7 Μαρτίου 2019

Η Γεροβασίλη αποκαλύπτει την φασιστική και νεοταξίτικη ιδεολογία της άθεης και ανθελληνικής κυβέρνησης. Ολοι παρακολουθούνται στο διαδίκτυο και θα συλλαμβάνονται προληπτικά!!!!

Γράφει ο Γιάννης Πετρίδης

Στήνουν ένα οργουελικό κράτος με παρακολουθήσεις και προσαγωγές. Με την βοήθεια κάποιων φιλικών εισαγγελέων οι προσαγωγές μπορεί να μετατρέποται σε συλλήψεις, βέβαια το απόλυτα εύκολο είναι οι προσαγωγές γιατί «ξέρουν αυτοι» αλλά δεν μας λένε γιατί τους μαζεύουν από τα σπίτια τους, από το δρόμο, τις καφετέριες τους παιδότοπους... «ξέρουν αυτοί».

Και αν δεν ξέρουν αυτοί ή αν δεν είναι νόμιμος ο λόγος της προσαγωγής; Η προσαγωγή είναι εξαιρετικά βολική για την κυβέρνηση γιατί είναι μια διαδικασία που τρομοκρατεί πολίτες και τους κάνει να γνωρίζουν την βία και την αυθαιρεσία της εκτελεστικής εξουσίας στέλνοντάς τους το μήνυμα ότι «μπορούμε να σε συλλάβουμε»- προσωρινά, γιατί περί σύλληψης πρόκειται, ανά πάσα στιγμή και χωρίς καμία κατηγορία.

Στήνεται ένα ολοκληρωτικό κράτος το οποίο καταστρατηγεί το Σύνταγμα όποτε το επιθυμεί και στερεί την προσωπική ελευθερία των πολιτών έστω και για λίγες ώρες.

Και σίγουρα μέχρι οι όποιοι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ περάσουν ανενόχλητοι από περιοχές και σημεία όπου φοβούνται ότι θα βιώσουν την απόλυτη αποδοκιμασία των πολιτών για τα πεπραγμένα τους.

Nα θυμίσουμε ότι στο περιβόητο μυθιστόρημα 1984 του Τ. Όργουελ υπήρχε η περιβόητη «Αστυνομία της Σκέψης» σε μια απολυταρχική, μονοκομματική κοινωνία.
Η «Αστυνομία της Σκέψης» παρακολουθεί το πώς σκέφτονται οι πολίτες, που δεν πρέπει να έχουν άλλη άποψη από εκείνη του κόμματος για οτιδήποτε. Ετσι, αν το κόμμα αποφασίσει ότι δύο συν δύο δεν μας κάνουν τέσσερα αλλά πέντε, αυτό είναι νόμος.

Καθιερώνεται το «New Speak» (η «Νέα Ομιλία» ή «Νέα Γλώσσα») και όσο περνά ο καιρός τόσο οι λέξεις λιγοστεύουν κάτι που ήδη συμβαίνει στην σημερινή εποχή όπου πολλές λέξεις τείνουν να απαγορευθούν ιδιαίτερα αυτές που αφορούν παραδοσιακούς θεσμούς και σχέσεις.

Ένα άλλο ζήτημα είναι γιατί επιτέθηκε ειδικά στο pronews.gr αφού τα περισσότερα ΜΜΕ αναφέρθηκαν στις παρακολουθήσεις και τις προσαγωγές.

Για παράδειγμα: Αναφέρθηκαν το voria.gr, το in.gr, το protothema.gr, το capital.gr, το liberal.gr κ.ο.κ

Γιατί το pronews.gr είναι το μοναδικό μεγάλης απήχησης μέσο με εκατομμύρια αναγνώστες το οποίο αντιπολιτεύεται την κυβέρνηση χωρίς «δεύτερες σκέψεις» και χωρίς να κρύβεται κάποιος πολιτικός αντίπαλος πίσω από το pronews.gr

Δηλαδή αναγνωρίζουν ότι είναι ένα ανεξάρτητο μέσο, τεράστιας απήχησης το οποίο αναπαράγεται από εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες καθημερινά και αυτό είναι που τους πονάει.

