23 Φεβρουαρίου 2024

WEF - Νταβός 2024. Ο Κόσμος καταρρέει αλλά η παράσταση πρέπει να συνεχιστεί...

Μετάφραση: Απολλόδωρος
9 Φεβρουαρίου 2024 | Peter Koenig | Διαβάστε το εδώ. 
 
Πρόκειται για τη συνάντηση ενός παγκοσμιοποιητικού καρτέλ μη εκλεγμένων "ηγετών", οι οποίοι δίνουν στον εαυτό τους το δικαίωμα να επιχειρούν να αποφασίσουν για το μέλλον του κόσμου.
 
"Η κόλαση είναι άδεια και όλοι οι διάβολοι είναι εδώ". - Ουίλιαμ Σαίξπηρ, The Tempest (Η Τρικυμία)
 
Είναι μια Τρικυμία του 21ου αιώνα:
"Ας διασφαλίσουμε ότι οι διάβολοι θα πάνε εκεί που ανήκουν δικαιωματικά" 
 
Ακολουθεί ένα επίκαιρο ρεπορτάζ του Radio Canada (στα γαλλικά) που αναφέρεται στο Davos24 με τίτλο που έχει σκοπό να καθησυχάσει τους αναγνώστες του:
 
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ:
 
"Η Μεγάλη Επανεκκίνηση" δεν είναι μια συνωμοσία για τον έλεγχο του κόσμου.
"Αυτή η πρωτοβουλία του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ για την επανεξέταση της οικονομίας μετά την επιδημία είναι το αντικείμενο μιας σημαντικής εκστρατείας παραπληροφόρησης"
M. Ch. Global Research, 15 Ιανουαρίου 2024
**
Εισαγωγή: Νταβός 24. Η ατζέντα του WEF
 
Καθώς αυτές οι γραμμές εκτυπώνονται, περίπου 3.000 προσκεκλημένοι θα συρρεύσουν στην 54η ετήσια συνάντηση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) στο Νταβός, από τις 15 έως τις 19 Ιανουαρίου. Αναμένονται περίπου 60+ αρχηγοί κρατών και πολλοί "αξιωματούχοι" - οι περισσότεροι χωρίς αξιοπρέπεια - επίδοξοι ηγέτες του ενός ή του άλλου είδους, διευθύνοντες σύμβουλοι επιχειρήσεων. 
 
Πρόκειται για τη συνάντηση ενός παγκοσμιοποιητικού καρτέλ μη εκλεγμένων "ηγετών", οι οποίοι δίνουν στον εαυτό τους το δικαίωμα να επιχειρούν να αποφασίσουν για το μέλλον του κόσμου.
 
Περιλαμβάνουν, φυσικά, τραπεζίτες και την οικονομική ελίτ - με πρώτη την BlackRock, επίσης βασικό χορηγό και χρηματοδότη του WEF.
 
Αυτή η παγκοσμιοποιητική συμμορία θα φράξει, όπως κάθε χρόνο, τα αεροδρόμια της Ζυρίχης, της Γενεύης και της Βασιλείας με τα ιδιωτικά της τζετ.
 
Όπως και οι στρατιωτικοί παγκοσμίως, είναι πολύ πιο πέρα από την απάτη-ατζέντα της "κλιματικής αλλαγής" που επιβάλλουν στην κοινή πλέμπα.
 
Ορισμένοι από τους αρχηγούς κρατών που προσκαλούνται από τον Klaus Schwab, τον αιώνιο πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του WEF, θα μπορούσαν να θεωρηθούν de facto δολοφόνοι.
 
Καθώς ο Volodymyr Zelenskyy, ο οποίος φέτος κάνει φυσική εμφάνιση στο Νταβός, ταξιδεύει με υψηλού διαμετρήματος ασφάλεια, οι κριτικές του δολοφονούνται στο σπίτι του. Όπως ανέφερε το RT (12 Ιανουαρίου 2024) και επιβεβαίωσε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ των ΗΠΑ, ο Χιλιανο-αμερικανός δημοσιογράφος Gonzalo Lira βασανίστηκε μέχρι θανάτου σε φυλακή της Ουκρανίας. Δείτε αυτό.
 
Ο πρόεδρος Zelenskyy είναι επίσης υπεύθυνος για την αποστολή δεκάδων χιλιάδων Ουκρανών στρατιωτών στο θάνατο σε έναν μη κερδοφόρο πόλεμο εναντίον της Ρωσίας - για τον οποίο η Ρωσία έχει προσφέρει πολλές φορές ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις, ο Zelenskyy αρνήθηκε με εντολή του ΝΑΤΟ και των δυτικών ηγετών***.
 
