27 Σεπτεμβρίου 2022

ΔΕΞΙΑ Ο “ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ”, ΑΡΙΣΤΕΡΑ Ο “ΤΣΑΡΟΣ” ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ

Του Παναγιώτη Αποστόλου
Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου
egerssi@otenet.gr
www.egerssi.gr
 
Η Ελευθερία του Τύπου και όλων των άλλων “ενημερωτικών” Μέσων στην Πατρίδα μας είναι προβληματική! 
 
Ήταν πάντα προβληματική, μα ιδιαίτερα στα χρόνια διακυβέρνησης της χώρας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, η Ελευθερία του Τύπου και των ΜΜΕ “δολοφονήθηκε” με τις λίστες Πέτσα, της τρομοκράτησης του λαού, με τις ανεξιχνίαστες δολοφονίες και δημοσιογράφων που τα ΜΜΕ ξεχνούν και προσπερνούν γρήγορα προβάλλοντας άλλα υποδεέστερα ζητήματα! 
 
Όπου τα Συστημικά κανάλια Πανελλήνιας εμβέλειας παπαγαλίζουν ότι ακριβώς εξυπηρετεί την κυβέρνηση Μητσοτάκη! 
 
Αυτά τα φιλοκυβερνητικά Μέσα ξέχασαν γρήγορα τον Covid-19 όταν η κυβέρνηση έπρεπε να αποπροσανατολίσει τον λαό, επειδή “έπρεπε” να πάρει πίσω την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού! Έτσι στα γρήγορα “θεραπεύτηκε” ο Covid-19! 
 
Το ενδιαφέρον τους στράφηκε στην εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, όπου έφταιγε η Ρωσία που εισέβαλε σε μια ελεύθερη χώρα! Όμως, όπως και με τον Covid-19, έτσι και εδώ απαγορεύτηκε να ακουστεί η αντίθετη άποψη! Δεν έπρεπε να ενημερωθεί ο λαός μας τους λόγους που η Ρωσία επιτέθηκε στην Ουκρανία! Όπως “ξέχασαν” τα Συστημικά Μέσα να αναφερθούν στο 1999, τότε που οι Αμερικανικές και Νατοϊκές στρατιωτικές δυνάμεις ισοπέδωσαν και διαμέλισαν μια άλλη ελεύθερη χώρα, την Γιουγκοσλαβία, χωρίζοντας τις βόμβες σε “κακές” (Ρωσία) και “καλές” (Δύση)! 
 
Ακολούθως έπρεπε τα βλέμματα του ελληνικού λαού να μην βλέπουν τα οικονομικά σκάνδαλα των αγαπημένων κυβερνητικών παιδιών, δεν έπρεπε να θυμούνται τα χαράτσια της ΔΕΗ, τις αυξήσεις των ειδών πρώτης ανάγκης, του πετρελαίου θέρμανσης κίνησης και της βενζίνης! 
 
Τα Μέσα “ενημέρωσης στην Ελλάδα πλέουν σε αχαρτογράφητα νερά”…
 
Αλλά αυτό έκαναν πάντα τα ΜΜΕ από την Μεταπολίτευση μέχρι σήμερα! 
 
Ναι, από τα χρόνια της επονομαζόμενης Μεταπολίτευσης και ακόμη περισσότερο στα χρόνια των Μνημονίων, τα ΜΜΕ της Πατρίδος μας “πλέουν σε αχαρτογράφητα νερά”! Σ΄ αυτές τις δεκαετίες ανδρώθηκαν πολιτικά τζάκια, διαπλοκής και διαφθοράς! Τα οποία στηρίχτηκαν, προωθήθηκαν και μεγαλούργησαν από κάποιους κατ΄ όνομα και μόνο μεγάλο-δημοσιογράφους, οι οποίοι είχαν ως μόνο σκοπό την εξυπηρέτηση των συμφερόντων των εργοδοτών τους, από τη στιγμή που αυτοί δεν ήταν μόνο εκδότες εφημερίδων, ιδιοκτήτες τηλεοπτικών σταθμών και ραδιοφώνων, αλλά κατά καιρούς αναλάμβαναν και μεγάλα έργα του Ελληνικού Δημοσίου μέσω των επιχειρήσεών τους. 
 
Επακόλουθη βεβαίως, ήταν και η προσωπική προβολή αυτών των δημοσιογράφων, που κάποια στιγμή εκμεταλλευόμενοι αυτήν την προβολή, μεταπηδούσαν στον πολιτικό στίβο για να ασχοληθούν με την “επίλυση” των προβλημάτων μας. 
 
Έτσι, μεταξύ πολιτικής και δημοσιογραφίας, δημιουργήθηκε ένας ομφάλιος λώρος που σφιχταγκάλιασε το κορμί του Ελληνικού λαού, με αποτέλεσμα να το θρυμματίσει! 
 