πηγή

Σφοδρή επίθεση της υπουργού Προ.Πο. Ο.Γεροβασίλη κατά του pronews.gr για τις παρακολουθήσεις και προσαγωγές πολιτών

Σε μετωπική επίθεση κατά του pronews.gr γιατί πρόβαλε τις - επιεικώς απαράδεκτες για υπουργό εσωτερικής ασφάλειας μιας δημοκρατικής χώρας δηλώσεις της - για τις προληπτικές προσαγωγές και συλλήψεις των πολιτών στα Γιαννιτσά και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας, προχώρησε η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη.

Σε ανάρτησή της στο στο Twitter με φωτογραφία την πρώτη σελίδα του pronews.gr η υπουργός υποστηρίζει ότι πρόκειται για «Γκαιμπελίστικα ψεύδη και βρώμικη προπαγάνδα».

Ετσι, από τις Βρυξέλλες που βρίσκεται, τοποθετήθηκε μέσω Twitter με ένα κείμενο στο οποίο αναφέρει:

«Γκαιμπελίστικα ψεύδη και βρώμικη προπαγάνδα. Μου χρεώνουν δήλωση που ποτέ δεν έκανα. Ποτέ δεν είπα ότι "όποιος αντιδρά από το διαδίκτυο κατά της κυβέρνησης διαπράττει αδίκημα - Σας παρακολουθούμε όλους". Έλεος!»

Τι ακριβώς την ενόχλησε, αδυνατούμε να το καταλάβουμε. Είπε πολύ χειρότερα πράγματα στην συνέντευξή της από αυτά που περιγραφικά αναφέρει ο τίτλος, όπως περιγραφικοί του περιεχομένου, είναι όλοι οι τίτλοι, λόγω περιορισμού του χώρου.

Θα ήθελε δηλαδή να γράψουμε ως τίτλο ολόκληρη την φράση της: «Πολλές απ' τις προληπτικές προσαγωγές που έχουν γίνει σε διάφορα γεγονότα τους τελευταίους μήνες κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα οι προσαγωγές έχουν ονοματεπώνυμα και οι ίδιοι ξέρουν γιατί. Και ξέρουν τι ετοιμαζόταν να κάνουν, αυτό είναι μέρος της δουλειάς».

Δηλαδή «σε προσαγάγω γιατί ξέρεις εσύ τι θα έκανες»! Αδιανόητο! Ούτε στο «1984» ο Οργουελ θα μπορούσε να το είχε γράψει αυτό! Ούτε στο 1984 Ο Οργουελ δεν περιέγραφε ολοκληρωτικές παρακολουθήσεις πολιτών για τα πολιτικά φρονήματά τους.

Μίλησε για παρακολουθήσεις πολιτών, για συστηματικές προσαγωγές όποιων αντιδρούν στην κυβερνητική απόφαση εκχώρησης της Μακεδονίας κλπ.

Ποια ακριβώς είναι τα ψεύδη; Να μας πει συγκεκριμένα, σε διαφορετική περίπτωση υποπίπτει αυτή σε «Γκαιμπελίστικα ψεύδη και βρώμικη προπαγάνδα»!

Ας δούμε κατ'αρχήν την συγκεκριμένη ανάρτησή της.
Γκαιμπελίστικα ψεύδη και βρώμικη προπαγάνδα. Μου χρεώνουν δήλωση που ποτέ δεν έκανα. Ποτέ δεν είπα ότι “όποιος αντιδρά από το διαδίκτυο κατά της κυβέρνησης διαπράττει αδίκημα – Σας παρακολουθούμε όλους”. Έλεος! pic.twitter.com/QriFanN7ro 
— Όλγα Γεροβασίλη (@olgagerovasili) March 6, 2019 
Και ας δούμε και το «ψευδές κείμενο» και την «βρώμικη προπαγάνδα» του αρχικού κειμένου του pronews.gr:

«Η υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη μίλησε για τις «προληπτικές» προσαγωγές πολιτών στα Γιαννιτσά αποκαλύπτοντας ότι οι αρχές παρακολουθούν τη συμπεριφορά πολιτών στο διαδίκτυο, σημειώνοντας πως αν κάποιος οργανώνει «παράνομες» διαδικασίες μέσω αυτού, τότε πρόκειται για πράξη βίας!

