25 Σεπτεμβρίου 2022

Η Φον Ντε Λάϊερ δείχνει το φασιστικό πρόσωπό της Ε.Ε. στους Ιταλούς....

Οι δημοσκοπήσεις στην Ιταλία, που δείχνουν τη Τζόρτζια Μελόνι και το κόμμα της Αδέλφια της Ιταλίας να προηγούνται στις δημοσκοπήσεις, ενώ αν στο ποσοστό της προστεθούν τα ποσοστά της Λέγκας του Ματέο Σαλβίνι και του Φόρτσα Ιτάλια του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, με τα οποία έχει συμμαχήσει, σχηματίζει κυβέρνηση, έχουν θορυβήσει τις Βρυξέλλες.
 
Σε μια άνευ προηγουμένου επέμβαση, η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, ουσιαστικά απείλησε τους Ιταλούς πολίτες για την επιλογή τους να ψηφίζουν το κόμμα της Μελόνι, αναφέροντας σε ομιλία της στο πανεπιστήμιο Πρίνστον:
 
«Θα δούμε το αποτέλεσμα των εκλογών, τις είχαμε και στη Σουηδία. Η προσέγγισή μου είναι ότι οποιαδήποτε δημοκρατική κυβέρνηση θέλει να συνεργαστεί μαζί μας, δουλεύουμε μαζί. Είναι ενδιαφέρον να βλέπεις τη δυναμική στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο: δεν είσαι απλώς ένα κράτος μέλος που λέει “θέλω αυτό, θέλω εκείνο”, αλλά είσαι στο Συμβούλιο και το συνειδητοποιείς “ω Θεέ μου, το μέλλον μου και η ευημερία μου εξαρτώνται επίσης από αυτό όλων των άλλων 26”. Αυτή είναι η ομορφιά της δημοκρατίας: είμαστε λίγο αργοί, μιλάμε πολύ. Θα δούμε. Αν τα πράγματα πάνε προς τη δύσκολη κατεύθυνση, όπως στην Ουγγαρία και την Πολωνία, έχουμε εργαλεία. Και οι άνθρωποι, στους οποίους οι κυβερνήσεις πρέπει να λογοδοτούν, παίζουν σημαντικό ρόλο»! 
 
Άμεση ήταν η αντίδραση Σαλβίνι, που χαρακτήρισε τα λόγια της προέδρου της Κομισιόν «αηδιαστικά», μιλώντας στο ραδιόφωνο Radio Capital: «Αυτά τα λόγια της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν είναι αηδιαστικά. Τι σημαίνει αν τα πράγματα πάνε σε δύσκολη κατεύθυνση; Αν η αριστερά δεν κερδίσει; Αυτή η κυρία εκπροσωπεί όλους τους Ευρωπαίους πολίτες. Αντί για αυτά, σκεφτείτε να βάλετε ένα ανώτατο όριο στην τιμή του φυσικού αερίου». 
 
Δείτε το σχετικό βίντεο ΕΔΩ
 

ΣΧΟΛΙΟ

Εμείς οι Ελλήνες υπήρξαμε ο πρώτος λαός που απειληθήκαμε ευθέως από την νεοταξική φασιστική Ε.Ε. κατά το δημοψήφισμα του 2015, όταν μας έκλεισε τις τράπεζες για να μας τρομοκρατήσει και μας απείλησε με χρεοκοπία και έξοδο από ευρωζώνη (και ίσως ΕΕ) αν ψηφίζαμε ΟΧΙ στο δημοψήφισμα για τα Μνημόνια...
Μας είπαν ότι θα πεινάσουμε, ότι θα καταστραφούμε και ότι ακόμα και μια απλή έξοδος από το ευρώ θα μας οδηγήσει στα τάρταρα... ΟΛΑ ΨΕΜΑΤΑ φυσικά καθώς μια χώρα σαν την Ελλάδα ευλογημένη από τον Θεό δεν μπορεί να καταστραφεί αν έχει πατριώτες πολιτικούς και δικό της εθνικό νόμισμα... την στιγμή που όλες οι τριτοκοσμικές Βαλκανικές και ανυπαρκτές οικονομικά (μπροστά στην Ελλάδα) χώρες ζουν μια χαρά χωρίς το τρισκατάρατο ευρώ.
Οι Ελληνες αντιστάθηκαν και ψήφισαν ΟΧΙ, αλλά ολόκληρο το πολιτικό διεφθαρμένο και ξεπουλημένο σύστημα αγνόησε την ψήφο και το γύρισε σε ένα τεράστιο ΝΑΙ.... Ακόμα και οι πολιτικοί υποστηρικτές του ΟΧΙ όπως ο Τσίπρας έγιναν μέσα σε ένα βράδυ οπαδοί του ΝΑΙ...
Την συνέχεια την γνωρίζουμε....

