28 Σεπτεμβρίου 2022

Η πλήρης ισοπέδωση! «Τρανς» αποθεώνεται ως… «κορίτσαρος» από σκουπιδοεκπομπή του Star channel!

Η trash ελληνική τηλεόραση στα …»καλύτερά της«!!! Φαίνεται πως δεν είδαμε ακόμη τον απόλυτο πάτο… Ίσως να υπάρξουν ακόμη πιο χειρότερα.. Θα έλεγα πως τα βιβλικά Σόδομα και Γόμορρα είναι…νηπιαγωγείο μπροστά σε αυτόν τον βόρβορο της χυδαιότητας και της αηδίας! 
 
Τι έλειπε από την μέση ελληνική οικογένεια σήμερα; Κατά τους υπεύθυνους της εκπομπής GNTM του Star, τους… λείπουν τα τρανσέξουαλ «μοντέλα» που δεν έχουν κάνει ακόμα «φυλομετάβαση» και τα «καλαμπαλίκια» τους – που έλεγαν και οι παλαιότεροι, να φουσκώνουν μέσα από τα ολόσωμα σέξι -που λέει ο λόγος- μαγιό τους!!!
 
Και η Βίκυ Καγιά και τα λοιπά μέλη της επιτροπής φυσικά να τον/την/το αποθεώνουν: «Είσαι τρομερή, είσαι η μόδα, όλοι πρέπει να σου μοιάσουν» κλπ!  
 
Όλοι …πρέπει να της/του μοιάσουμε λοιπόν! Ποιά το αναφωνεί αυτό; Μα φυσικά το πλέον ηχηρό σούργελο της αθηναϊκής «κοινωνίας» που ακούσει στο όνομα «Βίκυ Καγιά»!  
 
Επίσης έλειπαν από την μέση ελληνική οικογένεια Ουκρανές «πρόσφυγες πολέμου» που έφυγαν από την χώρα τους για να κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα: Κλείσιμο σπιτιών (στην Βρετανία έχει γίνει μόδα, γιατί δεν ήξεραν τα έπη της ελληνικής επαρχίας και όχι μόνο στις δεκαετίες ’90 και ’00), επισκέψεις (στη αργκό λέγονται αλλιώς οι «επισκέψεις») και «να περάσουν το δικό τους μήνυμα κατά του πολέμου».  
 
Άντε και του χρόνου, «παιδόφιλοι και κτηνοβάτες» να πάνε ως… υποψήφιοι! Απ’όλα έχει ο μπαξές της πλέον διεφθαρμένης δυτικής κοινωνίας…  
 
Το twitter γέμισε από ειρωνικά αλλά και υβριστικά tweet που δείχνουν την πλήρη αγανάκτηση του λαού μας, ο οποίος είναι έτοιμος πια να εκραγεί από οργή με όλη αυτή την κατάντια!
 





Share

4 σχόλια:

ΜΠΟΥΜΕΡΑΓΚ Ο ΔΙ..., ΑΠΡΕΠΗΣ είπε...

Μεταξύ σοβαρού και σοβαρότατου .. πιο κάτω..

Κάποτε κάλεσε η δασκάλα, τον πατέρα του Λούλη στο σχολείο και του λέει:

– Κύριε, έχω ένα καλό και ένα κακό νέο για τον γιο σας.

– Πείτε μου λέει ο πατέρας, ανησυχώ… Ποιο είναι το κακό;

– Τα άλλα παιδάκια φωνάζουν συνεχώς τον γιο σας Λούλα.

– Και ποιο είναι το καλό;

– Σήμερα ανακηρύχθηκε Μις Σεπτέμβριος!

Συνέχισε λοιπόν ο Λούλης-Λούλα την καριέρα του κ@λου και έγινε και τρανσέξουαλ τοπ μόντελ, αλλά προς το παρόν δεν έκανε φυλομετάβαση για να κόψει τα μικροκαλαμπαλίκια του και να ανοίξει μια τρύπα, που να συνδέεται με τον πρωκτό του/της ... και ως μπαλάκι πιγκ-πογκ κάτι φουσκώνει μπροστά, το οποίο μάλλον προς ανακύκλωση είναι ...
Αφού μεγάλωσε λοιπόν ως Λούλα τώρα έλαβε μέρος και στο ερμαφρόδιτο GNTM του STAR ... όπου οι κριτές τον/την αποθέωσαν... Είσαι τρομερή, είσαι μόδα, πρέπει ΟΛΟΙ να σου μοιάσουν ... "Κυρίες και κύριοι" του σταρ ... εσείς προχωρήστε για να του/της μοιάσετε ... Εμείς ούτε σε εσάς θέλουμε να μοιάσουμε ... ούτε και στον ... τρανς κολίτσαρο, που ανακηρύξατε ως ass top model του Σεπτεμβρίου ...
Από ότι βλέπω στις ... "ειδήσεις" και νέο φυντάνι τρανς επίσης αποθεώθηκε χθες με φιλιά και αγκαλιές ...
Και μια συμβουλή κ@λοπροαίρετη ...όταν εσείς κριτές, οι τρανς σας επιδεικνύουν τα αποτριχωμένα οπίσθια τους ... απομακρύνεσθε .... η πρωκτική ακράτεια λόγω διάνοιξης αφήνει και ανεξέλεγκτα αέρια ...
Μην περιμένετε λοιπόν εσείς φυσιολογικοί Έλληνες των χρηστών ηθών και εθίμων ότι η κατάντια τους θα πιάσει πάτο ... Είναι άπατη όπως η Πίθος των Δαναϊδων ... Μην παρακολουθείτε βοθροκάναλα. .... και ειδικά με τα παιδιά σας .... SOS ΚΑΙ Η ΑΝΟΧΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ.

