14 Μαρτίου 2021

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΣΜΕΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

 
από το κανάλι Angelo Karageorgos 
 
Δεν νομίζω να μην έχεις συνηθίσει τους πολιτικούς να κάνουν “λάθη” όπως πχ τότε που τα στοιχεία με τα οποία μπήκαμε στο μνημόνιο ήταν “λάθος.” Ε, έτσι κι αλλιώς, μιας και δε διαφέρουν τώρα οι ειδικοί από αυτούς στη σημασία που υποτίθεται πως έχει ο ρόλος τους, παραδέχονται πως έκαναν “λάθη.” Βλέπεις κουράστηκαν τόσο καιρό που μάχονται να μας σώσουν διαβάζοντας τα διατεταγμένα τηλεγραφήματα και εισπράττοντας. Γι’αυτό και ο προπονητής φαίνεται πως έδωσε εντολή να ξεκινήσει ζέσταμα το μεγάλο αστέρι (ο κύριος Τσιόδρας φυσικά) που τον τελευταίο καιρό τον φύλαγε στον πάγκο με 4 φάουλ ούτως ώστε να τον έχει στα τελευταία κρίσιμα λεπτά να πάρει την ομάδα στις πλάτες του.
 
Αυτά που λέμε εδώ βέβαια έχουν φροντίσει, όπως θα δούμε, να είναι οργανωμένοι προ κοροϊδοιού να τα κυνηγήσουν μιας και το γνωστό πλέον Event 201 χρηματοδοτημένο από τα ψευτοχρήματα του Μπιλ και του ΠΟΥ μεταξύ άλλων δεν περιοριζόταν σε ιούς αλλά είχε δώσει μεγάλη έμφαση στην αντιμετώπιση των fake news που θα υπήρχαν αν τυχόν μας συνέβαινε καμια πανδημία στο – για τότε – μέλλον. Γι’αυτό κι εμείς δώσαμε βάση στους “ειδικούς” μόνο και αναζητήσαμε τρόπους που θα μπορούσαμε να μετακινηθούμε πάνω από 2 χιλιόμετρα από την πόρτα μας και παράλληλα να μη βάλουμε σε θανατηφόρο κίνδυνο την κοινωνία.
 
Όλη αυτή η γενικότερη προσεγγιση τους ότι κάπως είμαστε κομπιούτερς που μπορούν να μας προγραμματίσουν είναι φυσικά μέρος μιας μεγαλύτερης εικόνας που οδηγεί τον άνθρωπο να είναι παντού ελεγχόμενος και με πολλαπλούς τρόπους χειραγωγήσιμος. Όμως πλέον τα σημάδια είναι φανερά πως οι καιροί είναι πολύ σοβαροί και όχι μόνο σε ό,τι περνά από το χέρι τους… Πράγμα που σημαίνει πως είναι και καιρός να δούμε το κατα πόσο εμείς οι ίδιοι έμπρακτα έχουμε εισακούσει τα μηνύματα και έχουμε πράξει αναλόγως. 
 
Δείτε την νέα εκπομπή του Αγγελου και στον ιστότοπό του ΕΔΩ
 
Ο Αγγελος έκανε και περιληπτικό τρέιλερ της νέα τους εκπομπής και στο νεοταξικό Youtube που μπορείτε να δείτε ΕΔΩ (αν δεν το έχουν κατεβάσει ή αν δεν του έχουν ρίξει όλο το προφίλ) Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.