9 Οκτωβρίου 2021

Αναφορά – βόμβα: Ο κινέζικος στρατός αγόραζε τεστ PCR, μήνες πριν το πρώτο επίσημο κρούσμα κορονοϊού!

Ενισχύονται όσοι ισχυρίζονται πως ο Κορονοϊός διέρρευσε από το εργαστήριο της Γιουχάν
 
Η αποκάλυψη έρχεται από το Τόκιο και συγκεκριμένα από έκθεση εταιρείας ασφαλείας διαδικτύου η οποία δόθηκε στην δημοσιότητα και αποκαλύπτει πως οι κινέζοι γνώριζαν για τον κορονοϊό, πριν ακόμα ανακοινωθεί επίσημα το πρώτο κρούσμα!
 
Οι αγορές τεστ PCR στην «επίμαχη» επαρχία Χουμπέι της Κίνας αυξήθηκαν μήνες πριν από τις πρώτες επίσημες αναφορές για το αρχικό κρούσμα κορωνοϊού, σύμφωνα με έκθεση της εταιρείας κυβερνοασφάλειας Internet 2.0 που έχει έδρα την Αυστραλία. 
 
Περίπου 67,4 εκατομμύρια γιουάν (10,5 εκατομμύρια δολάρια με την τρέχουσα ισοτιμία) δαπανήθηκαν σε δοκιμές PCR στο Χουμπέι κατά τη διάρκεια του 2019, σχεδόν διπλάσιο από το σύνολο του 2018, με την ανοδική πορεία να ξεκινά τον Μάιο, σύμφωνα με την ίδια έκθεση. 
 
Peter Daszak: Βάφτισε ακόμα και τον πρόεδρο των ΗΠΑ συνωμοσιολόγο, όταν ο Τραμπ αναφέρθηκε στην πιθανότητα διαρροής του ιού από το εργαστήριο! Σήμερα αποδεικνύεται ότι ο ίδιος χρηματοδοτούσε το εργαστήριο στη Γιουχάν! 
 
Η εταιρεία «Internet 2.0» συνέλεξε και ανέλυσε δεδομένα από έναν ιστότοπο που συγκεντρώνει πληροφορίες σχετικά με τις προσφορές δημοσίων συμβάσεων στην Κίνα. Η ομάδα ανάλυσης αποτελείται από πρώην αξιωματούχους από υπηρεσίες πληροφοριών στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Αυστραλία και άλλες χώρες. 
 
 
Η έκθεση θέτει περαιτέρω αμφιβολίες για την επίσημη γραμμή της Κίνας σχετικά με την προέλευση του ιού, ένα θέμα που έχει τροφοδοτήσει τις εντάσεις μεταξύ Πεκίνου και Ουάσινγκτον. Το υπουργείο Εξωτερικών της Κίνας αμφισβήτησε τα ευρήματα της έκθεσης. 
 
Τα τεστ PCR φυσικά χρησιμοποιούνται για τον εντοπισμό της παρουσίας μιας συγκεκριμένης γενετικής αλληλουχίας σε ένα δείγμα και έχουν εφαρμογές πέρα ​​από τον έλεγχο COVID-19. Η συγκεκριμένη έκθεση όμως υποστηρίζει ότι η ασυνήθιστη άνοδος πιθανώς σηματοδοτεί την ευαισθητοποίηση για μια νέα ασθένεια που εξαπλώνεται μέσα και γύρω από τη Γουχάν, την πρωτεύουσα της επαρχίας Χουμπέι. 
 
Οι παραγγελίες διπλασιάστηκαν από τα πανεπιστήμια, πενταπλασιάστηκαν από το Κινέζικο Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων και δεκαπλασιάστηκαν από τα γραφεία δοκιμών σε ζώα. Οι αγορές όμως από νοσοκομεία μειώθηκαν κατά περισσότερο από 10%! Στοιχεία που δείχνουν ότι το κράτος γνώριζε, όχι όμως και οι πολίτες, ακόμα και οι υγειονομικοί λειτουργοί της πρώτης γραμμής. 
 
 
Τα μηνιαία δεδομένα προμηθειών δείχνουν μια άνοδο των παραγγελιών τον Μάιο του 2019, ειδικά από αγοραστές του Κινέζικου CDC και τον Λαϊκό Απελευθερωτικό Στρατό της Κίνας! 
 
«Πιστεύουμε ότι οι αυξημένες δαπάνες τον Μάιο υποδηλώνουν την πρώτη ημερομηνία που έγινε γνωστή η νέα μόλυνση», αναφέρεται στην έκθεση. 
 
Οι αγορές αυξήθηκαν κατακόρυφα επίσης από τον Ιούλιο έως τον Οκτώβριο, ιδίως από το Πανεπιστήμιο Επιστήμης και Τεχνολογίας της Γουχάν. Το ίδρυμα ξόδεψε 8,92 εκατομμύρια γιουάν για αγορά τεστ PCR το 2019, περίπου οκταπλάσια από το σύνολο του προηγούμενου έτους.
 
Ένα από τα έγγραφα που ήρθαν στην δημοσιότητα με το όνομα του Peter Daszak! 
 
Το πανεπιστήμιο, μαζί με τα τοπικά νοσοκομεία και τις δημόσιες αρχές υγείας, διαδραματίζει άμεσο ρόλο στην αντιμετώπιση των εστιών νέων ασθενειών, σύμφωνα με την έκθεση. 
 
