του πίσω ... αν κρατούσε και κομπολόϊ ... ( Που καταχωνιάσθηκε αυτή η απρεπής φώτο --- που σε βίντεο παρέλασης καθαρά φαίνεται;) Και όπως σε σχόλιο εύστοχα έγραψε φίλος αρθρογράφος ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΓΚΟΜΕΝΟ ... ( όλα τα είχαμε, αυτός ο άσχετος μας έλειπε.) ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΡΕ ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΟΤΑΝ ΑΠΟΔΙΔΟΝΤΑΙ ΤΙΜΕΣ!!!!! ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΛΕΤΕ ΑΣΕΒΕΙΣ;;
Απλή και αυτονόητη η απάντηση ... ΟΜΟΙΟΣ ΟΜΟΙΩ ΑΕΙ ΠΕΛΑΖΕΙ .... ΕΞ ..ΕΓΕΡΘΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ διότι ΔΕΝ ΣΤΩΜΕΝ ΚΑΛΩΣ ....

ΝΕΜΕΣΙΣ είπε...

Διαπιστώνω με ικανοποίηση ότι εκατοντάδες είναι τα θετικά σχόλια για την πατριωτική συμβολική κίνηση των καταστημάτων ΜΑΣΟΥΤΗ σε όλες τις ιστοσελίδες, που αναδημοσίευσαν την σχετική είδηση. Είναι μια σύσσωμη κατακρ...ΑΥΓΗ κατά της Αυγής .. Ίσως αυτό να είναι απαρχή μιας νέας ΧΑΡΑΥΓΗΣ για τον Ελληνισμό, που άρχισε πλέον να αφυπνίζετε και διαχωρίζει επί τέλους την ήρα απ το στάρι...
Συνεχίστε πατριώτες Έλληνες και Ελληνίδες Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ... ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΏΣΗ .... Φασίστες είναι όσοι σήμερα προσπαθούν με αθέμιτα μέσα να αλώσουν το πατριωτικό και φιλότιμο αίσθημα του ΕΛΛΗΝΑ, που αγαπά την πατρίδα του..Αυτού του απλού ορθόδοξου Χριστιανού αγνού πατριώτη και οικογενειάρχη που δεν επιθυμεί να δει τα παιδιά και εγγόνια του... να ακολουθούν κακοτράχαλους ατραπούς, που οδηγούν σε εθνικές καταστροφές ... Κανείς δεν ακολουθεί αυτούς που τα συνθήματα τους είναι ....
ΤΟ ΧΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΑΔΕΛΦΗ ΣΟΥ. Επί Ελληνικής σημαίας ...ΟΤΙ ΜΙΣΟΥΜΕ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΔΩ ΣΕ 9 ΛΩΡΙΔΕΣ ΚΑΙ 1 ΣΤΑΥΡΟ...ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΙΣΟΣ ΤΑΞΙΚΟ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΙΣ ....Και άλλα πολλά αισχρά ίδιου και χειρότερου περιεχομένου ....ΑΙΔΩΣ...ΚΑΙ Η ΘΕΑ ΝΕΜΕΣΙΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ .... ΓΙΑ ΑΠΟΔΟΜΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΟΔΟΜΙΤΕΣ....

ΠΟΙΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ;;;

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.