24 Σεπτεμβρίου 2022

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

Του Παναγιώτη Αποστόλου
Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου
egerssi@otenet.gr
www.egerssi.gr 
 
Άλλο ένα εθνικό κάστρο ανατίναξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο χειρότερος Πρωθυπουργός κατά κοινή ομολογία, από συστάσεως του Ελληνικού Κράτους! 
 
Η Τουρκία πασχίζει να μπει στην ΕΕ πολλά χρόνια! Αφού είδε λοιπόν πως δεν γίνεται τίποτε, επεξεργάστηκε άλλο σχέδιο και το οποίο αποδέχτηκαν ο Γερμανός Καγκελάριος Όλαφ Σολτς, αλλά πρωτίστως ο Γάλλος Πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν! Αλλά έγκριση έδωσε και ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ! 
 
Έτσι εγένετο στα μουλωχτά η Ευρωπαϊκή Πολιτική Κοινότητα (ΕΚΠ), χωρίς καμιά αντίδραση από την ελληνική κυβέρνηση και ιδιαίτερα από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη! 
 
Ενδεχομένως μάλιστα ο Έλληνας Πρωθυπουργός να είχε συζητήσει και να είχε συμφωνήσει στο πρόσφατο ταξίδι του στο Παρίσι, στη συνάντησή του με τον Εμανουέλ Μακρόν, αλλά και λίγο παλαιότερα στη συνάντησή του με τον Όλαφ Σόλτς στο Βερολίνο, αυτήν την τερατογέννηση κατά των εθνικών μας συμφερόντων!  
 
Μάλιστα το τραγικό είναι, πως στις 9 Μαΐου 2022 ο Γάλλος Πρόεδρος, ναι ο “φίλος” της Ελλάδος, είχε προτείνει την ίδρυση της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας (ΕΚΠ), χωρίς καμιά αντίδραση από τους Έλληνες Ευρωβουλευτές! Τούτο συνέβη μάλιστα, σε ομιλία του ενώπιον του Ευρωκοινοβουλίου στο Στρασβούργο, όπου οραματίστηκε τον επανασχεδιασμό του πολιτικού χάρτη της Ευρωπαϊκής Ηπείρου.  
 
Στον οποίο επανασχεδιασμό και με τη δημιουργία της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας (ΕΚΠ), δίνεται το δικαίωμα σε χώρες εκτός τις Ευρωπαϊκής Ενώσεως, όπως η Ουκρανία, η Μολδαβία, η Γεωργία και η Τουρκία και στις οποίες αναφέρθηκε στην ομιλία του ο Γάλλος Πρόεδρος, να συνάψουν στενότερες σχέσεις με την ΕΕ, αφού η επιθυμία αυτών των χωρών για ένταξη στην ΕΕ είναι ιδιαίτερα χρονοβόρες!  
 
Η πρώτη συνεδρίαση μάλιστα της ΕΚΠ θα πραγματοποιηθεί στην Πράγα στις 7 Οκτωβρίου 2022! Είναι τυχαία η ημερομηνία, όταν στις 6 και 7 Οκτωβρίου 2022 θα συνεδριάσει στην τσεχική πρωτεύουσα το έκτακτο Συμβούλιο Κορυφής της ΕΕ;  
 
Όταν η τσεχική προεδρία έχει αναλάβει τις επαφές με τα υπό ένταξη μέλη στην ΕΠΚ; 
 
Μπορεί να μας πει ο κ. Μητσοτάκης, αλλά και ο ΥΠΕΞ Νίκος Δένδιας, αν υποβαθμίζεται ο γεωπολιτικός και γεωστρατηγικός ρόλος της Ελλάδος από αυτήν την παρθενογένεση Γερμανίας – Γαλλίας;  
 
Όταν οι αποφάσεις στην ΕΚΠ φρόντισαν οι “εταίροι μας” στην ΕΕ να παίρνονται κατά πλειοψηφία και όχι με απόλυτη ομοφωνία;  
 
