26 Σεπτεμβρίου 2022

Η "Κλιματική Αλλαγή" είναι μια απάτη

9 Σεπτεμβρίου 2019, Kurt Schlichter Διάβαστε το εδώ
 
Μετάφραση: Απολλόδωρος  
 
Μισώ την επιστήμη, προφανώς, επειδή έχω αφυπνιστεί για την έκδηλη αλήθεια σχετικά με αυτό που η αριστερή (και η δεξιά) ελίτ αποκαλεί σήμερα "κλιματική αλλαγή". Πρόκειται για τη δεύτερη πιο συγκλονιστική απάτη που διαπράχθηκε ποτέ σε βάρος του αμερικανικού λαού μετά την προώθηση από τα ΜΜΕ της ασταμάτητης υποψηφιότητας του Beto (που είναι γουναράς). Όπως μερικά κορόϊδα εξακολουθούν να πιστεύουν, κάποτε πίστευα ότι η "επιστήμη" ήταν μια αυστηρή διαδικασία κατά την οποία δοκιμάζονταν θεωρίες και αναθεωρούνταν αυτές οι θεωρίες ως απάντηση σε αντικειμενικά στοιχεία. Αλλά στη σημερινή άθλια πρακτική, η "επιστήμη" είναι απλώς ένα πακέτο από ιδιοτελή ψέματα που στηρίζουν την προτιμώμενη αφήγηση της υπερεθνικής φιλελεύθερης ελίτ. Οι υποτιθέμενοι ανώτεροί μας ελπίζουν ότι το να ονομάσουν την προπαγάνδα τους "επιστήμη" θα σας κάνει να ντροπιαστείτε επιστημονικά και να σιωπήσετε για αυτό που όλοι γνωρίζουν ότι είναι απάτη. 
 
Μπα. Η "κλιματική αλλαγή" είναι μια απάτη. Ελάτε να με συλλάβετε για άρνηση σε βαθμό κακουργήματος. 
 
Καταλάβετε ότι ο όρος "κλιματική αλλαγή" δεν αναφέρεται σε πραγματικά μετεωρολογικά φαινόμενα, αλλά, μάλλον, στο άθλιο ποταπό ψέμα, την απάτη και την αρπαγή της εξουσίας που μας διατάζουν να δεχτούμε ως παγανιστικό ευαγγέλιο για να μην καούμε ή πνιγούμε ή υποφέρουμε... όποιος κι αν είναι ο Αρμαγεδδών της ημέρας. Όταν λέτε "η κλιματική αλλαγή είναι μια απάτη", και θα πρέπει να το κάνετε όσο πιο συχνά γίνεται, επισημαίνετε ότι αυτή η πράσινη-στο-έξω/κόκκινη-στο-μέσα ψεύτικη φρενίτιδα είναι στην πραγματικότητα απλώς ένα σύνολο από αλληλένδετες απάτες που σχεδιάστηκαν διαφανώς για να σας χωρίσουν από την ελευθερία και την περιουσία σας στο όνομα της κάποιας ρύθμισης του καιρού. 
 
Η παρατήρηση ότι η "κλιματική αλλαγή" είναι ένα αχνιστό σκουπίδι που σερβίρεται σε ένα βρώμικο τασάκι δεν σημαίνει ότι αμφισβητείται ότι το κλίμα αλλάζει. Το γεγονός ότι το κλίμα δεν είναι στατικό, και δεν θα μπορούσε ποτέ να είναι στατικό, είναι ένας από τους αμέτρητους λόγους για τους οποίους όλη αυτή η ιδέα είναι γελοία. Ο πλανήτης θερμαίνεται και ψύχεται, άλλοτε γρήγορα και άλλοτε με την πάροδο αιώνων, και υπάρχουν ένα σωρό λόγοι για τους οποίους, όπως ο ήλιος και τα ηφαίστεια. Ο άνθρακας που παράγεται από τον άνθρωπο μπορεί να είναι ένας από τους παράγοντες, αλλά απλά δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι είναι σημαντικός. Βέβαια, αν πραγματικά νοιάζονταν για τον άνθρακα, θα είχαν ξεσηκωθεί για την Κίνα και την Ινδία, οι οποίες αυξάνουν την παραγωγή τους, ενώ εμείς μειώνουμε τη δική μας. Ωστόσο, το αντικείμενο της οργής τους είναι η ταινία της Νέας Υόρκης. Θεέ μου, αυτό μοιάζει να συνάδει με 1) κάποιον που πραγματικά ενδιαφέρεται για τον ατμοσφαιρικό άνθρακα ή 2) κάποιον που τρέμει από χαρά στην ιδέα να κάνει κουμάντο σε εσάς τους ρουβίκωνες στη χώρα του όπλου/Ιησού; 
 