Γι΄ αυτούς τους επιχειρηματικούς Ομίλους λοιπόν και των δημοσιογράφων τους, το μόνο πρόβλημα της ελληνικής Κοινωνίας επί δυο χρόνια ήταν η υγειονομική επιδημία του ιού και ο εγκλεισμός των Ελλήνων στα σπίτια τους. 
 
Αυτοί με το αζημίωτο αποφάσισαν εντελώς “ανεπηρέαστα”, “αντικειμενικά” και “δημοκρατικά”, πως το μόνο πρόβλημα ήταν ο κορονοϊός! Αποφάσισαν και ξεχείλωσαν το πουλόβερ της “ενημέρωσης”, μόνο με αυτό το θέμα, προσκαλώντας έτσι “δημοκρατικά” επιστήμονες της μιας μόνο άποψης, αυτής για την οποία είχαν πληρωθεί! Οι επιστήμονες που είχαν διαφορετική άποψη ήταν παντελώς κομμένοι, εκτός βέβαια από κάποια ραδιόφωνα και τηλεοπτικούς σταθμούς περιφερειακής – τοπικής εμβέλειας, που δεν φίμωσαν την φωνή τους! 
 
Αυτοί οι μεγάλο-καναλάρχες και οι μεγάλο-δημοσιογράφοι υπάλληλοί τους, ποτέ δεν αναδείκνυαν τα θεσμικά και δομικά προβλήματα της χώρας μας! Ποτέ δεν πρόλαβαν το κακό που φαινόταν ότι ερχόταν! Ποτέ δεν ενημέρωσαν το λαό για το ποιοι φταίνε για την ολοσχερή καταστροφή μας! Ποτέ δεν μίλησαν με ονοματεπώνυμα για τις εγκληματικές πολιτικές φιγούρες που κατέστρεψαν τη ζωή μας!
 
Τελάληδες της κυβέρνησης τα Συστημικά ΜΜΕ…
 
Η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ρομπέρτα Μετσόλα, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ελευθερίας του Τύπου στις 3 Μαΐου 2022, είπε πως, Ελευθερία και Δημοκρατία δεν μπορούν να υπάρχουν χωρίς την ελευθεροτυπία! 
 
Το ερώτημα λοιπόν που τίθεται εύλογα, είναι: Υπάρχει ελευθερία του Τύπου στην Ελλάδα; Δηλαδή το κύριο συστατικό της Ελευθερίας και της Δημοκρατίας στις ελεύθερες δημοκρατικές ευρωπαϊκές χώρες! 
 
Μάλλον ΟΧΙ! Αφού στην λίστα των “Δημοσιογράφων χωρίς σύνορα” (Reporters Sans Frontieres) για το 2022 το World Press Freedom Index αναφέρει πως ο δείκτης ελευθερίας του Τύπου στην Ελλάδα είναι στην 108η θέση, από τις 180 χώρες και περιοχές του πλανήτη! 
 
Αλλά το φοβερό, το τραγικό, δεν είναι ότι η Ελλάς είναι με τον χειρότερο δείκτη στην Ευρώπη, αλλά το γεγονός ότι σε ένα χρόνο επί κυβερνήσεως Μητσοτάκη κατρακύλησε 38 θέσεις! Κι από την 70η θέση βρέθηκε στην 108η θέση! Δηλαδή, κάθε χρόνο και χειρότερα!  
 
Αλλά η είδηση δεν είναι μόνο αυτή! Η είδηση είναι ότι τα ελληνικά ΜΜΕ “έθαψαν” αυτήν την κορυφαία είδηση, επιβεβαιώνοντας 100% την Διεθνή Έκθεση των “Δημοσιογράφων χωρίς σύνορα”!  
 
Έτσι αυτά τα δουλικά στην Εξουσία Μέσα και προς εξυπηρέτηση των συμφερόντων των ιδιοκτητών τους, “βιάζουν” καθημερινώς τη Δημοκρατία, διαστρεβλώνουν ή αποκρύπτουν την αλήθεια, τρομοκρατούν τον λαό μας!  
 
Σκληρά όργανά τους οι δημοσκοπήσεις! Δημοσκοπήσεις, οι οποίες διενεργούνται από δημοσκοπικές εταιρείες κατ΄ εντολή των ιδιοκτητών αυτών των Μέσων!  
 
Έτσι, μέχρι την αποκάλυψη του κυβερνητικού σκανδάλου των τηλεφωνικών υποκλοπών, όλες αυτές οι δημοσκοπήσεις εμφάνιζαν παγιωμένη τη ΝΔ στο 30-33%! 
 
