27 Ιανουαρίου 2023

Οι παγκοσμιοποιητές ακολουθούν το πλανητικό σενάριο για την ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ με συστήματα τεχνητής νοημοσύνης ... είστε πλέον ξεπερασμένοι

Γράφει ο Mike Adams 
 
Όλα όσα βιώνετε αυτή τη στιγμή της ανθρώπινης ιστορίας είναι σεναριακά σχεδιασμένα. Ο πλανήτης Γη ελέγχεται από τους δημιουργούς των αφηγήσεων που γράφουν τα σενάρια που τροφοδοτούν τα ειδησεογραφικά μέσα, τα επιστημονικά περιοδικά, τα πανεπιστήμια και τους πολιτιστικούς πυλώνες της σύγχρονης κοινωνίας, τροφοδοτώντας με το ζόρι τη συνείδηση των μαζών με μια κατασκευασμένη, τεχνητή "πραγματικότητα".
 
Αν διαφωνείτε με την κατασκευασμένη, ψεύτικη πραγματικότητά τους, κατηγορείστε για διασπορά "παραπληροφόρησης" και σύντομα θα ποινικοποιηθείτε για κάτι τέτοιο, καθώς η παγκόσμια επίθεση στην ελευθερία του λόγου εντείνεται. 
 
Αυτό το σενάριο έχει πλέον φτάσει σε ένα κρίσιμο σημείο καμπής, όπου τα ανθρώπινα όντα - που κάποτε εκτιμούνταν για την εργασιακή τους συνεισφορά, τη δημιουργικότητα και τις ικανότητες επίλυσης προβλημάτων - θεωρούνται σε μεγάλο βαθμό παρωχημένα από τους παγκοσμιοποιητές ελεγκτές. 
 
Τώρα, το σενάριο απαιτεί τη μαζική εξόντωση των ανθρώπων και την αντικατάστασή τους με συστήματα τεχνητής νοημοσύνης. 
 
Ολόκληρος ο σκοπός των ανθρώπων ήταν να δημιουργήσουν την Τεχνητή Νοημοσύνη, λένε οι εωσφορικοί παγκοσμιοποιητές.
 
Ο πρωταρχικός σκοπός των ανθρώπων μέχρι σήμερα, από την άποψη των παγκοσμιοποιητών, ήταν να δημιουργήσουν επαρκείς πόρους και τεχνολογία για να δώσουν το έναυσμα για την Τεχνητή Νοημοσύνη. Τώρα που αυτό το σημείο καμπής έχει επιτευχθεί, οι άνθρωποι είναι παρωχημένοι και αναλώσιμοι. 
 
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο σχεδόν κάθε κυβέρνηση έχει πλέον οπλιστεί εναντίον του ίδιου της του λαού. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εξαπολύθηκε η πανδημία covid, και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα εμβόλια είναι σχεδιασμένα να προκαλούν εκτεταμένη στειρότητα, αναπηρία και θάνατο. 
 
Αυτό εξηγεί επίσης το σκόπιμο σαμποτάζ των υποδομών τροφίμων και ενέργειας, και μας λέει ακριβώς γιατί το αυτοκτονικό Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ οδηγεί τον κόσμο σε μια παγκόσμια πυρηνική σύγκρουση με τη Ρωσία. 
 
Μας θέλουν όλους νεκρούς. Στην πραγματικότητα, έχουν διαταχθεί να πετύχουν συγκεκριμένα ποσοστά θανάτων προκειμένου να κατευνάσουν τα αφεντικά τους. 
 
Ζείτε σε ένα μεγάλο κεφάλαιο του Truman Show του ανθρώπινου πολιτισμού, όπου η εωσφορική παγκόσμια ελίτ έχει διαταχθεί να εξοντώσει το μεγαλύτερο μέρος του ανθρώπινου πληθυσμού στον πλανήτη Γη. 
 
Ο παγκοσμιοποιητής Τζον Κέρι επικαλείται "εξωγήινες" δυνάμεις που έχουν επιλέξει μια επιλεγμένη ομάδα ανθρώπων για να διευθύνουν την παγκόσμια προσπάθεια εξόντωσης 
 
Ο Τζον Κέρι, μιλώντας στην εκδήλωση του WEF στο Νταβός, δήλωσε πρόσφατα (παραφρασμένα) ότι "εξωγήινες" δυνάμεις έφεραν "επιλεγμένους" ανθρώπους στο Νταβός προκειμένου να σώσουν τον πλανήτη. Όχι για να σώσουν τον πλανήτη για την ανθρωπότητα, αλλά για να σώσουν τον πλανήτη από την ανθρωπότητα. Όπως δήλωσε η βρετανική Daily Mail: 
 
Ο απεσταλμένος του Μπάιντεν για το κλίμα Τζον Κέρι λέει ότι μια "εξωγήινη" δύναμη έφερε ανθρώπους στο Νταβός για να "σώσουν τον πλανήτη" σε μια περίεργη ομιλία στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ... 
 
Ο Kerry στη συνέχεια ξεκίνησε ένα παραλήρημα προειδοποιώντας τους παρευρισκόμενους ότι "ο χρόνος τελειώνει" για να αποφευχθούν οι "χειρότερες συνέπειες της κλιματικής αλλαγής". 
 
Ναι, οι παγκοσμιοποιητές του WEF παραδέχονται πλέον ανοιχτά ότι πιστεύουν ότι έχουν επιλεγεί από εξωγήινους για να εξοντώσουν δισεκατομμύρια ανθρώπινα όντα προκειμένου να σώσουν τον πλανήτη από την ανθρωπότητα. 
 
Μετάφραση ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΣ



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.