25 Σεπτεμβρίου 2022

ΑΙΔΩΣ ΑΧΡΕΙΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ….. ΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ!

Επιμέλεια – Έρευνα από Μαρία Ρ.
 
Λήθη των ιδίων κακών θρασύτητα γεννά.
Όποιος ξεχνά τα δικά του εγκλήματα, αποθρασύνεται. 
 
Το βήμα της Γενικής Συνέλευσης αποτελεί έναν προσφιλή χώρο του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, για να επιτεθεί γκαιμπελικά κατά «άλλης» χώρας, στήνοντας κι ένα μικρό σόου με φωτογραφίες, που ανεμίζει ενώπιον όσων βρίσκονται μέσα στην αίθουσα την ώρα που μιλά. Αυτή τη φορά και πάλι ήταν η Ελλάδα, που είχε την τιμητική της …. 
 
Γκαίμπελ…. ΑΝ ΠΕΙΣ ΧΙΛΙΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΤΟ ΕΝΑ, ΚΕΡΔΟΣ ΕΙΝΑΙ …..
 
Αλλ’ ουδέν έρπει ψεύδος εις γήρας χρόνου.
 
Η αδέκαστος ιστορία έχει καταγράψει ήδη τις απεχθείς μέρες και εγκληματικές σας πράξεις βάρβαροι ανεξίτηλα. Με σόου και με ψέματα, δεν διαγράφονται. Είστε η μάστιγα της ανθρωπότητας και ο λαός της οργής του Θεού ξεδιάντροποι …. που έχετε και το θράσος να ομιλείτε ….. 
 
Ας παραβλέψουμε τα απεχθή εγκλήματα επί Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Σε εκατοντάδες τόμους έχουν καταγραφεί και άλλοι μύριοι χρειάζονται….. 
 
Όσον αφορά απεχθή εγκλήματα στην κατεχόμενη Ελλάδα με 7 λέξεις τα λέει όλα ο Βίκτωρ Ουγκώ -Τούρκοι διαβήκαν. Χαλασμός, θάνατος πέρα ως πέρα. Απόσπασμα από το λυρικό του ανεπανάληπτο ποίημα *ΤΟ (ορφανό) ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ…
 
*Το ποίημα «Το Ελληνόπουλο» γράφτηκε από τον Βίκτωρ Ουγκώ το 1828 και αναφέρεται στην καταστροφή της Χίου από τους Οθωμανούς Τούρκους στις 30 Μαρτίου 1822.
 
Τούρκοι διαβήκαν. Χαλασμός, θάνατος πέρα ως πέρα.
Η Χίο, τα' όμορφο νησί, μαύρη απομένει ξέρα,
με τα κρασιά, με τα δεντρά
τ' αρχοντονήσι, που βουνά και σπίτια και λαγκάδια
και στο χορό τις λυγερές καμιά φορά τα βράδια
καθρέφτιζε μεσ' τα νερά.
 
Ερμιά παντού. Μα κοίταξε κι απάνου εκεί στο βράχο,
στου κάστρου τα χαλάσματα κάποιο παιδί μονάχο
κάθεται, σκύβει θλιβερά
το κεφαλάκι στήριγμα και σκέπη του απομένει
μόνο μιαν άσπρη αγράμπελη σαν αυτό ξεχασμένη
μεσ' την αφάνταστη φθορά. 
 
Φτωχό παιδί, που κάθεσαι ξυπόλυτο στις ράχες
για να μην κλαις λυπητερά, τ' ήθελες τάχα να 'χες
για να τα ιδώ τα θαλασσά
ματάκια σου ν' αστράψουνε, να ξαστερώσουν πάλι
και να σηκώσεις χαρωπά σαν πρώτα το κεφάλι
με τα μαλλάκια τα χρυσά; 
 
Τι θέλεις άτυχο παιδί, τι θέλεις να σου δώσω
για να τα πλέξης ξέγνοιαστα, για να τα καμαρώσω
ριχτά στους ώμους σου πλατιά
μαλλάκια που του ψαλιδιού δεν τάχει αγγίξει η κόψη
και σκόρπια στη δροσάτη σου τριγύρω γέρνουν όψη
και σαν την κλαίουσα την ιτιά; 
 