Κατόπιν είχε σειρά η Μ. Βρετανία...
Δημοψήφισμα για το Brexit... για το αν δηλαδή η Βρετανία θα έβγιανε απο την Ε.Ε.
Οι νεοταξικοί φασίστες της ΕΕ βάλανε λιτούς και δεμένους να τρομοκρατήσουν τον Βρετανικό λαό...
Τι εν χορώ όλοι οι πολιτικοί της ΕΕ, να τσιρίζουν ότι με το ΝΑΙ στο Βrexit θα καταστραφεί το νησί...
Τι οι καλλιτέχνες και οι κινηματογραφικοί παραγωγοί του Χολυγουντ να λένε ότι το νησί θα βυθιστεί και δεν πρόκειται ποτέ να ξαναπατήσουν για γύρισμα στην Μ. Βρετανία...
Τι οι οικονομολόγοι να τσιρίζουν ότι η αγγλική λίρα θα καταστραφεί και θα πεινάνε όλοι στο νησί...
Ξεσάλωσαν όλα τα νεοταξικά τομάρια...
Στο τέλος έπεισαν εκατομμύρια Βρετανούς, αλλά και όλους τους βρετανοποιημένους αλλοδαπούς που ζούν στην Μ. Βρετανία να ψηφίσουν ΟΧΙ αλλά ευτυχώς για τους Εγγλέζους το ΝΑΙ πήρε 55% και επικράτησε με αποτέλεσμα (γιατί εκεί η δημοκρατία δουλεύει διαφορετικά από την δική μας υπόδουλη μπανανία...) αν και οπαδοί του ΟΧΙ οι κυβερνώντες να υποστηρίξουν από σεβασμό στην ψήφο του λαού το ΝΑΙ και να οδηγήσουν την Μ. Βρετανία εκτός ΕΕ οπότε βρήκε στην κυριολεξία την υγειά της...
Πάνω η λίρα, δουλειές με φούντες και οι Αγγλοι και πάλι κυρίαρχοι της γής τους και του κράτους τους.... Κοινώς κυρίαρχοι της ζωής τουε...

Τώρα ήρθε η σειρά των Ιταλών που ετοιμάζονται να ψηφίσουν πατρίωτες Ιταλούς πολιτικούς που βλέπουν την Ε.Ε. όπως ακριβώς είναι. Δηλαδή σαν μια φασιστική νεοταξική κατοχική δύναμη...

Για να δούμε οι Ιταλοί θα αντέξουν;



Share

1 σχόλιο:

ΜΠΟΥΜΕΡΑΓΚ Ο ΔΙ..., ΑΠΡΕΠΗΣ είπε...

Κατά τα φαινόμενα οι Ιταλοί θα αντέξουν και θα ανοίξουν τον δρόμο για την κατάρρευση των νεοταξιτών πανευρωπαϊκά. Ακούσατε τι είπε η "φασίστρια" ΤΖΟΡΤΖΙΑ ΜΕΛΟΝΙ ...; Είμαι Ιταλίδα, είμαι Χριστιανή, είμαι πατριώτισσα και αυτά κανείς δεν μπορεί να μου τα πάρει ... ΕΞΩ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ... Η ΙΤΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ ... Αυτός είναι φασισμός ... ή πατριωτισμός και φιλοπατρία ...; Και τελικά ποιοι είναι οι φασίστες; Αυτοί που μάχονται για την πατρίδα τους ή αυτοί οι φαύλοι κερδοσκόποι της Ε.Ε. που στο τέλος θα μας φορέσουν φερετζέ ή θα μας καταντήσουν του κ@@λου υπερήφανους τρανσέξουαλ GAY PRIDE όπως και αυτοί .....
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ.

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.