24 Σεπτεμβρίου 2022

ΟΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΜΠΟΣ ΤΟΥ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟΥ ΣΟΥ

Γράφει ο Δαναός
 
 
Εχετε παρατηρήσει στις φαινομενικά φυσιολογικές διαφημίσεις γενικά παντού στα ΜΜΕ, ότι με τρόπο σου πλασάρουν τον νέο τρόπο ζωής;;;
Έχετε ποτέ ακούσει, δεί διαφήμιση που να σε στεναχωρεί, να σε προβληματίζει, να σε μελαγχολεί κλπ κλπ;;;
 
Όλες είναι η χαρά της ζωής, τα απωθημένα σου, τα θέλω σου, τα όνειρα σου, τα πάντα που θα ήθελες και δεν τα μπορείς, αλλά ελπίζεις, εύχεσαι και περιμένεις... 
 
Σχεδόν όλες λοιπόν, οι πολυεθνικές εμπορίου και όχι μόνο, πουλώντας σου αγαθά, σου τα προσφέρουν σαν μεγάλη ευκολία και οικονομικότερα για το σπίτι και μόνο για το σπίτι. 
 
Το κυριότερο που ίσως πολλοί και να τους αρέσει.... δουλειά από το σπίτι, γραφείο στο σπίτι, φτιάξτε τον χώρο εργασίας σας στο σπίτι.
 
Μια χαρά έστω μόνο γιζ αυτό μιζς και συμφέρει και εργοδότες και εργαζόμενους που έχουν διοικητικές. και θεωρητικές δουλειές της εποχής μας που γίνονται ηλεκτρονικά. 
 
Όμως αν έχω και ένα μίνι γυμναστήριο και έναν μίνι κηπο και ένα τεράστιο home cinema με ένα καναπέ μασάζ να με ξεκουράζει από το καθισιό, τότε θα είμαι άρχοντας μέσα στο σπιτάκι μου με τα όλα μου!
 
Αμ δε !!.... σκλάβος του εαυτού σου θα είσαι, που θα σε κάνει να μην θέλεις να δείς τον ήλιο. 
 
Το να έχεις βέβαια σπίτι που να τα έχει μέσα όλα αυτά, μάλλον από χόμπι δουλεύεις γιατί τα διακόσια τετραγωνικά δεν φτάνουν για την ζωάρα αυτή εκτός αν είσαι κληρονόμος ονόματος.
Παραδείγματα υπάρχουν και τα ξέρετε.
 
Σιγά σιγά λοιπόν αποστασιοποιήσαι και από τους φίλους, συγγενείς, αγαπημένους, οικογένειες, πατρικά, συρρικνώνεις την ζωή σου μέσα στο κουκούλι που σε βάλανε με την θέλησή σου. 
 
Σου δείχνουν ταξίδια, εκδρομές, δραστηριότητες, ζωή λαμπερή με στράκα στρούκες και σκέφτεσαι θα κάνω και αυτά τα όνειρα τα απατηλά. 
 
Θα υπάρχουν βέβαια τέτοια καλούδια, αλλά όχι γιά όλους όμως, αλλά μόνο για την "βασίλισσα της κυψέλης και τους υποτελείς της" και όλες οι άλλες μελισσούλες στον αγώνα να θρέψουν την ομορφονιά και τους γλύφτες της. 
 
ΓΙΑ ΚΑΝΕ ΕΝΑΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΙΣΜΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΠΙΒΆΛΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΣ ΕΛΙΤ ΠΟΥ ΣΠΡΩΧΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ, ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΙΑΣ ΚΥΨΈΛΗΣ. 
 
Έχουν αρχίσει και την κλιματική μούφα αλλαγή. 
ΕΝΑΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ 4,5 ΔΙΣ ΕΤΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ, ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΜΑΣ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΑΣ ΖΩΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ....ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΕΙ !!!! 
Ε! ΟΧΙ ΡΕ ΦΡΟΥΤΑ ΛΕΤΕ ΨΕΜΑΤΑ.  
 
Kαι επίσης να δεχτείς πακέτο και την κατευθυνόμενη ενεργειακή κρίση, που πλουτίζουν πάλι μόνο οι πολύ πλούσιοι, με τιμωρίες διακοπές ρεύματος, μετακινήσεις λόγω καυσίμων ελάχιστες (το βλέπω στην απόλυτη ερημιά και στα κλειστά μαγαζιά) ΜΟΝΟ ΤΑ ΤΟΥΡΙΣΤΑΚΙΑ ΞΕΣΑΛΩΝΟΥΝ. 
 
Κρύο τον χειμώνα, κάψα τα καλοκαίρια, σου πετάξανε και εναν λιμό βραχυπρόθεσμο μαζί και καταποντισμό και μερικά κουτιά ντραμαμίνες και αγχολυτικά γιά να τα χωνέψεις πιο σίγουρα.
 
Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΝΤΡΟΠΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΨΕΜΑΤΑ ΜΕ ΑΛΛΗΓΟΡΙΕΣ ΤΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΕΘΡΟΥ.
 
Ρε δεν πάνε να κουμπουριαστουν όλα τα λαμόγια ένθεν και εκείθεν μπας και βρούμε την ισορροπία μας;;
Δεν τους πιστεύω, δεν τους υπακούω, δεν τους ακολουθώ στο μονοπατι που θέλουν να με στριμώξουν.
Όλοι μας έχουμε περίπου την ίδια λογική.
 