Σαν τι μπορούσε να σου διώξει τάχα το μαράζι;
Μήπως το κρίνο απ` το Ιράν, που του ματιού σου μοιάζει;
Μην ο καρπός απ' το δεντρί
που μεσ' στη μουσουλμανική παράδεισο φυτρώνει,
κ' έν' άλογο χρόνια εκατό κι αν πιλαλάει, Δεν σώνει
μεσ' απ' τον ίσκιο του να βγει; 
 
Μη το πουλί που κελαηδάει στο δάσος νύκτα μέρα
και με τη γλύκα του περνάει και ντέφι και φλογέρα;
Τι θες κι απ' όλα τα αγαθά
τούτα; Πες. Τα` άνθος, τον καρπό; Θες το πουλί;
- Διαβάτη, μου κράζει το Ελληνόπουλο με το γαλάζιο μάτι:
Βόλια, μπαρούτι θέλω. Να!!!! 
 
-«Δεν υπάρχει περίπτωση στην Ευρώπη, στην Ασία ή στην Αφρική, η εγκαθίδρυση της τουρκικής κυριαρχίας να μην είχε σαν συνέπεια την υποβάθμιση του πολιτισμού. Η Τουρκία, όπου βγήκε νικήτρια έφερε την καταστροφή».
Κλεμανσώ, πρωθυπουργός της Γαλλίας .
 
Πιο κάτω κάθε εικόνα και μια τραγική ιστορία … 20ος αιώνας και Τουρκία.
 
ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΗΤΑΝ ΘΥΜΑΤΑ, ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑΣ …. ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ …. 
 
(Προσοχή. Κάποιες φώτο ακατάλληλες για ανήλικους.)
ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΠΡΟΣΚΟΠΟΙ ΑΪΔΙΝΙΟΥ … ΤΑ ΚΑΤΕΣΦΑΞΑΝ ΟΛΑ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ….
 


ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ. ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΕΠΕΖΗΣΑΝ … ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ…
 


 

ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ….
 
ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΣ 1974 …..
 
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ …
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΠΕΖΗΣΕ…. 
 
ΚΑΜΜΕΝΑ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΕΣ ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ ΝΑΠΑΛΜ …..
 
ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΥΡΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ.
 
ΑΙΔΩΣ ΑΧΡΕΙΟΙ.
 
Μαρία Ρ. – Ερευνήτρια, μέλος της ομάδας εργασίας του κ. Αντώνη Αντωνά – Πρόσφυγας από κατεχόμενη Κερύνεια, που θρήνησε στενούς συγγενείς και φίλους, ανάμεσα τους και παιδιά με τους γονείς τους, που σφαγιάστηκαν, από τον Τουρκικό βάρβαρο στρατό εισβολής …..Share

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

KAI TO ΜΕΓΑ ... ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΟΙΗΜΑ ΤΟ ΜΙΣΟΣ, ΠΟΥ ΕΥΡΕΩΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΘΩΜΑΝΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ... ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΚΡΙΖΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΟΥΣ ΜΠΑΧΤΣΕΛΙ, ΦΕΡΕΦΩΝΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ....
ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ...
Το ποίημα «Μίσος» («Kin» στα τούρκικα) είναι υπαρκτό, αλλά δεν το έχει γράψει ο Ιπεκτσί (όχι ότι ήταν καλύτερος), ούτε έχει γραφεί την παραμονή του πραξικοπήματος. Το φοβερό αυτό ποίημα έχει γραφτεί από τον Behcet Kemal Caglar και περιλαμβάνεται στην ανθολογία του Τουρκοκύπριου Hasan Sefik Altay που είχε τίτλο «Siirlerle Kutsal Savas ve Direnisimiz» (Ο Ιερός Αγώνας και η Αντίστασή μας στην Ποίηση), και μεταδιδόταν υποχρεωτικά κάθε πρωί τα χρόνια των ενδοκοινοτικών συγκρούσεων (1963-1967), από το ραδιόφωνο Bayrak (= Σημαία, Μπαϊράκι), το οποίο αποτελούσε τη «Φωνή των Τούρκων Αγωνιστών» (Turk Mucahidinin Sesi).