Πρωτοφανείς δηλώσεις που πλέον κτυπούν στον «πυρήνα» της ελεύθερης σκέψης των πολιτών αλλά και στην όποια δυνατότητα αντίδρασης τους έχει απομείνει σε αυτά που αποφασίζουν για αυτούς χωρίς αυτούς.

Σύμφωνα με την ίδια «Πολλές απ' τις προληπτικές προσαγωγές που έχουν γίνει σε διάφορα γεγονότα τους τελευταίους μήνες κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα οι προσαγωγές έχουν ονοματεπώνυμα και οι ίδιοι ξέρουν γιατί. Και ξέρουν τι ετοιμαζόταν να κάνουν, αυτό είναι μέρος της δουλειάς».

Αποκαλύπτοντας ότι προληπτικές προσαγωγές γίνονται μέσα από παρακολουθήσεις πολιτών χωρίς να διευκρινίζει αν αυτό γίνεται μέσω Facebook - όπως συνέβη με τον σχηματισμό δικογραφιών για τα μέλη της Λαϊκής Ενότητας - ή μέσω άλλων social media, η κυρία Γεροβασίλη είπε ότι «Δεν μιλάω για τους συγκεκριμένους ανθρώπους κατ' ανάγκην διότι ο καθένας μπορεί να ισχυρίζεται ότι ήταν περαστικός αλλά όταν ο συγκεκριμένος, κάποιος, έχει ήδη βγει στο διαδίκτυο και έχει υποκινήσει πράξη βίας, έχει συμπεριφερθεί με αντίστοιχους τρόπους, κάποιος έχει βγει στο διαδίκτυο και λέει οργανωθείτε εκεί και φέρτε και τα αντίστοιχα για να κάνουμε αυτό, είναι πράξη βίας».

Συνεχίζοντας η κυρία Γεροβασίλη είπε ότι «έχουν γίνει πάρα πολλές δικογραφίες τους τελευταίους μήνες, οι οποίες είναι σε εξέλιξη, και συνεχίζονται και σήμερα και είναι ένας τρόπος για να αντιμετωπιστούν οι πράξεις βίας από τη δημοκρατία».

Κατά την ίδια «η προληπτική προσαγωγή είναι θεμιτό μέσο σε περιπτώσεις που ενδείκνυται να γίνει για να προλάβεις τα χειρότερα» αν και, όπως είπε, «κάπου μπορεί να ήταν υπερβάλλων ζήλος, κάπου μπορεί να ήταν λάθος». 

Ερωτηθείσα ειδικά για την προσαγωγή ενός πατέρα στα Γιαννιτσά μπροστά στο παιδί του και παρά τις μαρτυρίες που υπάρχουν, η Όλγα Γεροβασίλη απάντησε ότι «μπορεί να έγινε κι αυτό και να είναι λάθος και θα το πω κι εγώ λάθος».

Αυτό ήταν το κείμενο.

Και για του λόγου το αληθές ιδού και το βίντεο από το 18ο μέχρι το 28ο λεπτό, όπου η υπουργός δεν αναφέρει μόνο τα όσα ανατριχιαστικά αναφέρουμε στο κείμενο, αλλά και πολλά άλλα φρικιαστικά, όπως ότι το να αντιδρούν οι πολίτες με συνθήματα στην εκχώρηση της Μακεδονίας είναι αρκετό για να συλλαμβάνονται προληπτικά!

Η υπουργός νομίζει ότι έχει δικαίωμα και περιθώριο λόγω του αξιώματος της να παίζει με τις λέξεις και να απευθύνεται στους πολίτες και σε επαγγελματίες δημοσιογράφους, σα να πρόκειται για «άτομα ειδικών αναγκών» που έχουν ανάγκη «επανακοινωνικοποίησης» στα ολοκληρωτικά σταλινικά πρότυπα. 

Λάθος πόρτα κτύπησε... 

πηγή



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.