Έχουμε εδώ δηλαδή, άλλη μια ενδοτική, προδοτική, δουλική στάση της ελληνικής κυβερνήσεως; 
 
Πού ωφελήθηκε η Ελλάς από την αγορά γαλλικών εξοπλιστικών προγραμμάτων, πέραν της αύξησης της αμυντικής μας ισχύος; 
 
Ας αναλογιστούμε όμως, πώς η Ελλάς θησαύρισε τα ταμεία της Γαλλίας αγοράζοντας φρεγάτες και αεροπλάνα, ας αναρωτηθούμε, εμείς ως χώρα που ωφεληθήκαμε, πέραν της αύξησης της αμυντικής μας ισχύος; 
 
Η Ελλάς, τι αντισταθμιστικό όφελος αποκόμισε από αυτό το γιγαντιαίο εξοπλιστικό πρόγραμμα; Δεν ήταν μια καλή ευκαιρία να αναβαθμίσει η χώρα μας την αμυντική της βιομηχανία;  
 
Την οποία όλες οι τελευταίες κυβερνήσεις, την έχουν απαξιώσει και μαραζώνουν, τόσο η Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία (ΕΑΒ), όσο και τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα (ΕΑΣ);  
 
Καθ΄ όσον η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη κι ενώ απέκτησαν δουλειά εκατοντάδες εργατικά γαλλικά χέρια στα ναυπηγεία τους, τα ελληνικά ναυπηγεία στην Ελευσίνα πνέουν τα λοίσθια;  
Είναι αυτή εθνική πολιτική; 
 
Όταν μάλιστα στην 24ωρη απεργία των ΜΜΜ την περασμένη Τετάρτη, το αίτημα των εργαζομένων ήταν η μη ιδιωτικοποίηση των Μέσων; 
Με τον Πρόεδρο των εργαζομένων του ΗΣΑΠ, να δηλώνει:
«Δηλώνουμε την αντίθεσή μας σε αυτό το νομοσχέδιο και στις ρυθμίσεις του και για αυτό το λόγο κάνουμε απεργία. Κάναμε κάποιες εταιρείες για να μπορούμε να εξυπηρετήσουμε την κοινωνία, να προσφέρουμε κοινωνικό έργο, τέτοιες είναι οι συγκοινωνίες, αλλά είναι και άλλες εταιρείες όπως η ΕΥΔΑΠ και άλλες αυτές οι εταιρείες με αυτό το νόμο χάνουν εντελώς το δημόσιο χαρακτήρα τους, παύουν να είναι εταιρείες κοινής ωφέλειας»! 
 
Δηλαδή δεν έβαλαν μυαλό με το έγκλημα της ΔΕΗ; 
 
Το οποίο συνεχίζουν να το επεκτείνουν, χωρίς αιδώ, ανακοινώνοντας καθημερινά, ποιες περιοχές θα έχουν την επομένη ημέρα διακοπή ρεύματος; 
Που πάντα βρίσκουν να ωραιοποιούν με τις κατάλληλες λέξεις τα πολιτικά τους εγκλήματα!  
 
Και όπως τις τηλεφωνικές υποκλοπές – παρακολουθήσεις τις μετέτρεψαν λεκτικά σε “επισυνδέσεις”, έτσι και τις διακοπές ρεύματος τις ονομάζουν “συντήρηση πυλώνων της ΔΕΗ”! 
 
