28 Ιανουαρίου 2023

Ekaterina Blinova: «Η παγκοσμιοποίηση πέθανε και το Νταβός 2023 ήταν η κηδεία της». (άρθρο του Paul Craig Roberts!!!)

 
Η Ekaterina Blinova αναφέρει ότι «Η παγκοσμιοποίηση πέθανε και το Νταβός 2023 ήταν η κηδεία της».
 
Διαβάστε την ανάλυσή της εδώ:
https://sputniknews.com/20230121/globalization-has-died-and-davos-2023-was-its-funeral-ceremony-scholars-sum-up-1106556837.html (σ.σ: στην Ελλάδα, όπου η δημοκρατία έχει πεθάνει από καιρό, δεν ανοίγει ο σύνδεσμος)
 
Η νεοσυντηρητική επίθεση στη Ρωσία και την Κίνα έχει ασημένια επένδυση.
Έχει σκοτώσει την Παγκοσμιοποίηση.
 
Η Ρωσία, η Κίνα και οι χώρες που εξαρτώνται από τη ρωσική ενέργεια και τα κινεζικά αγαθά και χρηματοδότηση έχουν αποκοπεί από την προσπάθεια του WEF να ενοποιήσει τον κόσμο υπό την ηγεμονία των ΗΠΑ.  
 
Η παγκοσμιοποίηση δεν ήταν ποτέ τίποτα άλλο παρά ένας τρόπος για την Ουάσιγκτον να εκμεταλλευτεί τον υπόλοιπο κόσμο. Όπως λέει η κ. Blinova, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ είναι μια λέσχη ελίτ που είχε σκοπό να υπαγορεύσει τους κανόνες της Ουάσιγκτον στον υπόλοιπο κόσμο. Η Ουάσιγκτον θα κυβερνούσε με το πρόσχημα της «παγκοσμιοποίησης».  
 
Ο Klaus Schwab, στα 80 του θα φύγει σύντομα και το WEF μαζί του. Ο Biil Gates μπορεί να προσπαθήσει να κρατήσει το WEF για τη δική του άρρωστη ατζέντα, αλλά σήμερα οι ΗΠΑ είναι μια σημαντικά μικρότερη δύναμη στην παγκόσμια σκηνή από ό,τι κατά τη διάρκεια της προεδρίας Reagan.  
 
Η Ουάσιγκτον είναι ένα τόσο μεταλλαγμένο σύστημα που το επακόλουθο είναι η βλακεία. Άνθρωποι ικανοί να σκέφτονται έξω από τις επίσημες αφηγήσεις απλά δεν γίνονται αποδεκτοί. Δεν είναι πλέον δυνατό για ηγεσία που βασίζεται στην αντικειμενική πραγματικότητα να επικρατήσει στην Ουάσιγκτον.  
 
Στις ΗΠΑ όλες οι δομές που είναι απαραίτητες για μια ελεύθερη κοινωνία έχουν εξαρθρωθεί. Ο νόμος έχει μεταφερθεί από το Κογκρέσο σε ρυθμιστικούς φορείς της εκτελεστικής εξουσίας που αποφασίζουν τους κανόνες για την εφαρμογή του νόμου.  
 
Οι δικαστές διορίζονται για τους λόγους που υπηρετούν – για παράδειγμα, την άμβλωση ή το δικαίωμα στη ζωή – και όχι για τη γνώση του δικαίου και τη δέσμευσή τους στον Συνταγματικό κανόνα.  
 
Οι υπηρεσίες ασφαλείας είναι πολιτικοποιημένες και υπηρετούν κεκτημένα συμφέροντα αντί για την ασφάλεια της χώρας μας. Η εκπαίδευση συνίσταται σε αντι-λευκή, αντι-αμερικανική κατήχηση όπως το 1619 Project και η Critical Race Theory.  
 
Το σχολικό σύστημα των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένων των πανεπιστημίων, διδάσκει στους νέους ότι οι λευκοί είναι ρατσιστές, ένοχοι για την καταπίεση των «έγχρωμων ανθρώπων».  
 
Μπροστά σε αυτό το κυρίαρχο δόγμα, ο ισχυρισμός των νεοσυντηρητικών ότι η Αμερική, όπως και το Ισραήλ, είναι η επιλεγμένη χώρα, τόσο εξαιρετική όσο και απαραίτητη – ο Εκλεκτός Λαός του Θεού – στερείται υποστήριξης στην κατηχημένη νεολαία.  
 
Σαφώς, οι νεοσυντηρητικοί ισχυρισμοί είναι ασυνεπείς με την εκπαίδευση που λαμβάνουν οι νέοι.  
 
Πώς πηγαίνει μια χώρα σε πόλεμο, όπως σκοπεύουν οι νεοσυντηρητικοί, με οικονομικά και στρατιωτικά ισχυρές χώρες όπως η Ρωσία και η Κίνα όταν το εκπαιδευτικό σύστημα της χώρας διδάσκει στις νεότερες γενιές ότι η χώρα τους είναι ρατσιστική σε διαβολικό σημείο;  
 
Ποιος θα πολεμήσει για τη ρατσιστική, εκμεταλλευτική Αμερική εκτός από το σύμπλεγμα στρατιωτικών/δυνάμεων ασφαλείας του οποίου ο προϋπολογισμός διακυβεύεται;  
 
Οι άνθρωποι μπορούν να εξαναγκαστούν σε στρατιωτική θητεία, αλλά αν η καρδιά τους δεν είναι μέσα σε αυτό, για πόσο μεγάλο αγώνα είναι ικανοί;  
 
Με την εκπαίδευση ευαισθησίας, την άρνηση της προβολής σε λευκούς ετεροφυλόφιλους, ενώ η «ισότητα» φύλου και φυλής επιτυγχάνεται, και η υποταγή των λευκών ανδρών ετεροφυλόφιλων σε μαύρους, τρανς, ομοφυλόφιλους και γυναίκες αξιωματικούς έχει βγάλει την ψυχή από τον αμερικανικό στρατό.  
 
Ο στρατός των ΗΠΑ είναι ένας οργανισμός που διχάζεται από την Πολιτική Ταυτότητας αντί για μια ενοποιημένη δύναμη και τώρα αντιμετωπίζει δύο ανερχόμενες δυνάμεις που έχουν γλιτώσει από την κατάπτωση του ηθικού των στρατών τους λόγω της πολιτικής “woke“.  
 
Οι Ρώσοι και οι Κινέζοι δυναμώνουν ενώ ερείπια δείχνουν το κεφάλι τους παντού στη Δύση.  
Η υποδομή για την υποστήριξη της «διπλωματίας με εξαναγκασμό» της Ουάσιγκτον διαβρώνεται.  
Η κατάρρευση της δυτικής κυριαρχίας μπορεί να μας σώσει από τον πυρηνικό Αρμαγεδδώνα.
 
paulcraigroberts.org
Μετάφραση από τη Μαρία Σεφέρου  Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.