«Το Μίσος»

«Όσο υπάρχει ο πρόστυχος ο Έλληνας σ' αυτό το κόσμο δε βγαίνει μα το θεό αυτό το μίσος από μέσα μου. Σαν στέκομαι και τον κοιτάζω τον σκύλο δε βγαίνει μα το θεό αυτό το μίσος από μέσα μου, χιλίων γκιαούρηδων τα κεφάλια δεν σβήνουν ένα μίσος.

Εκδίκηση να πάρω είναι ο μοναδικός μου στόχος σαν αναμετρηθώ στης μάχης το πεδίο χιλίων γκιαούρηδων τα κεφάλια να κλαδέψω σε μια μέρα δε βγαίνει μα το θεό αυτό το μίσος από μέσα μου, χιλίων γκιαούρηδων τα κεφάλια δεν σβήνουν ένα μίσος.

Τα κεφάλια τριάντα χιλιάδων να πολτοποιούσα Τα δόντια δέκα χιλιάδων με την τανάλια να έβγαζα εκατό χιλιάδων τα πτώματα να σκορπούσα στις ρεματιές δε βγαίνει μα το θεό αυτό το μίσος από μέσα μου, χιλίων γκιαούρηδων τα κεφάλια δεν σβήνουν ένα μίσος.
Ο κόσμος όλος ξέρει πόσο ανώτερος είναι ο Τούρκος και πόση κακοήθεια φωλιάζει στο μυαλό του Έλληνα πέντε χιλιάδων τα πτώματα να έκαιγα στους κλιβάνους δε βγαίνει μα το θεό αυτό το μίσος από μέσα μου, χιλίων γκιαούρηδων τα κεφάλια δεν σβήνουν ένα μίσος.
Σαράντα χιλιάδες τους να σούβλιζα με την λόγχη μου, ογδόντα χιλιάδες τους να έστελνα στη κόλαση εκατό χιλιάδες τους να κρεμούσα στο σκοινί δε βγαίνει μα το θεό αυτό το μίσος από μέσα μου, χιλίων γκιαούρηδων τα κεφάλια δεν σβήνουν ένα μίσος!
Π.Β. Συγγραφέας - Μικρασιάτισσα.

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΝΤΩΝΑΣ είπε...

ΠΡΟΣΘΕΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΑΝΤΩΝΗ ΑΝΤΩΝΑ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΔΑΣ ΜΑΣ Μαρίας Ρ. «ΑΙΔΩΣ ΑΧΡΕΙΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ …»
Προσθέτω και απολογούμαι για το μακροσκελές σχόλιο. Τα ατέλειωτα εγκλήματα των Τούρκων δεν συμπυκνώνονται σε κονσέρβα. Μόνο στην άπατη πίθο των Δαναϊδών χωράνε και αν …. ΙΔΕΤΕ google με βάση τον τίτλο, ένα συνταρακτικό ενδεικτικό ημερολόγιο, για τα εγκλήματα των βαρβάρων κατά των Ελλήνων και άλλων αδύναμων λαών από τον 19ον αιώνα και εντεύθεν …
Αυτοί είναι οι Τούρκοι και τα εγκλήματα κατά των Ελλήνων από ...
https://www.greekpress.gr › αυτοί-είν...
Σχόλια …
Όσο και αν κάποιοι επιθυμούν να μας παρουσιάσουν την ομορφιά ενός τέρατος, παραγνωρίζοντας πως αναφέρονται σε «κράτος εγκληματία»,αυτοί είναι οι Τούρκοι! Ο όποιος «κατάλογος» εγκλημάτων των βαρβάρων από το 500 μ.Χ. και εντεύθεν, δυστυχώς δεν μπορεί να καταγράψει όλα τα μύρια εγκλήματα της «ανθρωπιστικής» και «πολιτισμένης» Τουρκίας κατά των Ελλήνων, όπως επίσης και άλλων αδύναμων λαών…………