Άλλοι συμμετέχοντες στο WEF, όπως ο Isaac Herzog, πρόεδρος του Ισραήλ, στέκεται πίσω από τη φρικτή γενοκτονία που το Ισραήλ προκαλεί στην Παλαιστίνη, Ο Antony Blinken, Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, που αντικαθιστά τον Πρόεδρο Biden, καθώς και η Ursula von der Leyen, (εικόνα αριστερά με τον Zelenskyy) μη εκλεγμένη Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου (ΕΚ) και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του WEF - μήπως θα μπορούσαν επίσης να εμπίπτουν στην κατηγορία των de facto δολοφόνων για την αδιάκοπη ενθάρρυνση του Ισραήλ να συνεχίσει την ανελέητη γενοκτονία στη Γάζα, η οποία έχει ήδη επεκταθεί στη Δυτική Όχθη και το Νότιο Λίβανο, καθώς και για την ενθάρρυνση του Ζελένσκι με αμέτρητα δισεκατομμύρια δολάρια και ένα οπλοστάσιο εξελιγμένων αμερικανικών και ευρωπαϊκών όπλων για τη συνέχιση του αποτρόπαιου πολέμου στην Ουκρανία; 
 
Το τσίρκο του WEF στο Νταβός 2024: Ο μοναδικός τους στόχος είναι η "μαζική μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού"
 
Ο Bill Gates, ο βασιλιάς των εμβολίων και ο προαγωγός της εντομοφαγίας, ο δολοφόνος αγροτικών εκμεταλλεύσεων και πρώτος και πιο ανοιχτός ευγονιστής, καθώς και ο Γενικός Διευθυντής του ΠΟΥ, Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus, μπορεί να ταιριάζουν στα κριτήρια της "Πυροδότησης του Παγκόσμιου Αποπληθυσμού"
 
Το σύνθημα του WEF για το 2024: Ανασυγκρότηση της εμπιστοσύνης
 
Με τέτοιου είδους ευγενών ανθρώπων, το Νταβός 2024 έχει ξεκινήσει καλά. 
 
Όχι άδικα, το φετινό σύνθημα είναι " Ξαναχτίζοντας την εμπιστοσύνη". Πλάκα μου κάνεις; " Επαναθεμελίωση της εμπιστοσύνης", αυτό τα λέει όλα. Κάτι αλλάζει. Το WEF συνειδητοποιεί ότι όλο και περισσότεροι άνθρωποι - συμπεριλαμβανομένων των υψηλόβαθμων στελεχών - έχουν χάσει και χάνουν ολοένα και περισσότερο την εμπιστοσύνη τους σε αυτή τη διεφθαρμένη δυστοπική, βασισμένη σε κανόνες, επίδοξη Μονοκοσμική Τάξη.
 
Άλλες ενδείξεις ότι η εμπιστοσύνη στο σύστημα χάνει γρήγορα έδαφος σε όλο τον κόσμο φαίνονται από ένα πρόσφατο άρθρο της Telegraph, σύμφωνα με το οποίο ο υπουργός Άμυνας Grant Shaps σχεδιάζει την πρόσληψη γυναικών για στρατιωτική θητεία, για να αναπληρώσει τους συνεχώς μειούμενους στρατολογημένους μέσω ταχυδρομείου.
 
Οι νέοι άνθρωποι δεν εμπιστεύονται πλέον τις κυβερνήσεις τους και πολύ περισσότερο τις πολεμικές τους πολιτικές. Είναι απλώς θέμα χρόνου, πότε και οι γυναίκες θα αρνηθούν να κάνουν πολεμική θητεία για την κυβέρνηση. Ίσως ο καιρός να είναι ήδη εδώ. Δείτε αυτό.
 
Μια σίγουρη λύση για την ειρήνη και την αρμονία στον κόσμο θα ήταν ΟΛΟΙ οι άνθρωποι να αρνηθούν να υπηρετήσουν στο στρατό. Χωρίς στρατό σε όλο τον κόσμο, και το σύστημα θα κατέρρεε.
 
Το WEF θα μπορούσε να τα μαζέψει, και το Νταβός θα μπορούσε να ανακτήσει την περίφημη φήμη του ως μια υπέροχη τουριστική τοποθεσία στις ανατολικές Άλπεις της Ελβετίας.
 
Το όνειρο των Παγκοσμιοποιητών 
 
Να είστε σίγουροι, WEF και λοιποί, ότι το παγκοσμιοποιητικό σας όνειρο για μία Παγκόσμια Τάξη και μία Παγκόσμια Κυβέρνηση και μία Τάξη Υγείας (βλ. παρακάτω) δεν θα συμβεί. Είναι ένα αστείο.
 