Η βασική προϋπόθεση των ισχυρισμών τους φαίνεται να είναι ότι υπάρχει μια "σωστή" θερμοκρασία για τη γη- δείτε τους να φλυαρούν όταν ρωτάτε για την τέλεια ρύθμιση του θερμοστάτη της Γης. Θυμηθείτε, αν κάνετε ερωτήσεις τότε μισείτε την "επιστήμη". Αν σταματούσαν να σας λένε πόσο μισείτε την "επιστήμη" για αρκετή ώρα ώστε να απαντήσουν, θα μπορούσαν να σας εξηγήσουν ότι φυσικά και δεν υπάρχει τέλεια θερμοκρασία - δεν είναι σαν το Λος Άντζελες, όπου έχει πάντα 72 βαθμούς.  
 
Αλλά τότε, με τι συγκρίνουν το σημερινό κλίμα για να δηλώσουν ότι το κλίμα μας "χειροτερεύει";  
 
Αν καθιερώσετε μια κλιματική γραμμή βάσης, τότε μπορείτε να συγκρίνετε αυτό που πραγματικά συμβαίνει με τη γραμμή βάσης και αυτό μπορεί να καταδείξει ότι το όλο θέμα είναι ανοησίες. Αυτό θα ήταν άβολο. Συνέβη μετά τον τυφώνα Κατρίνα. Ω, ο τυφώνας Κατρίνα είναι η απόδειξη ότι η Γαία είναι πραγματικά τσαντισμένη και...και...και...και...και... μετά είχαμε ένα σωρό χρόνια χωρίς καθόλου τυφώνες. Θα μπορούσατε να σκεφτείτε ότι αυτό θα ήταν μια απόδειξη ότι ίσως το κλίμα δεν ήταν σε χάος, και ότι θα ήταν ευτυχείς να αποδειχθεί ότι έκαναν λάθος, αλλά όχι, δεν λειτουργεί έτσι. Κάθε φορά που ο καιρός ταιριάζει με την αφήγηση, βλέπετε, είναι απόδειξη ότι οι κλιματολόγοι έχουν δίκιο, και κάθε φορά που ο καιρός δεν ταιριάζει με την αφήγηση, λοιπόν, ο καιρός δεν είναι κλίμα. Τουλάχιστον μέχρι τον επόμενο καύσωνα ή την επόμενη καταιγίδα- τότε ο καιρός θα είναι και πάλι κλίμα.
 
Κορώνα, πρέπει να μας δώσετε όλη σας την ελευθερία και τα χρήματά σας, και επίσης γράμματα, πρέπει να μας δώσετε όλη σας την ελευθερία και τα χρήματά σας. 
 
Τώρα, μας λένε ότι θα πεθάνουμε όλοι σε... Υποθέτω ότι είμαστε κοντά σε πόσο χρόνο; Περίπου 11,5 χρόνια αυτή τη φορά; Φυσικά, μας έχουν πει πολλές φορές ότι είμαστε καταδικασμένοι και οι προθεσμίες έχουν έρθει και έχουν περάσει με τους καταστροφολόγους να μην χάνουν ούτε λεπτό. Μοιάζουν με τους παλιούς Elmer Gantrys που υπόσχονται την αποκάλυψη ξανά και ξανά, με τους σκληροπυρηνικούς πιστούς τους να εμφανίζονται τακτικά για την αρπαγή ξανά και ξανά, όσες φορές κι αν αποτύχουν να εμφανιστούν οι τέσσερις καβαλάρηδες. 
 
