15 Οκτωβρίου 2021

Ο διεμφυλικός Superman θα «καταστρέψει την Αμερική», λένε εξοργισμένοι συντηρητικοί.... Το θέμα είναι ότι ο στόχος δεν είναι οι ΗΠΑ αλλά τα παιδιά του πλανήτη!!!!!

Μια σκηνή από το τεύχος 5 του «Superman: Son of Kal-El» © DC Comics 
 
Ο Σούπερμαν της DC Comics είναι πλέον αμφιφυλόφιλος (bisexual), και σε ένα επερχόμενο τεύχος θα δούμε μια ρομαντική συνάντηση μεταξύ του Ανθρώπου του Ατσαλιού και ενός άνδρα δημοσιογράφου. Η ανανέωση του σούπερ ήρωα έχει προκαλέσει τουλάχιστον αντιδράσεις.
 
Ο Τζον Κεντ, γιος του Κλαρκ Κεντ και της Λόις Λέιν, είναι ένας απόλυτα σύγχρονος υπερήρωας. Πολεμά την κλιματική αλλαγή και τους πυροβολισμούς σε σχολεία και χρησιμοποιεί τις υπερδυνάμεις του για να σταματήσει την απέλαση παράνομων μεταναστών. Τώρα, στο τελευταίο τεύχος του «Superman: Son of Kal-El», αποκαλύπτεται ως αμφιφυλόφιλος, με τις σελίδες του κόμικ να απεικονίζουν ένα φιλί μεταξύ του ανθρώπου από ατσάλι και του Jay Nakamura, ενός δημοσιογράφου.  
 
«Το σύμβολο του Σούπερμαν πάντα αντιπροσώπευε την ελπίδα, την αλήθεια και τη δικαιοσύνη«, ανέφερε ο συγγραφέας Τομ Τέιλορ σε δήλωσή του τη Δευτέρα. «Σήμερα, αυτό το σύμβολο αντιπροσωπεύει κάτι περισσότερο. Σήμερα, περισσότεροι άνθρωποι μπορούν να δουν τον εαυτό τους στον πιο ισχυρό υπερήρωα των κόμικς«. 
 
Δημιουργημένος το 1938, ο Σούπερμαν ήταν πάντα ο απόλυτος Αμερικανός ήρωας: δυνατός, αρρενωπός και μαχόμενος για την «αλήθεια, τη δικαιοσύνη και τον αμερικανικό τρόπο». Ωστόσο, η DC Comics τροποποίησε αυτό το σύνθημα τον Ιούλιο, όταν η ιστορία του Jon Kent ξεκίνησε στο πρώτο τεύχος του «Superman: Son of Kal-El», αντικαθιστώντας την αρχική πατριωτική δήλωση του πατέρα του με την «αλήθεια, τη δικαιοσύνη και έναν καλύτερο κόσμο».  
 
Σε εκείνο το στάδιο, η DC είχε ήδη προσλάβει τον ακτιβιστή της φυλής Ta-Nehisi Coates για να δουλέψει σε μια ταινία με αντικατάσταση της φυλής του Superman (η οποία έκτοτε έχασε τον σκηνοθέτη της, τον JJ Abrams), και η αλλαγή της σεξουαλικότητας του Superman ήταν μια φυσική εξέλιξη για τον Taylor, ο οποίος δήλωσε στους New York Times ότι «η ιδέα της αντικατάστασης του Clark Kent με έναν άλλο στρέιτ λευκό σωτήρα έμοιαζε με χαμένη ευκαιρία«.  
 
Ωστόσο, πολλοί οπαδοί και ειδικοί -ιδιαίτερα οι συντηρητικοί- δεν είχαν κανένα πρόβλημα με τον παλιό Σούπερμαν. Θυμωμένοι από αυτό που είδαν ως μια προσκολλημένη γκέι υποπλοκή, κατηγόρησαν την DC Comics στο διαδίκτυο.
 
«Εξαιρετικό! Αλλά για πραγματική ενσωμάτωση, θα ήθελα επίσης να δω τη Λόις Λέιν να γίνεται πανσεξουαλική και τον Λεξ Λούθορ να αναγνωρίζεται ως λεσβία με ρευστό φύλο«, έγραψε στο Twitter ο Άγγλος αντιφρονούντας Πίερς Μόργκαν. 
 