Τι είπαν όσοι διάσημοι γνώρισαν πραγματικά τι σημαίνει τούρκος, τουρκισμός και φυσικά… Τουρκία
«Η Τουρκία, είτε συνεχίσει να κυβερνάται από τη στρατιωτικοπολιτική κάστα όπως σήμερα, είτε ξανανέβει στο θρόνο κάποιος σουλτάνος, σε κάθε περίπτωση θα συνεχίσει να έχει τις ίδιες γεωπολιτικές βλέψεις, τα ίδια συμφέροντα και την ίδια γεωπολιτική ταυτότητα, που θα τη θέτουν σε σαφή ανταγωνιστική και αντίπαλη διάσταση με την Ελλάδα». Κωνσταντίνος Γρίβας, Έλληνας θεωρητικός της Γεωπολιτικής και συγγραφέας
«Καθόλη τη διάρκεια του Β’ Παγκ. Πολέμου, η τουρκική διπλωματία προπαγάνδας υπήρξε ένα «λαμπρό επίτευγμα», με όλα τα μέτρα, εκτός εκείνων της εντιμότητας και της ηθικής ακεραιότητας». (Σύμμαχος των ΝΑΖΙ ήταν και αλώβητη βγήκε από τον πόλεμο). Φρανκ Ουέμπερ, Αμερικάνος ιστορικός (Frank G. Weber)
«Ο Τούρκος είναι ουσιαστικά θρασύδειλος. Είναι γενναίος σαν λιοντάρι όταν τα πράγματα έρχονται όπως τα θέλει, αλλά δουλόφρων, χαμερπής και λιγόψυχος όταν του τυχαίνουν αναποδιές». Χένρι Μόργκενταου, Αμερικανός πρέσβης στην Τουρκία και συγγραφέας (Henry Morgenthau 1856-1946)
«…Οι Έλληνες είναι ο λαός του μέλλοντος στην ανατολική Μεσόγειο. Αντιπροσωπεύουν το χριστιανικό πολιτισμό απέναντι της τουρκικής βαρβαρότητας….Είναι σήμερα ένα έθνος πέντε – ‘εξι εκατομμυρίων ανθρώπων ( τότε) και σε πενήντα χρόνια, αν μπορέσουν να κρατήσουν τα Ελληνικά εδάφη, θα γίνουν ένα έθνος είκοσι εκατομμυρίων…» Λόυντ Τζωρτζ, πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας (Lloyd George1863-1945)
«Ακόμα και αν η τουρκοκυπριακή κοινότητα δεν υπήρχε, η Τουρκία δεν θα άφηνε την Κύπρο στην Ελλάδα…» Και εάλω η Ελληνική Κύπρος από τους βαρβάρους… Ραούφ Ντενκτάς, ηγέτης των Τουρκοκυπρίων (Rauf Denktash)
«Επιτέλους τους ξεριζώσαμε…» Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ, Τούρκος στρατηγός και πρωθυπουργός (Mustafa Kemal Ataturk 1880-1938), στις 13 Αυγούστου 1923
ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΝΤΩΝΑΣ είπε...

«Στους Τούρκους το ένστικτο της καταστροφής είναι έμφυτο, και όπως λέμε, κυκλοφορεί στο αίμα τους». Ντομινίκ Ντυφούρ ντε Πραντ, Γάλλος διπλωμάτης (Dominique Dufour De Pradt 1759-1837)
«Οι Τούρκοι είναι θεριά, δεν είναι άνθρωποι. Είναι θεριά που τα θρέφει η Ευρώπη». Λορέντζος Μαβίλης, Έλληνας ποιητής (1860-1912)
«Οι Τούρκοι είναι Τούρκοι» … «Τούρκοι διαβήκαν. Χαλασμός, θάνατος πέρα ως πέρα». Βίκτορας Ουγκώ, Γάλλος συγγραφέας και πολιτικός (Victor Hugo 1802-1885)
«Η τουρκική φυλή ξέρει μόνο από πόλεμο και κατακτήσεις». Τζωρτζ Χόρτον, Αμερικανός πρέσβης στη Σμύρνη (George Horton)
Ο George Horton Διπλωμάτης –Συγγραφέας (1859-1942), στο βιβλίο του «Αναφορικά με την Τουρκία -Η Μάστιγα της Ασίας-Μικρασιατική Καταστροφή», με συγκλονιστική περιγραφή, από τις σφαγές, τα κτηνώδη βασανιστήρια, που επέβαλαν οι Τούρκοι (Τσέτες) στους Έλληνες και Αρμενίους στη Σμύρνη. Ξεκάθαρη η αναφορά του G. Horton για την Ελλάδα, καθώς σαφέστατα πληροφορεί τους αναγνώστες του: «Η Ελλάδα, είναι φιλειρηνική χώρα. Οι θέσεις της στη Διεθνή Κοινότητα στηρίζονται στον σεβασμό και την τήρηση των Διεθνών Συνθηκών Για την βαρβαρότητα των Τούρκων ο Πρόξενος των ΗΠΑ στη Σμύρνη Τζορτζ Χόρτον, αυτόπτης και αυτήκοος μάρτυρας των τραγικών συμβάντων, έγραψε: «Μια από τις δυνατότερες μνήμες που πήρα μαζί μου από τη Σμύρνη ήταν το συναίσθημα της ντροπής διότι ανήκα στο ανθρώπινο γένος...».
Και προσθέτει για την προδοσία των δόλιων μας συμμάχων…
Ήταν η πολλαπλή φορά από τη δημιουργία του Ελληνικού κράτους που οι υποτιθέμενοι σύμμαχοί μας υποστήριζαν αναφανδόν τα συμφέροντα της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Η τουρκοφιλία ορισμένων άσπονδων συμμάχων, συνεχίζεται έως τις ημέρες μας και στο θέμα της Κύπρου και του Αιγαίου….
Αυτά τα ολίγα ενδεικτικά από τις μύριες εγκληματικές μέρες και πράξεις των Τουρκομογγόλων, που έχουν το απύθμενο θράσος να ομιλούν σήμερα.
ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΑΣ.

