24 Φεβρουαρίου 2024

Παρά τη θέληση του λαού, διεφθαρμένοι Έλληνες πολιτικοί ψηφίζουν νόμο για το γάμο ομοφυλοφίλων

Η «Πρεσβεία» παρενέβη στη διαδικασία διαβούλευσης/ψηφοφορίας της Βουλής των Ελλήνων!! Άλλες Ευρωπαϊκές Πρεσβείες γιόρτασαν τη νίκη!! Ήταν μια πρωτοφανής παρέμβαση της συνδυασμένης Δύσης στα εσωτερικά της Ελλάδας!! 
 
Του Νίκου Σταματάκη
 
Πριν αρχίσουν οι γνωστοί «διαφωνούντες» να αμφισβητούν τον ισχυρισμό μου για τον τίτλο ότι η νομοθεσία για το ίδιο φύλο της κυβέρνησης Μητσοτάκη ήταν ενάντια στη θέληση του ελληνικού λαού, επιτρέψτε μου να το βγάλω από τη μέση. Υπενθυμίζω σε όλους, για άλλη μια φορά, ότι είμαι από τους λίγους σε αυτήν την κοινότητα που έχουν εκπαιδευτεί στη σύνταξη ερωτηματολογίων και στις δημοσκοπήσεις. Αλλά επιτρέψτε μου επίσης να υπογραμμίσω την προτίμησή μου για άτυπα μέσα και τεχνικές δημοσκοπήσεων. Γιατί; Σε αντίθεση με την απάντηση σε ένα επίσημο ερωτηματολόγιο, αυτά τα άτυπα μέσα αντικατοπτρίζουν χωρίς προκαταλήψεις την έγκυρη βούληση του λαού. Χρησιμοποιώντας κυρίως τέτοια άτυπα μέσα, μπόρεσα να προβλέψω πολλές εβδομάδες πριν από τις εκλογές του 2016 ότι ο Ντόναλντ Τραμπ θα κέρδιζε. Πλήρωσα ένα τίμημα για αυτήν την πρόβλεψη – θα εξηγήσω εγκαίρως αν με προκαλέσουν τα παπαγαλάκια της παγκοσμιοποίησης. Είναι οι ίδιοι παπαγάλοι που θα αμφισβητήσουν αυτόν τον νέο ισχυρισμό για τον τίτλο μας σήμερα. 
 
Αυτή τη φορά, τα άτυπα μέσα δημοσκόπησης της ελληνικής κοινής γνώμης είναι καλύτερα από κάθε άλλη περίσταση. Μετά από μια θεσμοθετημένη διαδικασία «ανοιχτότητας» που οδήγησε στη δημιουργία ιστοσελίδας (OpenGov.gr), η ελληνική κυβέρνηση υποχρεούται να θέσει σε δημόσια συζήτηση όλη την προτεινόμενη νομοθεσία. Και έτσι έβαλαν την ομόφυλη νομοθεσία, παραπλανητική;y με τίτλο (όπως συνηθίζεται και στο Κογκρέσο μας) «Ισότητα στον πολιτικό γάμο, τροποποίηση Αστικού Κώδικα και άλλες διατάξεις» (σύνδεσμος εδώ)
 
Όσοι ακολουθήσουν τον σύνδεσμο στον ιστότοπο της κυβέρνησης θα συνειδητοποιήσουν ότι περισσότερα από 6.000 σχόλια ακολουθούν την προτεινόμενη νομοθεσία. Αν έχετε την υπομονή να περάσετε μερικά από αυτά, θα διαπιστώσετε αυτό που είδα κι εγώ: Περίπου το 80-85% είναι ξεκάθαρα ενάντια στη νομοθεσία!! Ο αρχισυντάκτης της «Εστίας», της παλαιότερης και πιο αξιόπιστης εφημερίδας της Αθήνας, επιβεβαίωσε το ίδιο και ήταν πολύ σαφής σε πολλές εμφανίσεις (παρακαλώ συνδεθείτε εδώ για μία από αυτές).
 