Ωστόσο, οι υποστηρικτές του νέου, αφυπνισμένου Σούπερμαν απέρριψαν την κριτική αυτή, υποστηρίζοντας ότι οι άνθρωποι που αναστατώθηκαν περισσότερο από την αλλαγή «δεν έχουν αγοράσει ούτε ένα κόμικς στη ζωή τους». 
 
Παρά την κυριαρχία των ταινιών με υπερήρωες στον κινηματογράφο και στις πλατφόρμες streaming, οι πωλήσεις κόμικς παραμένουν υποτονικές εδώ και αρκετά χρόνια. Οι έξυπνες ιστορίες δεν έχουν καταφέρει να συνδεθούν με το νεανικό κοινό και ο πρώην καλλιτέχνης της DC Ethan Van Sciver δήλωσε στο YouTube αυτό το καλοκαίρι ότι «υπάρχει μια αισθητή αίσθηση απελπισίας» στη βιομηχανία. 
 
«Η βιομηχανία των κόμικς είναι μια καταστροφή αυτή τη στιγμή», υποστήριξε ο Van Sciver. «Δεν φαίνεται να προσπαθεί κανείς να βγάλει χρήματα παράγοντας εμπορεύσιμα, επιθυμητά, συλλεκτικά κόμικς. Οι περισσότεροι δημιουργοί χρησιμοποιούν το μέσο των κόμικς για να προσπαθήσουν να προωθήσουν τηλεοπτικές σειρές και ταινίες στο Netflix. Προσπαθούν να προσελκύσουν την προσοχή των μέσων μαζικής ενημέρωσης, υποδηλώνοντας τις πρωτοβουλίες τους για την ποικιλομορφία και την ενσωμάτωση». 
 
Στο μέτωπο της διαφορετικότητας, ο Jon Kent δεν είναι ο μόνος LGBT ήρωας που αποκαλύφθηκε από την DC τους τελευταίους μήνες. Τον Αύγουστο, η DC αποκάλυψε ότι ο βοηθός του Μπάτμαν, ο Τιμ Ντρέικ, είναι αμφιφυλόφιλος.  
 
Σχόλιο Καταχανά:  
 
Ναι… Να υποθέσω ότι ο Captain America θα γίνει ομοφυλόφιλος, οι Fantastic 4 ένα αχαλίνωτο κρεββάτι, ο Spiderman θα σκαρφαλώνει με 12ποντο πετώντας ιστούς από γκατζετάκι του Οίκου Dior, η «Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων» θα μετονομαστεί σε «η Αλίκη στη χώρα της κλειτορίδας» κοκ… Σωστά; Σωστά!  
 
Μήπως θα δούμε και το γιο του Γιώργου Θαλάσση να αγωνίζεται ακτιβιστής για τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ; Μήπως τον Αστερίξ και τον Οβελίξ να παλεύουν κατά της «τυραννίας των straight»;  
 
Ως πότε, αλήθεια, θα ανεχόμαστε αυτόν το διασυρμό των ηθών;  
 
Μετάφραση από το πρωτότυπο: Καταχανάς (Γ. Μεταξάς)  
πηγή άρθρου: rt.com 
 
 
ΣΧΟΛΙΟ
 
Συνεχίζεται με όλο και αγριότερους ρυθμούς η νεοταξική προπαγάνδα των ΛΟΑΤΚΙ στα παιδιά μας.... 
Τα κώμιξ έχουν έναν και μόνο στόχο..... ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ,
Αυτά τα αίσχη αρνούνται πολλές χώρες της Ευρώπης με πρωτοπόρο την Ρωσία και η σιχαμερή Ε.Ε. πιέζει για αντίποινα....



Share

1 σχόλιο:

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΑΥΤΗ Η ΑΧΑΛΙΝΩΤΗ ΤΡΥΠΟΛΑΤΡΙΑ ΤΟΥ ....ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΜΠΑΖΕΙ ! ....Κ ΟΛΟΙ ΟΛΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΛΟΛΑ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΤΡΥΠΑΣ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ Κ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑΣ.
ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΗΘΙΚΟ ΦΡΑΓΜΟ Κ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΝΤΡΟΠΗ ...ΠΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΟΥΝ ΑΛΛΩΣΤΕ ;;; ....ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΠΑΝΤΟΥ ΑΡΡΩΣΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΑΘΩΩΝ ΑΝΗΛΙΚΩΝ .
Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΚΟΠΡΟΣ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΣ .

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.