Τα σαΐνια τα πολύ, που νομίζουν ότι είναι έξυπνα, όσα είναι, ας πορευτούν με τα συμφέροντά τους.. και ας μπουν στο σύστημα και να αναπνέουν μετά με μισό ρουθούνι.
Γιατί θα έχουν ελεγχόμενη "ζωάρα" προθεσμίας. 
 
Όσοι όμως πιστεύουν σε ελεύθερη ζωή, κρίση, κριτική γνώμη, πράξεις και αποφάσεις ....ΓΡΑΦΤΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΖΩΑΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΥΦΛΩΝΟΜΑΣΤΕ, ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ, ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΤΙΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΘΑΒΟΥΝ.. ΤΗΝ ΝΕΚΡΏΝΟΥΝ.
ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΑ ΔΟΛΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΙΚΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΩΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ""ΠΑΛΑΒΩΝ"". 
 
Τώρα βέβαια όποιος όποια θέλει καρότο και μαστίγιο το μονοπάτι εύκολα στην αρχη το βαδίζεις, αλλά ποτέ δεν βγαίνεις. 
 
Αυτά όπως πάντα σαν κουβεντούλα αναγκαστικά από ...το πληκτρολόγιο και όχι την παρέα.
Καλά να είστε όλοι άγνωστοι και γνωστοί μου φίλοι.
Ευχαριστώ πολύ
 
Υ.Γ. Φιλαράκια ας πούμε ότι το νέο ραντεβού μας θα μεταφερθεί τουλάχιστον δεκαπέντε μέρες πιό μετά και βλέπουμε.



Share

9 σχόλια:

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΕΣ ΓΝΩΜΕΣ ΑΛΛΑ ΠΧ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΑ ΚΑΖΙΝΟ ΤΣΕΠΗΣ Κ ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ Κ ΧΑΣΙΜΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ Κ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!
ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ Κ ΣΕ ΠΑΤΑΝΕ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ Κ ΣΕ ΠΟΛΤΟΠΟΙΟΥΝ ΜΕΤΑ .
ΟΤΙ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΟΜΟΡΦΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΥΠΟΠΤΟ.
ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ YOUTUBE ....ΒΑΛΕ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ 20 ΕΥΡΩ Κ ΠΑΡΕ 1000 ΑΜΕΣΩΣ ! ΠΟΣΟ ΓΚΑΓΚΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ;;;
ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΟΥΣ Κ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ Κ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.

Νέρια είπε...

Δε γίνεται να μη συμφωνήσω μαζί σου!!!

Ανώνυμος είπε...

ΔΑΝΑΕ ΜΟΥ ΑΦΟΥ Ο ΥΛΙΣΜΟΣ, Η ΕΥΜΑΡΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΕΥΣΑΝ ΚΑΙ ΠΕΙΘΗΝΙΑ ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΤΩΝ ΕΠΙΤΗΔΕΙΩΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΩΝ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ. ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ...
ΑΑ

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΠΡΟΣ Νέρια
ΜΠΟΡΕΙ Κ ΝΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΙ ΑΛΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΟΙ ΤΩΡΙΝΟΙ ΔΕΝ ΒΑΔΙΖΟΥΝ ΚΟΥΤΡΟΥΒΑΛΑΝΕ ΣΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΣΣΑΡΟΥΝ ... ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΝΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ .

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΠΡΟΣ Ανώνυμος ΑΑ

24 Σεπτεμβρίου, 2022 20:13

ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΤΥΠΙΚΑ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΒ ΗΛΙΚΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ Ή ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ...ΑΠΟ 8 ΑΠΟ 12 ΑΠΟ 16 Κ ΒΑΛΕ Κ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΜΙΚΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΞΕΡΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΝΗΡΑ ΣΤΑ 18 ΜΑΣ Κ ΒΑΛΕ.
ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΤΙ 12 ΩΡΑ Κ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΧΩΜΑ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ Κ ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ Κ ΤΑ ΠΟΝΗΡΑ !!!
ΑΥΤΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΝΤΩΝΗ .
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΝΤΑ

Νέρια είπε...

Άσε Δαναέ αυτό που λες με την κουτρουβάλα το βλέπω πρώτα στα παιδιά μου και μετά στους άλλους.

CyanUranus είπε...

Πάρα πολύ εύστοχες οι παρατηρήσεις και η όλη δόμησις του σκεπτικού του άρθρου. Ομολογώ πολύ προτώτυπος η παρουσίασις.

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΠΡΟΣ Νέρια
Α ! ΜΑΛΙΣΤΑ ...ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ ΣΤΟ ΚΛΑΜΠ !
ΑΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ Κ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΛΑΛΗΣΑΝ [ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΝΤΑΡ]
ΑΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ...ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ Κ ΕΥΚΟΛΑ ΤΙΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ.
ΑΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΑΝ ΚΑΡΑΒΙ ΠΟΥ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ Κ ΣΤΡΙΒΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣ ΤΗΝ ΣΟΥΠΑ.
....ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ.
ΤΕΛΙΚΑ Η ΚΟΥΤΡΟΥΒΑΛΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΓΕΝΙΑ ΣΕ ΓΕΝΙΑ Κ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΗ Κ ΑΠΟΤΟΜΗ.
ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ....ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΑΠΕΙΡΑ ΗΛΙΚΙΑΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΓΙΑΤΙ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΤΕ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΚΤΟΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΤΑΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ.

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΠΡΟΣ CyanUranus
ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΛΟΓΙΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΕΓΑΛΟ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΓΑΜΗΝΕΣ ΣΕ ΑΡΘΡΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ.
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.