Στο δια ταύτα με σοβαρότητα ...
Ο Απόστολος Παύλος και οι Πατέρες της Εκκλησίας έχουν εκφραστεί αυστηρά κατά της ομοφυλοφιλίας και θεωρούν ότι δεν πρόκειται περί συντροφικότητας, αλλά "περί διαστροφικής φιληδονίας ορισμένων προσώπων, που δεν είναι από τη φύση τους τέτοια, αλλά γίνονται εξαιτίας της ακολασίας και του έκφυλου τρόπου ζωής τους".

Άρα η θεολογία μας δεν αφήνει περιθώρια να δικαιολογηθεί η ομοφυλόφιλη πράξη και κατάσταση, πολλώ δε μάλλον να γίνει αποδεκτή ως φυσική αδυναμία και να μη θεωρείται αμάρτημα, αστοχία δηλαδή από τον αρχικό προορισμό του ανθρώπου που είναι το «καθ’ ομοίωσιν».

Το σώμα όμως του ανθρώπου δεν είναι κτήμα, αλλά δώρο Θεού και δεν είναι αποδεκτό να διαφθείρεται.

Και σε ότι αφορά την "αυτονομία" και δικαιώματα των γκεϊ παρατηρούμε ότι ουσιαστικά ο νόμος εννοεί ως αυτονομία την νομιμοποίηση όλων των ανθρωπίνων επιθυμιών και των σεξουαλικών προτιμήσεων και ιδιαιτεροτήτων. Πρόκειται δηλαδή για αποδοχή της πτωτικής κατάστασης του ανθρώπου και ταυτόχρονα άρνησης της πίστης στο Θεό, θέτοντας στη θέση Του τον άνθρωπο. Ουσιαστικά αποτελεί μια πρόστυχη πρόκληση η προβολή των δικαιωμάτων του ανθρώπου με τέτοιο τρόπο και έρχεται σε αντίθεση με τη χριστιανική πίστη και την ανθρώπινη ύπαρξη ...

Ανώνυμος είπε...

Συντριπτικά και το άρθρο και το σχόλιο του δι..απρεπή μπούμεραγκ...και για πορνοκάναλλα και για τους προκλητικούς γκέϊ, που έβγαλαν και το παλούκι και έσπασαν και το σχοινί ... Ας τα φυλάξουν ...Το μεν παλούκι για να το βάλουν εκεί, που τους αρέσει το δε σχοινί για να κρεμαστούν ...
Άντε πια.... Την μπόχα από αυτές τις κ@λοεκπομπές η Εληνική κοινωνία δεν θα την αφήσει να απλωθεί... Στους βόθρους που ανοίγετε εσείς θα κολυμπήσετε ...

Ίσος κιναίδου και κακής πόρνης ο νους
χαίρουσιν άμφω λαμβάνοντες κέρματα
κινούμενοί τε και διατρυπώμενοι
βινούμενοί τε και διεσπεκλωμένοι
γομφούμενοί τε και διασφηνώμενοι
χορδούμενοί τε και κατασποδούμενοι.
Αρχίλοχος
Και ...
Για ανθρώπους που είναι αναμενόμενο να φέρονται απρεπώς.
Έξεστι Κλαζομενίοις ασχημονείν (αρχαία φράση)
Π.Β.

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

...τηλε-εμετός...

κλείσιμο, ἄμεσα...
ἤ πέταμα...
(τὰ σκουπίδια,
στὰ σκουπδια ! )

Ανώνυμος είπε...

O tempora o mores
Ω ΚΑΙΡΟΙ, Ω ΗΘΗ ...

Ενδεικτικό.
Η θέση της Ρωσικής Εκκλησίας με τους τρανσέξουαλ και ομοφυλόφιλους

«Τώρα, βέβαια, σε διαφορετικές χώρες εισάγονται νομοθετικοί κανόνες που όχι μόνο προστατεύουν τους τρανσέξουαλ αλλά και που τους ενθαρρύνουν και επεκτείνουν την έννοια της "οικογένειας", και σε ορισμένες χώρες μπορεί κανείς να αποκαλέσει ως “οικογένεια” την ένωση μεταξύ δύο ανδρών, ή δύο γυναικών, ή οτιδήποτε άλλο εντελώς, όμως, αφύσικο.

Στη νομοθεσία μας, αυτή η θεμελιώδης κοινωνική αρχή καθορίζεται εδώ και αιώνες και μόνο με βάση αυτήν, χτίστηκε η ανθρώπινη κοινότητα και αυτή η αρχή είναι ότι η οικογένεια είναι μόνο η φυσιολογική ένωση ενός άνδρα και μιας γυναίκας» δήλωσε πρόσφατα ο πρόεδρος του Συνοδικού Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου της Μόσχας, μητροπολίτης Ιλαρίωνας του Βολοκολάμσκ.

Και εμείς οι επίσης Ορθόδοξοι της Ελλάδας ανεχόμαστε διεστραμμένους και ερμαφρόδιτους να είναι υπερήφανοι για τον κ@λο τους που μας τον δείχνουν.... Και το χείριστο να είναι υπερήφανα και κάποια πορνοκάναλα, που τους προβάλλουν και τους χειροκροτούν ....
Αλλά και η Ι.Σ. της Ελλάδας να τους θωπεύει και να μην καταδικάζει ξεκάθαρα τις ανομίες των Σοδόμων και Γομόρρων τους ... Όσον αφορά και κυβέρνηση; Παρούσα πάντα στα GAY PRIDE ...
ΟΛΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ... Άντε και σύντομα και κ@λοκόμμα ... κ@λόπαιδα...
Κ.Κ.

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.