14 Μαρτίου 2021

ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΟΥ ΑΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΟΥ

Γράφει ο Δαναός
 
Ξεκινώ με κάποιες εξηγήσεις. Δεν είμαι ειδικός, δεν κατέχω άλλη παραπάνω γνώση της ''επιλεκτικής αυτής λεγόμενης πανδημίας '' εκτός των ακουσμάτων και των άρθρων που κυκλοφορούν.
 
Επίσης δεν είμαι αρνητής γενικα όλων των εμβολίων, δεν είμαι καθολικά αρνητής του κοβιτ. 
Είμαι αρνητής του εμβολίου πανικού και αρνητής του αυτοκράτορα κοβιτ όπως τον παρουσιάζουν με όλα τα κατασκευασμένα και προωθημένα τρομακτικά αφηγήματα που φυτρώνουν συνεχώς χωρίς σταματημό έναν χρόνο πλέον. 
 
Σαν απλός άνθρωπος με μια κοινή λογική, έχω κάποια ερωτηματικά και θα δεχόμουν με πολύ χαρά την γνώση από κάποιον που γνωρίζει.
 
Στα αρκετά χρόνια μου οι εμπειρίες μου και αυτά που έχω διαβάσει λένε τα παρακάτω. 
ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ ΜΕ ΟΤΙΔΉΠΟΤΕ ΜΙΚΡΟ / ΜΕΓΑΛΟ - ΑΠΛΟ / ΣΥΝΘΕΤΟ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ, ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ. 
 
Έχει δηλαδή ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ....Έχει απλό συνάχι ....καταρροή λίγο ή πολύ πυρετό σε γρίπη πόνους στις αρθρώσεις ...κάτι τέλος πάντων!  
 
Ακόμη και κάποιος που έπαθε ατύχημα φαίνεται ...ίσως λίγο να κουτσαίνει ..να πονάει ...να παραπονιέται ....κάτι που δείχνει πρόβλημα. 
 
ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΝΟΜΟΣ!
Ακόμα και ο ίδιος ο οργανισμός δίνει τα μηνύματα του. 
'Έχουμε όμως το πρωτόγνωρο σε αυτήν την λεγόμενη πανδημία ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΑΙΩΡΕΊΤΑΙ ΣΑΝ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΣΑΝ ΑΟΡΑΤΗ ΑΠΕΙΛΗ ΣΑΝ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΟΥ!!! 
 
Κυκλοφορούν ανάμεσά μας!!! σαν κατι εξωγήινοι!!! και ο φόβος ...ο τρόμος ...ο όλεθρος καλά κρατεί.  
Θα έλεγα ..πολύ πολύ βολικό, ίσως λίγο ύπουλο .... ίσως μέρος σχεδίου ..... ίσως πολλά ίσως! 
Θα αναφέρω ένα παράδειγμα που λόγω περιοχής το γνωρίζω. 
 
Πριν μερικούς μήνες στην Ερμιονίδα Αργολίδος λειτουργούσε μια δομή με Σομαλούς κάπου 500 στοιβαγμένοι σε ένα ξενοδοχείο ... 
Επί μήνες αυτοί οι άνθρωποι τριγύριζαν σε όλη την περιοχή και μπαινόβγαιναν σε όλα τα καταστήματα παντός είδους της περιοχης!!!.....
 
Ξαφνικά ήρθε αστραπή η λεγεώνα των ειδικών με τυμπανοκρουσίες σε όλη την χώρα ..... στα τεστ!!!!! δεν βρήκαν κρούσματα ΑΛΛΑ 150 ΑΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΟΥΣ που ήταν ένα μάτσο όλοι μαζί με τους ''υγιείς ''! ΚΡΟΥΣΜΑ;;; είπαν ένα παιδάκι;; νομίζω...  
 
ΑΡΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΤΩΡΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΟΤΙ Η ΒΟΜΒΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΩΝ Ω! ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ ..... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΑΦΟ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΟΣΟ ΜΑΣ ΑΦΉΝΟΥΝ ΝΑ ΖΟΥΜΕ! 
 
Συμπληρώνω, έγιναν 176 τεστ σε ντόπιους που ίσως.. ίσως είχαν έρθει σε επαφή με τους σομαλούς... ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΠΙΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΔΟΚΙΜΑΖΑΝ!!!! και!!! τότε δεν βρέθηκε κανένα κρούσμα ΘΑΥΜΑ ΔΗΛΑΔΗ.  
Ολο αυτό ήταν τότε μια πινελιά για τα μετέπειτα, που τώρα βιώνουμε;;   
 
Συνεχίζω με μερικά ακόμη για όποιον /όποιαν γνωρίζει μια απάντηση λογική και όχι με έναν δαίδαλο επιστημονικών ορολογιών.
 
1. Αν ο ασυμπτωματικος, οπως το εννοούν οι ειδικοί! έχει τον ιο και τον πηγαίνει βόλτα καθημερινά ΓΙΑΤΙ;;; ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΜΒΟΛΙΟ;
Γιατί να ξαναβάλλει πάλι τον ιο μέσα του;; Για να προφυλλαχτεί από τους υγιείς που θα ''πρέπει'' αυτοί να προσέχουν αυτόν;;
Για να προφυλλαχτεί από τις μεταλλάξεις τις αναρίθμητες;; ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ!!!! ΜΑΛΛΟΝ ΕΔΩ. 
 