Αγαπητέ κ. Schwab, πώς θα "Επαναφέρετε την εμπιστοσύνη" με την ίδια διεφθαρμένη ατζέντα και τους ίδιους διεφθαρμένους ελιτιστές; Δεν έχετε αλλάξει ούτε ένα ιώτα από τους πρωταρχικούς στόχους της Μεγάλης Επαναφοράς και της Ατζέντας 2030 του ΟΗΕ - της δραστικής μείωσης του πληθυσμού, της ευθανασίας μεγάλων τμημάτων ανθρώπων, με κάθε δυνατό τρόπο, και της πλήρους ψηφιοποίησης της εναπομείνασας ανθρωπότητας, σε σημείο που ο Ισραηλινός καθηγητής και αδελφός σας στο έγκλημα, Yuval Noah Hariri, ρωτά με σαφήνεια:
 
Τι θα γίνει με τους άχρηστους φαγάδες, όταν τα ρομπότ και οι Τεχνητές Νοημοσύνες (ΤΝ) θα έχουν αναλάβει την εξουσία;
 
Η απάντηση είναι σαφής.
Να είστε σίγουροι, δεν έχει καμία σχέση με την οικοδόμηση εμπιστοσύνης
 
Πράγματι, τα πράγματα αλλάζουν. Και ίσως με απρόβλεπτους τρόπους. Δεδομένου ότι δεν ζούμε σε έναν γραμμικό κόσμο και ότι η συντριπτική πλειοψηφία της ανθρωπότητας δεν επιθυμεί έναν ψηφιοποιημένο κόσμο με ψηφιακά ελεγχόμενα, ψηφιοποιημένα ανθρωποειδή. Λάβετε υπόψη σας - οι άνθρωποι ξυπνούν.
 
Davos 24: 100+ συνεδρίες πίσω από κλειστές πόρτες
 
Η παραδοσιακή και επίσημη ατζέντα του WEF για το Νταβός24, του Εμπορίου, της Κλιματικής Αλλαγής, της Τεχνητής Νοημοσύνης / Ψηφιοποίησης δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, ειδικά όχι για τους αφυπνισμένους. Και πολλοί από τους 3000 και πλέον ελίτ-καλεσμένους έχουν όλο και μεγαλύτερη επίγνωση της ταχείας αφύπνισης του ευρύτερου πληθυσμού.
 
Πράγματι, μια αλλαγή συνείδησης λαμβάνει χώρα σε ολόκληρο τον κόσμο. Ίσως η ελίτ να έρχεται σε αυτούς τους αριθμούς ρεκόρ στο Νταβός24, για να δει τι έχει να προσφέρει το WEF ως εναλλακτικές λύσεις για τη διατήρηση του status quo όσο το δυνατόν περισσότερο. 
 
Εκτός από την επίσημη ατζέντα, το κλειδί της ατζέντας του WEF είναι οι 100 και πλέον μυστικές συνεδριάσεις κεκλεισμένων των θυρών για προσκεκλημένους μόνο με πρόσκληση.
 
Σε αυτές τις συνεδρίες, οι ψυχοπαθείς ή Übermenschen που αιωρούνται πάνω από την ανθρωπότητα, με επικεφαλής τον Schwab, θα συζητήσουν πώς να ελέγξουν, να τυραννήσουν, να μειώσουν και να ρομποτοποιήσουν τον παγκόσμιο πληθυσμό - και τον καλύτερο και ταχύτερο τρόπο για να τους στερήσουν τους πόρους που έχουν κερδίσει με κόπο και πώς να μεταφέρουν ταχύτερα αυτούς τους πόρους σε μια μικρή εταιρική και ιδιωτική ελίτ. 
 
Αυτά τα μυστικά θέματα, πιθανότατα θα περιλαμβάνουν μεθοδολογίες για το πώς θα επιβληθούν στην κοινωνία νέοι παράγοντες φόβου - αφού η απάτη με τα COVID, τα lockdown και τα εμβόλια έρχεται σταδιακά αλλά γρήγορα στο φως και εξασθενεί. 
 
Για να αξιοποιήσει στο έπακρο την τρομολαγνεία και τη χειραγώγηση του μυαλού του ευρύτερου πληθυσμού, το WEF θα μπορούσε να είχε καλέσει εμπειρογνώμονες από το Tavistock, το βρετανικό ινστιτούτο κοινωνικής μηχανικής του συλλογικού και ατομικού μυαλού.
 