Θέλουν λοιπόν, όλα να τα πουλήσουν στους ξένους και να μην μείνει τίποτε υπό την φροντίδα του κράτους, ενώ η Τουρκία είναι από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές των μη επανδρωμένων μαχητικών αεροσκαφών, των περίφημων Bayraktar;  
 
Υπάλληλοι του Ερντογάν, Σολτς και Μακρόν…
 
Κι ενώ, ύποπτα έως πρόστυχα, η Γαλλία και η Γερμανία βάζουν την Τουρκία στην ΕΕ από την πίσω πόρτα, χωρίς να αντιδρούν ο Πρωθυπουργός, ο ΥΠΕΞ, η κυβέρνησή τους, η Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ, καθώς και οι Ευρωβουλευτές της, καταπίνοντας αμάσητη την κάμηλο, η Τουρκία συνεχίζει να ακροβατεί υπέροχα σε δυο βάρκες με απόλυτη επιτυχία! Προκαλώντας νέους πολιτικούς τριγμούς στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ, το νέο σχέδιο του Σουλτάνου Ρ. Τ. Ερντογάν που συζητά για την ένταξη της Τουρκίας στον Οργανισμό Συνεργασίας της Σαγκάης (SCO)!  
 
Ο Οργανισμός Συνεργασίας της Σαγκάης (ΟΣΣ) είναι ένας Ευρασιατικός Οργανισμός, πολιτικής, οικονομικής και ασφάλειας των μελών του!  
 
Δημιουργήθηκε στις 15 Ιουνίου 2001 στη Σαγκάη της Κίνας, από τις ηγεσίες της Κίνας, του Καζακστάν, της Κιργιζίας, της Ρωσίας, του Τατζικιστάν και του Ουζμπεκιστάν. 
 
Αυτές οι χώρες δεσμεύονται από Καταστατικός Χάρτη και ο οποίος υπογράφηκε τον Ιούνιο του 2002! Ακολούθως, τον Ιούνιο του 2017 στον Οργανισμό Συνεργασίας της Σαγκάης (ΟΣΣ) προσχώρησαν η Ινδία και το Πακιστάν, στη Σύνοδο Κορυφής που πραγματοποιήθηκε στην Αστάνα του Καζακστάν!  
 
Μετά από το νέο αυτό διασυρμό, του ΝΑΤΟ και της ΕΕ από τον Τούρκο Σουλτάνο, η τουρκόφιλη ηγεσία του ΝΑΤΟ ψελλίζει ότι η πράξη αυτή τελειώνει τη συνεργασία και συμμετοχή στο ΝΑΤΟ της Τουρκίας! 
 
Ποιος αυτός ο Γ.Γ. του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ, ο οποίος δεν τηρεί ούτε τις ίσες αποστάσεις μεταξύ των μελών του (Ελλάδα και Τουρκία), παροτρύνοντας την Ελλάδα με τη ρήση: “βρείτε τα μεταξύ σας”, όταν η Ελλάδα είναι αμυνόμενη της αισχρής επιθετικότητας της Τουρκίας και τηρεί απόλυτα το Διεθνές Δίκαιο και τις Διεθνείς Συνθήκες, ενώ η Τουρκία παραβάτης αυτών, διεκδικώντας τη μισή Ελλάδα με ψευδεπίγραφη “Γαλάζια Πατρίδα” και κατασκευασμένους χάρτες!  
 
Μας λένε πως αντιδρά και ο Γερμανός Καγκελάριος! Πως το κλίμα στο Βερολίνο είναι πολύ βαρύ! Μπα, ενοχλήθηκε ξαφνικά;  
 
Αλλά η μεγάλη ενόχληση έρχεται από σύσσωμο τον γερμανικό Τύπο, που καταχεριάζει την κυβέρνησή του!  
 