Αλλά έχουμε γίνει μάρτυρες πολλών «ανωμαλιών» στη διαδικασία σχετικά με την ψηφοφορία υπέρ του νόμου για το ίδιο φύλο: Γίναμε μάρτυρες μιας άμεσης εμπλοκής των ΗΠΑ και της Ευρώπης στη διαδικασία. Όπως αναφέραμε πριν από τρεις ημέρες, η Κοινή Δήλωση για τον 5ο Στρατηγικό Διάλογο ΗΠΑ-Ελλάδας (σύνδεσμος εδώ) στην τελευταία της δήλωση εξήγησε: «Οι Ηνωμένες Πολιτείες καλωσόρισαν τις δεσμεύσεις του Πρωθυπουργού Μητσοτάκη να νομοθετήσει την ισότητα στο γάμο και να συνεχίσει να εφαρμόζει την Εθνική Δράση Σχέδιο επέκτασης των προστασιών για LGBTQI+ άτομα στην Ελλάδα».
 
Γίναμε μάρτυρες μιας άνευ προηγουμένου παρέμβασης της Αμερικανικής Πρεσβείας στη νομοθετική διαδικασία. Ο Μανώλης Κοττάκης ανέφερε ότι μέλη της Βουλής δέχονταν ανήσυχα τηλεφωνήματα από την πρεσβεία μέχρι την τελευταία στιγμή που ρωτούσαν «πώς πάει η διαδικασία»!! (σύνδεσμος εδώ). Στο ίδιο άρθρο φαίνεται ότι αλλες Ευρωπαϊκές Πρεσβείες προχώρησαν στον πανηγυρισμό της νίκης!! Σε συγχρονισμό με την αριστερή Πρόεδρο της Ελλάδας κα Σακελλαροπούλου…
 
Η όλη διαδικασία φανέρωσε μια ξεκάθαρη προσπάθεια της Δύσης να υπονομεύσει την ελληνική (ορθόδοξη) ταυτότητα. Μόνο το άρθρο των NY Times (πριν γίνει η ψηφοφορία!) που γιορτάζει ότι «η Ελλάδα είναι η πρώτη Ορθόδοξη χώρα που ψήφισε υπέρ του νόμου για τους γάμους ομοφυλόφιλων» σας λέει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε. Η Δύση χρησιμοποίησε την εσωτερική πολιτική της Ελλάδας για να αξιοποιήσει το γεωπολιτικό παιχνίδι εναντίον της Ρωσίας. Αυτό το παιχνίδι των εκφυλισμένων δυτικών ελίτ έχει ήδη χαθεί. Όχι απλώς επειδή η Ρωσία (και η Κίνα και οι BRICS) είναι αδύνατο να νικηθούν στο έδαφος, αλλά επειδή η φύση είναι αδύνατο να νικηθεί από μια σειρά από ψευτο-ταυτότητες… Απλώς ρίξτε μια ματιά στη θλιβερή κατάσταση στις Ένοπλες Δυνάμεις των ΗΠΑ, όπου οι εκφυλισμένοι προβάλλονται, και οι πραγματικοί άντρες-στρατιώτες (ειδικά από τον αμερικανικό Νότο και τη Μεσοδυτική) απέχουν ή παραιτούνται κατά χιλιάδες!!
 
Πολλοί παρατηρητές παρατήρησαν ότι μόνο 107 (από τους 158) βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας ψήφισαν υπέρ του νόμου των ομοφυλοφίλων, κάτι που σημαίνει ότι η Ν.Δ έχασε την κοινοβουλευτική εμπιστοσύνη, τη γνωστή “δεδηλωμένη”!!
 
Ακόμη περαιτέρω, σημειώθηκε ότι η Ν.Δ συνεργάστηκε ανοιχτά με το κόμμα Κασσελάκη και άλλα αριστερά κόμματα ή ομάδες της Βουλής. Αυτό είναι πιθανότατα μια επισκόπηση των γεγονότων που θα ακολουθήσουν, καθώς ο Μητσοτάκης ενεργεί με κάθε τρόπο ως αρχηγός ενός φιλελεύθερου-αριστερού κόμματος και όχι της παραδοσιακής δεξιάς που είναι η Νέα Δημοκρατία.
 