Μετά την εμφάνιση αυτού του κορυφαίου σκανδάλου για το Δημοκρατικό μας Πολίτευμα, οι δημοσκοπήσεις έριξαν τη ΝΔ στο 27% περίπου! Για να παρουσιάσουν εκ νέου, μετά την παρουσία του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ, το 32-33%! Θέλοντας προφανώς να μας πείσουν, ότι ο ελληνικός λαός ανέκαμψε υπέρ της ΝΔ μετά τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού! 
 
Δηλαδή, οι Έλληνες πολίτες πλέον, λατρεύουν ξανά τον Πρωθυπουργό και την κυβέρνησή του! Γιατί μετά τις εξαγγελίες του Κυριάκου Μητσοτάκη βρήκαν λεφτά για να αντιμετωπίσουν την ακρίβεια “στο καλάθι της νοικοκυράς”, για να πληρώσουν τις υπέρογκες αυξήσεις του ηλεκτρικού ρεύματος, των καυσίμων κλπ.
 
Η Ρωσία θέλει να ρίξει την κυβέρνηση Μητσοτάκη…
 
 
Όμως όλοι γνωρίζουν, ότι τα ποσοστά της ΝΔ καθημερινά συνθλίβονται, αφού η οργή του λαού μας πολλαπλασιάζεται! 
 
Έτσι ανέλαβαν να στήσουν θεωρίες συνομωσίας για αποσταθεροποίηση της χώρας μας, που επιβουλεύονται τη βίαιη ανατροπή της κυβέρνησης Μητσοτάκη από τον ξένο παράγοντα και που δεν διστάζουν να τον κατονομάσουν! Και το όνομα αυτού του παράγοντα, είναι η Ρωσία! 
 
Γίνατε γνώστες, του τι ακριβώς είπε σε πρόσφατο Υπουργικό Συμβούλιο ο Πρωθυπουργός; Μα όλα τα Συστημικά Μέσα το έπαιξαν με διθυράμβους! Τι είπατε; Δεν τα παρακολουθείτε πια; Ε τότε να σας το αναφέρω παρακάτω:  
 
«Όλα πια δείχνουν πως η Μόσχα επιδιώκει μέσω της οικονομικής πίεσης να δημιουργηθεί και κοινωνική αναταραχή, αλλά και πολιτική αστάθεια στο εσωτερικό των χωρών που αντιδρούν στα σχέδιά της. Είναι το κόστος που αναλαμβάνει το μέτωπο της ελευθερίας, του Διεθνούς Δικαίου και της Δημοκρατίας. Και όσοι αμφιβάλλουν δεν έχουν παρά να δουν πόσο οργανωμένοι είναι οι ρωσικοί εκβιασμοί στην ενέργεια και πώς η ακρίβεια επιχειρείται να γίνει καταλύτης, ώστε να μεγεθύνονται επιμέρους ζητήματα και να αμφισβητούνται, ενίοτε συνολικά, εθνικές κυβερνήσεις. Πού; Στα κράτη εκείνα που στο όνομα της Ουκρανίας υπερασπίστηκαν και υπερασπίζονται την ειρήνη, το απαραβίαστο των συνόρων και τη δημοκρατική ομαλότητα στην ήπειρό μας. Ο κύριος Πούτιν δεν το κρύβει, ούτε όμως το κρύβει και ο κύριος Ερντογάν, που δημοσίως έχει δηλώσει ότι θα ήθελε άλλη κυβέρνηση στην Αθήνα»!
 
Η Ντόρα σε ρόλο εξολοθρευτή των κακών Ρώσων…
 
Βέβαια προς ενίσχυση του Πρωθυπουργικού αφηγήματος, επιστρατεύτηκε για άλλη μια φορά, η πάντα έτοιμη Ντόρα Μπακογιάννη και η οποία δήλωσε:  
 
«Ζούμε σε μια περίοδο εξαιρετικά ανησυχητική. Είμαστε σε μια χώρα που έχει συγκεκριμένη απειλή εξ ανατολών, σε μια χώρα που είναι σε πόλεμο με την Ρωσία λόγω της στάσης της με την Ουκρανία, όπως όλη η Ευρώπη»! 
 
Ναι καλά διαβάσατε! Αυτά στον ΑΝΤ1! Από εκεί η κ. Ντόρα Μπακογιάννη “κήρυξε” τον πόλεμο στη Ρωσία! 
 
Βέβαια η κ. Ντόρα Μπακογιάννη υπήρξε περαιτέρω σαφής, μεταχειριζόμενη και τις αναφορές του Κυριάκου Μητσοτάκη στη συνέντευξη Τύπου στην 86η ΔΕΘ, περί πακτωλού χρημάτων που έχουν “πέσει” σε ελληνικά ΜΜΕ από τη Ρωσία, προσδιορίζοντας, μάλιστα το ποσό στα 10 εκατομμύρια ευρώ, “για να εξαγοραστούν συνειδήσεις”! 
 