2. Ο/Η ασυμπτωματικός ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΩΡΟΛΟΓΙΑΚΗ ΒΟΜΒΑ!!  
Αλλά δεν τον βλέπουμε, δεν τον γνωρίζουμε. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ, Η ΜΗΤΕΡΑ, ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ, Ο ΠΑΠΠΟΥΣ, Η ΓΙΑΓΙΑ.... ΕΤΣΙ ΕΙΠΑΝ ΕΤΣΙ ΦΟΒΙΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ..... Η ΑΟΡΑΤΗ ΑΠΕΙΛΗ!!!! 
 
Μια χαρούμενη λοιπόν οικογένεια γύρω από ένα τραπέζι, κοιτάζοντας ο ένας τον άλλον με νόημα και στιφνό ψεύτικο χαμόγελο! 
Υπέροχη εικόνα και στιγμή, για όλους αυτούς που σκορπίζουν τις σχέσεις των ανθρώπων γενικά και της συνοχής της οικογένειας ειδικά. 
 
3. Άρα πρέπει να σταμπαριστούν όλοι αυτοί;;; Καλή λύση είναι όπως κάνανε στην άγρια δύση στα βόδια... έτσι και αλλιώς λίγο απέχουμε απο τα σχέδια τους. Ομως η πιό καλή λύση είναι να παραμείνουν ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ. 
 
4. Και κάτι τελευταίο Ο ΑΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΟ
ΒΡΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΤΕ ΕΜΒΟΛΙΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΤΕ.
 
Αν λοιπόν οι ασυμπτωματικοί είναι η κρυφή απειλή, ας μας δώσουν λογικά και απλά γιατί;;; 
Γιατί αν όλο αυτό που είναι εναντίον της φύσης ισχύει ΤΟΤΕ Ο ΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΤΕΧΝΗΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΜΥΑΛΑ ΛΑΘΟΣ.  
 
ΑΛΛΙΩΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΕΙΛΗ ΠΟΡΔΗ ΠΟΥ ΜΥΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΟΦΆΝΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΤΟ ΠΛΑΝ Β ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΟΥΣ. 
 
Έχουν μία απελπιστική αντιφατικότητα όσα κάνουν, όσα λένε, όσα διατάζουν και μάλλον και αυτό είναι όχι τυχαίο, αλλά απολύτως επίτηδες.



Share

4 σχόλια:

Αναστασία είπε...

Καλή αρχή Δαναέ,στο δύσκολο έργο που διάλεξες (κατ'εμέ) να λες απλά την άποψή σου.
Το φάντασμα του ασυμπτωματικού υπάρχει για να βολεύει κάποιους και ο νοών νοείτω....

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

Σε ευχαριστω πολυ Αναστασια ,να εισαι παντα καλα .
Προσωπικες αποριες κ ερωτηματικα προσπαθω να εκφρασω ,που ισως κ αλλοι συμπολιτες μας να τις εχουν εκφρασει καπου αλλου.

Giannis Katseas είπε...

Καλε μου φιλε Γιωργη, χαιρομαι πολυ που σε βλεπω πλεον δημοσια να λες την αποψη σου σε εναν κοσμο που μας απαγορευει να εχουμε αποψη και πολυ περισσοτερο να εχουμε το δικαιωμα να την πουμε.
Αληθεια τι σοι "δημοκρατια" ειναι αυτη που απαιτει με το στανιο να υπακουσεις στις εντολες της αλλα δεν μπαινει καν στον κοπο να σε ενημερωσει για τα οποια ειναι σημαντικα για την υγεια σου και κατ επεκταση για το κοινωνικο συνολο ?
Ποια ειναι αυτη η "δημοκρατια" που μπουκωνει με εκατομυρια τα παπαγαλακια της να ωρυονται νυχθημερον στα χαζοκουτια για να πεισθεις οτι ηρθε προωρα το τελος σου αρα ΠΡΕΠΕΙ να εμβολιασθεις με ενα ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ εμβολιο παρολο που ολοι μας γνωριζουμε οτι θελει χρονο ωριμανσης για να πιστοποιηθει ως ασφαλες τουλαχιστον μια δεκαετια ?
Ποια ειναι αυτη η "δημοκρατια" που σπερνει ενα κλιμα φοβου με τους πραιτωριανους στην υπηρεσια της να ΔΕΡΝΕΙ αλυπητα οποιον ΔΕΝ πιστευει στην "πανδημια" και ειναι αρνητης της ?
Να θυμαται μονο αυτη η "δημοκρατια" τον πλεον γνωστο νομο της φυσικης, "οπου υπαρχει πολλη δραση υπαρχει και πολλη αντιδραση" ετσι οπως οδηγουν τις καταστασεις.
Καλη αρχη σου ευχομαι απο τα βαθη της ΕλληνοΠοντιακης καρδιας μου και ειμαι σιγουρος οτι θα τα καταφερεις.

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

Σε ευχαριστω Γιαννη
Απλα πραγματα που εχουν γινει κομποι κ μας ταλανιζουν τις ζωες μας
Δεν εχω ιδιαιτερες περγαμηνες κ γνωσεις ,στηριζομαι σε μια κοινη κοινοτατη αλλα οχι πειραγμενη λογικη .
Να εισαι καλα παντα !

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.