Τα ειδικά θέματα των συζητήσεων θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν, ως προτεραιότητες,  
  • πώς θα διασφαλιστεί ότι ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ - εκλογές τον Νοέμβριο του 2024, ΑΝ πραγματοποιηθούν - θα παίξει το παιχνίδι, τύπου Biden, 
  • η εφαρμογή της νέας ασθένειας "Χ" που δεν έχει ακόμη καθοριστεί και η οποία θα είναι πολλαπλάσια θανατηφόρα από το κοβίδιο,  
  • πώς θα χειραγωγηθεί η Συνθήκη για την Πανδημία και οι νέοι Διεθνείς Κανονισμοί Υγείας (ΔΚΥ) μέσω της Παγκόσμιας Συνέλευσης Υγείας (ΠΣΥ) τον Μάιο του 2024, ώστε να καταστεί ο ΠΟΥ ουσιαστικά ο τύραννος και δικτάτορας μιας Μοναδικής Τάξης Υγείας (ΜΤΥ), που θα οδηγήσει σε μια Παγκόσμια Κυβέρνηση,
  • επόμενες διαστάσεις της Τεχνητής Νοημοσύνης, της ρομποτοποίησης, της ψηφιοποίησης και της γενικής επιβολής της Ψηφιακής Ταυτότητας και του τρόπου σύνδεσής τους με ατομικούς τραπεζικούς λογαριασμούς, ή/και με το Ψηφιακό Νόμισμα Κεντρικής Τράπεζας (CBDC) - επιβολή αμέσως ή σταδιακά, με την ελπίδα να ανακοπεί μια επανάσταση- και 
Μια κυβερνοεπίθεση Polygon μπορεί επίσης να είναι στην ημερήσια διάταξη για το 2024. 
 
Άλλωστε, Εμείς οι άνθρωποι, προειδοποιηθήκαμε πρόσφατα από την ταινία του Netflix παραγωγής του Μπαράκ και της Μισέλ Ομπάμα, "Αφήστε τον κόσμο πίσω" - που απεικονίζει μια κυβερνοεπίθεση από έναν άγνωστο εχθρό, προσπαθώντας να αφήσει τους ανθρώπους σε δέος και φόβο για το τι μπορεί να έρχεται.
 
Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι το 2021: 
 
"Ο Klaus Schwab υπαινίχθηκε με σαφήνεια με βάση την προσομοίωση ότι μια κυβερνοεπίθεση: ,
"Θα μπορούσε να προκαλέσει πλήρη διακοπή της ηλεκτροδότησης, των μεταφορών, των νοσοκομειακών υπηρεσιών, της κοινωνίας μας στο σύνολό της ...
 
Η κρίση του COVID-19 θα μπορούσε να θεωρηθεί από αυτή την άποψη ως μια μικρή διαταραχή σε σύγκριση με μια μεγάλη κυβερνοεπίθεση". (η έμφαση προστίθεται) 
 
ΟΧΙ ΦΟΒΟΣ, παρακαλώ - ωφελεί {αυτούς}.
 
Εμείς, ο Λαός, πρέπει να συνειδητοποιήσουμε το γεγονός ότι ο Δυτικός κόσμος διοικείται από ΜΙΑ Σέχτα με γνώμονα το Χρήμα, μια Σέχτα Θανάτου ή μια Διαβολική Σέχτα.
Δύσκολο να το πιστέψει κανείς, αλλά είναι αλήθεια.
 
Αυτό που βιώνουμε τις τελευταίες δεκαετίες είναι επιθέσεις στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια, στα συναισθήματα, με προειδοποιήσεις που προκαλούν φόβο και υπακοή. Αυτές είναι τυπικές τελετουργίες που πρέπει να ακολουθούν οι αιρέσεις, για να είναι επιτυχείς στις διαβολικές τους ενέργειες.
 
Αν δεν δώσουμε καμία σημασία, κυρίως αν δεν πέσουμε στην παγίδα του παράγοντα του φόβου και αν δεν τους μισήσουμε για αυτό που κάνουν, είμαστε ασφαλείς. Θέλουν να τους μισούμε, γιατί το μίσος εκπέμπει τις ίδιες χαμηλές συναισθηματικές δονήσεις που χρησιμοποιούν για τις φρικαλεότητές τους. Αν εκπέμπουμε παρόμοια σήματα, μας έχουν υπό τον έλεγχό τους.
 
Η αδιαφορία γι' αυτούς, ή ακόμα και η αγάπη γι' αυτούς, τέρατα που είναι - σύμφωνα με το αξίωμα, δεν ξέρουν τι κάνουν - είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την ανάβαση από το σκοτάδι του ελέγχου τους στο φως, όπου Εμείς, ο Λαός, τελικά γινόμαστε ελεύθερα, αυτόνομα και κυρίαρχα όντα, έτοιμα να δημιουργήσουμε μια νέα κοινωνία, έναν νέο πολιτισμό. 
 
Δεν πρέπει ποτέ να υποκύψουμε στον έλεγχό τους, για να μη μας οδηγήσουν στο νεκροταφείο ή, στην καλύτερη περίπτωση, στο προαύλιο των σκλάβων τους. ΠΟΤΕ δεν πρέπει να το επιτρέψουμε αυτό.
 
Δικτυογραφία:
WEF – Davos 2024. The World Is Falling Apart But the Show Must Go On... - Global ResearchGlobal Research - Centre for Research on Globalization



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.