Η ραγδαία αύξηση αυτή των παραγγελιών παρέχει στοιχεία ότι «η αύξηση των αγορών τεστ PCR συνδέθηκε πιθανότατα με την εμφάνιση του COVID-19 στην επαρχία Χουμπέι το 2019», αναφέρεται στην έκθεση. «Εκτιμούμε με μεγάλη βεβαιότητα ότι η πανδημία ξεκίνησε πολύ νωρίτερα από ότι η Κίνα ενημέρωσε τον ΠΟΥ [Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας] για τον COVID-19». 
 
Το υπουργείο Εξωτερικών της Κίνας αμφισβήτησε τα ευρήματα. Σε απάντηση στο Bloomberg News, εκπρόσωπος της κινέζικης κυβέρνησης ισχυρίστηκε ότι τα ευρήματα εμπίπτουν στην ίδια κατηγορία με άλλους αμφίβολους ισχυρισμούς σχετικά με την προέλευση του κοροναϊού, συμπεριλαμβανομένου ενός «λεγόμενου εγγράφου» που ανέλυσε τον όγκο κίνησης κοντά σε πολλά νοσοκομεία της Γουχάν και έψαξε για τις λέξεις-κλειδιά “βήχας” και “διάρροια” πριν καταλήξουν (οι ΗΠΑ) στο συμπέρασμα ότι το ξέσπασμα ξεκίνησε στη Γουχάν ήδη από τον Αύγουστο του 2019. 
 
 
«Η ιχνηλασιμότητα των ιών είναι ένα σοβαρό επιστημονικό ζήτημα που πρέπει να αντιμετωπιστεί από τους επιστήμονες», δήλωσε ο κινέζους εκπρόσωπος στο Bloomberg. Το Γραφείο Πληροφοριών του Κρατικού Συμβουλίου της Κίνας δημοσίευσε μια λευκή βίβλο για τις ενέργειες της χώρας για την καταπολέμηση του Covid-19, η οποία με «σαφές χρονοδιάγραμμα και αδιαμφισβήτητα στοιχεία» καταγράφει τις προσπάθειές της για την καταπολέμηση της επιδημίας, σύμφωνα με τον Κινέζο εκπρόσωπο. 
 
Οι ΗΠΑ και η Κίνα συγκρούονται για το ζήτημα προέλευσης του Κορωνοϊού από τις πρώτες μέρες της πανδημίας. Το Πεκίνο είπε στον ΠΟΥ ότι το πρώτο κρούσμα καταγράφηκε στις 8 Δεκεμβρίου 2019. Αλλά ορισμένοι στις ΗΠΑ ισχυρίζονται ότι ο ιός διέρρευσε από το ερευνητικό εργαστήριο της Γιουχάν.
 
Εκατομμύρια τεστ παρήγγειλε ο κινέζικος στρατός πριν την κοινοποίηση του πρώτου κρούσματος.
 
“Αυτή η έκθεση θα μπορούσε να δώσει μια ευκαιρία στις χώρες να πιέσουν ξανά την Κίνα για πληροφορίες”, δήλωσε ο Akira Igata, επισκέπτης καθηγητής στο Tama Graduate School of Business στο Τόκιο που εξέτασε αυτά τα δεδομένα ως ανεξάρτητος εμπειρογνώμονας. 
 
Δορυφορικές εικόνες από χώρους στάθμευσης νοσοκομείων της Γουχάν δείχνουν απότομη αύξηση της δραστηριότητας από τον Αύγουστο του 2019, σύμφωνα με μελέτη πέρυσι από ερευνητές από το Χάρβαρντ και άλλα ιδρύματα. Αλλά μια έκθεση τον Αύγουστο των αμερικανικών υπηρεσιών πληροφοριών δεν κατέληξε σε συμπέρασμα για το αν η ασθένεια ξεκίνησε από ένα ζώο – ξενιστή ή διέρρευσε από ένα εργαστήριο. 
 
«Δεν υπήρξε διαφανής παράθεση χρηστικών δεδομένων από την Κίνα σχετικά με το πώς και πότε ξεκίνησε ο COVID-19», δήλωσε ο David Robinson, ένας από τους συντάκτες της τελευταίας έκθεσης. «Η μηδενική διαφάνεια έχει τροφοδοτήσει πολλές υποθέσεις, θεωρίες, παραπληροφόρηση καθώς και πόνο στην καρδιά για τα θύματα». 
 
«Το Internet 2.0 χρησιμοποίησε τις ικανότητές μας για να προσπαθήσει να παράσχει αξιόπιστα δεδομένα στον κόσμο για να αντιμετωπίσει τις επιπτώσεις αυτής της πανδημίας», πρόσθεσε ο Robinson, αναφερόμενος στην εταιρεία κυβερνοασφάλειας που δημοσίευσε την έκθεση. 
 
Τα δεδομένα για τον σκοτεινό ρόλο της Κίνας στην έναρξη της πανδημίας, πυκνώνουν. Οι Κινέζοι προσπάθησαν να καλύψουν τα ίχνη τους, διαγράφοντας όλα τα δεδομένα και κυρίως τον κατάλογο των πειραμάτων πάνω σε κορονοϊούς που γίνονταν στο εργαστήριο της Γιουχάν, με προφανή στόχο την συσκότιση της έρευνας. 
 
Όπως και να έχει, η πανδημία απογείωσε την κινεζική οικονομία την ώρα που οι υπόλοιποι ανθρωπότητα έμπαινε σε ένα πρωτοφανές σπιράλ οικονομικής κρίσης.
 



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.