Δεν έχουμε δει ούτε έναν καβαλάρη της Αποκάλυψης. 
Τη δεκαετία του '70, θυμάμαι ότι μας υποσχέθηκαν μια εποχή των παγετώνων αν δεν δίναμε στους αριστερούς τα χρήματα και την ελευθερία μας. Στη συνέχεια, τη δεκαετία του '80, μας υποσχέθηκαν θάνατο από τρύπα του όζοντος αν δεν δίναμε στους φιλελεύθερους τα χρήματα και την ελευθερία μας, και στη συνέχεια θάνατο από όξινη βροχή αν δεν δίναμε στους φιλελεύθερους τα χρήματα και την ελευθερία μας. Μέχρι τη στιγμή που άρχισαν να υπόσχονται ότι όλοι θα πεθάνουμε από την υπερθέρμανση του πλανήτη αν δεν δώσουμε στους αριστεροδεξιούς τα λεφτά και την ελευθερία μας, εγώ ήθελα ακόμα την εποχή των παγετώνων μου. Θα ήταν ωραία να είχαμε λευκά Χριστούγεννα στο Λος Άντζελες. 
 
Λοιπόν, πού είναι η καταραμένη εποχή των παγετώνων μου; 
 
Α, ναι, μόνο ένας αρνητής του κλίματος - Κλίμα, σε αρνούμαι! - θα μπορούσε να αναρωτηθεί γιατί θα έπρεπε να δώσουμε ένα, δέκα, εκατό τρισεκατομμύρια δολάρια σε ανθρώπους που ποτέ δεν είχαν δίκιο στις προβλέψεις τους. Προφανώς μισείτε την "επιστήμη" αν περιμένετε από τους ανθρώπους της "επιστήμης" να είναι σωστοί τουλάχιστον μία φορά σε μισό αιώνα.  
 
Και δεν είναι καλοί ούτε καν στις βραχυπρόθεσμες προβλέψεις. Για αρκετές μέρες ο τυφώνας Ντόριαν υποτίθεται ότι θα χτυπούσε μετωπικά στη Φλόριντα και μετά... δεν το έκανε. Οι Ομπάμα μόλις αγόρασαν ένα σπίτι 15 εκατομμυρίων δολαρίων στην παραλία - τι λέει αυτό για την πίστη τους στην "επιστήμη"; Αλλά μην ανησυχείτε, οι τύποι που μέχρι στιγμής έχουν χτυπήσει 0,000 θα βρουν σίγουρα τη σωστή θερμοκρασία το 2119, αρκεί να τους γράψουμε μια τεράστια επιταγή και να μετατραπούμε από πολίτες σε δουλοπάροικους. 
 
Αυτό είναι άλλο ένα μεγάλο κόκκινο πανί - έχετε παρατηρήσει πώς η "επιστήμη" μας λέει πάντα ότι η μόνη δυνατή απάντηση στην κλιματική λαίλαπα είναι να δώσουμε στους αριστεροδεξιούς ακριβώς αυτό που πάντα ήθελαν ούτως ή άλλως; Πόσο τυχεροί είναι οι αριστεροδεξιοί που τους έπεσε στην αγκαλιά ένα υπαρξιακό πρόβλημα όπου η μόνη λύση είναι να τους δώσουμε όλα όσα δεν θα μπορούσαν να μας πείσουν διαφορετικά να τους δώσουμε; Τι αξιοσημείωτη σύμπτωση! 
 