«Το ΝΑΤΟ και η Ευρωπαϊκή Ένωση θα πρέπει λοιπόν να αναρωτηθούν μέχρι πότε θα επιτρέπουν στον Ταγίπ Ερντογάν να τους σέρνει από τη μύτη; Η Τουρκία εμποδίζει το ΝΑΤΟ να εφαρμόσει το εμπάργκο όπλων του ΟΗΕ στη Λιβύη. Κάνει γεωτρήσεις στην ελληνική ΑΟΖ. Η Τουρκία, μέλος του ΝΑΤΟ, κάνει περισσότερα και από ό,τι η Κίνα για την παράκαμψη των ευρωπαϊκών κυρώσεων εναντίον της Ρωσίας. Ο Ερντογάν φρενάρει την ένταξη της Φινλανδίας και της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ. Και τώρα θέλει να ενταχθεί στον SCO μαζί με το Ιράν. Είναι καιρός για μια πιο δυναμική πολιτική έναντι της Τουρκίας»! 
 
Τι άλλο να προσθέσουμε εμείς! 
 
Τα παραπάνω θα έπρεπε να επικαλούνται ο Έλληνας Πρωθυπουργός και ο ΥΠΕΞ μας θέτοντας παντού βέτο κατά της Τουρκίας! 
 
Εμπνευστής των “Πρεσπών 2” ο Κυριάκος Μητσοτάκης…
 
Αλλά ξεχάσαμε ότι αυτός ο Πρωθυπουργός, ως αρχηγός Αξιωματικής Αντιπολίτευσης τον Ιανουάριο του 2019, ισχυριζόταν στη Βουλή των Ελλήνων, πως τον ίδιο και τη ΝΔ δεν τους δεσμεύει η “Συμφωνία των Πρεσπών”, που 153 Βουλευτές (145 Συριζαίοι και 8 αδέσποτοι, χωρίς ιδεολογική ταυτότητα και πατριωτική συνείδηση) ψήφισαν παραδίδοντας την αιματοβαμμένη Μακεδονία μας στους Σκοπιανούς, και κραύγαζε ότι θα χρησιμοποιήσει το δικαίωμα του βέτο για την ένταξη των Σκοπίων στην Ευρωπαϊκή Ένωση: 
«Αυτό το δικαίωμα της Πατρίδας μας, αρνούμαι να το απεμπολήσω»! 
 
Μας διατυμπάνιζε σε όλους τους τόνους, πως η “Συμφωνία των Πρεσπών” αποτελεί εθνική ήττα και εθνικό λάθος, η οποία προσβάλλει την ιστορία της Πατρίδας! Κατηγορούσε την τότε κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, ότι παραχώρησε “μακεδονική” εθνότητα και γλώσσα. 
 
Έλεγε επίσης:
«Υπογράψατε αυτόματα την πρόσκληση των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ. Κάψατε τον μοχλό πίεσης και έγινε εθνικό μπούμερανγκ. Θα συμφωνούμε αυτόματα και στο κλείσιμο κάθε κεφαλαίου, επειδή αυτό ορίζει αυτό που υπογράψατε; Εφόσον εκλεγώ Πρωθυπουργός, αρνούμαι να ερμηνεύσω τη Συμφωνία με τον τρόπο αυτόν! Να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και στο ύψος της ιστορίας»! 
 
Αυτά τα βαρύγδουπα λόγια του Κυριάκου Μητσοτάκη μετέφεραν οι Βουλευτές του σε όλη την Ελλάδα, αλλά κυρίως στην Μακεδονία μας, προεκλογικά! Συμμετέχοντας στις πολυπληθείς λαοσυνάξεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, όλα τα κορυφαία στελέχη της παράταξης, όπως ο Κώστας Τασούλας (σήμερα Πρόεδρος της Βουλής, Μάκης Βορίδης (σήμερα Υπουργός Εσωτερικών), Άδωνις Γεωργιάδης (σήμερα Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων), Θάνος Πλεύρης (σήμερα Υπουργός Υγείας) καθώς και άλλοι! 
 
Αυτά τα ψεύτικα λόγια πίστεψαν οι Έλληνες πολίτες, οι Μακεδόνες και έδωσαν την απόλυτη αυτοδυναμία στη ΝΔ και έκαναν Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, μετά από δέκα χρόνια συμμαχικών κυβερνήσεων! 
 
