30 Σεπτεμβρίου 2022

ΤΑ ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ ΕΚΤΡΩΜΑΤΑ ΜΙΑΣ ΦΡΙΚΩΔΟΥΣ ΥΠΟΕΞΕΛΙΞΗΣ

 
από το κανάλι  Angelo Karageorgos 
 
Κι αφού και επίσημα πλέον με μεγαλοπρεπείς τελετουργίες περάσαμε στη νέα εποχή όπου η κηδεία της βασίλισσας συμβολίζει την κηδεία του παλαιού κόσμου έχοντας πλέον επιτύχει και την αλλαγή του γενετικού υλικού μεγάλου μέρους της ανθρωπότητας, η εξάπλωση της κακαισθησίας επιταχύνεται σε οποιαδήποτε πτυχή της πραγματικότητας με σκοπό να διαστρέψει κάθε αίσθηση Θεϊκής αρμονίας που διαπνέει τα ανθρώπινα όντα. Άλλωστε γνωρίζουν καλά πως όσο οικειοποιείσαι το τέρας τόσο του μοιάζεις γι’αυτό και μας διαποτίζουν μανιωδώς με λογιών λογιών “φρούτα” που δεν θα έβγαιναν ούτε μέσα από κωμικά καρτούν επιστημονικής φαντασίας όπως γυναίκες που γονιμοποιήθηκαν με κιτ γονιμοποίησης, καθηγητές με τεράστια επιπρόσθετα στήθη, παιδικά με δυο μαμάδες, άσημους αθλητές που διακρίνονται αγωνιζόμενοι ενάντια σε γυναίκες και άλλα πολλά.
 
Παρότι η ηθική εξαθλίωση είναι ίσως το μεγαλύτερο όπλο για να οδηγηθούμε στην πλήρη υποδούλωση που χωρίς ρεπό πασχίζουν να επιτύχουν αιώνες τώρα, ταυτόχρονα θα έπρεπε να περάσουμε και από ένα ολικό ξήλωμα των οικονομιών και κατά συνέπεια όλων των δομών των κοινωνιών. Γι’ αυτό και όσο περνά ο καιρός βλέπουμε τις οικονομίες ακόμα και των μεγαλύτερων χωρών να βρίσκονται σε πρωτοφανή ύφεση με τα χειρότερα να έρχονται, ταραχές να συμβαίνουν όλο και περισσότερο και τον κόσμο αποσβολωμένο να μην ξέρει από που να πιαστεί την ίδια ώρα που στην Ελλάδα και όχι μόνο οι λαθρομετανάστες συνεχίζουν να μπαίνουν σαν με επίσημες προσκλήσεις και πλέον από προσωρινοί επισκέπτες για να αποφύγουν τους πολέμους έχουν μετατραπεί σε χρήσιμες μόνιμες προσθήκες για τη σωτηρία του δημογραφικού αλλά και της παραγωγικής οικονομίας. Δεν είναι και άσχετο βέβαια που οι θρησκευτικοί ηγέτες στα πλαίσια της δημιουργίας της πανθρησκείας επισημοποίησαν το Chrislam.  
 
Παράλληλα και ενώ τα δεδομένα είναι καταιγιστικά σε σχέση με τις συνέπειες των γονιδιακών ανατροπών που υπέβαλαν τους ανθρώπους, είτε από τον περίγυρο μας, είτε από την πολύ σημαντική συνεχιζόμενη αύξηση της ολικής θνησιμότητας, είτε από τα νέα και είτε από επίσημες μελέτες, οι τηλε-ειδικοί ορκισμένοι στην ατζέντα συνεχίζουν με την ίδια ρητορική την αποστολή τους όπως και οι ομόλογοι τους στον τομέα τους ψηφιακού μετασχηματισμού της χώρας μας που πασχίζουν να μας φυλακίσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται για να κερδίσουν πόντους στα μάτια του αφεντικού αγνοώντας πως είναι άφιλος. Σ’ έναν κόσμο που ενώ θα έλεγες πως φανερά το κακό έχει προσβάλλει τα πάντα απλώνοντας το σκοτεινό πέπλο του νομίζοντας πως είναι ικανό να μας επιβάλλει το αιχμαλωτιστικό μέλλον που τόσο ποθεί, εμείς και πάλι έχουμε τη δυνατότητα να διαφύγουμε συνεχίζοντας να το απαρνούμαστε και να παραμένουμε στον ανηφορικό μεν βαθειά λυτρωτικό δε δρόμο της Αλήθειας.

Δείτε την νέα εκπομπή του Αγγελου στον ιστότοπό του ΕΔΩ

Δείτε ένα περιληπτικό βίντεο της νέας εκπομπής στο νεοταξικό Youtube ΕΔΩ
Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.