Fake News από την κ. Ντόρα Μπακογιάννη και που διώκονται ποινικά!  
 
Θα υπάρξει κάποιος Εισαγγελέας, να ζητήσει από την κ. Μπακογιάννη να του προσκομίσει αποδεικτικά στοιχεία των όσων ισχυρίζεται; Να κατονομάσει αυτά τα Μέσα; 
 
Αλήθεια ποιος αποσταθεροποιεί το πολιτικό κλίμα στην χώρα μας;  
 
Μάλιστα αυτήν την εμπρηστική ρητορική κατά της Ρωσίας, την συνέχισε το Mega Channel, λέγοντας ότι, η κυβέρνηση εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο μιας …ρωσικής κυβερνοεπίθεσης στις επερχόμενες εκλογές της Ελλάδας!  
 
Για ποιον λόγο νομίζετε; Μα προκειμένου να αλλοιωθεί το εκλογικό αποτέλεσμα! Στο δε ρεπορτάζ του Συστημικού τηλεοπτικού σταθμού, αναφέρεται πως ο Υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης προκαλεί αλλεπάλληλες συσκέψεις, για να εξασφαλίσει την ακέραια και δημοκρατική διαδικασία των εκλογών!
 
Πρίγκιπας ο Παύλος “υπό κανονικές συνθήκες”;
 
Αλλά μάλλον δεν επαρκεί το κυβερνητικό αφήγημα περί των κακών Ρώσων και έτσι “επιστρατεύεται” και η τέως βασιλική οικογένεια της Ελλάδος! 
 
Την αφορμή την έδωσε το αγγλικό BBC, κατά τη ζωντανή μετάδοση της περιφοράς της σωρού της Βασίλισσας Ελισάβετ! Όπου το βρετανικό δίκτυο ανέφερε, ως Πρίγκιπα της Ελλάδος, τον γιο του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου, Παύλο!
 
Γκάφα, ή εσκεμμένη και στοχευμένη ενέργεια από το BBC;
 
Κανένας δεν θα μάθει! Όμως πόσοι το άκουσαν στην Ελλάδα, προκειμένου να αναπαραχθεί από τον πολύπειρο δημοσιογράφο Δημήτρη Οικονόμου, στον τηλεοπτικό δίαυλο του ΣΚΑΙ;  
 
Ο οποίος προβλημάτισε το Πανελλήνιο – έστω αυτούς που αντέχουν ακόμη και βλέπουν αυτό το κανάλι – λέγοντας: 
«Υπό κανονικές συνθήκες ο Παύλος θα ήταν (διάδοχος), αλλά για μας δεν υπάρχει η βασιλεία, επομένως δεν μπορεί να το επικαλείται (το BBC)»!
Θα μπορούσε ο έμπειρος δημοσιογράφος να μας εξηγήσει το “υπό κανονικές συνθήκες”!
 
“Τρέμει” η Τουρκία τον Μητσοτάκη…
 
Όμως τα ευτράπελα και τα παράδοξα συνεχίζονται και από την πλευρά της Τουρκίας! Όπου ο Πρόεδρος του εξωκοινοβουλευτικού “Ενιαίου Κόμματος” και γιος του πρώην Προέδρου και Πρωθυπουργού της Τουρκίας Τουργκούτ Οζάλ, Αχμέτ Οζάλ, μιλώντας για τις Ελληνοτουρκικές σχέσεις στον τηλεοπτικό σταθμό CNN Turk, μεταξύ άλλων είπε:  
 
«…η Τουρκία αυτή τη στιγμή σύμφωνα με τις διεθνείς συμφωνίες έχει κάθε δικαίωμα να επέμβει στρατιωτικά στην Ελλάδα, αλλά αν με ρωτούσατε, πιστεύω πώς η δουλειά θα ήτανε πιο εύκολη αν περιμέναμε να φύγει ο Μητσοτάκης από εκεί. Γι’ αυτό το λόγο όσο δίκιο και αν έχει η Τουρκία, φυσικά και μπορεί να επέμβει, αλλά με επέμβαση αυτή τη στιγμή δεν θα κερδίσουμε τίποτε, ενώ η δουλειά μπορεί να γίνει πιο εύκολα μετά την αποχώρηση του Μητσοτάκη το 2023»! 
 
Δηλαδή, με απλά ελληνικά, ο ελληνικός λαός να εκλέξει πάλι Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, προκειμένου να κοιμάται ήσυχος, αφού οι Τούρκοι με αυτόν τα κάνουν πάνω τους!
Έλεος πια! Ξύπνα ελληνικέ λαέ και σώσε την Πατρίδα!!



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.