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΝΤΩΝΑΣ είπε...

ςΔΩ ΓΕΛΑΜΕ ...
Μια απέλπιδα προσπάθεια σύζευξης των θεμελιωδών αρχών του Παντουρκισμού και του Πανισλαμισμού θα κάνει το 1988 ο –τότε- Πρόεδρος της Τουρκικής Δημοκρατίας Τ.Οζάλ, με το βιβλίο του «Η Τουρκία στην Ευρώπη». Πρώτος στόχος του Οζάλ είναι να ενοποιήσει τον Τουρκικό παράγοντα στο χρόνο, ώστε να αποδείξει ότι το όραμά του έχει αρκετά ιστορικά παραδείγματα. Υποστηρίζει ότι οι Τούρκοι είναι οι φορείς όλων των πολιτισμών που άνθησαν κατά καιρούς στην Ανατολική Μεσόγειο, όπως ο Ελληνικός, ο Ιωνικός, ο Βυζαντινός κ.λ.π., ενώ οι φυλές που αναπτύχθηκαν στη περιοχή όπως οι Πελασγοί, οι Μίνωες της Κρήτης, οι Μυκηναίοι, ήταν τούρκικης καταγωγής …..
Πιο συγκεκριμένα όμως, ο Τούρκος συγγραφέας Σαλισίχ Σαλαχατίν γράφει:
«…Οι Τούρκοι πάντοτε σεβάστηκαν τα ανθρώπινα δικαιώματα σε αντίθεση με τους Έλληνες, οι οποίοι πάντοτε τα καταπάτησαν…!!!!!!
…Οι Τούρκοι έφεραν τον πολιτισμό στην Κύπρο… Ο Κυπριακός λαός που μιλάει Ρωμαϊικά κι είναι Ορθόδοξος υποδέχτηκε τους Τούρκους σαν λυτρωτές…!!!! ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΣ….
…Οι Τούρκοι στη περιοχή του Αιγαίου 2.480 π.Χ., ερχόμενοι απ’ την Κεντρώα Ασία, δημιούργησαν τους εξής πολιτισμούς: ( Μόλις τον 5-6ον μ.Χ. αιώνα εισέβαλαν στην Ελληνική Μ. Ασία ….)
1)Στη Κρήτη τον Μινωικό πολιτισμό!!!
2)Τον Κυκλαδικό πολιτισμό!!!
3)Στην Πελοπόννησο τον Μυκηναϊκό πολιτισμό…!!!!
Μην τρελλαθούμε ΒΑΡΒΑΡΟΙ ….
…Ο Έλλην επιστήμων Θαλής είναι Τούρκος…Το όνομα του το έχει πάρει από τη περιοχή Ταλάς της Φεργκάνα και το συναντούμε σε κείμενα των Ουιγκόρ…(!)
…Ο μυθολογικός ήρωας Ηρακλής είναι Τούρκος, το πραγματικό του όνομα είναι Γιαρακλής…
…Το αληθινό όνομα του μεγάλου επιστήμονος Ομήρου είναι Ομέρ…
Salisik Salahattin
Εδώ πρέπει να σημειωθεί ότι μέρος του έργου που διαβάσατε απ’ το παραπάνω κείμενο του Τούρκου συγγραφέα δια της, υπ’ αριθμό 07833 και υπό ημερομηνία 12 Ιουνίου 1967, αποφάσεως της Γενικής Δ/νσεως Εκδόσεων και εντύπου εκπαιδευτικού υλικού του Τουρκικού Υπουργείου Εθνικής Παιδείας, έχει συσταθεί σαν βοήθημα όχι μόνο των μαθητών αλλά και των υπαλλήλων του Υπουργείου των Εξωτερικών, του Υπουργείου Ε. Άμυνας και λοιπών κρατικών υπηρεσιών της Τουρκίας! Πολύ καλά διδάχθηκαν από τους Γερμανούς συμμάχους τους ΝΑΖΙ τις Γκαιμπελικές μεθόδους προπαγάνδας …..
