13 Ιανουαρίου 2023

PoM Shield: Έλληνες επιστήμονες κατάφεραν να «φυλακίσουν» την βλαβερή ακτινοβολία των κινητών τηλεφώνων!

Μια πραγματική επανάσταση στην προστασία του ανθρώπινου οργανισμού από την βλαβερή ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία των κινητών τηλεφώνων συντελέστηκε από ομάδα Ελλήνων επιστημόνων, οι οποίοι μετά από τρία χρόνια έρευνας και ανάπτυξης, κατασκεύασαν μια ελαφρά ειδική θήκη που μπλοκάρει σχεδόν όλη την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία που εκπέμπουν! 
 
Η καινοτομία του PoM Shield βασίζεται στο γεγονός ότι το τηλέφωνο, παραμένει δίπλα στον χρήστη και λειτουργεί κανονικά στο εσωτερικό κάθε θήκης χάρη στη λειτουργία εξωτερικής κεραίας η οποία επικοινωνεί με την εσωτερική κεραία εντός κάθε θήκης, αλλά η βλαβερή («ύποπτη» για καρκίνους και Αλτσχάιμερ) ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία που εκπέμπει το κινητό, εγκλωβίζεται από την θήκη!
 
Αυτό είναι το θεμελιώδες χαρακτηριστικό του. 
 
Πώς το πέτυχαν αυτό; Χρησιμοποιώντας ειδικά υλικά θωράκισης, τo PoM Shield μπλοκάρει σχεδόν όλη την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία από το κινητό τηλέφωνο και χρησιμοποιεί την εξωτερική κεραία με ένα μακρύ καλώδιο (5 μέτρων, κατόπιν παραγγελίας μπορεί να υπάρξει καλώδιο κεραίας έως 20 μέτρα) για να ανακατευθύνει τα EMF μακριά από τον χρήστη, ενώ επιτρέπει στην συσκευή να παραμένει συνδεδεμένη με τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας και το οικιακό Wi-Fi! 
 
Μπορείτε να δέχεστε και να πραγματοποιείτε κλήσεις, να λαμβάνετε μηνύματα μέσω δικτύων κινητής τηλεφωνίας ή Wi-Fi, να ακούτε μουσική στο διαδίκτυο και όλα αυτά ενώ βρίσκεστε μακριά από τα επιβλαβή ηλεκτρομαγνητικά πεδία! 
 
Eπιπλέον, μπορείτε να συνδέσετε το φορτιστή σας στην ασπίδα PoM και να φορτίζετε το τηλέφωνό σας ενώ βρίσκεται μέσα στο PoM (στην έκδοση PoM Shield+). 
 
Δηλαδή, δημιουργήθηκε στην πράξη ένας μίνι «κλωβός Faraday», με υψηλής αντοχής και ποιότητας ύφασμα με βάση το ασήμι, το οποίο μπλοκάρει τα ΗΜΠ σε όλες τις ζώνες κινητής τηλεφωνίας, συμπεριλαμβανομένης της χαμηλής και της μεσαίας ζώνης 5G! 
 
Επιπλέον, η θήκη που καταφέρνει την δημιουργία κλωβού Faraday (ύφασμα του καλύμματος προστασίας PoM), περιλαμβάνει ενσωματωμένη εσωτερική κεραία και φιλτραρισμένη συνδεσιμότητα τύπου passthrough για φορτιστές και ακουστικά (μόνο στο PoM Shield+). 
 
Η κατασκευή του βασίζεται σε σαφείς επιστημονικές αρχές ηλεκτρομαγνητικής προστασίας και από τα πρωτότυπα, οι ασπίδες PoM έχουν πιστοποίηση από το Εργαστήριο Ραδιοεπικοινωνιών και Υψηλής Τάσης του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, ενώ έχει κατοχυρωθεί πανευρωπαϊκά η πατέντα. 
 
Και όλα αυτά με κόστος (μόνο από το ηλεκτρονικό κατάστημα πωλείται για την ώρα) μερικών δεκάδων ευρώ, (ανάλογα την έκδοση και το χρώμα της θήκης), αφού πέτυχαν υψηλό βαθμό αυτοματοποίησης της παραγωγής.
 
Η ομάδα των Ελλήνων επιστημόνων έκανε αρχικά ειδική μελέτη για τις δυνατότητες προστασίας των ανθρώπων από τα Ηλεκτρικά και Μαγνητικά Πεδία (EMF) και τις επιπτώσεις που έχουν σε αυτούς.  
 
Εν συνεχεία ανάπτυξαν αθόρυβα το πρωτότυπο, το δοκίμασαν στις πιο έντονες περιπτώσεις εκπομπής EMF που κάνουν εξαιρετικό κακό, ειδικά στον ανθρώπινο εγκέφαλο και εν συνεχεία προχώρησαν σε παραγωγή χαμηλού ρυθμού εφαρμόζοντας συνέχεια τα αποτελέσματα των δοκιμών στις νέες παρτίδες παραγωγής. 
 
Να σημειώσουμε ότι ερευνητές του Washington State University διαπίστωσαν ότι η υπερβολική χρήση των συσκευών αυτών, αλλά και η ακτινοβολία του Wi-Fi μπορεί να οδηγήσουν σε αύξηση των ενδοκυτταρικών επιπέδων ασβεστίου στον εγκέφαλο, που αποτελεί σήμα κατατεθέν για το Αλτσχάιμερ. 
 
Η αξιολόγηση πολλών ερευνών σχετιζόμενων με τη νόσο αναφέρει ότι τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία που παράγονται από ηλεκτρονικές συσκευές έχουν επίδραση στο ανθρώπινο σώμα. 
 
Συγκεκριμένα, αυτά τα ασύρματα σήματα επικοινωνίας ενεργοποιούν τα κανάλια ασβεστίου με πύλη τάσης (VGCCs), τα οποία με τη σειρά τους ρυθμίζουν τα ενδοκυτταρικά επίπεδα ασβεστίου. 
 
Όταν τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία ενεργοποιούν τα VGCCs, προκαλείται ραγδαία σώρευση ασβεστίου, που επηρεάζει αρνητικά τον εγκέφαλο και πυροδοτεί την επιτάχυνση της εκδήλωσης του Αλτσχάιμερ. 
 
Μελέτες που έχουν γίνει σε ζώα έδειξαν ότι οι αλλαγές που προκαλούνται από τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία στα ενδοκυτταρικά επίπεδα ασβεστίου παίζουν ρόλο στην εκδήλωση της πιο κοινής μορφής άνοιας. 
 
Ο επικεφαλής της μελέτης, καθηγητής Μάρτιν Παλ, σημειώνει επίσης ότι δεν είναι τυχαία η αύξηση των περιστατικών Αλτσχάιμερ τα τελευταία 20 χρόνια, που υπάρχει «έκρηξη των τεχνολογιών ασύρματης επικοινωνίας ανά την υφήλιο».
 
Το αποτέλεσμα της έρευνας της ομάδας των Ελλήνων επιστημόνων Ήδη ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Καναδάς, Αυστραλία, Ολλανδία, Βέλγιο κ.ά. δέχονται τα προϊόντα τους. 
 



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.