Ο Μητσοτάκης έπεσε στο χαμηλότερο σημείο της κοινοβουλευτικής ζωής της Ελλάδας με το να ζητήσει από τους βουλευτές της ΝΔ να φύγουν από τη Βουλή κατά την ομιλία του Αντώνη Σαμαρά, πρώην αρχηγού της ΝΔ επί πολλά χρόνια και πρώην πρωθυπουργού της Ελλάδας!! Απίστευτο!! (για να δείτε την ομιλία Σαμαρά συνδεθείτε εδώ).
 
Αυτή η συνεργασία Μητσοτάκη με την Αριστερά αναπόφευκτα θα συνεχιστεί. Οι πάτρωνες του Μητσοτάκη στην Ουάσιγκτον του έχουν δώσει συγκεκριμένες εντολές να συσφίξει τους δεσμούς με την κυβέρνηση των Σκοπίων για να κλείσει τα Βαλκάνια για τη φαντασιακή ρωσική επίθεση που δήθεν έρχεται!! Ο Μητσοτάκης ετοιμάζεται να βάλει την τελευταία ταφόπλακα στην κλοπή του ονόματος της Μακεδονίας από τις μαριονέτες των Σκοπίων και να πουλήσει πιο όμορφο κομμάτι της ελληνικής ιστορίας. Σύντομα, θα υπάρξουν περισσότεροι νόμοι για ψήφιση για το ζήτημα αυτό.
 
Ένα νέο μεγάλο κόμμα ή συνασπισμός είναι βέβαιο ότι θα σχηματιστεί στα δεξιά. Στην πολιτική, η υπερβολική συμπίεση ενός ελατηρίου θα προκαλέσει αναπόφευκτα την επιστροφή στο φυσικό του μέγεθος. Στην Ελλάδα, όσο κι αν φαίνεται αδύναμη τώρα η πατριωτική δεξιά, τελικά θα βρει τον δρόμο της απέναντι στον αφύσικο συνασπισμό των ανθελληνικών δυνάμεων. 
 
Όσον αφορά την ελληνοαμερικανική κοινότητα, επικοινώνησαν ήδη μαζί μας αρκετοί ηγέτες των πολιτικών μας οργανώσεων της Ομογένειας και εξέφρασαν τον αποτροπιασμό τους για τα πρόσφατα γεγονότα και τα σχέδιά τους να απαγορέψουν τους διεφθαρμένους Έλληνες πολιτικούς που ψήφισαν αυτόν τον φρικιαστικό νόμο γίνονται πιο προδοτικές πράξεις. Ο κοινός παρονομαστής των εκφράσεών τους προς εμένα ήταν: «Τι ωφελεί να παλεύουμε για την Κύπρο ή το όνομα της Μακεδονίας ή την αναγνώριση των Γενοκτονιών αν πετάξουμε τον θεσμό της Οικογένειας και της Ορθοδοξίας στον κάδο των αχρήστων; Χωρίς Οικογένεια και Ορθοδοξία, δεν υπάρχει Ελλάδα και Ελληνισμός!!» 
 
Το Helleniscope προσφέρει σε όλους τους αρχηγούς μας (ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΔΩ) τα ονόματα όσων ψήφισαν αυτόν τον αποκρουστικό νόμο και τους καλεί να μην τους επιτρέψουν να λάβουν μέρος στις επερχόμενες παρελάσεις μας. Αυτό το κάναμε μόλις πριν από λίγα χρόνια για όσους συναίνεσαν να επιτρέψουν στις μαριονέτες των Σκοπίων να χρησιμοποιούν το όνομα της Μακεδονίας! Χρησιμοποιήστε αυτή τη λίστα για να μάθετε ποιος είναι πατριώτης και ποιός όχι!! Οι Ομοσπονδίες μας πρέπει να πρωτοστατήσουν!! Όχι αντιπατριώτες πολιτικοί στις παρελάσεις μας!! Ιδού μια υπέροχη ευκαιρία για την ΑΧΕΠΑ να αποδείξει ότι έχει κάτι κοινό με τη «Φιλική Εταιρεία» (να το δώ και να μην το πιστέψω!)… 
 



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.