Όπως πρέπει να αντιλαμβάνεται ο νέο-έλληνας, σε ένα πιθανό μελλοντικό πόλεμο μεταξύ Ελλάδας-Τουρκίας, ο Τούρκος στρατιώτης δεν θα έχει την αίσθηση ότι επιτίθεται σε μια ξένη χώρα, αλλά θα έχει την εντύπωση (μέσω της Τούρκικης προπαγάνδας) ότι επιτίθεται για να ξαναπάρει ένα κομμάτι της Ιστορίας του, του πολιτισμού του και της πατρίδας του!
Ποιας ιστορίας τους;;;;;
Ο λαός χωρίς ιστορία αλλά , με πλούσιο πονικό μητρώο. Σαρρής.
Το Τούρκικο έθνος είναι Ταταρομογγολικής καταγωγής. Ξεκίνησε από τα υψίπεδα του Ατλάϊ της βάρβαρης και απολίτιστης Κεντρικής Ασίας κατά τον 5ο αιώνα π.Χ. και είτε σαν μισθοφόροι είτε σαν νομάδες τυχοδιώκτες, έφθασαν στη Μικρά Ασία και την Μεσόγειο. Αρχικά επρόκειτο για ομάδα από 400 οικογένειες, με αρχηγό τον Οσμάν τον Α, που κατόρθωσε (όχι τυχαία) μέσα σε 200 χρόνια να γίνει ολόκληρη αυτοκρατορία και να απειλήσει ακόμη και την «καρδιά» της Ευρώπης, την Βιέννη όπου και κατατροπώθηκαν οι μύριοι από 9000 υπερασπιστές της πόλης. Η αρχή του τέλους τους στην Βιέννη και το τέλος τους κατά την νικηφόρα Ελληνική Επανάσταση ….. Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΊΑ ΩΣ ΓΙΑΛΛΙΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΕΙ … ΚΑΙ ΑΝ ΤΥΧΟΝ ΤΟ ΑΠΟΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΣΟΥΛΤΑΝΟΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟ 30 ΑΙΩΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΔΑΦΗ ΣΤΙΣ ΣΤΕΠΠΕΣ ΤΗΣ ΒΑΘΥΤΕΡΗΣ ΒΑΡΒΑΡΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΝ …..
ΚΑΙ Η ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ Β. ΚΥΠΡΟΣ ΠΟΥ ΣΑΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ ΚΑΤΕΧΕΤΕ … ΕΛΛΗΝΙΚΩΤΑΤΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ….
Μ.Σ. Συγγραφέας από Ελληνική Κύπρο.
ΕΥΓΕ ΜΑΡΙΑ.

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΝΤΩΝΑΣ είπε...

Η ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ Μ.Σ. είναι μέλος της ομάδας εργασίας μας και θυγατέρα ήρωος της ΕΟΚΑ.
ΑΑ

Ανώνυμος είπε...

Συντριπτικά για τους Τούρκους βαρβάρους και το άρθρο και τα σχόλια.
Κ.Κ.

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.