23 Φεβρουαρίου 2024

Τραγική εικόνα από άρμα στο καρναβάλι του Ντύσσελντορφ! Ντροπή και αίσχος!

Αυτή η εικόνα μας εστάλη από το καρναβάλι στο Ντύσσελντορφ και δείχνει τι έχουμε να ζήσουμε ΑΠΟ δω και στο εξής. 
Δεν χρειάζεται η εικόνα επεξήγηση.
 
Ομιλεί από μόνη της και δείχνει την πλευρά της ιστορίας που θέλουν να μας πάνε στην Ελλάδα όλοι αυτοί που εν ονόματι των δικαιωμάτων μιας μικρής μερίδας ανθρώπων θέλουν να πατήσουν πάνω σε αρχές και αξίες 21 αιώνων. 
 
Να τους χαιρόμαστε. 
Και δεν σας παρουσιάζω τις παραποιημένες εικόνες- ύβρεις που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και παρουσιάζουν τον Χριστό σε άθλια μορφή. 
Ας τολμούσαν να τα κάνουν στον Μωάμεθ και θα καιγόταν η ανθρωπότητα. 
 
Οι εικόνες αυτές έχουν ως αποδέκτη τον π. Ιωάννη Χρυσαυγή της Ι . Αρχιεπισκοπής Αμερικής, ο οποίος εγκαλεί την Εκκλησία της Ελλάδος ότι δεν είναι στη σωστή πλευρά της ιστορίας και όλους τους ομοίους του με τον εκπτωτικό ζήλο και την εύκολη προσαρμογή στη νέα τάξη πραγμάτων. 
 
Αυτό τον πολιτισμό και αυτή την κουλτούρα ευαγγελίζονται αυτός και οι όμοιοί του! 
Εμείς δεν θα τους ακολουθήσουμε. 
 
Εμμένουμε στις απόψεις μας, τους γυρίζουμε την πλάτη και τους παραδίδουμε στην κρίση της ιστορίας και του Θεού! 
Ευχαριστώ τον αποστολέα του θέματος. 
Ενώνουμε τη φωνή μας και την προσευχή μας μαζί του. 
Ο Θεός βλέπει και κάποια στιγμή θα ενεργήσει όχι ως τιμωρός αλλά ως πατέρας! 
 
 
ΣΧΟΛΙΟ
 
Προφανώς εικονίζεται ο Πούτιν και ο Πατριάρχης Μόσχας .... αλλά όπως και να έχει προσβάλλονται όλοι οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί...
Δυστυχώς αυτή είναι η σωστή πλευρά της ιστορίας κατά των Μητσοτάκη και τους συναυτών φιλο-ομοφυλόφιλους και ομοφυλόφιλους....Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.