29 Ιανουαρίου 2023

Δεν θα πιστέψετε τι ξεστομίζει Διευθυντής Έρευνας και Ανάπτυξης mRNA της Pfizer (βίντεο)


από το κανάλι FOS - Freefom Of Speech

Ευχαριστώ τον φίλο Ασκητή  

Ποιος είναι ο Jordon Trishton Walker;   
Το παρακάτω προφίλ προέρχεται απο πληροφορίες στο διαδίκτυο σε περίπτωση που προσπαθήσουν να τις αλλάξουν! 
 
ΕΜΠΕΙΡΙΑ: 
 
Τρέχον: Διευθυντής, Παγκόσμιων Στρατηγικών Επιχειρήσεων Ε&Α και Επιστημονικός Σχεδιασμός mRNA (Pfizer, Οκτ 2019 – Σήμερα)

Στρατηγική ανάπτυξης Biopharma – Ανέπτυξε στρατηγική 5 ετών για ένα μεγάλο βιοφάρμακο.
Δημιούργησε εμπεριστατωμένη πρόβλεψη αγοράς και εσόδων για επενδύσεις σε θεραπευτικούς τομείς προς τον Διευθύνοντα Σύμβουλο και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ογκολογικής Διαγνωστικής.
Συνεργάστηκε με ομάδα ανώτατων στελεχών για την ανάπτυξη στρατηγικής Ιατρικής Ακριβείας και σχεδίου κλινικής ανάπτυξης για περιουσιακά στοιχεία του ογκολογικού αγωγού.
Έκανε στρατηγική συνεργασία με κορυφαίες εταιρείες ιατρικών συσκευών.
Διεξήγαγε αξιολόγηση επιπτώσεων των μοντέλων πληρωμών βάσει αξίας και των αλλαγών που σχετίζονται με τον COVID στις πολιτικές αποζημίωσης νοσοκομείων για τον ομοσπονδιακό οργανισμό υγείας των ΗΠΑ.
Συμμετείχε στη χορηγία της BCG στη γλώσσα Mandarin (κινέζικα) και στην επιχειρηματική εμβάπτιση (Νοέμβριος – Δεκέμβριος 2019)
Ειδικός ιατρός ουρολογίας, ευρύτερη περιοχή της Βοστώνης, Μασαχουσέτη (Γενικό Νοσοκομείο Harvard Urologic Surgery Program Residency at Massachusetts General Hospital,
Αξιολόγησε την προβλεπόμενη κερδοφορία για φαρμακευτικές εταιρείες.
Ανέπτυξε στρατηγικές εμπορευματοποίησης για φαρμακευτικά προϊόντα. 

Εκπαίδευση 

Διδάκτωρ Ιατρικής (MD)
Στο Πανεπιστήμιο Yale;
Πτυχίο Επιστημών, Μοριακή, Κυτταρική και Αναπτυξιακή Βιολογία.

Πιστοποιήσεις 

Άδεια Ιατρού Πολιτείας της Νέας Υόρκης: 313466 (ενεργό και τρέχον) No: 313466Αριθμός άδειας: 313466

Προφίλ: 

«Jordon Walker, MD Director, Παγκόσμιες Στρατηγικές Επιχειρήσεις Ε&Α και επιστημονικός σχεδιαστής mRNA στην Pfizer. Νέα Υόρκη, Νέα Υόρκη, Ηνωμένες Πολιτείες”
Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.