28 Σεπτεμβρίου 2022

Ας προσγειωθούν, όσοι χαίρονται για την εκλογή της Μελόνι...

Γράφει η Καλλιόπη Σούφλη
 
Ως πότε θα είναι κορόϊδα κάποιοι άνθρωποι;;;
Είναι δυνατόν να επιτρέψει ποτέ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ να ανέλθει στην εξουσία κάποιος που δεν είναι δικός τους;;;
Ποιό είναι ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ;
ΡΟΤΣΙΛΝΤ -ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ ΚΑΙ ΣΙΑ…
Και η Μελόνι, είναι ένα από ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΗΣ…
 
Όλο της το πρόγραμμα είναι υπέρ του ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ… ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΤΖΕΝΤΑΣ 2030!!!
Το ίδιο και ο Σαλβίνι, και ο Μπερλουσκόνι…
 
ΣΕ ΣΤΟΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ… (διαβάστε κι αυτό που έκανε μέχρι στιγμής πάνω από 800 θεάσεις και θα καταλάβετε σε ποιά ΣΤΟΑ ανήκει η μανδάμ)…
Δηλαδή, “ακροδεξιά… εθνικίστρια” ΣΙΩΝΙΣΤΡΙΑ… 
 
Κατά τα λοιπά, να πάτε να ψηφίσετε ότι θέλετε… γέλια που θα κάνουν “οι αόρατοι μαριονετίστες” με τα ΖΩΑ, ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥΣ…!!!  
 
ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΤΟ “Χ” ΚΟΜΜΑ Ή ΚΙΝΗΜΑ, ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΙ Σ’ ΑΥΤΟΥΣ…
 
Καλλιόπη Σουφλή 
 
Ποια είναι επιτέλους αυτη η “ακροδεξιά” Μελόνι που θα ξαναφέρει τον φασισμό στην Ευρώπη και κάτι τέτοια γελοία που ακούγονται…  
Αυτό που την χαρακτηρίζει, είναι πως είναι απόφοιτη και μέλος του Ινστιτούτου Aspen του Rockefeller.
 
Στην Ιταλία λέγεται πως την προσφωνούν “Lady Aspen”.
Το Ινστιτούτου Aspen, είναι ένα ισχυρό «think tank» (ερευνητικός οργανισμός) του Rockefeller Group και χρηματοδοτείται από το Ίδρυμα Gates, το Rockefeller Fund, το Carnegie Foundation, το Ίδρυμα Lumnia και το Η.Ford πολλά απο αυτα ιδρύματα είναι γνωστά για τον ευγονικό τους χαρακτήρα.  
Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ινστιτούτου Aspen είναι εξέχων μέλος του WEF.  
 
Συνδέεται επίσης με την ομάδα «Propaganda Due 2» (P2), μια μασονική στοά, η οποία στη συνέχεια επαναπροσδιορίστηκε ως στόχος.  
Το P2 (το οποίο συνεργάζεται και με την CIA) βρισκόταν πίσω από την “Επιχείρηση Gladio”, η οποία είχε σκοπό να απωθήσει το τότε ισχυρό Ιταλικό Κομμουνιστικό Κόμμα τις δεκαετίες ’70 και ’80, κάτι που έγινε με επιτυχία.  
 
Η Μελόνι είναι απο τους μεγαλύτερους υπερασπιστές των εμβολίων και του λεγόμενου «green pass».  
 
Είχε πει σε δήλωση της το 2021: «Είμαστε οι πρώτοι που υποστηρίξαμε το Greenpass και ελπίζουμε ότι θα διαδοθεί σε όλη την Ευρώπη το συντομότερο δυνατό».
 
Πρόγραμμα του κόμματος
 
Η τήρηση των δεσμεύσεων που έχουν αναληφθεί στο πλαίσιο του NATO είναι στο βασικό της πρόγραμμα, με έμφανση την υποστήριξη της Ουκρανίας που είναι αντιμέτωπη με τη στρατιωτική εισβολή της Ρωσίας.
 
Η προσήλωση στη διαδικασία της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης, περιλαμβάνει και τα σχέδια του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, όπως η βιώσιμη ενεργειακή μετάβαση, που είναι και στην Ατζέντα 2030…. 
Η τήρηση και επικαιροποίηση των διεθνών δεσμεύσεων της Ιταλίας στον αγώνα εναντίον της κλιματικής αλλαγής, είναι επίσης ένα από τα βασικά μέρη του προγράμματος της.  
 
Ακόμα δηλώνει πως θα παλέψει για την υπεράσπιση και προαγωγή των ιστορικών και πολιτιστικών ιουδαιοχριστιανικών ριζών και ταυτοτήτων στην Ευρώπη, δηλαδή του εβραιοχριστιανισμού. όπως και θα εναντιωθεί σε κάθε μορφή αντισημιτισμού, με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό…
 
Πιο συγκεκριμένα:  
 
Εξωτερική πολιτική
 
Τήρηση των δεσμεύσεων που έχουν αναληφθεί στο πλαίσιο του NATO.
Υποστήριξη της Ουκρανίας και υποστήριξη κάθε διπλωματικής προσπάθειας για να εξευρεθεί λύση.
Προσήλωση στη διαδικασία ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης, με προοπτική μια Ευρωπαϊκή Ένωση περισσότερο πολιτική και λιγότερο γραφειοκρατική.
Αναθεώρηση των κανόνων του Συμφώνου Σταθερότητας.
Υπεράσπιση και προαγωγή των ιστορικών και πολιτιστικών ιουδαιοχριστιανικών ριζών και ταυτοτήτων στην Ευρώπη.  
 