Σήμερα ως Πρωθυπουργός φόρεσε άλλο προσωπείο και στις 19 Ιουλίου 2022 “παρέδωσε” την Μακεδονία μας, του Φιλίππου και του Αλεξάνδρου στου; Σκοπιανούς, δημιουργώντας τις “Πρέσπες 2”! 
 
Αυτήν την ημέρα με την απλόχερη παραχώρηση Μητσοτάκη της Μακεδονίας μας, άρχισαν επίσημα οι ενταξιακές συζητήσεις των Σκοπίων στην ΕΕ! Με αναγνωρισμένη “Μακεδονική” γλώσσα, η οποία θα γίνει μία από τις επίσημες γλώσσες της Ευρωπαϊκής Ένωσης! 
 
Και πώς θα λέγονται αυτοί; Μακεδόνες! 
Αν δεν ήταν μάλιστα το βέτο της Βουλγαρίας, από το 2019 θα είχαν τελειώσει όλα! 
 
Το ζητούμενο όμως είναι ένα! Πότε θα ξυπνήσει αυτός ο υπνωτισμένος ελληνικός λαός; Πότε θα “μαυρίσει” με την ψήφο του Τσίπρα και Μητσοτάκη; Έως πότε θα είναι εγκλωβισμένοι στις παραταξιακές ταμπέλες; Όταν ο Αλέξης Τσίπρας δεν είναι αριστερός και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όχι δεν είναι δεξιός, όχι δεν είναι κεντρώος, αλλά είναι μαθητής και χειροκροτητής του εθνικού ολετήρα Κώστα Σημίτη! 
 
Ως πότε θα εμπιστεύεται και θα παραπλανιέται από τα Συστημικά ΜΜΕ και από τις πειραγμένες δημοσκοπήσεις αυτών των Μέσων, που διενεργούνται κατόπιν εντολής των επιχειρηματιών ιδιοκτητών αυτών των Μέσων;
 
Επικίνδυνος Πρωθυπουργός; Επικίνδυνη κυβέρνηση;
 
Τα συμπεράσματα δικά σας, σύμφωνα με αυτά που αποκάλυψε σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης ο κ. Χρήστος Κολοβός, Διδάκτωρ Μηχανικός Μεταλλείων – Μεταλλουργός Μηχανικός ΕΜΠ τέως Διευθυντής Κλάδου Μεταλλευτικών Μελετών και Έργων ΔΕΗ ΑΕ/Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας: 
«… μας εξήγησαν οι Σκοπιανοί, ότι συμφώνησαν να πάρουν περίπου 80.000 τόνους το μήνα από τα ελληνικά ορυχεία λιγνίτη για να τον καίνε κυρίως στο Μοναστήρι (Μπίτολα), όπου βρίσκεται ο ΑΗΣ των Σκοπίων. Και εμείς προτιμούμε να κρατούμε τον ΑΗΣ Μελίτης σβηστό, δούλεψε ελάχιστα απ΄ τις 16/8 έως τις 6/9 και έκλεισε ξανά.  
 
Ας μας πουν γιατί. Ξαφνικά η κυβέρνηση θα βρει πάνω από 10 δισ. Ευρώ, από τον ουρανό για να τα δώσει στους παρόχους ενέργειας, για να μην χρεώνουν τους λογαριασμούς ρεύματος.
 
Επειδή τους ενοχλεί ο ελληνικός λιγνίτης για να καίνε εισαγόμενο φυσικό αέριο, ψάχνουν τρόπους να κάνουν απολιγνιτοποίηση μια ώρα νωρίτερα, αλλά δεν θα έχουμε ούτε φυσικό αέριο, ούτε λιγνίτη το χειμώνα.  
 
Γιατί εμείς έπρεπε άρον-άρον τον Αύγουστο του ’21 να κλείσουμε τα λιγνιτικά μας εργοστάσια;»!!Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.