23 Φεβρουαρίου 2024

Η ΣΥΝAΔΕΛΦΙΚΗ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΜΙΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗΣ

 
από το κανάλι Angelo Karageorgos 
 
Μετά και από την απαίτηση της ευρωπαϊκής ένωσης για έμπρακτες αποδείξεις πως γινόμαστε επιτέλους κράτος δικαίου ο κούλι όπως αναμενόταν εξάντλησε τον προοδευτισμό του και υλοποίησε μια ακόμα παραφύσει θεσμοθέτηση με την αμέριστη συμπαράσταση αυτή τη φορά άλλων κομμάτων που παρουσιάζονται ως διαφορετικά και αντίπαλα κάνοντας τους να πανηγυρίζουν περισσότερο κι απ’τον ίδιο αλλά και αναγκάζοντας τους να ρίξουν τις μάσκες τους ξανά αποδεικνύοντας όλοι παρέα πως κάτω από τις κεντρικές διαταγές στέκονται πάντα με απαράμιλλη άμιλλα. Έτσι με ανοιχτό πλέον το κουτί της Πανδώρας μπορούμε να κοιτάξουμε στο εξωτερικό για να δούμε τι μας φέρνουν όπως επί παραδείγματι σχολεία με νήπια που αυτοκαθορίζονται ως τρανς αλλά το κρύβουν από τα άλλα με συναίνεση των δασκάλων τους, καρναβαλικές παρελάσεις με παιδάκια ντυμένα drag queens αλλά και στην Ελλάδα που ετοιμάζονται να ανοίξουν τη συζήτηση για γάμους μεταξύ ξαδερφών.  
 
Και όλα αυτά θα’ λεγες μακάρι να περιορίζονταν στο σεξουαλικό αλλά προφανώς αποτελούν μέρος μιας μεγαλύτερης εικόνας που αφορά τη γενικότερη παραμόρφωση του ανθρωπίνου είδους με τη χρήση της τεχνολογίας τόσο μέσα όσο και έξω από το σώμα μας κάτι που και μας το δηλώνουν κατάφωρα αλλά και το βλέπουμε στην πραγματικότητα πλέον με τα νέα γυαλιά που κυκλοφόρησε η apple αλλά και μέσα στο σώμα μας με τον πρώτο ασθενή του Elon Musk να καταφέρνει να κινήσει το ποντίκι του υπολογιστή με το μυαλό του με τη χρήση εμφυτευμένου μικροτσιπ στον εγκέφαλο. 
 
Όπως όλα, λοιπόν, γίνονται για τον μαγικό συνδιασμό ευκολία και ασφάλεια έτσι λανσάρεται και στην Ελλάδα πλέον για τα καλά το μοντέλο των 15λεπτων πόλεων που θα αποτελέσει την καθιέρωση των lockdowns για να αναμετρηθούμε με την κλιματική αλλαγή αυτή τη φορά σε πιο μόνιμο πλαίσιο. Αλλά δεν είναι μόνο η ασφάλεια μας που τους καίει καθώς η αδιανόητη συλλογή δεδομένων για το κάθε τι που κάνουμε αναμένεται να μας παρέχει εξαιρετικές ευκολίες τώρα που ήδη η τεχνητή νοημοσύνη φορτσάρει. Προς αυτή ακριβώς την κατεύθυνση βλέπουμε καθημερινές αλλαγές που με βάσει τον προσωπικό αριθμό θα είναι συγκεντρωμένες όλες οι πληροφορίες μας οι οποίες θα λαμβάνονται με πολυποίκιλους τρόπους όπως με τα νεα διόδια που θα υπάρχει πάνω στο αμάξι ένας πομποδέκτης για να καταγράφει που πήγαμε και να μας αποδώσει μια δίκαιη χρέωση.
 
Και με αυτό τον τρόπο παρακολουθούμε τον εχθρό της ανθρωπότητας βιαστικά μαζί με τους προγραμματισμένους και τα προγράμματα τους να τραβούν όλο και περισσότερο το σκοινί της ματαιοδοξίας τους αμελώντας από Που πηγάζουν όλα κι εμείς ακούνητοι και βάθεια ριζωμένοι σε αυτό που πραγματικά αξίζει κρατάμε τα μάτια και την καρδιά ανοιχτά με τη βοήθεια του Θεού να μπορούμε να διακρίνουμε την Αλήθεια αλλά και με αγνή πρόθεση να επιλέγουμε έμπρακτα μια ζωή που υπό οποιεσδήποτε συνθήκες μας οδηγεί στη λύτρωση. 
 
Η Εκπομπή στο Rumble: https://rumble.com/v4f70xw–a-.html 
Η Εκπομπή στο Bitchute: https://www.bitchute.com/video/JVtIIWRwVfft/ 
 
Δείτε την νέα εκπομπή του Αγγελου στον ιστότοπό του ΕΔΩ
Δείτε ένα σύντομο βίντεο για την νέα εκπομπή του Αγγελου στο νεοταξικό youtube ΕΔΩ 
 Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.