17 Σεπτεμβρίου 2022

Η βλακεία δεν έχει όρια…

Γράφει ο Καταχανάς
 
Καθώς θεωρώ ότι οι αναγνώστες μας δε διαβάζουν αποκλειστικά το ιστολόγιό μας, αποφεύγω νά ανεβάζω άρθρα που θα μπορούσαν να διαβάσουν και σε άλλους ιστοτόπους. Κυρίως αποφεύγω τα της ελληνικής επικαιρότητας. Αλλά κάποιες φορές, δε γίνεται να μη σχολιάσω κάποιες… ακραίες ηλιθιότητες….
 
Και όπου βλακεία, σύσσωμο και το μητσοτακέϊκο… Πρέπει να το έχει τάμα αυτή η φαμίλια να κάνει απανωτές βλακείες. Και να ήταν βλακείες που επηρεάζουν μόνο τη φαμίλια, πάει στην ευχή. Εδώ όμως έχουμε να κάνουμε με μία απύθμενη βλακεία που επηρεάζει όλη τη χώρα.  
 
Είναι γνωστή η ηλίθια δήλωση της Μπακογιάννη στον ΑΝΤ 1 σύμφωνα με την οποία είμαστε σε… πόλεμο με τη Ρωσία…  
 
Η δήλωση για όσους δεν τη θυμούνται, έχει ως εξής:  
 
«Ζούμε σε μια περίοδο εξαιρετικά ανησυχητική. Είμαστε μια χώρα που έχει συγκεκριμένη απειλή εξ ανατολών. Είμαστε μια χώρα που βρίσκεται σε πόλεμο με τη Ρωσία λόγω της Ουκρανίας, όπως ολόκληρη η Ευρώπη».
 
Μωρή τρελή, μωρή ζουρλή, μωρή ξεμυαλισμένη – που λέει και το λαϊκό άσμα – από πού κι ως που η Ελλάδα είναι σε πόλεμο με τη Ρωσία; Επειδή εσείς είστε τα σκυλάκια του ΝΑΤΟ, νομίζετε ότι όλη η Ελλάδα είναι σαν τα μούτρα σας;  
 
Και φυσικά, η ρωσική πρεσβεία στην Ελλάδα, απάντησε δεόντως… 
 
Η Ρωσία δεν έχει κηρύξει τον πόλεμο στην Ελλάδα.
 
Ευτυχώς δηλαδή που οι ρώσοι δεν είναι ηλίθιοι σαν την Μπακογιάννη, γιατί αλλιώς θα βλέπαμε ρωσικά βλήματα να κάνουν παρέλαση στον ελληνικό ουρανό και να μη μένει όρθιο ούτε χωράφι…  
 
Ευτυχώς που οι ρώσοι ξέρουν ότι η πλειοψηφία του ελληνικού λαού μουτζώνει με χέρια και πόδια τη Μπακογιάννη…  
 
Κι επειδή, όπως είπαμε, η βλακεία είναι προνόμιο της φαμίλιας Μητσοτάκη, έπεσε και η άλλη ηλίθια δήλωση που έκανε ολόκληρη τη Ρωσία να γελάει.  
 
Κι η δήλωση δια στόματος Μητσοτάκη ήταν ότι η Ρωσία θα παρέμβει στις επερχόμενες εκλογές…  
 
Βασικά, αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι ότι ο Μητσοτάκης προσπαθεί να πείσει τα λίγα κομματόσκυλα της ΝΔ που έχουν απομείνει, πώς η διαφαινόμενη ήττα της ΝΔ, δε θα είναι αποτέλεσμα της άθλιας – απάνθρωπης – ανθελληνικής πολιτικής του, αλλά αποτέλεσμα ρωσικής παρέμβασης…  
 
Και φυσικά, ούτε αυτό το άφησε αναπάντητο η ρωσική πρεσβεία… 
 
Μια ερώτηση: στο πλευρό ποιου κόμματος θα παρέμβαινε η Ρωσία στις ερχόμενες βουλευτικές εκλογές στην Ελλάδα;
 
Ουσιαστικά, προκαλεί – παρακαλεί το μητσοτακέϊκο να του κηρύξει τον πόλεμο ο Πούτιν… Τόση ηλιθιότητα μαζεμένη, πρέπει ν’ αποτελεί ρεκόρ…  
 
Κι η τελευταία βλακεία για σήμερα, όλως παραδόξως, δεν προέρχεται από τήν καταραμένη φαμίλια, αλλά από το (σύνηθες ύποπτο) Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης… 
 
Ειλικρινά, εδώ κολλάει το «κόψε φάτσες και βγάλε συμπέρασμα»…  
 
Μόλις είδα αυτές τις… κυρίες (νομίζω δηλαδή… δεν παίρνω κι όρκο) να είναι τόσο περιχαρείς για τα σκουληκομπισκότα που εφηύραν, είπα: «ε, ναι! Τέτοια ανακάλυψη, μόνο τέτοιες φάτσες θα μπορούσαν να την κάνουν»… Σοβαρά τώρα… αυτές τρώνε λεμόνια για πρωινό ή είναι από φυσικού τους τόσο ξυνές; Απορώ…  
 
Στο προκείμενο…  
 
Σοβαρά τώρα… Μπισκότα από σκουλήκια; Κι αυτό λέγεται «επιστήμη»; Πόσο πιο αηδιαστικά χαμερπής μπορεί να γίνει η ανθρωπότητα;  
 
Οταν άκουγα τον Καζαντζίδη να τραγουδάει «νυχτερίδες κι αράχνες», ποτέ μου δε φανταζόμουν ότι θα φτάναμε στο σημείο να τις τρώμε κι όλας… Γρύλλοι, ακρίδες, έντομα, σκουλήκια… Πόσο περισσότερο υποβιβασμό να κάνουν στην ανθρώπινη υπόσταση πια;  
Κι η βλακεία συνεχίζεται ακάθεκτη...
 



Share

1 σχόλιο:

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΠΑΙΝΤΕΡΜΑΝ Κ ΣΠΑΙΝΤΕΡΓΟΥΜΑΝ !!!
ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΙΣ ΑΡΑΧΝΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΤΕΤΟΙΑ ΓΚΟΥΡΜΕΔΑΚΙΑ !!!
ΒΑΣΙΚΑ ΑΣ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΟΣΟΙ ΤΑ ΤΡΩΝΕ Η ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΦΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΡΓΑΛΗΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ !!!

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.