28 Σεπτεμβρίου 2022

Αυτή τη Δύση δεν την θέλω!

Γράφει ο Νίκος Ταμουρίδης
 
Κάποτε η χριστιανική Δύση ήταν ο χώρος σεβασμού των Εθνών και είχε ως βασικό στόχο την ειρήνη και την ευημερία των λαών.
 
Σήμερα η Δύση έχει καταντήσει αρνητής του Θεού και της φύσης, φορέας του πολέμου, καταστροφέας των Εθνών, κόρη της Ύβρεως! 
Αυτή τη Δύση δεν την θέλω! 
 
Αυτή τη Δύση της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, της Μεγάλης Επανεκκίνησης, της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης και του Μετανθρωπισμού, 
Αυτή τη Δύση του ψευδεπίγραφου ουμανισμού και της πολτοποίησης των εθνικών ταυτοτήτων,  
Αυτή τη Δύση της ισλαμολαγνίας και της αντίχριστης διδασκαλίας,
Αυτή τη Δύση της παρά φύσιν φιλοσοφίας, της διαστροφής και της ανωμαλίας, της κτηνοβασίας, της παιδοφιλίας και του σατανισμού,
Αυτή τη Δύση της μεταστροφής των εννοιών και της ανατροπής του βιολογικού φύλου (άνδρας-γυναίκα).
Αυτή τη Δύση δεν την θέλω! 
 
Αυτή τη Δύση της άρνησης του κλασικού ελληνικού πολιτισμού, καθώς των ηθικών και των πνευματικών αρετών,
Αυτή την Δύση της περίσσειας γνώσης της ψηφιακής εποχής και της υπερσύγχρονης τεχνολογίας χωρίς ηθική,
Αυτή την Δύση των πολυδιαφημιζόμενων «έξυπνων πόλεων», δηλ. των σύγχρονων φυλακών,
Αυτή τη Δύση του βιασμού της λογικής και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας,
Αυτή τη Δύση της αισχρής, όλων των ειδών, προπαγάνδας, της χειραγώγησης των μαζών και της αστυνόμευσης των σκέψεων.
Αυτή τη Δύση δεν την θέλω! 
 
Αυτή τη Δύση που ονομάζει Δημοκρατία τον ολοκληρωτισμό και την απολυταρχία,
Αυτή τη Δύση που ονομάζει τον πατριώτη φασίστα και ακροδεξιό, τον εθνικόφρονα ρατσιστή και τον προδότη ρεαλιστή,
Αυτή τη Δύση που ονομάζει πολιτική ορθότητα την απόλυτη υποδούλωση στην γνωστή παγκόσμια πολιτικοοικονομική ελίτ και στις εξουσίες των ύποπτων σκοτεινών διαδρόμων,
Αυτή τη Δύση των πλήρως ελεγχόμενων, πλην όμως παντοδύναμων ΜΜΕ, των σύγχρονων πλυντηρίων εγκεφάλων,
Αυτή τη Δύση των ΜΚΟ και των δήθεν ανεξάρτητων αρχών, που κάνουν το έργο των εντολοδόχων τους καλυπτόμενοι με βελούδινο μανδύα.
Αυτή τη Δύση δεν την θέλω! 
 
Αυτή τη Δύση του παγκόσμιου ελέγχου και της παγκόσμιας υγειονομικής και τροφικής δικτατορίας,
Αυτή τη Δύση της μαζικής κορωνοϊκής παρανοϊκής ψύχωσης και των μεταμφιεσμένων βιολογικών όπλων αφανισμού της ανθρώπινης ζωής,
Αυτή τη Δύση της τεράστιας απάτης της «κλιματικής κρίσης» και της «υπερθέρμανσης του πλανήτη»,
Αυτή τη Δύση της ηθελημένης ενεργειακής κρίσης και φτωχοποίησης των λαών, προς υποστήριξη δήθεν της ειρήνης,
Αυτή τη Δύση της ζωοκτονίας για «να μειωθεί το διοξείδιο του άνθρακα» και της εντομοφαγίας (!) για να σωθεί ο πλανήτης.
Αυτή την απάνθρωπη Δύση δεν τη θέλω! Την απορρίπτω! Την απεχθάνομαι! Την σιχαίνομαι!
 
Γιατί σκεπτόμενος απλά και λογικά απορρίπτω όλες αυτές τις σατανικές ανοησίες και αηδίες,
Γιατί θέλω την πατρίδα μου ανεξάρτητη, ελεύθερη και δημοκρατική,
Γιατί θέλω να ζω ελεύθερος, ως Έλληνας Ορθόδοξος Χριστιανός, ακολουθώντας την διδασκαλία αγάπης του σωτήρα Χριστού,
Γιατί θέλω να ζω σύμφωνα με τις αναλλοίωτες αξίες που μας άφησαν οι αρχαίοι σοφοί Έλληνες,
Γιατί η Ελλάδα μας έδωσε σε όλο τον κόσμο το φως του πνεύματος, ως μητέρα των Ιδεών και των Επιστημών,
Γιατί η Ελλάδα μας είναι χώρα ορόσημο στον πλανήτη Γη, ως πατρίδα των θεών, των ηρώων και των σοφών, ως κοιτίδα του σύγχρονου πολιτισμού, ως λίκνο της Δημοκρατίας,
Γιατί η Ελλάδα μας, με τις δικές μας δυνάμεις, με όλα τα γεωπολιτικά, τα γεωστρατηγικά, τα πλουτοπαραγωγικά και τα πολιτιστικά μας πλεονεκτήματα, μπορεί να καταστεί κομβική πλανητική δύναμη!
 
Αυτή η Δύση πρέπει να αλλάξει! Αυτή την Δύση επιβάλλεται να την αλλάξουμε! 
 
Νικόλαος Ταμουρίδης Αντγος (ε.α)
Επίτιμος Α’ Υπαρχηγός ΓΕΣShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.