20 Φεβρουαρίου 2024

Η περιοδεία της ΝΙΚΗΣ στη Λάρισα και ο πρόεδρος και οι βουλευτές της ΝΙΚΗΣ στο αγροτικό συλλαλητήριο

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες η περιοδεία στη Λάρισα του προέδρου της ΝΙΚΗΣ Δημήτρη Νατσιού, του Βουλευτής Β2’ Δυτικού Τομέα Αθηνών Ανδρέα Βορύλλα και των τοπικών στελεχών του Κινήματος.
 
Πρώτη στάση της ΝΙΚΗΣ, ήταν τα μπλόκα των αγροτών στην περιοχή του Πλατύκαμπου όπου είχαν συνομιλία με τον Πρόεδρο του Αγροτικού Συνεταιρισμού και μέλος του συντονιστικού πανελληνίου οργάνου των κινητοποιήσεων των αγροτών Γιάννη Κουκούτση. Ο κ.Κουκούτσης τους ενημέρωσε για τα προβλήματα που ταλαιπωρούν τον κλάδο και τους λόγους που οδήγησαν τους αγρότες στη ρήξη με την κυβέρνηση και την απόφαση για την κάθοδό τους στην Αθήνα.
 
«Η ΝΙΚΗ, θα δώσει όλες της τις δυνάμεις για να υποστηρίξει και να προωθήσει στη Βουλή τα δίκαια αιτήματα των αγροτών» δήλωσε Δ. Νατσιός και πρόσθεσε: «Η γεωργία είναι η ευγενέστερη τέχνη. Όταν προοδεύει η γεωργία προοδεύει όλος ο ελληνικός λαός. Η κυβέρνηση κοροϊδεύει τους γεωργούς και επιτέλους πρέπει να σοβαρευτεί γιατί εμείς ως Ελλάδα πρέπει επισιτιστικώς να είμαστε επαρκείς. Ας σκύψει η κυβέρνηση με σοβαρότητα και να βοηθήσει τους γεωργούς. Δεν είναι δυνατόν μια χώρα που είναι ευλογημένη με όλα αυτά τα αγαθά να είναι μόνο το 3% του ΑΕΠ. Η γεωργία είναι τα θεμέλια, τα πόδια με τα οποία βαδίζει η πατρίδα και ο λαός μας» υπογράμμισε, ενώ ο βουλευτής Ανδρέας Βορύλλας δήλωσε: «Η ΝΙΚΗ θα βοηθήσει με όλες της τις δυνάμεις τους αγρότες, είμαστε δίπλα τους και θα του στηρίξουμε, είναι εξαιρετικά σημαντικό να βοηθήσουμε τον πρωτογενή τομέα για να κάνει επανεκκίνηση η χώρα μας». Οι δυο άνδρες παρέδωσαν στον κ. Κουκούτση τις προτάσεις της ΝΙΚΗΣ για την στήριξη του πολύπαθου πρωτογενούς τομέα.
 
Στη συνέχεια το κλιμάκιο του κινήματος επισκέφτηκε τον Δήμαρχο Ρήγα Φεραίου κ. Δημήτριο Νασίκα από τον οποίο ενημερώθηκαν για την πορεία των αποζημιώσεων των πλημμυροπαθών και τη διαδικασία αποστράγγισης της λίμνης Κάρλα.
 
Επόμενος σταθμός του Δημήτρη Νατσιού και των στελεχών της ΝΙΚΗΣ ήταν ο αγροτικός συνεταιρισμός ΑΣΕΠΟΠ όπου τους υποδέχθηκε ο Πρόεδρος Λάμπρος Ντέλας και τα μέλη του συνεταιρισμού. Ξεναγήθηκαν στις εκσυγχρονισμένες εγκαταστάσεις του ΑΣΕΠΟΠ και συνομίλησαν με το προεδρείο του συνεταιρισμού για όλα τα ζητήματα που τους απασχολούν, υπογραμμίζοντας πως οι παραγωγοί είναι το βαρόμετρο της περιοχής και πως αν δεν στηριχτούν ο πρωτογενής τομέας θα καταρρεύσει. «Αν και μικρό κόμμα προωθούμε τα αιτήματά σας στη Βουλή, προήλθαμε από το λαό και κατανοούμε τα προβλήματά» τόνισε ο κ.Νατσιός. «Δεν υπάρχουν μικρά κόμματα, υπάρχουν μεγάλες ιδέες» απάντησε ο Πρόεδρος του ΑΣΕΠΟΠ.
 
Από το πρόγραμμα της ΝΙΚΗΣ δεν θα μπορούσε να λείπει η επίσκεψη στο μητροπολιτικό μέγαρο Λαρίσης προκειμένου να λάβει την ευλογία του οικείου Μητροπολίτη κ. Ιερωνύμου.
 
Ο ιεράρχης, καλωσόρισε τον πρόεδρο του κινήματος Δημήτρη Νατσιό και το βουλευτή Ανδρέα Βορύλλα στην πόλη του Αγίου Αχιλλείου και συζήτησε μαζί τους θέματα επικαιρότητας.
 
Στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης (ΔΕΥΑΛ) όπου έτυχαν θερμής υποδοχής από τον αντιπρόεδρο Κώστα Αργυρόπουλο. Ο Αντιπρόεδρος μοιράστηκε μαζί τους τα θέματα που προέκυψαν στη Δημοτική Επιχείρηση μετά τις πλημμύρες, τις ενέργειες που γίνονται για την αντιμετώπισή τους και την προσπάθεια ανακούφισης που κάνει η ΔΕΥΑΛ για να ανακουφίσει τους εμπερίστατους πληγέντες . «Χαίρομαι που ένας δημοτικός οργανισμός μπορεί να βοηθάει πολίτες , αποτελείτε πρότυπο» ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ.
 
Ο Δημήτρης Νατσιός, ο Ανδρέας Βορύλλας και τα τοπικά στελέχη του κινήματος στη συνέχεια μετέβησαν στην Ιερά Μονή Αγίου Δημητρίου στο Στόμιο Λαρίσης, όπου προσκύνησαν στον τάφο του αειμνήστου πατρός Αθανασίου Μυτιληναίου του οποίου το μνήμα βρίσκεται στην ιερά μονή, ο ηγούμενος π. Πολύκαρπος τέλεσε τρισάγιο στη μνήμη του. Τελευταίος σταθμός της περιοδείας της ΝΙΚΗΣ η Ιερά Μονή Αγίου Νικοδήμου Πυργετού όπου συναντήθηκαν με τον ηγούμενο π. Ειρηναίο.
 
Με εκτίμηση,
Γραφείο Τύπου της ΝΙΚΗΣ 
 
Το παρών στο μεγάλο αγροτικό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα έδωσε ο πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ Δημήτρης Νατσιός o οποίος συνοδευόταν από τους βουλευτές του κινήματος. «Όταν προοδεύει η γεωργία που είναι η τροφός και η μάνα των άλλων τεχνών προοδεύει όλη η πατρίδα» δήλωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Είναι δίκαια τα αιτήματα των αγροτών μας ενάντια σε μια ανάλγητη κυβέρνηση που λέει συνεχώς ψέματα».
 
Με εκτίμηση,
Γραφείο Τύπου της ΝΙΚΗΣShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.