Και αυτό που είναι επίσης περίεργο είναι πως τίποτα από αυτά που πρέπει να κάνουμε τώρα δεν υπάρχει χρόνος να συζητήσουμε είναι μια κρίση σκεφτείτε τα παιδιά με κανένα τρόπο δεν ενοχλεί ή δεν απαιτεί θυσίες από την ελίτ μας που προωθεί την κλιματική κρίση. Φίλε, πραγματικά σκόραραν με την κλιματική αλλαγή - αν επρόκειτο να κατασκευάσουν μια κρίση προκειμένου να αποκτήσουν την εξουσία και τα χρήματα που ποθούν, πώς θα το έκαναν διαφορετικά; 
 
Τώρα, μπορεί να ισχυρίζονται ότι θα πρέπει και αυτοί να θυσιάσουν στον θυμωμένο δαίμονα του καιρού, αλλά δεν είναι σαφές πώς. Υποθέτω ότι μπορεί να σταματήσουν να πετάνε σε όλο τον πλανήτη σε φεστιβάλ που δείχνουν το δάχτυλο στο κλίμα με ιδιωτικά τζετ, αλλά πείτε με κουρασμένο που σκέφτομαι ότι αν είναι τέτοια η κρίση σήμερα και δεν έχουν σταματήσει να το κάνουν ακόμα, δεν θα σταματήσουν να πετάνε στο μέλλον. Ω, αλλά εσείς θα το κάνετε. Σίγουρα θα σταματήσετε να πετάτε και να οδηγείτε τα οχήματα που επιλέγετε και να τρώτε τσίζμπεργκερ και να χρησιμοποιείτε καλαμάκια που δεν διαλύονται σε κολλώδη λάσπη στο Dr. Pepper σας. Αλλά αυτοί; Ο Pete Buttigieg εξήγησε ότι το να κάνει βόλτες με Gulfstreams είναι απαραίτητο επειδή είναι σημαντικό γι' αυτόν να ενοχλεί τους ανθρώπους στο Des Moines. Στοιχηματίζω ότι σχεδόν όλα όσα θέλουν να κάνουν οι ανώτεροί μας θα αποδειχθούν "σημαντικά". Και βάζω στοίχημα ότι τίποτα από όσα θέλετε να κάνετε εσείς οι χωριάτες δεν θα γίνει. 
 
Κάποιος θα μπορούσε να σκεφτεί ότι αν το να σταματήσετε τον άνθρακα ήταν σημαντικό, ίσως θα θέλατε να εξερευνήσετε την πυρηνική ενέργεια. Αλλά θα σκεφτόσασταν λάθος. Εξάλλου, αν υπάρχει άφθονη ηλεκτρική ενέργεια, η ελίτ χάνει την πολιτική δύναμη που προέρχεται από το μοίρασμα ενός σπάνιου πόρου. Αν ελέγχουν την ηλεκτρική ενέργεια, ελέγχουν και εσάς. Η φτηνή, άφθονη ηλεκτρική ενέργεια σε κάνει πιο ελεύθερο, πράγμα που είναι ένα σφάλμα, όχι ένα χαρακτηριστικό. 
 
Α, και αυτά τα πολλά εκατομμύρια ανθρώπων στη Μέση Αμερική που εξαρτώνται άμεσα ή έμμεσα από το fracking και την υπόλοιπη βιομηχανία ορυκτών καυσίμων; Ακόμα και ο αιμοσταγής Τζο 3000 θέλει να σας ξεφορτωθεί. Καλύτερα να μάθεις να κωδικοποιείς ή κάτι τέτοιο, γιατί η καλή σου δουλειά είναι παρελθόν. Περίεργο πώς όλη η θυσία πέφτει για άλλη μια φορά σε αυτούς που βρίσκονται στην ενδοχώρα και όχι στα μπλε κύματα των παράκτιων πόλεων, ε; Αλλά θα μπορείτε να είστε ήσυχοι γνωρίζοντας ότι οι ηθικοί μας προϊστάμενοι στο Μπρούκλιν, την Αλεξάνδρεια και τη Σάντα Μόνικα απόλαυσαν να σας δείξουν ποιος είναι πραγματικά το αφεντικό, εξαθλιώνοντάς σας. Διότι αυτό, και όχι ο καιρός εδώ και έναν αιώνα, είναι και ήταν πάντα αυτό που πραγματικά αφορά την απάτη της "κλιματικής αλλαγής".
*********** 
 



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.