Οικονομία, κοινωνία
 
Πλήρης αξιοποίηση των πόρων του ευρωπαϊκού σχεδίου ανάκαμψης, υπέρβαση των τρεχουσών καθυστερήσεων στην εφαρμογή του προγράμματος.
Συμφωνία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, δυνάμει των ευρωπαϊκών κανόνων, για την αναθεώρηση του σχεδίου ανάκαμψης βάσει των νέων συνθηκών, αναγκών και προτεραιοτήτων.
Μείωση της φορολογικής πίεσης για τις οικογένειες, τις επιχειρήσεις και τους αυτοαπασχολούμενους.
Κατάργηση του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος.
Αναπροσαρμογή της κατώτερης σύνταξης, των κοινωνικών επιδομάτων και των επιδομάτων αναπηρίας.  
 
Θεσμοί
 
Απευθείας εκλογή του προέδρου της Δημοκρατίας.
Συνέχιση της διαδικασίας για την αναγνώριση της αυτονομίας των περιφερειών.  
 
Οικογένεια  
 
Σχέδιο υποστήριξης και αύξησης της γεννητικότητας με δωρεάν βρεφονηπιακούς σταθμούς, δημιουργία βρεφονηπιακών σταθμών σε εταιρείες, βιβλιοθηκών και παιδότοπων.
Μείωση του ΦΠΑ στα προϊόντα για βρέφη και παιδιά.  
 
Ασφάλεια, μετανάστευση
 
Αγώνας εναντίον κάθε μορφής αντισημιτισμού και ισλαμικού φονταμενταλισμού.
Αγώνας εναντίον της παράτυπης μετανάστευσης και διαχείριση των ροών των νόμιμων μεταναστών.
Προώθηση της κοινωνικής ένταξης και της ένταξης στην αγορά εργασίας των νόμιμων μεταναστών.
Υπεράσπιση των εθνικών και ευρωπαϊκών συνόρων.
Αποκλεισμός των πλεούμενων βάσει συμφωνίας με τις αρχές χωρών της βόρειας Αφρικής για να εμποδίζεται η εμπορία ανθρώπων και η διακίνηση παράτυπων μεταναστών.
Δημιουργία κέντρων υποδοχής μεταναστών και προσφύγων σε περιοχές εκτός Ευρώπης, που θα διαχειρίζεται η ΕΕ, για να εξετάζονται οι αιτήσεις χορήγησης ασύλου.  
 
Ενέργεια, περιβάλλον  
 
Βιώσιμη ενεργειακή μετάβαση.
Αύξηση της παραγωγής ηλεκτρισμού από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.
Διαφοροποίηση των πηγών ενεργειακού εφοδιασμού και εφαρμογή σχεδίου για την ενεργειακή αυτάρκεια.
Εξέταση του ενδεχομένου αξιοποίησης της πυρηνικής ενέργειας με ασφαλή τρόπο.
Τήρηση και επικαιροποίηση των διεθνών δεσμεύσεων της Ιταλίας στον αγώνα εναντίον της κλιματικής αλλαγής.  
 
Πηγή
το είδαμε ΕΔΩ

ΣΧΟΛΙΟ

Αν εξαιρέσουμε την πολιτική της για ενίσχυση της οικογένειας και περιορισμό της λαθρομετανάστευσης, δεν βλέπω κάτι άλλο καλό στο πρόγραμμά της....
Αντιθέτως βλέπω πολλά ανησυχητικά... π.χ. κλιματικές αλλαγές, ευρωπαϊκές ολοκληρώσεις και κάτι περίεργα ιουδαιοχριστιανικά σαν και αυτά που χρησιμοποιούν οι νεοπαγανιστές...
 
Τώρα όλες οι υπόλοιπες πληροφορίες που φυσικά μένει να αποδειχθούν, μας αναγκάζουν να κρατάμε μικρό καλάθι για την εκλογή της...
Αυτοσυγκράτηση λοιπόν κι όχι πανηγυρισμοί στον στρατόπεδο του αντινεοταξικού αγώνα... 

Αν αληθινά τελικώς αποδειχθεί πλήρως όργανο των νεοταξιτών, τότε θα έχουμε αντιληφθεί τον "έξυπνο" ρόλο και της Φον Ντερ Λάϊεν, η οποία προφανώς επίτηδες (και καλά) έστειλε προειδοποίηση στους Ιταλούς να μην την ψηφίσουν.... γνωρίζωντας ότι αυτό θα έφερνε το ανάποδο αποτέλεσμα....Share

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ακόμα δεν τον είδαμε Γιάννη τον βαφτίσαμε.

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.